Kocam egoma zarar veriyor

Benim de maaşım esiminkinden fazla ama hiç bir zaman eşine karşı farklı bise düşünmedim bu konuda. Ne farkediyor ki kimin ne kadar kazandığı sonuçta evde boş boş oturmuyor çabalıyor önemli olan da bu. Millet.ne manyak kocalarla uğraşıyor sizin derdinize bakın. siz çalışmasanız veya az kazansanız eşiniz size bakacak olsa ezik mi olacaksınız ya da cinselliği haketmeyecek mısınız?oturup adam akilli dusunun esinize haksizlik etmeyin.

Ezik ezik ezik baska birsey okumadim, konuyla eltinizin alakasi ne hic emek vermemis diyorsunuz bu kimi ilgilendiriyor, ayrica ogretmensiniz atandiniz diye kaf dagina ulasmadiniz boyle dusunurseniz al sat ile 3000tl kar yapan esinizi eziklemessiniz, ayrica herkes nasibini yer fazlasini degil cok zorunuza gidiyorsa verin istifanizi 0 maasla esiniz sizden 3000 önde olup sayginliginizi kazanir sizde artik el pence divanmi durusunuz esinizin onunde bilemeyiz

Beni forum bilir erkekleri eziklemek elime geçerse hiç kaçırmam ama bu konudada size yüklenmesem ayıp ederim.
Şimdi adam evde oturup senin parana göz dikse anlarım ama birşeyler yapmaya çalışıyor, çabalıyor ve sen onu beğenmiyorsun. Eşin zaten kendiside memnun değildir senin ondan fazla almana (Türk erkek yapısı nedeniyle (Bunada aşırı ayar olurum ama konu bu değil)), düzenli bir işinin olmamasına...Ama bununla seni kırsa daha mı iyi. Ki böyle insanlar var çevremizde.
Fazla kendinizi beğenmiş buldum ben sizi kusura bakmayın bir taraflarınız nirvanayı yaşıyor. Zor gününde yanında olmayacağınız insanın iyi gününde olunca bu iki yüzlülüktür.
Yazık eşinize üzüldüm doğrusu.

Çok para kazanmak değil olay. Huzurlu yaşamak. Cok zengin olsan huzurun mutluluğun olmasa o zaman ne durumda olacaktı egon ?

Haksızsın ne güzel ticaretle uğraşıyormuş adam öyle veya böyle kimseye muhtaç değil daha ne istiyorsun ki soranlara eşim ticaret yapıyor diyeceksin ki işi de olmasa kime ne o veya bu ne der ne düşünür diye yaşanmaz sen bu kadarcık sebepten boşanırsan daha büyük dertler gelip seni bulduğunda bu yaşantını mumla ararsın.Ayrıca sen eşine ne kadar saygı duyarsan çevrende o kadar saygı duyar.Senin tutumun onların da bakışını değiştirmiş üzgünüm

Ben memur değilim ama çalıştığım her yerde çalışkanlığımla ve sadakatimle yıllarca işi olan kariyeri olan bir kadın oldum
eşimse senin eşin gibi o daldan o dala atladı durdu onun yüzünden hep maddi imkansızlar yaşadık ama onu hiç eziklemedim kimsenin eziklemesine de izin vermedim ailelerimizden hep çalışıyor havasına soktum onu
ama sonra ne oldu aldatıldım ve üzerime bir ton borçla boşandım...

Konu sahibi baştan evlenmese iyi olurmuş. Eşimle üniversite de aynı sınıftan mezun olduk ben atandım ilk yıl eşim 2.5 yıl sonra atandı. Bu süreçte çok başka kapılara yöneldi sırf beni oyalıyıp bekletmemek için. 1.5 yıl sonra atanmadığı halde nişan yaptık. Nişan olduktan sonra komiser yar sınavına gittik yedekten kazandı onu kazandı gidecekti iki gün sonra şubat ataması hakkı verildi ki önünde 300 kişi kalmıştı. Şubatı beklerken 6 ay askere de gitti. Nişan dönemi atanmadığı için ailesi de yapmadı çok eksikliğim kaldı ama onun çabası için bir şey diyemedim. Askerden çıktı iki ay sonra evlendik ilk maaşını borca verdi. Karşılıklı fedakarlık çok yaptık 2.5 yılda biriktirdiğim para ile ailemin taktığı altınları verdim araba aldık sıfır sonra birlikte düğün borcu ödedik. Ben onu bekledim o da atanır aranmaz düğün borcuna girdi ben altını birikimi verdim derken borçta bitti her şeyde sonra çocuğumuz olmadı erkek faktöründen onun yüzünü yere eğdirmemek için onun akrabalarına hiçbir şekilde bir şey demedik sebebi yok olmuyor dedim ama hep güldüm eğlendim hastane hastane dolaştığımızı kimse bilmedi ne yaşadık kimse görmedi. Sadece anne baba kardeşlerimiz bildi. Benim insanlarla muhatap olmama çok üzülüyordu güçlü olmaya çalışman onlara cevap vermek zorunda kalman beni bitiriyor diyordu ben ondan daha iyi rol yapıyordum çok şükür 3 yılın sonunda tedavi ile gebe kaldım hayatta her şey biz insanlar için çok şükür bugün tam 6 yıldır hayatımda 3.5 yıllık evliyiz yaşadığımız şeyler bizi daha çok birbirimize bağladı. Gönlü güzel olanın yolunu Allah er ya da geç açıyor

Eşinizi başkalarından çok siz eziyorsunuz. Ben evde oturayım eşim baba baksın kafasindakilerle aynı düşünüyorsunuz. Aile olmak böyle bir şey mi? Senin benim param diye bir ayrımı nasıl yapabiliyorsunuz? Eşinizin işi iyi giderse o da sizi ezikler artık.....

Kocan zengin olsa ondan kiymetlisi olmazdi ama dimi? Milletin kazancini evliligini kiskanicaginiza oturun kendi evliliginizi düşünün. Adam kahvelerde yada evde yan gelip yatmak yerine yine eve para getirmek icin calisiyor sukret. Benim kocam bu sartlarda bile çalışsa gurur duyarım cabasindan dolayi. Evlilik iyi gunde kotu gunde denmis ama belliki siz kotu gun dostu eşi degilsiniz..

Valla bende hemşireyim ve eşimle tanıştığımızda hiç işi yoktu benm aldığım maaşla gezer tozardık hatta gittim kredi bile çekmiştim 10bin :) beni istemeye geldiler işi yoktu babam gene de seviyorum diye verdi... sonra ne oldu biliyor musun eşim öyle güzel Bi iş sahibi oldu ki şuan meslek sahibi olduğum halde çalışmıyorum çokta güzel düğünümüz oldu herşey bir anda değişti.. Demem o ki severek evlenen bir insan veya eşini düşünen bir insan zor gününde bir tekme de sen vurmamalısın iyi günde kötü günde demişler... Hayat arkadaşı olmak budur. Kocanız ile ne olursa olsun gurur duymalısınız ne olursa olsun yanında olduğunuzu hissettirmelisinizancak ancak böyle kazanılır hayat bence :)

Benim dayım ilkokul mezunu bir şofördü karısı lisede tarih öğretmeni 40 yıl sürdü evlilikleri , dayım vefat etti öyle bitti. Küçükken de şaşırıyordum yengeme ama son zamanlarda ona olan hayranlığım kat kat arttı. Siz elinizi sevmiyorsunuz para görünürdeki sebep. Boşanın adam kendini seven biriyle evlensin

İçi yok bunun ben bunu ne yapacağım demediğin için rabbim yolunuzu açmış. Herkes gönlünün ekmeğini yer Allah hayırlı helal kazanç ağız tadı versin hepimize.

Daha önceki konularınızı bilmiyorum ama elalem ne der diye düğünü ertelemeyip evlenmiş, yine elalemin dediklerinden dolayı eşinin ticaretle uğraşıp bir yere gelme çabasını hor gören birisisiniz. Bence boşanın, hem elalem helal olsun kadına bak dayanamadı 5 bin liracık maaşını eşiyle bölüşmeye diyip alkış tutar belki?

Şu öğretmen olup kendini kral ailesi mensubu zanneden kitle gerçekten kalbi ile öğretmen olup saygı gören öğretmenlerle bir tutuluyor ya bu beni öldürüyor resmen. Iyiki öğretmensiniz atanmışsiniz. Vay vay vay. Başkalarına eşi ne iş yaptığını söyleyemeyen, prensesler gibi yasayamayan. Sanki esi kötü yollara düşmüş. Allah herkese önce akıl fikir versin sonra merhamet. Bazıları gerçekten diploma ve birazcık para alınca kendini birşey zannettiği gibi, aileler de bir buldumcuk delisi oluyor. Esinize acıdım. Allah tez vakit iyi insanlarla karşılaştırsin

Üfff görende sizi üst düzey bürokrat,bilmem ne uzmanı sayın doçent,yada nasa da bilim insanı filan zanneder ne bu havalar acaba?)) Öyle olsanız bile bu şekilde düşünmeniz yanlış olurdu..
Alt tarafı öğretmen olmuşsunuz(bunu öğretmenleri kucumsedigimden yazmıyorum)eşinizden bir miktar fazla kazancınız var diye ne hakla adami bu kadar aşağılayrsunuz?
Adam uğraşıyor kazanmak için çalışıyor boş durmuyor ki..sizin gibi insanlara tahammül edemiyorum hem nankör hemde egosu yükseklerde bir bencilsiniz.
Keşke eşiniz sizin bu kotu niyetli fikirlerinizi bilse de boşansa sizden.

evlilik, hayat arkadaşlığı tam olarak bu çünkü. Eşinize, atanamadı birşeyi beceremedi, çocuğu bile olmuyor, kısırın teki diye baksaydınız bu işte gerçek evlilik olmazdı. Hamlileliğiniz için çok sevindim, hayırlı olsun. Allah sabreden anlayışlı temiz niyetli insanları mükafatlandırıyor işte

Nasıl denir bunlar nasıl diyenler var aklım almıyor onun elinde olmayan şeyler için onu nasıl suçlayabilirdim. Çok şükür her şey geride kaldı hep dua ederdim evlenmeden beni onla imtihan etme imtihan edeceksen birlikte el ele olsun diye sanırım duamı rabbim duydu çok yorulduk yıprandık ama olsun ikizlerimiz olacak rabbim hepimize sağlıklı huzurlu aile ortamı versin

Sizden bir eksiği yok aslında. Öğretmenmiş,yapmamayı tercih etmiş.
Ticaretle uğraşmak istiyorsa ve çabalıyorsa bunu görün lütfen. Yatmamış etmemiş.
Yanında olsanız keşke. Bence hakediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…