O zaman çok başka elbette, keşke onlardan da bahsetseydi. Baska meseleler varsa saygısını bitiren bu durum da daha gözüne batıyor olabilir.
Size de mutluluklar dilerim , şimdiki hayatınız içinYorumunuzu çok haklı buldum :) bu arada bende öğretmenim eşim avukattı ama yinede yürümedi sadece meslek sosyal statü de yetmiyor ama diğer acıdan bu kadar saygı duyamadigi biriyle olmakta konu sahibine zarar veriyor bence
Tabiki canım okul hayatımda örneklerini o kadar çok gördüm ki..ben zaten öğretmenler kutsaldır sözüne de inanmıyorum kutsal olan meslek kendileri değil..zaten hakkı ile yapabilenlerin sayısı oldukça azınlıkta..Yanlış anlamayın ama bende sizinle aynı düşüncedeyim ama öğretmenler ne yazık ki bu kafadalar.
Ben öğretmenim böyle beynim sizden daha büyük modundalar.
Linç yemek için söylemiyorum ama ne öğretmenler gördük, salla başını al maaşını modunda olan.
Anneme öğretmen arkadaşlarından misafir geldiğinde siz beni bir görün. Sanki elim ayağım zincirlenmiş,göz kapaklarım alnıma çivilenmiş gelinevi izletiliyorBirilerinin beni anlamasisu an cok mutlu oldum gerçekten . Ya hu tam olarak böyle bir ortam var. Insanın üzerine de bir geliyorlar ki, koca mesleği yarıştırıyorlar.
Kocam memur ama bugun issizde kalabilir ve calisip ondan fazlada maas alabilirim sonra?? Yine benim kocam evimin diregi o.Elalem ne derse desin konusanlari sustururum ben olsam sen kimsin derim benim ailem sanane derim kimseye laf dusurmem.bence elalem icin degilde siz sevmiyorsunuz ve sorun ariyorsunuzKızlar içinde bulunduğum durumu anlatayım bu yüzden boşanılır mı siz ne yapardınız
Bir buçuk yıllık evliyiz ben öğretmenim. Eşim de öğretmen ama atanamadı.. ailesi ticaretten gelen Kişiler olduğu için ticari işler ona daha cazip geliyor öğretmenliği beğenmiyor
Bir çeyiz mağazaları vardı abisiyle orayı işletiyorlardı. Büyük kavga ettiler bizim düğünden önce dükkandan ayrıldı.
Şimdi al sat yapıyor .. büyük fabrikalardan mal alıp nalburlara falan satıyor.. aradaki kar aylık 2-3 bin lira.. 5 bin de ben kazanıyorum. Öyle yuvarlanıyoruz işte..
Babasından sermaye aldı yeni bir iş kuracak şimdi .. o da bildiğiniz gibi bir iş değil .. Türkiye’de olmayan bir şeyin üretimini yapmaya çalışıyor çok satılacakmış zengin olacakmışız falan .. kime sorsak bu mal satılmaz diyor ama
İşte bunlar hep benim gururumu zedeliyor
Eşimden çok kazanmam,evi büyük oranda benim geçindiriyor olmam
Öğretmen arkadaşlarım eşin ne iş yapıyor dediklerinde cevap bulamamam..
Onun ailesi ve benim ailem eşimi ezik işe yaramaz asalak görüyorlar bunu da görebiliyorum.
Onun ailesine oturmaya gittiğimizde babası soruyor işler nasıl falan diye kazanamıyorum dönemiyorum şu bu ağlanıyor hep.. benim orda tüm moral çöküyor
Eltim okumamış etmemiş hiç bir emeği yok prenses gibi yaşıyor kocasının imkanlarıyla
Ben çocuk bile yapmaya cesaret edemiyorum maddi imkansızlıktan.
Eşim iyidir alkol sigara yok
Ne kazanırsa evine harcar bana harcar
Sürekli yeni atılımlar peşinde parası ölçüsünde
Ama insanların gözünde bu kocası işsiz orda burda kadın evi geçindiriyor
Kadın öğretmen kocası asalak bakışlarına dayanamıyorum
Cinsellik bile yaşamak istemiyorum artık Kocam gözümden düştü . Başka sebep yok sırf bu sebepten boşanmayı düşünüyorum. Kendimi ezik yerlerde sünepe hissediyorum.
Ben mi kötüyüm herkes mi böyle düşünür . Adam 35 yaşında ataması nerdeyse olmayan bir öğretmenlik bölümü mezunu . İstemiyor da zaten ticaret istiyor onda da çabasına rağmen bir yere gelemiyor .
Siz olsanız ne yapardınız böyle hissetmekte haksız mıyım ben kötü biri miyim
Tabiki canım okul hayatımda örneklerini o kadar çok gördüm ki..ben zaten öğretmenler kutsaldır sözüne de inanmıyorum kutsal olan meslek kendileri değil..zaten hakkı ile yapabilenlerin sayısı oldukça azınlıkta..
Doğrudur. O "baba evinde gün yüzü görmedim. Ben buraya rahat yaşamak için geldim" diyen tayfa da var
Okumak cehaleti alir bazi seyler baki kalir birde ögretmen dusunun cocuklariKızlar içinde bulunduğum durumu anlatayım bu yüzden boşanılır mı siz ne yapardınız
Bir buçuk yıllık evliyiz ben öğretmenim. Eşim de öğretmen ama atanamadı.. ailesi ticaretten gelen Kişiler olduğu için ticari işler ona daha cazip geliyor öğretmenliği beğenmiyor
Bir çeyiz mağazaları vardı abisiyle orayı işletiyorlardı. Büyük kavga ettiler bizim düğünden önce dükkandan ayrıldı.
Şimdi al sat yapıyor .. büyük fabrikalardan mal alıp nalburlara falan satıyor.. aradaki kar aylık 2-3 bin lira.. 5 bin de ben kazanıyorum. Öyle yuvarlanıyoruz işte..
Babasından sermaye aldı yeni bir iş kuracak şimdi .. o da bildiğiniz gibi bir iş değil .. Türkiye’de olmayan bir şeyin üretimini yapmaya çalışıyor çok satılacakmış zengin olacakmışız falan .. kime sorsak bu mal satılmaz diyor ama
İşte bunlar hep benim gururumu zedeliyor
Eşimden çok kazanmam,evi büyük oranda benim geçindiriyor olmam
Öğretmen arkadaşlarım eşin ne iş yapıyor dediklerinde cevap bulamamam..
Onun ailesi ve benim ailem eşimi ezik işe yaramaz asalak görüyorlar bunu da görebiliyorum.
Onun ailesine oturmaya gittiğimizde babası soruyor işler nasıl falan diye kazanamıyorum dönemiyorum şu bu ağlanıyor hep.. benim orda tüm moral çöküyor
Eltim okumamış etmemiş hiç bir emeği yok prenses gibi yaşıyor kocasının imkanlarıyla
Ben çocuk bile yapmaya cesaret edemiyorum maddi imkansızlıktan.
Eşim iyidir alkol sigara yok
Ne kazanırsa evine harcar bana harcar
Sürekli yeni atılımlar peşinde parası ölçüsünde
Ama insanların gözünde bu kocası işsiz orda burda kadın evi geçindiriyor
Kadın öğretmen kocası asalak bakışlarına dayanamıyorum
Cinsellik bile yaşamak istemiyorum artık Kocam gözümden düştü . Başka sebep yok sırf bu sebepten boşanmayı düşünüyorum. Kendimi ezik yerlerde sünepe hissediyorum.
Ben mi kötüyüm herkes mi böyle düşünür . Adam 35 yaşında ataması nerdeyse olmayan bir öğretmenlik bölümü mezunu . İstemiyor da zaten ticaret istiyor onda da çabasına rağmen bir yere gelemiyor .
Siz olsanız ne yapardınız böyle hissetmekte haksız mıyım ben kötü biri miyim
Dileniyormu caliyormu yada sizdenmi istiyor hayir eee saganeeKimisi ev gecindirmeyi sorun etmiyor ya da etmiyor gibi gozukuyor bilmiyorum sizin gibi evli ciftler var tanidigim ama hoş bakilmiyor. Benim gorumcemin de meslegi ve kazanci kocasindan iyiydi, kocasiyla bosandilar ama adam ne iş yapiyordu hala ben bile bilmiyorum.Ben de saygi duyamazdim oyle birine nebileyim.
Konu sahibi esimin mesleğiyle hava atmak istiyorum demiyo ki satılmayacak turkiyede olmayan seye yatırım yaptı sabit geliri olsun istiyorum diyo. Hem parlamento başkani veya merkez bankasi genel müdürü sizi napsın. Ayrıca şuan eşinin mesleğiyle hava atan sizsinizserbest meslek dıyebılır alım satım yapıyor dıyebılır aslında bu tarz ıslerı yapan bırsuru ınsan var
mesela esım yuksek muhendıs aslında adam robot yapıyor kod yazıyor program yapıyor sıstem kuruyor normalde
ama kendı ısını kurana kadar adını duyurana kadar kablo bıle cektı kamera bagladıbılgısayarlara format falan attı kocan ne ıs yapıyor dedıklerınde kocamın meslegıyle hava atmak isteseydım gıder parlamento baskanıyla ya da merkez bankası genel muduruyle falan evlenırdım
yanı lafım konu sahıbıne koca meslegıyle hava atmak ıstegı cok enteresanmıs yanı bunu da okuduk ya burda
yanı gercekten bunu anladıgınıza ınanamıyorum kendınızı baya zorlamıs olmalısınızKonu sahibi esimin mesleğiyle hava atmak istiyorum demiyo. Hem parlamento başkani veya merkez bankasi genel müdürü sizi napsın. Ayrıca şuan eşinin mesleğiyle hava atan sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?