Kocam doğru mu söylüyor?

He doğru söylüyor. Şimdi kalkıp bir kahvaltı hazırlayın canım yardımsever kocam mahalledeki kızlara moral olsun diye ne güzel mesajları yazıyorsun enerji olsun yediklerin deyin.

Kocanız şaka yapıyor desek inanacaksınız yeminle

Bu ne ya ben ne okudum
Sizde eşinizde 10 yaş altı insanlarsınız yüksek ihtimal ki 10 yaş altındaki çocuklar bile artık böyle yalan söylemiyor ve bu yalanlara inanmıyor.

Pardon bekar bir kızın sizin eşinizin telefonunda ne işi var numarasının bu 1 ? Sadece trip atmayın gidip kizin ailesiyle konusun bu 2 . Lütfen bakın bunun önünü acmissiniz siz eşinize gidin hemen ve kizin wilesinde kıyameti koparan alın elinize de o mesajları esijiz de haddini bilsin ne bu boynuzları mi geleceksiniz canim her insan kendisi için çok değerlidir haddini bildirin lütfen hepsine 1 kere susan hep susmak zorunda kalır lütfen

Annesi yanlış anladıysa anlasın ne diye gülmek oyun oynamak için eşinizle konuşuyor ki eşiniz ne diye güya şakadan yazışıyor?? Ne diye kızın moralini düşünmüş banane diyememiş mi? Gerçekten anlamıyorum bu adamları

Kocanız hakkında dediginiz gibi düşünseniz gecenin bir vakti telini karistirmazdiniz. Tel karıştıran güvenmiyordur net. Yani cevabı bizden iyi biliyorsunuz.
Yanınızda kıza
kocamızdan o kıza sizin yanınızda annen nasıl oyle anladı ya tarzı birşeyler yazmasını isteyin telefonu siz de görün, ekrandan cevap gelene kadar gözünüzü ayırmayın kızın haberi olmayacağı için “neyi?” “ne diyosun?” Tarzı cevaplar verir büyük ihtimalle eşiniz yalan söylüyorsa. Ben olsam böyle yapardım sanırım. Ve bana kalırsa günahını almak istemem fakat size yalan söylüyor sanki

Bu erkeklerin.. Yalan söyleyememeleri büyük nimet

Tek sorun Hıs ve Zekaya rahmen Kadin milletinin kendini kandırabilme yeteneği…

yapma kizim ya.. zaten içine şüphe düşmüş..
telefonu almişsin eline!

eee mesajlari okuyan sensın! gözlerinle gördün?

Kocandaki senaryo cok aptalca.. bundada hem fikirsek..

bizden ne duymak istiyorsun?

Ben söyleyeyim.. “Altatılıyorum.. isbatım var.. ama kabul etmek ıstemıyorum.. lütfeeeeeen destek verin” dıyorsun

Yemin etmiş ya işte inan inan kesin dediği gibi

yani gercekten aklınız da bi acaba olduguna inanamiyorum . hic bir erkek kabul etmez yaptigini hep inkar eder kuzum taviz verme derim

Ben sizi çok ayıpladım açıkçası. Kızın annesini alaya almak için yaptıkları basit bir konuşma sadece. Ne var bunda, illa kadın erkek aşkımlı canımlı konuşunca aralarında aşk mı olması lazım? Aşın artık bu cinsiyetçiliği, iki arkadaş birbirlerine moral vermişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…