Benim de maaşım esiminkinden fazla ama hiç bir zaman eşine karşı farklı bise düşünmedim bu konuda. Ne farkediyor ki kimin ne kadar kazandığı sonuçta evde boş boş oturmuyor çabalıyor önemli olan da bu. Millet.ne manyak kocalarla uğraşıyor sizin derdinize bakın. siz çalışmasanız veya az kazansanız eşiniz size bakacak olsa ezik mi olacaksınız ya da cinselliği haketmeyecek mısınız?oturup adam akilli dusunun esinize haksizlik etmeyin.Kızlar içinde bulunduğum durumu anlatayım bu yüzden boşanılır mı siz ne yapardınız
Bir buçuk yıllık evliyiz ben öğretmenim. Eşim de öğretmen ama atanamadı.. ailesi ticaretten gelen Kişiler olduğu için ticari işler ona daha cazip geliyor öğretmenliği beğenmiyor
Bir çeyiz mağazaları vardı abisiyle orayı işletiyorlardı. Büyük kavga ettiler bizim düğünden önce dükkandan ayrıldı.
Şimdi al sat yapıyor .. büyük fabrikalardan mal alıp nalburlara falan satıyor.. aradaki kar aylık 2-3 bin lira.. 5 bin de ben kazanıyorum. Öyle yuvarlanıyoruz işte..
Babasından sermaye aldı yeni bir iş kuracak şimdi .. o da bildiğiniz gibi bir iş değil .. Türkiye’de olmayan bir şeyin üretimini yapmaya çalışıyor çok satılacakmış zengin olacakmışız falan .. kime sorsak bu mal satılmaz diyor ama
İşte bunlar hep benim gururumu zedeliyor
Eşimden çok kazanmam,evi büyük oranda benim geçindiriyor olmam
Öğretmen arkadaşlarım eşin ne iş yapıyor dediklerinde cevap bulamamam..
Onun ailesi ve benim ailem eşimi ezik işe yaramaz asalak görüyorlar bunu da görebiliyorum.
Onun ailesine oturmaya gittiğimizde babası soruyor işler nasıl falan diye kazanamıyorum dönemiyorum şu bu ağlanıyor hep.. benim orda tüm moral çöküyor
Eltim okumamış etmemiş hiç bir emeği yok prenses gibi yaşıyor kocasının imkanlarıyla
Ben çocuk bile yapmaya cesaret edemiyorum maddi imkansızlıktan.
Eşim iyidir alkol sigara yok
Ne kazanırsa evine harcar bana harcar
Sürekli yeni atılımlar peşinde parası ölçüsünde
Ama insanların gözünde bu kocası işsiz orda burda kadın evi geçindiriyor
Kadın öğretmen kocası asalak bakışlarına dayanamıyorum
Cinsellik bile yaşamak istemiyorum artık Kocam gözümden düştü . Başka sebep yok sırf bu sebepten boşanmayı düşünüyorum. Kendimi ezik yerlerde sünepe hissediyorum.
Ben mi kötüyüm herkes mi böyle düşünür . Adam 35 yaşında ataması nerdeyse olmayan bir öğretmenlik bölümü mezunu . İstemiyor da zaten ticaret istiyor onda da çabasına rağmen bir yere gelemiyor .
Siz olsanız ne yapardınız böyle hissetmekte haksız mıyım ben kötü biri miyim
Kızlar içinde bulunduğum durumu anlatayım bu yüzden boşanılır mı siz ne yapardınız
Bir buçuk yıllık evliyiz ben öğretmenim. Eşim de öğretmen ama atanamadı.. ailesi ticaretten gelen Kişiler olduğu için ticari işler ona daha cazip geliyor öğretmenliği beğenmiyor
Bir çeyiz mağazaları vardı abisiyle orayı işletiyorlardı. Büyük kavga ettiler bizim düğünden önce dükkandan ayrıldı.
Şimdi al sat yapıyor .. büyük fabrikalardan mal alıp nalburlara falan satıyor.. aradaki kar aylık 2-3 bin lira.. 5 bin de ben kazanıyorum. Öyle yuvarlanıyoruz işte..
Babasından sermaye aldı yeni bir iş kuracak şimdi .. o da bildiğiniz gibi bir iş değil .. Türkiye’de olmayan bir şeyin üretimini yapmaya çalışıyor çok satılacakmış zengin olacakmışız falan .. kime sorsak bu mal satılmaz diyor ama
İşte bunlar hep benim gururumu zedeliyor
Eşimden çok kazanmam,evi büyük oranda benim geçindiriyor olmam
Öğretmen arkadaşlarım eşin ne iş yapıyor dediklerinde cevap bulamamam..
Onun ailesi ve benim ailem eşimi ezik işe yaramaz asalak görüyorlar bunu da görebiliyorum.
Onun ailesine oturmaya gittiğimizde babası soruyor işler nasıl falan diye kazanamıyorum dönemiyorum şu bu ağlanıyor hep.. benim orda tüm moral çöküyor
Eltim okumamış etmemiş hiç bir emeği yok prenses gibi yaşıyor kocasının imkanlarıyla
Ben çocuk bile yapmaya cesaret edemiyorum maddi imkansızlıktan.
Eşim iyidir alkol sigara yok
Ne kazanırsa evine harcar bana harcar
Sürekli yeni atılımlar peşinde parası ölçüsünde
Ama insanların gözünde bu kocası işsiz orda burda kadın evi geçindiriyor
Kadın öğretmen kocası asalak bakışlarına dayanamıyorum
Cinsellik bile yaşamak istemiyorum artık Kocam gözümden düştü . Başka sebep yok sırf bu sebepten boşanmayı düşünüyorum. Kendimi ezik yerlerde sünepe hissediyorum.
Ben mi kötüyüm herkes mi böyle düşünür . Adam 35 yaşında ataması nerdeyse olmayan bir öğretmenlik bölümü mezunu . İstemiyor da zaten ticaret istiyor onda da çabasına rağmen bir yere gelemiyor .
Siz olsanız ne yapardınız böyle hissetmekte haksız mıyım ben kötü biri miyim
Konu sahibi baştan evlenmese iyi olurmuş. Eşimle üniversite de aynı sınıftan mezun olduk ben atandım ilk yıl eşim 2.5 yıl sonra atandı. Bu süreçte çok başka kapılara yöneldi sırf beni oyalıyıp bekletmemek için. 1.5 yıl sonra atanmadığı halde nişan yaptık. Nişan olduktan sonra komiser yar sınavına gittik yedekten kazandı onu kazandı gidecekti iki gün sonra şubat ataması hakkı verildi ki önünde 300 kişi kalmıştı. Şubatı beklerken 6 ay askere de gitti. Nişan dönemi atanmadığı için ailesi de yapmadı çok eksikliğim kaldı ama onun çabası için bir şey diyemedim. Askerden çıktı iki ay sonra evlendik ilk maaşını borca verdi. Karşılıklı fedakarlık çok yaptık 2.5 yılda biriktirdiğim para ile ailemin taktığı altınları verdim araba aldık sıfır sonra birlikte düğün borcu ödedik. Ben onu bekledim o da atanır aranmaz düğün borcuna girdi ben altını birikimi verdim derken borçta bitti her şeydeeski konularınıza baktım, umarım boşanırsınız. Sırf siz uçak prosedürleri ile uğraşmayın diye eşiniizin yüksek lisans sınavına girmesine sorun çıkarmışsınız, istemiyorum çokta gerekli mi demişsiniz, adam kariyer planı yaparken asalak olarak görmüşsünüz. Üstelik sadece eşinize değil arkadaşlarınız 50 liraya aldığınız pastanın parasını vermemiş diye onların sizle gülmesine konuşmasına tahammül edemiyorum demişsiniz. Çok bencil bi insansınız, kimse eşinizi asalak olarak görmüyor olsa bile siz görüyorsunuz. Ben eşimle aynı bölüm mezunuyum benim iş şartlarım ona göre çok daha rahat, ama ailemde dahil herhangi bir insan eşimin işinden dolayı ona kötü gözle bakarsa veya ima ederse, üstelik eşim bu kadar çalışken gayretliyken, gereken cevabı ben veririm.
İçi yok bunun ben bunu ne yapacağım demediğin için rabbim yolunuzu açmış. Herkes gönlünün ekmeğini yerValla bende hemşireyim ve eşimle tanıştığımızda hiç işi yoktu benm aldığım maaşla gezer tozardık hatta gittim kredi bile çekmiştim 10bin :) beni istemeye geldiler işi yoktu babam gene de seviyorum diye verdi... sonra ne oldu biliyor musun eşim öyle güzel Bi iş sahibi oldu ki şuan meslek sahibi olduğum halde çalışmıyorum çokta güzel düğünümüz oldu herşey bir anda değişti.. Demem o ki severek evlenen bir insan veya eşini düşünen bir insan zor gününde bir tekme de sen vurmamalısın iyi günde kötü günde demişler... Hayat arkadaşı olmak budur. Kocanız ile ne olursa olsun gurur duymalısınız ne olursa olsun yanında olduğunuzu hissettirmelisinizancak ancak böyle kazanılır hayat bence :)
evlilik, hayat arkadaşlığı tam olarak bu çünkü. Eşinize, atanamadı birşeyi beceremedi, çocuğu bile olmuyor, kısırın teki diye baksaydınız bu işte gerçek evlilik olmazdı. Hamlileliğiniz için çok sevindim, hayırlı olsun. Allah sabreden anlayışlı temiz niyetli insanları mükafatlandırıyor işteKonu sahibi baştan evlenmese iyi olurmuş. Eşimle üniversite de aynı sınıftan mezun olduk ben atandım ilk yıl eşim 2.5 yıl sonra atandı. Bu süreçte çok başka kapılara yöneldi sırf beni oyalıyıp bekletmemek için. 1.5 yıl sonra atanmadığı halde nişan yaptık. Nişan olduktan sonra komiser yar sınavına gittik yedekten kazandı onu kazandı gidecekti iki gün sonra şubat ataması hakkı verildi ki önünde 300 kişi kalmıştı. Şubatı beklerken 6 ay askere de gitti. Nişan dönemi atanmadığı için ailesi de yapmadı çok eksikliğim kaldı ama onun çabası için bir şey diyemedim. Askerden çıktı iki ay sonra evlendik ilk maaşını borca verdi. Karşılıklı fedakarlık çok yaptık 2.5 yılda biriktirdiğim para ile ailemin taktığı altınları verdim araba aldık sıfır sonra birlikte düğün borcu ödedik. Ben onu bekledim o da atanır aranmaz düğün borcuna girdi ben altını birikimi verdim derken borçta bitti her şeydesonra çocuğumuz olmadı erkek faktöründen onun yüzünü yere eğdirmemek için onun akrabalarına hiçbir şekilde bir şey demedik sebebi yok olmuyor dedim ama hep güldüm eğlendim hastane hastane dolaştığımızı kimse bilmedi ne yaşadık kimse görmedi. Sadece anne baba kardeşlerimiz bildi. Benim insanlarla muhatap olmama çok üzülüyordu güçlü olmaya çalışman onlara cevap vermek zorunda kalman beni bitiriyor diyordu ben ondan daha iyi rol yapıyordum çok şükür 3 yılın sonunda tedavi ile gebe kaldım hayatta her şey biz insanlar için çok şükür bugün tam 6 yıldır hayatımda 3.5 yıllık evliyiz yaşadığımız şeyler bizi daha çok birbirimize bağladı. Gönlü güzel olanın yolunu Allah er ya da geç açıyor
Koca parası yemek iyi bir şey mi zannediyorsunuz? Siz mesleği olan kendi parasını kazanan bir kadınsınız eltinizin size özenmesi lazımEltim okumamış etmemiş hiç bir emeği yok prenses gibi yaşıyor kocasının imkanlarıyla
Eşinizin evlenmeden önce atanması zor bir bölümü olduğunu, ne iş yaptığını bilerek evlenmediniz mi?
O zaman düşünecektiniz bunu, rahatsız olacaksanız evlenmeyecektiniz eşinizle.
Bu konu banada çok tanıdık geldiği için eski konularınıza baktım, benzer konu yine açmıştınız ve ben sizin eşinizden bağımsız, kompleksli biri olduğunuzu düşünüyorum. Eltinizle ilgili genel bir probleminiz var mesela, sizden daha rahat oluşunu hazmedemiyorsunuz. Okumamış insanlar rahat yaşamasın mı, bu mudur kıyasınız?
Ayrılsanız eşiniz içinde daha iyi olur aslında, işinden dolayı onunla cinsellik yaşamayı bile istemeyen bir eşi olduğunu bilse kendi de isterdi bunu eminim.
Nasıl denir bunlar nasıl diyenler var aklım almıyor onun elinde olmayan şeyler için onu nasıl suçlayabilirdim. Çok şükür her şey geride kaldı hep dua ederdim evlenmeden beni onla imtihan etme imtihan edeceksen birlikte el ele olsun diye sanırım duamı rabbim duydu çok yorulduk yıprandık ama olsun ikizlerimiz olacakevlilik, hayat arkadaşlığı tam olarak bu çünkü. Eşinize, atanamadı birşeyi beceremedi, çocuğu bile olmuyor, kısırın teki diye baksaydınız bu işte gerçek evlilik olmazdı. Hamlileliğiniz için çok sevindim, hayırlı olsun. Allah sabreden anlayışlı temiz niyetli insanları mükafatlandırıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?