Kocam doğru düzgün çalışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam gibi çalışsa gece gündüz geciniriz durdugum yerde kiralar aşırı pahalı değil hadi diyelim tasinmadim kv yanındayım ona da razıyım yeterki çalışsın
ikincisini doğurduktan sonra o çalışmıyorsa sen evde kal çocuklara bak madem ben gidip çalışayım de , bir süre birlikte çalışıp birikim yapın sonra ayrı evinize çıkın , kayınvalideniz çocuk istediyse şimdi oturup baksın ve siz çalışın sgk pirimiz de yatmış olur , biraz birikimde yapmış olursunuz .... paranızı asla eşinize de vermeyin ayrı hesap açın ve orda birikim yapın

Niye çalışsın ekmek elden su gölden. Ana baba evinde karnı doyuyor canı sıkıldıkça gönlünü eğleyen karısı var keyfi yerinde bekleyin çalışır.
Ailelerde hata çocuk yaşta oğlunun kız kaçırmasına müsade edersen, gelin hizmetçimiz olur kafasında olursan birken dört olurlar böyle başına müstehak onlarada.
Ana baba evinde de kalmak istemiyor eşim ama çalışmıyor da geçen sene kendi evimizdeydik askerlikten dolayı evimizden de olduk işi de bıraktı az çok geçinmeye calisiyorduk şimdi bakalım askerden sonra ne olacak ise girip devamlı çalışması lazım eğer beni yanında istiyorsa

Peki 19 yaşındaki çocuktan ne bekliyorsunuz ki ? Ben size açık açık söyleyeyim. Bu adam sizin deyiminizle gece gündüz çalışmaz.
Çalışıp ayrı eve çıksanız bile iki bebeğin masrafı , evin kirası , eşyaların parası nasıl olacak ?
İnsan hiç düşünmez , hesap etmez bir adım sonrasını ?
Bilmiyorum çalışıp size bakacağım diyor şimdilik göreceğiz askerden sonrasını benim babamın durumu iyi az çok destek oluyordu maddi konuda kendi evimizde

ikincisini doğurduktan sonra o çalışmıyorsa sen evde kal çocuklara bak madem ben gidip çalışayım de , bir süre birlikte çalışıp birikim yapın sonra ayrı evinize çıkın , kayınvalideniz çocuk istediyse şimdi oturup baksın ve siz çalışın sgk pirimiz de yatmış olur , biraz birikimde yapmış olursunuz .... paranızı asla eşinize de vermeyin ayrı hesap açın ve orda birikim yapın
Olur öyle yaparım ben çalışmak istiyorum zaten ama kayınvalidem in işini birakcagini sanmıyorum ben calsiirim dediğimde çocukları kreşe verirsin demişti o da rahatına düşkün yani iki çocuk bakmak ona zor gelir

Evet ben eşime göre daha olgunun en azından çalışıp agileme bakma sorumluluğunun olduğunu biliyorum ama o bunu daha idrak edemiyor veya işine gelmiyor
bu konuda idrak ettiğiniz tek husus sevişip üremek olmuş ki
onu iyi becermişsiniz de
olan o günahsız 2 yavruya oldu
Maalesef belli ki onlarda bu eğitimsiz cahil ailede çok da gelecek vaad etmeden yetişmeye çalışacaklar

Niye gece çalışsın ?
Mecbursunuz.
Sizin geçim hesabınızdan anlamadıgınız ortada zaten.
2 bin lira bile olsa kira geçinemezsiniz.
Ailesini geçindirmek istiyorsa gece gündüz çalışacak ama zaten şimdi gündüz bile çalışmıyor kaldiki gece çalışsın ben ondan pek bişey beklemiyorum çalışsın yeter diyirum olmadı bende çalışacağım zaten çocuklar az çok büyüyünce

Olur öyle yaparım ben çalışmak istiyorum zaten ama kayınvalidem in işini birakcagini sanmıyorum ben calsiirim dediğimde çocukları kreşe verirsin demişti o da rahatına düşkün yani iki çocuk bakmak ona zor gelir
Kadının kafasında 2 tane cahil güvenilmez asalak var , üreyip de duruyorlar neden işi bıraksın.

pardon da derneklerden ne diye yardim isteyeceksiniz? her cani ceken sevissin, 20 yasinda iki bebe yapsin, kendini gecindiremeden evlensin, sonra derneklerden yardim mi istesin? insan her yolu dener icinden cikamaz ondan sonra gider yardim ister. simdi neyin yardimi yani sosyal sorumluluk boyle bir sey mi ben dernege para bagislasam ve size yardim edilse hakkimi helal etmezdim.

Şu an var olan çocuğun kaç yaşında? Sinirlendiğinde de ona kör müsün bilmem ne misin diye çıkışıyor musun merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X