Kocam doğru düzgün çalışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esiniz çalışmalı tabi ama eşiniz çalışsa da kvalide ile yaşamak zorundasınız. Başka evde kirada 2 bebekle geçinemezsiniz. Bebeklerin masrafı faturalar market vs. Gerçi pek pahalikiktan da haberiniz var gibi durmuyor. Esin çalışsa asgari ücret alır..siz uzun bir süre çalışamzsiniz 2 bebek büyüyecek de ohooo. E kira vereceksiniz en aşağı kira 2 3 bin bi markete gidince bin lira ve faturalar ihtiyaçlar..hayatın gercekkerinden haberiniz yok bence.
Geçen sene 3 bin TL ile gayet iyi geciniyorduk bu sene zaten kaynanamlardayiz gelecek senede Allah büyük çalıştığı sürece bize iyi bakar

Hadi ilk çocuk kaza kurşunu falan diyelim. Neden ikinciyi yaptın ki? Ve çocukları da bırakıp alıp başımı gitsem mi diyorsun. Her koşulda olan çocuklara oluyor. Yazık yani aile planlaması çok önemli bu devirde. Boşanmasanız bile 3.yü yapmayın lütfen
3. Çocuk istemiyoruz zaten 2 bile fazla ama olan oldu bikere

Kayınvalideniz siz çalışın diye işten çıkıp çocuklara bakarsa bu sefer de siz onu işinden ettiniz diye ona para vermeniz gerekmez mi? Hiç tecrübeniz yok, ancak asgari ücret alırsınız. Belki de kayınvalideniz daha yüksek bir ücret alıyordur, anlamsız olur böyle bir görev değişimi. Hem onun işi garantidir bunca zamandır çalışıyorsa. Siz yapamadınız başladığınız işten çıktınız diyelim, o da boşuna işinden olmuş olur. İki çocuğu kreşe verseniz aldığınız maaşı geçer ve yeni doğacak çocuğunuzu her kreş almaz. Önce eşiniz çalışmaya başlasın da sonrasına bakarsınız duruma, ama pek ümidim yok. Neyle korunuyordunuz ? Size tavsiyem; 3. çocuk olmaması için daha dikkatli olmanız.
Evet işten çıkması kötü olur eşim askerden gelip ise baslayup para biriktirip anca öyle eve cikabiliriz

Olmuşla ölmüşe çare yok.
Önce evine en yakın aile sağlığı merkezine git çocuğum ve doğum kontrol-korunma yöntemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alıp sana en uygunu hangisiyse onu uygula.
Dermansız hastalıktan kaçar gibi üremekten kaç ve korun.
Ayrı evi şimdilik unut öyle bir bütçe sizde şimdilik hayal.
Kvnin evinde çocuklarını büyüt, evden yapabileceğin iş bulursan el harçlığını çıkart.
Bir beceri kazanmaya çalış.
Meslek edin diyemiyorum iki bakıma muhtaç bebek varken.
İpleri de biraz eline al, adı koca kendi çocuk adamın ağzına bakma, hayatını idame ettireceğin konularda ondan izin alma.
Ya adam olursun evine bakarsın ya da ben kendim çözüm bulurum de.
Kolaylıklar diliyorum.
Teşekkür ederim sağolun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X