- Konu Sahibi simonskitty
-
Ben olsam habersiz bebekleri alıp giderdim herhalde yok öyleEvet ayrı ev tutulacak ama sorun burda öylece gitmesi. Terbiyesizlik vicdansızlık dusuncesizlik
Size özel olarak söylemiyorum sadece örnek vereceğim.. Halamın eşi de böyleydi sürekli ailesine gidiyordu. Tüm tatillerini ailesiyle geçiriyordu. Sonra bir öğrendik ki başkasıyla birlikteYok ailesine gitti. Malesef aileci
Ben uzun zamandır buradayım. Her derdimde buraya konu acıyorum neredeyse. Ve çoğunlukla bana çok faydası oldu yorumların. Bosan gitsin ya da böyle şey nasıl olur gibi yorumlarin yaninda aklımı toplamami sağlayan zihin açıcı yorumlar da geliyor ve bunlar benim için çok değerli. Oyle olmasa da şu an dertlesebilecegim bunları bu şekilde anlatabileceğim kise yok buradan baskaDertlesmek için mi açtınız konuyu? Yani biz birşey yapamayız çünkü. Sadece kendisine bunun yapılmasına nasıl izin veriyor ve bir şey yapmıyor diye sinirleniriz, çekme bu adamı deriz en fazla sonra unuturuz gider. Siz o hayatı yaşamaya devam edersiniz.
Annem biliyor bilmez mi. Annem çocuklara bakılıyor diye memnundu bile kvnin bizde kalmasından. Hatta gittiklerinde neden gidiyorlar dedi. Ev tutulacakti buraya geleceklerdi 1 ay sonra. Çocuklara bakmak için.
Maddi gücüm var o anlamda kimseye ihtiyacım yok. Evliligimin ilk yılında çok büyük kavga ettik kocayla. Ben evi terkettim anneme gittim. Olaylar büyüdü baya. Sonra onun ailesiyle görüşmedim uzun sure. Biz barıştık kocayla falan ama annem çok zor unuttu o zamanları.
Buna katılmakla beraber sorun kocanın kafasına göre habersiz gitmesiSizin çocuklarınıza bakıyorlarsa bayramda gitmek neden bu kadar zor
Bu bayram işli bayram, eşiniz kurbana yardımcı olacak demek ki
Kaçar gibi gitmesi tabii ki yanlış da sizin gitme deme sebebiniz ne
Hadi siz gitmiyorsunuz (ki bence ayıp hem çocuk baktırıp hem bayramda gitmemek ) virüs vs der idare eder de eşiniz neden gitmesin istediniz
Çarşamba gelecekmiş kurban kesilip gelecek işte
Gelince makul şekilde konuşun evlilik karşılıklı restleşme kurumu değil anlatın dertlerinizi
Bencede sorun kocasının gizlice gitmesiBuna katılmakla beraber sorun kocanın kafasına göre habersiz gitmesi
Aslında bana göre
Türkiye'de hangi eş ailesi bunu derEşyalarınızı toplayın bilmediği bir yere gidin.
Gelince sizi bulamasın, haber alamasın biraz.
Nasıl olduğunu anlasın.
Hadi adam gidiyor eşinizin ailesi de mi bir şey demiyo?
Ya ailenle gel ya da gelme diye
Sizin onlara gitmemeniz için bir sebep var mı?
Annemler.cok yakın. Ben de oraya gidicem tabi. Koca kişisi ona güveniyor zaten. Yalnız kalmayacağını biliyor. Mesaj falan da atmam artık. Dönünce gelirAnne babanıza neden yansıtmak istemiyorsunuz acaba? İş boşanmaya kadar varır diye mi çekiniyorsunuz? Anne babanız size çok uzak mı? Siz de çocukları alıp oraya gitseniz, eşinize mesaj atsanız şu gün döneceğim diye.
Yazıyor ya evliliğim ilk yıllarında kavga oldu konuşmadık sonra barıştıkBencede sorun kocasının gizlice gitmesi
Yoksa kayınvalide gelsin aylarca çocuklara baksın
Ama bayramda gitmeyelim bence saçma
Gidip yardımcı olabilirdi sonuçtaa kurban bayramı iş bayramı
Eee arada sorun yoksa neden gitmek istemezki insan
O apayrı bir konu. Durumlar farklı olsa ben de giderdim tabi. Ama böyle gittikten sonra mesaj atması ağırıma gidenBencede sorun kocasının gizlice gitmesi
Yoksa kayınvalide gelsin aylarca çocuklara baksın
Ama bayramda gitmeyelim bence saçma
Gidip yardımcı olabilirdi sonuçtaa kurban bayramı iş bayramı
Eee arada sorun yoksa neden gitmek istemezki insan
Buna katılmakla beraber sorun kocanın kafasına göre habersiz gitmesi
Aslında bana göre
Yani işte insan eşini affediyor çocuğunu kendi anneni affedersin ama esinin ailesinin yaptıkları söyledikleri biyerlerde saklı kalıyor. O mesafe kapanmıyor bir türlü.Yazıyor ya evliliğim ilk yıllarında kavga oldu konuşmadık sonra barıştık
Ben o barışma işlerine inanmam pek insanın içinde vardır bir şey
ki varsa çocuklarımı da baktırmam ki yüz göz olmayayım
Ha sürekli kv bizdeyse kocamla yalnız da kalmak isterim
ama bir yandan da çocul baktırıyorsam düdüğü çalmaları da hak bu aile içi yardımlaşma işleri böyledir
Eğer evlilik devam ediyorsa ve çocuklara baktırmak için 4 ay beraber yaşanıyorsa bence artık bazı şeyler ertelenmiş ve unutulmuş olmalıdır ki ki öyleYazıyor ya evliliğim ilk yıllarında kavga oldu konuşmadık sonra barıştık
Ben o barışma işlerine inanmam pek insanın içinde vardır bir şey
ki varsa çocuklarımı da baktırmam ki yüz göz olmayayım
Ha sürekli kv bizdeyse kocamla yalnız da kalmak isterim
ama bir yandan da çocul baktırıyorsam düdüğü çalmaları da hak bu aile içi yardımlaşma işleri böyledir
Daha önce yaşanmışlıkları bilemeyiz tabiki kırgınlıklar falan ama aylarca aynı evde yaşadığınız göre bazı sorunlar hallolmuştır benceO apayrı bir konu. Durumlar farklı olsa ben de giderdim tabi. Ama böyle gittikten sonra mesaj atması ağırıma giden
O zaman çocuğunuzu baktırmayacaksanız oldukça basit anlaşılır durum kazandığınızı bakıcıya vereceksenizYani işte insan eşini affediyor çocuğunu kendi anneni affedersin ama esinin ailesinin yaptıkları söyledikleri biyerlerde saklı kalıyor. O mesafe kapanmıyor bir türlü.
Böyle de olması gerekiyor benceTabii ki
Aslında bence haber verecekmiş o gideyim dediğinde bileti almıştır zaten zira uçakla gidilecek yere sabah kalkıp bilet bulacak hali yok şu bayram telaşında
Hatta konu sahibinden o tepkiyi beklemediği için alıp sonra söylemiş dahi olabilir, baktı kavga çıkıyor susmuş
Doğru mu yanlış ama gitme denmesine makul bir gerekçe lazım
Dün gece saat 10 da eşim annesine gitti kurban organizasyonu yapmaya 23.30 gibi de geldi Hatta Pazartesi gideyim dedi de ne olur ne olmak hallet diye ben gönderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?