- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.733
- 333
- Konu Sahibi simonskitty
-
Benim gitmeyecegimi biliyor o yüzden seni zorlamiyorum sen niye benim gitmemi istemiyorsun diyor. Belki haklı belki haksız konu netlesmeden sabah erkenden kaçmak nasıl bir vicdansızlık.Daha önce yaşanmışlıkları bilemeyiz tabiki kırgınlıklar falan ama aylarca aynı evde yaşadığınız göre bazı sorunlar hallolmuştır bence
Ama sorun eşinizde sizi ikna edip beraber gidebilirsiniz
Evet o konuyu yazmamışım buna odaklandigim için. Kvler kendileri teklif etti burdan bi ev tutalım çocuklara bakalım diye.O zaman çocuğunuzu baktırmayacaksanız oldukça basit anlaşılır durum kazandığınızı bakıcıya verecekseniz
Ben ilk konuya yazarken akıl ettim hatta sorum da fakat siz konuyu yazarken çok açık yazmamışsınız
Esim tek gelecek çünkü tatil planı yapmıştık bayramdan sonra 3 hafta için. 3. Cocuk imkansızEşiniz kaynana kayınpeder ile gelir zaten, siz bi temizlik yapın, birşeyler hazırlayıp dolaba atın en iyisi. Anneniz yakınmış, eşiniz bunu bilerek rahat gitmiş. Yakında kimseniz olmasa gidemezdi öyle zırt diye. İyi korunun, 3 çocukla ansızın bırakılmak daha zor olacak.
Devam tabiki de.Peki ne yapacaksın konu sahibi? Geri dönünce gelecek bir evi olacak mı eşinizin, yoksa aynen devam mı?
Bunu yazan esim mi acabaBen sorun göremedim.
Habersiz de değil olay.
Akşamdan söyledi siz tantana yaptiniz adam da fikrini belirtip gitti.
Çocuk baktirmissiniz kaç ay aynı evde yaşamissiniz sorun değil de adamın bayrama gitmesi mi sorun?
No problem .
Benim gitmeyecegimi biliyor o yüzden seni zorlamiyorum sen niye benim gitmemi istemiyorsun diyor. Belki haklı belki haksız konu netlesmeden sabah erkenden kaçmak nasıl bir vicdansızlık.
Sağduyulu bir üyeBunu yazan esim mi acaba
Niye imkansız? Doğum kontrol hapı+spiral ile hamile kalanı biliyorum.Esim tek gelecek çünkü tatil planı yapmıştık bayramdan sonra 3 hafta için. 3. Cocuk imkansız
Annemler.cok yakın. Ben de oraya gidicem tabi. Koca kişisi ona güveniyor zaten. Yalnız kalmayacağını biliyor. Mesaj falan da atmam artık. Dönünce gelir
Yok ev falan almadılar bize. Zaten yakında ev tutacaklar. Kendileri de aylarca kaldıktan sonra aynı evde yaşamanın iyi bir fikir olmadığını anladılar.Niye imkansız? Doğum kontrol hapı+spiral ile hamile kalanı biliyorum.
O kayın aile bir gün gelecek. Çocuklara bakıyorlarmış, yanlış anlamadıysam size evi onlar mı almış ne, yanlışsa düzeltin. Ben olsam yakınımda ev tutup yerleşme fikrine sıcak bakarım. Bi evde üst üste yaşamaktansa...
Teklif etse de kabul etmeme imkanınız vardı sonuçta işinize gelmiş e normalEvet o konuyu yazmamışım buna odaklandigim için. Kvler kendileri teklif etti burdan bi ev tutalım çocuklara bakalım diye.
Aklı başında insanlarmış, ne manyaklar var zevk alıyorlar 2+1 evde üst üste yaşamaktan, oğğğluşum bakıyor gelin faydası görüyorum diyecekler ya sağa sola. Ben anlamadım ki, kayın ailenin size kötülüğü nedir tam olarak? Gerçekten meraktan soruyorum.Yok ev falan almadılar bize. Zaten yakında ev tutacaklar. Kendileri de aylarca kaldıktan sonra aynı evde yaşamanın iyi bir fikir olmadığını anladılar.
Bu hale kolay gelmedik diyelim. Su an bir sorun yoksa benim dik durmamdan ve zamanında bazı tartışmaların yaşanmış olmasından kaynaklı.Aklı başında insanlarmış, ne manyaklar var zevk alıyorlar 2+1 evde üst üste yaşamaktan, oğğğluşum bakıyor gelin faydası görüyorum diyecekler ya sağa sola. Ben anlamadım ki, kayın ailenin size kötülüğü nedir tam olarak? Gerçekten meraktan soruyorum.
Bu hale kolay gelmedik diyelim. Su an bir sorun yoksa benim dik durmamdan ve zamanında bazı tartışmaların yaşanmış olmasından kaynaklı.
Aranızda ne yaşandı bilmiyorum, ama gitmek yerine mücadele etmeyi seçmişsiniz, ve elinize bir takım kazanımlar geçmiş. Ailenize söylemekten çekiniyorsunuz şu an çünkü tekrar aynı şeyleri yaşamaya takatiniz yok. Dik durarak çok şey elde etmiş gibi duruyorsunuz, ipleri koparmak gündeminizde yoksa şu an elinizdeki ile yetinmeyi tercih edebilirsiniz.Bu hale kolay gelmedik diyelim. Su an bir sorun yoksa benim dik durmamdan ve zamanında bazı tartışmaların yaşanmış olmasından kaynaklı.
Hala düşünüyorum ne yapacağımı. Annemlere gidicem ama durumu yansıtmayacagim. Oyle karar verdik gitti diyecem. Ama esim dönene kadar onunla konuşmayacağım. Gelince artik konuşuruz ya da birbirimize gireriz bilemiyorumPeki bu gunku durum icin ne yapmayi dusunuyorsunuz? Ayni dik durusu esinize karsi da gosterecek misiniz?
Maddi gücünüz olmasına rağmen çocuklara kayınvalide bakıyorsa sizin onlara minnettar olmanız gerekiyor. Trip atmak yerine siz de gitmeliydiniz.Annem biliyor bilmez mi. Annem çocuklara bakılıyor diye memnundu bile kvnin bizde kalmasından. Hatta gittiklerinde neden gidiyorlar dedi. Ev tutulacakti buraya geleceklerdi 1 ay sonra. Çocuklara bakmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?