- 14 Ağustos 2018
- 21.113
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.911
- 598
Benim gözüm açık çok şükür. Sen bu laflarını kocana yetiştirDalga değil kör müsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gözüm açık çok şükür. Sen bu laflarını kocana yetiştirDalga değil kör müsün
Evlenmemekte bir seçenek illa ki evlenmek zorunda mı herkes hadi evliliği kurtuluş olarak gördünüz adam akıllı birini bulsaydıniz işi gücü olan çocuk yaşta işsiz güçsüz adamdan ne bekliyordunuzOkutmadilar maalesef ne okumaya izin verildi nede çalışmaya napsaydim tek seçenek evlilik o da böyle oldu düzelir diye bekliyorum çocuklarım için hayla sabrediyorum
Niye çıksın kadın işinden aç mı kalsın? Çocuklara bakmak sizle eşinizin sorumluluğu o kadının değil.Olur öyle yaparım ben çalışmak istiyorum zaten ama kayınvalidem in işini birakcagini sanmıyorum ben calsiirim dediğimde çocukları kreşe verirsin demişti o da rahatına düşkün yani iki çocuk bakmak ona zor gelir
Derneğe gidip yardım isteyeceğim demedim zaten başvur yap dediler duruma göre bakacagimpardon da derneklerden ne diye yardim isteyeceksiniz? her cani ceken sevissin, 20 yasinda iki bebe yapsin, kendini gecindiremeden evlensin, sonra derneklerden yardim mi istesin? insan her yolu dener icinden cikamaz ondan sonra gider yardim ister. simdi neyin yardimi yani sosyal sorumluluk boyle bir sey mi ben dernege para bagislasam ve size yardim edilse hakkimi helal etmezdim.
Niye kaçtıgın belli oldu.Dalga değil kör müsün
Kafa buluyor bizimleSenin kafanın içinde beyin yerine sünger mi var kızım ?
Kaçmasaydın sen de :)O da başta gel kaç evlen çocuk yap demiyecekti o zaman
iste basvurma diyorum ben de cunku sen yardima muhtac durumda degilsin. yata yata gecinmek istiyorsan o zor. 20 yas hayatin daha basi, nereye kadar kimden yardim alacaksin?Derneğe gidip yardım isteyeceğim demedim zaten başvur yap dediler duruma göre bakacagim
2 çocuğun kreş parası ne yazıkki asgari ücret alan birinin maaşını geçerBen size acık açık yazayım .
Sizin çalışma işi yaş , neden mi ?
İki cocuga kim bakacak ?
2 çocuğun kreş ücreti zaten sizin maaş kadar artı bir de masrafları olacak .
Kesinlikle öyle, saçma sapan cevaplar yetiştirip hala sabırla akıl verene de. “Peki oyle yaparım” diye bişey geçiyo aklı sıraKafa buluyor bizimle
Ailesine annesine kandım maalesefEvlenmemekte bir seçenek illa ki evlenmek zorunda mı herkes hadi evliliği kurtuluş olarak gördünüz adam akıllı birini bulsaydıniz işi gücü olan çocuk yaşta işsiz güçsüz adamdan ne bekliyordunuz
aakafjakfjfAilesini geçindirmek istiyorsa gece gündüz çalışacak ama zaten şimdi gündüz bile çalışmıyor kaldiki gece çalışsın ben ondan pek bişey beklemiyorum çalışsın yeter diyirum olmadı bende çalışacağım zaten çocuklar az çok büyüyünce
İşinden çıksın demiyorum zaten eşim bize bakarsa calisirsa gerek kalmayacak herkes kendi evinde işinde gücünde olacakNiye çıksın kadın işinden aç mı kalsın? Çocuklara bakmak sizle eşinizin sorumluluğu o kadının değil.
Valla dernekler bunlara yardım etmemeli.iste basvurma diyorum ben de cunku sen yardima muhtac durumda degilsin. yata yata gecinmek istiyorsan o zor. 20 yas hayatin daha basi, nereye kadar kimden yardim alacaksin?
Allah yardımcınız olsun .2 çocuğun kreş parası ne yazıkki asgari ücret alan birinin maaşını geçer3 binden aşağı yok sanırım belki bölgelere göre değişiklik göstere bilir , bilemiyorum bu aya kadar 2 bin ödediğim kreş parasını 5 bin yaptılar
![]()
Devlet çalışan annelere kreş parasının yarısını ödüyormus diye biliyorum2 çocuğun kreş parası ne yazıkki asgari ücret alan birinin maaşını geçer3 binden aşağı yok sanırım belki bölgelere göre değişiklik göstere bilir , bilemiyorum bu aya kadar 2 bin ödediğim kreş parasını 5 bin yaptılar
![]()
bence de. sevisirken ya da evden kacarken akillari var parasiz kalinca yok aklima girdiler bilmem ne oluyor. bakamiyorsan cocuga git devlete ver kendin de ne yaparsan yap yani. sinirlerim bozuldu ya dil pabuc kadar hicbir cozum onerisine de yanasmiyor. amaclari calismadan yata yata gecinmek.Valla dernekler bunlara yardım etmemeli.
Üremeyi bilen baksın çocuguna.
Memlekette az cahil kaynıyor sürekli yenileri eklenip duruyor
abd destekli bir kampanya vardı doğru ama bitti ve her çalışana yardım yapılmıyorDevlet çalışan annelere kreş parasının yarısını ödüyormus diye biliyorum
Herkeste sizi kandırıyor bi buradaki kadınlar kandiramadik siziAilesine annesine kandım maalesef
Aslında doğru söylemiş derneklere gerçekten mağdur insanlar başvursun ama benim aklıma senin gibi mantıklı düşünemeyen kadınların eş den de kaçarak kötü yola düşmesi geldi ondan yazdım. Çünkü yanlış üstüne yanlış yapıyorlar. Çocukların olmasaydı bebek yaşta ve karnında git ev temizle geçin derdim ben de.Derneğe gidip yardım isteyeceğim demedim zaten başvur yap dediler duruma göre bakacagim