- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.733
- 333
- Konu Sahibi simonskitty
-
Katıldım. Neden konu sahibi hakikaten?Anne babanıza neden yansıtmak istemiyorsunuz acaba? İş boşanmaya kadar varır diye mi çekiniyorsunuz? Anne babanız size çok uzak mı? Siz de çocukları alıp oraya gitseniz, eşinize mesaj atsanız şu gün döneceğim diye.
Anne babanıza neden yansıtmak istemiyorsunuz acaba? İş boşanmaya kadar varır diye mi çekiniyorsunuz? Anne babanız size çok uzak mı? Siz de çocukları alıp oraya gitseniz, eşinize mesaj atsanız şu gün döneceğim diye.
Her bayram bir tartışma yaşanıyor bizde. Ve ben gitmek istemiyorum onlara. Eşimin ailesi bisey demez. Oğulları gelsin yeterEşyalarınızı toplayın bilmediği bir yere gidin.
Gelince sizi bulamasın, haber alamasın biraz.
Nasıl olduğunu anlasın.
Hadi adam gidiyor eşinizin ailesi de mi bir şey demiyo?
Ya ailenle gel ya da gelme diye
Sizin onlara gitmemeniz için bir sebep var mı?
Annem biliyor bilmez mi. Annem çocuklara bakılıyor diye memnundu bile kvnin bizde kalmasından. Hatta gittiklerinde neden gidiyorlar dedi. Ev tutulacakti buraya geleceklerdi 1 ay sonra. Çocuklara bakmak için.Kv lere kızamıyorum kocanız insanlık vasıflarından uzak da anneye söylemeye gerek yok bence çünkü siz boşanmazsınız sonra o öyle kalır ki yetişkinsiniz
ben olsam aileme sanırım kesin kararlı olduğum zaman söylerdim
sizin anneniz bilmiyor mu kv lerin sürekli sizde olduğunu?
Maddi gücüm var o anlamda kimseye ihtiyacım yok. Evliligimin ilk yılında çok büyük kavga ettik kocayla. Ben evi terkettim anneme gittim. Olaylar büyüdü baya. Sonra onun ailesiyle görüşmedim uzun sure. Biz barıştık kocayla falan ama annem çok zor unuttu o zamanları.Katıldım. Neden konu sahibi hakikaten?
rest çekecek gücünüz var mı? Boşanır mısınız iş o raddeye gelirse?
anne babaya söylememe nedeniniz nedir? Elbette endişelenip üzülürler kızları için ama öfkeleri bence daha ağır basacaktır. Kızlarına yapılan muamele ağırlarına gidecektir bence.
İlk yorumumdaki gibiymiş durum bakın kv m çocuk bakacak diyorsanız kaçınılmaz şu durum diyorum sizeAnnem biliyor bilmez mi. Annem çocuklara bakılıyor diye memnundu bile kvnin bizde kalmasından. Hatta gittiklerinde neden gidiyorlar dedi. Ev tutulacakti buraya geleceklerdi 1 ay sonra. Çocuklara bakmak için.
Yok ailesine gitti. Malesef aileciEmin misiniz peki ailesine gittiğine?
Bana sanki ailesi adı altında başka biryere gider gibi geldi. Yoksa bu kadar da aileci olabilir mi 2 çocuk babası biri..
Evet ayrı ev tutulacak ama sorun burda öylece gitmesi. Terbiyesizlik vicdansızlık dusuncesizlikİlk yorumumdaki gibiymiş durum bakın kv m çocuk bakacak diyorsanız kaçınılmaz şu durum diyorum size
Ev tutulacak yerleşik düzenleri olacak bazı ihtiyaçlarını siz karşılarsınız sonuçta siizn bebelere bakılıyor
ama aynı zamanda yakın olduklarından o koca hep anasında olur
hep derim öyle olmuyor o işler ya da sabredecekseniz madem bebeler için de sizi n koca terbiyesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?