Kocam egoma zarar veriyor

26 yaşındayım ve öğretmenim.eşim de 30 yaşında ve ticaretle uğraşıyor. 6 aylık evliyiz.
Eski konulardan kesitler ciktikca işin rengi degisiyor ama
Ben arattim bulamadim.

E Esrosss
Başlığı yanlış seçtiğin için yanlış anlaşılmışsın canım...
Ama ben anladım seni, mesele ne iş yaptığı değil her iki aile tarafındanda ezik olduğunun görülmesi ve ona yapacağı işle ilgili güvenilmemesi

Kadınlar eşlerini güçlü görmek isterler, sen karşısında böyle bir erkek görmediğin için mutsuzsun.

siz kocanızdan hep rahatsızmışsınız ki ve evet egolusunuz karakteriniz böyledir bir şey diyemem ama mutsuzsanız devam etmek niye

Sadece bu konu genelinde yazacaktım ve yorum yapan arkadaşlar gibi düşünüyordum. Diğer konularının alıntılarını görünce eşinizin davranış şekli daha büyük sorun gibi geldi bana. Yaptığı işten kazandığı paradan ziyade, patavatsız sizin yaptığınız işi beğenmeyen, sizi sürekli eleştiren bir adammış. İkiniz de birbirinizi beğenmiyorsunuz anlaşılan. Bu şekilde evlilik değil de bol bol sinir harbi yaşarsınız.

Boş durmuyor ya da işsiz değil ki. İşsiz olsa hak verirdim sana. Hatalisin . Para için mi evlendin o zaman atanmadan evlenmeseydin

"
Yıllar önce eşim iş kurdu ben çalıştım

Haftada 6 gün yeri geldi akşam 10 a kadar yeri geldi şehirdışı vs

Eşimin işyerinin kirası içtiği çay sigara yediği yemek telefon faturası aklına ne gelirse benim maaşımla ödendi

O zaman deseydim gir sen de çalış getirisi olmayan işi ne yapayım benim paramı yeme vs diye hala o şartlarda çalışmaya çalışırdım

Ama senin benim yok dedik son 5 tl yi bölüşüp yol parası yaptık vs

Şimdi o işin kaymağını yiyorum kendi işim deyip istediğim gibi yaşıyorum "

dün bunu bir konuya yazmıştım oradan kopyaladım

aynı hikayeyi daha önce de yazdım defalarca

eşinizi neden küçük gördüğünüzü de anlamadım

X ticareti yapıyor der geçersin

zaten evin iyi yerdeymiş vs vs kimseye hayatını irdeletme kime ne senin eşinin mesleğinden

bu arada su tesisatçısı eşi ile uzun yıllardır evli olan öğretmen arkadaşım, demir doğrama ustası ile evli avukat arkadaşım var

yine bir başka avukat arkadaşın eşi fason dikim yapıyordu kadın ona kredi vs çekiyordu

hiç bu kişileri eziklemek aklıma gelmedi hatta öğretmen olan bizim arkadaşımız ama ben eşini daha çok severim mesela harbi adamdır

Hay eltiler kovalasın sizi.

Denginiz olmadığını asalak gibi yapıştığını düşünüyorsanız boşanın .
Tam tersi bir şekilde siz kendi egonuzu üstünden besliyor olabilirsiniz.
Bilinçaltınız onu değersiz sizi değerli görüyor
Bu durum tehlikeli

Bence çevrenizden çok siz kocanizi ezikliyorsunuz egonuz çok fazla yüksek, evlenmeden önce biliyordunuz böyle olacağını maden böyle ezik bir insanla evlenmeyi niye kabul ettiniz yazık eşinize gercekten

Bunları başta bilip evlendiniz şimdi bu neyin egosu keşke bende memur olsam da maaş kartım eşimde olsa takıldığınız şeye bakın aylık eşinizle geliriniz nerden baksanız 8 bin biraz şükür

eltiniz gibi olmamak için okuyup öğretmen olmadınız mı ?
hayat müşterek değil miydi ?

Dusuncelerin hic hos degil.Benim esimdeaddi imkansizliklarin yaninda icinden gelmedigi icin okuyamamis benim ailemde okumayana garip bakarlar tum halalarim memur babam meslegini yapmadi ama doktor kardesim avukat digeri ogretmen daha neler sayarim...Ama aileme sokarken dugunumuzde her seyi nisandan tut tum evi dayayip dosemesine kadar esim tek basina yapti gururla onu sulaleme soktum hala fikrim aynidir.Okumus etmis adamdan sukur cok daha iyi kazaniyor.Bende atanamadim egitmenim.Ama esime tek yardimim kira.Simdi bende mi asalak oluom Hayat musterek canim sen zaten onun atamasi olmayan bolumden mezun oldugunu biliodun.Ve bence ailesinin durumuna aldandin.Onlarin senin aileni kucuk buyuk gormesine de takilma herkes hikayenin sonunda toprak sahibi herkesin goturecegi 2 metre kumas

Bu konuya cok uzuldum kocaniza cok uzuldum. Destek olmaniz gerekirken millet esin ne is yapiyot deyince cevap veremiyorum da nedir? Allahim hic bir erkege boyle bir sey yasatmasin. Iyi gun kotu gunde bir olmak hepsi hikayeymis. Cok guvenme haline dusmez kalkmaz bir Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…