Kocam doğru düzgün çalışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okutmadilar maalesef ne okumaya izin verildi nede çalışmaya napsaydim tek seçenek evlilik o da böyle oldu düzelir diye bekliyorum çocuklarım için hayla sabrediyorum
Evlenmemekte bir seçenek illa ki evlenmek zorunda mı herkes hadi evliliği kurtuluş olarak gördünüz adam akıllı birini bulsaydıniz işi gücü olan çocuk yaşta işsiz güçsüz adamdan ne bekliyordunuz

Olur öyle yaparım ben çalışmak istiyorum zaten ama kayınvalidem in işini birakcagini sanmıyorum ben calsiirim dediğimde çocukları kreşe verirsin demişti o da rahatına düşkün yani iki çocuk bakmak ona zor gelir
Niye çıksın kadın işinden aç mı kalsın? Çocuklara bakmak sizle eşinizin sorumluluğu o kadının değil.

pardon da derneklerden ne diye yardim isteyeceksiniz? her cani ceken sevissin, 20 yasinda iki bebe yapsin, kendini gecindiremeden evlensin, sonra derneklerden yardim mi istesin? insan her yolu dener icinden cikamaz ondan sonra gider yardim ister. simdi neyin yardimi yani sosyal sorumluluk boyle bir sey mi ben dernege para bagislasam ve size yardim edilse hakkimi helal etmezdim.
Derneğe gidip yardım isteyeceğim demedim zaten başvur yap dediler duruma göre bakacagim

Derneğe gidip yardım isteyeceğim demedim zaten başvur yap dediler duruma göre bakacagim
iste basvurma diyorum ben de cunku sen yardima muhtac durumda degilsin. yata yata gecinmek istiyorsan o zor. 20 yas hayatin daha basi, nereye kadar kimden yardim alacaksin?

Ben size acık açık yazayım .
Sizin çalışma işi yaş , neden mi ?
İki cocuga kim bakacak ?
2 çocuğun kreş ücreti zaten sizin maaş kadar artı bir de masrafları olacak .
2 çocuğun kreş parası ne yazıkki asgari ücret alan birinin maaşını geçer :( 3 binden aşağı yok sanırım belki bölgelere göre değişiklik göstere bilir , bilemiyorum bu aya kadar 2 bin ödediğim kreş parasını 5 bin yaptılar :(

Ailesini geçindirmek istiyorsa gece gündüz çalışacak ama zaten şimdi gündüz bile çalışmıyor kaldiki gece çalışsın ben ondan pek bişey beklemiyorum çalışsın yeter diyirum olmadı bende çalışacağım zaten çocuklar az çok büyüyünce
aakafjakfjf
Gece gündüz :p

iste basvurma diyorum ben de cunku sen yardima muhtac durumda degilsin. yata yata gecinmek istiyorsan o zor. 20 yas hayatin daha basi, nereye kadar kimden yardim alacaksin?
Valla dernekler bunlara yardım etmemeli.
Üremeyi bilen baksın çocuguna.
Memlekette az cahil kaynıyor sürekli yenileri eklenip duruyor

2 çocuğun kreş parası ne yazıkki asgari ücret alan birinin maaşını geçer :KK43: 3 binden aşağı yok sanırım belki bölgelere göre değişiklik göstere bilir , bilemiyorum bu aya kadar 2 bin ödediğim kreş parasını 5 bin yaptılar :KK43:
Allah yardımcınız olsun .
En düşük ihtimalle 3 bin, daha ucuzu yoktur. Bir de ekstra masrafları olacak.

Baksanız ya devlet kreşin yarısını karşılıyormuş , öyle yazmış konu sahibi 🙄

2 çocuğun kreş parası ne yazıkki asgari ücret alan birinin maaşını geçer :KK43: 3 binden aşağı yok sanırım belki bölgelere göre değişiklik göstere bilir , bilemiyorum bu aya kadar 2 bin ödediğim kreş parasını 5 bin yaptılar :KK43:
Devlet çalışan annelere kreş parasının yarısını ödüyormus diye biliyorum

Valla dernekler bunlara yardım etmemeli.
Üremeyi bilen baksın çocuguna.
Memlekette az cahil kaynıyor sürekli yenileri eklenip duruyor
bence de. sevisirken ya da evden kacarken akillari var parasiz kalinca yok aklima girdiler bilmem ne oluyor. bakamiyorsan cocuga git devlete ver kendin de ne yaparsan yap yani. sinirlerim bozuldu ya dil pabuc kadar hicbir cozum onerisine de yanasmiyor. amaclari calismadan yata yata gecinmek.

Aslında doğru söylemiş derneklere gerçekten mağdur insanlar başvursun ama benim aklıma senin gibi mantıklı düşünemeyen kadınların eş den de kaçarak kötü yola düşmesi geldi ondan yazdım. Çünkü yanlış üstüne yanlış yapıyorlar. Çocukların olmasaydı bebek yaşta ve karnında git ev temizle geçin derdim ben de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X