• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam denecek kisi beni birakip gitti

Sizin esinizin size yaptigini benim esim asla bana yapamaz cunku bilir ki Bende gerivites olmaz cunku yazdigimi noktasina virgulune yaparim.

O yuzden ben yarin sabah once esimle aileme gidip el opecegim. Ordan esimle cocugumla mutlu mesut tatile cikacagim.

Sizde artik arkadasin tavsiyesini dinler esinizin evine donmesini beklersiniz. :KK70:
Eşinizin ailesine gitmeyecek misiniz

Anlatmak istedigim buydu iste. Adam Elini kolunu sallaya sallaya iki cocugu birakip gitmis ama kadin icin bu kolay degil. Yorumlarda da cocuguna bakiyor denmis ama adamin da cocuklari. Yani hangi kadin bayramda annesini gormek istedigi icin iki cocugu kocasina birakip haber vermeden kacabilir? Adam acar dava bi de ustune cocuklari birakip kacti der
Adam iki çocuğu alıp gitse ne büyük kıyamet kopardı. Habersiz çocuklarımı götürdü diye.

Adam napcak iki cocugu allah askina konu bu degil ki adam zaten kacmis haber vermeden cocuklarini dusunen adam bunu mu yapar?
Adam niye kaçmış acaba. Karısı gitmeyeceksin diyor. Ne demek kendi ailesine göndermemek. Sizin eşiniz ailenize gidemezsin dese ne yaparsınız. Tamam Kocacım mı derseniz. Kadınla uğraşmamak için gitmiş üzerine üstlük çarşamba dönüyor. Kadın ailesinin yanına gidiyor mağdur değil tek kalmıyor. Cidden eşiniz bayramda ailene gidemeSin dese ne yapardınız

Adam niye kaçmış acaba. Karısı gitmeyeceksin diyor. Ne demek kendi ailesine göndermemek. Sizin eşiniz ailenize gidemezsin dese ne yaparsınız. Tamam Kocacım mı derseniz. Kadınla uğraşmamak için gitmiş üzerine üstlük çarşamba dönüyor. Kadın ailesinin yanına gidiyor mağdur değil tek kalmıyor. Cidden eşiniz bayramda ailene gidemeSin dese ne yapardınız
Cok icsellestirdik konuyu yazayim cikayim ben:) 1 ay sonra zaten tekrar geliyolarmis kadin da demis ki bayramda birlikte olalim zaten geliyolar. Adam once ses cikarmamis ya da cikarmis bilmiyorum ama sabah bisey demeden kacmis haber vermemis yani emrivaki yapmis. Yani cocuklarla birakmis gitmis. Ben uzlasmaci kisimdayim birlikte karar aliriz genelde. Esim ailene gitme falan dese de demese de cocuklari birakip gitmem zaten onun bisey demesine gerek yok ben cocugumu birakip gitmem yani

Herkese merhaba. Yine bayram ve yine bizim evde kriz. Kvler uzak bir yerde oturuyorlar. 2 ay önce gittiler ve 1 ay sonra yeniden gelecekler. Son geldiklerinde 4 ay kaldılar ki bunun çoğunluğunda ben evdeydim. Bununla ilgili de konum vardi önceden. 2 tane küçük çocuğumuz var biri 1 biri 5 yaşında. Bu bayram koca kişisi yine bi bahane bulup ailesinin yanına gitmek istediğini söyledi. Ben de ne gerek var zaten gelecekler dedim. Benim sana daha çok ihtiyacım var dedim. Gideyim gitmeyim tartıştık biraz ama sonra kapattı konuyu normal hayata döndü. Bir şey de demedi. Bu sabah erkenden cikmis. Mesaj atmış. Havaalanindayim carsamba donecem. Sizi çok seviyorum. Aradım tartıştık. Tartışmadan kaçmak için sabahın köründe evden çıkıp mesaj atmak nedir? Bu nasıl bir vicdandır? İki cocukla böyle kaldım. Annemlere yansıtsam olay büyüyecek. Ne yapmalıyım şu an hiç bilmiyorum. Kendileri karar veriyor her şeye. Ben bu hayatta neyim acaba?
Normal sekilde gitmek varken mesaj atip gitmek hic hos degil.. insani kendini kotu hissetirir bu durum..

Herkese merhaba. Yine bayram ve yine bizim evde kriz. Kvler uzak bir yerde oturuyorlar. 2 ay önce gittiler ve 1 ay sonra yeniden gelecekler. Son geldiklerinde 4 ay kaldılar ki bunun çoğunluğunda ben evdeydim. Bununla ilgili de konum vardi önceden. 2 tane küçük çocuğumuz var biri 1 biri 5 yaşında. Bu bayram koca kişisi yine bi bahane bulup ailesinin yanına gitmek istediğini söyledi. Ben de ne gerek var zaten gelecekler dedim. Benim sana daha çok ihtiyacım var dedim. Gideyim gitmeyim tartıştık biraz ama sonra kapattı konuyu normal hayata döndü. Bir şey de demedi. Bu sabah erkenden cikmis. Mesaj atmış. Havaalanindayim carsamba donecem. Sizi çok seviyorum. Aradım tartıştık. Tartışmadan kaçmak için sabahın köründe evden çıkıp mesaj atmak nedir? Bu nasıl bir vicdandır? İki cocukla böyle kaldım. Annemlere yansıtsam olay büyüyecek. Ne yapmalıyım şu an hiç bilmiyorum. Kendileri karar veriyor her şeye. Ben bu hayatta neyim acaba?
Düzenleme yaptım.

Son düzenleme:
Pardon sizi başka konu sahibiyle karıştırdım.
O hanım ev hanımıydı. Kaynana, kayınbabası görümce maaile gelip her şeye karışıyorlardı.
Sizin durum öyle değil madem çocuk bakmak için kadın gelince bir şey demiyorsunuz bayramada yanına gidin derim.

Bir Göbek bağı kesilmemiş erkek sendromu daha…

Valla ağzım açık kaldı, ne desem bilemedim. Aynısı bana yapılsa burnundan getirirdim muhtemelen.

çünkü mesele annesine gidip gitmemesi değil. Adam sizi saymıyor, sabah gizlice gitmek nedir?

sen ne dersen de ben bildiğimi yaparım demenin başka bir şekli, inanılmaz.
Zaten burnundan getirecek olduğumuzu bildiği için birşeylere yeltenirken çekiniyor kocalar çoğu zaman. Ama bu hanımefendi daha çok çeker. Çünkü birinin duyma ihtimalinden bile korkuyorsa muhtemelen evinde susan çeken pasif kalan biridir. Yeri geldiğinde kocam çok pislesecegimi bildiğinden cümlelerine bile dikkat eder. Kendinizi cignetmeyin kadınlar. Siz çiğneyip tükürün 😁

Allahin cezasi ne bicim koca ne bicim baba… bu heriften hicbir halt olmaz. Ucaktayim opuyorum bye yapiyo adam. Ergen gibi. Yaptigin 2 cocuk kimde anasinda, evin nerde?
Ben olsam yerinizde cok buyurdu olay. Ne tepki vericeksiniz? Sakin sessiz kalmayin, burnundan gelsin pisligin. Trafik kazasi yaptim yazin sonra bi daha ne aramasina yanit verin ne de mesaj atin hemen donsun burnundan gelsin tatili. Gelince de onemli bisey olsa mesajda yazardim, kaldirima surttum deyin gecin. Mustehak bu adama.

Annemlere yansitip olayi seve seve buyuturdum.

Sizi saymiyor belki ailenizi sayar.

kusura bakmayın da eşiniz HÖDÜK hatta en önde bayrak sallıyor😠

Olay büyüsün hatta epey büyüsün ki olayın büyüklüğünden dolayı kendini koca sanan aile sevdalısı afedersiniz ama kendinin ne mal olduğunu anlasın.

Ailenize yansıtın. Olay büyüsün.
Basit birşey değil çünkü. Bayram günü 2 yavrusunu düşünmeyen. Yürüsün gitsin ne hali varsa görsün

Bu nasıl birşey ya
Evli barklı adam bayramda kaırısını çocuklarını sadece bir mesaj atarak nasıl bırakıp gidebilir
Allahım size sabır versin
Kocanıza da akıl versin

Back
X