Kocam egoma zarar veriyor

Satır arasında asla atanamayacagi bir bölümün öğretmenliğini okudu! Ogretmenlik yapamayacağını zaten biliyorsunuz; Ticaret icinde elinden geleni yapıyor ama bir düzen daha oturmuş değilken madem bile bile neden evlendiniz???

Sizin yeni nick heralde eski konularda elti ile sosyal medya atışması kavgası gibi bir şey vardı

erkeğin çok kazanmasını önemseyen kadın ona göre biriyle evlenmeli bence.
benim kuzenimin evlendiği kız da teyzemlerin durumları çok iyi diye evlenmiş meğerse. düğünden 6 ay sonra dükkanları bomboş kalacak şekilde soyuldu, bi daha toparlayamadılar.
senelerce canını yedi kuzenimin. ben rahat yaşayacağım diye evlendim seninle, hayallerim yıkıldı diye.

Doğrudur. O "baba evinde gün yüzü görmedim. Ben buraya rahat yaşamak için geldim" diyen tayfa da var :KK55:

erkeğin çok kazanmasını önemseyen kadın ona göre biriyle evlenmeli bence.
benim kuzenimin evlendiği kız da teyzemlerin durumları çok iyi diye evlenmiş meğerse. düğünden 6 ay sonra dükkanları bomboş kalacak şekilde soyuldu, bi daha toparlayamadılar.
senelerce canını yedi kuzenimin. ben rahat yaşayacağım diye evlendim seninle, hayallerim yıkıldı diye.

Babam annem sayesinde durumunu iyiye çevirdi ama salaklığı yüzünden battı.
Annem sırtını dönmedi ama boşamadı.

Sizin yeni nick heralde eski konularda elti ile sosyal medya atışması kavgası gibi bir şey vardı

Iyidir adam biseyler yapmaya çalışıyor. Su devirde iş bulmak çok zor. Kendinizi kimseyle kıyaslamayın.

Hukukçuyum hayatıma giren erkeklerden ikisi de iki senelik üniversite okumuştu ama ben buna rağmen bu durumu dert etmemistim. Bence sorun sizin düşünce yapınızda. İnsanlar eşinizin asalak olduğunu düşünmese bile siz öyle düşünüyorlarmış gibi davranıyorsunuz çünkü bu şekilde düşünmenin yanlış ve ayıp olduğunu biliyorsunuz. Başkalarının fikirleriymiş gibi empoze edip kendi üzerinizden yük atıyorsunuz. Bak ben böyle düşünmüyorum onlar düşünüyor gibisinden. Boşanın ne diyelim.

Siz değil ama esiniz sizden boşanmalı adam çalışıyor kazandigini size harciyor okumus iyi biri ama ben 5 o 3 bu nedir evlilik bu değil

serbest meslek dıyebılır alım satım yapıyor dıyebılır aslında bu tarz ıslerı yapan bırsuru ınsan var
mesela esım yuksek muhendıs aslında adam robot yapıyor kod yazıyor program yapıyor sıstem kuruyor normalde
ama kendı ısını kurana kadar adını duyurana kadar kablo bıle cektı kamera bagladı :KK70: bılgısayarlara format falan attı :KK70: kocan ne ıs yapıyor dedıklerınde kocamın meslegıyle hava atmak isteseydım gıder parlamento baskanıyla ya da merkez bankası genel muduruyle falan evlenırdım :KK70:

yanı lafım konu sahıbıne koca meslegıyle hava atmak ıstegı cok enteresanmıs yanı bunu da okuduk ya burda
Konuyla alakasız ama seni bulmuşken sorayım dedim, hatırladığım kadarıyla şekersiz tarifler verdiğin bi topiğin vardı sağlıklı yaşam zayıflamayla ilgili. Onun linkini mesaj atabilir misin? Profilinde göremiyorum da☺️

Konuyla alakasız ama seni bulmuşken sorayım dedim, hatırladığım kadarıyla şekersiz tarifler verdiğin bi topiğin vardı sağlıklı yaşam zayıflamayla ilgili. Onun linkini mesaj atabilir misin? Profilinde göremiyorum da☺

:KK36:

"Onun ailesi ve benim ailem eşimi ezik işe yaramaz asalak görüyorlar bunu da görebiliyorum."

Keşke evlenmeden önce görebilseydiniz..şimdi geç kalınmış biraz.
Eşinize saygınız giderek azalıyor. Ve yakinda sebepsiz yere kavgalarinizda başlar. Ve yollarınizi ayirirsiniz .belkide yüksek maaşı olan biriyle evlenirsiniz.sonra çok mutlu olursunuz.
Hayatta herşey var arkadaşım.eğer eşinin asalak olduğuna kanaat getirdiysen zaten uzatmayin ama burdan gördüğüm eşin bişeyler için çabalıyor. Senin kadar kazanamasa bile yinede evine ekmek getiriyor 2 3 bin kötü para mi?üstelik eşin kafasındaki iş planlarını tutturursa kimbilir gerçekten iyi kazanabilir.ama sırf iyi para kazanıyor diye bir erkeğe değer vermek ne kadar samimi bilemiyorum.para varsa aşk var sevgi var ama bakalım kötü günde kim kimin yanında

adam çalışmasa bütün gün yan gelip yatsa evet haklısın diyebilirim ama adam da çalışıyor birşeyler yapmaya çalışıyor illa okuduğu bölüm de çalışmak zorunda mı . Hayat bu kocanız da bir sağlık sorunu olsa yıllarca çalışmayacak duruma gelse demek ki direk boşanacaksınız. Evlilik bu mu cidden , iyi günde kötü günde yanında olamayacaksanız neden evlendiniz. Başkalarının hayatına imrenmek nedir ya , herkesin yaşadığı zorluklar farklıdır hayatta bilemezsiniz. Ayrıca bu adamla iş durumu çok iyi diye mi evlendiniz yoksa sevdiğinizden mi , ben bu ilişkide maddiyattan öte bir sevgi göremiyorum.

Konu sahibi ben sana hak veriyorum. Çoğu kadın doğası gereği kendinden daha güçlü bir adama ( gerek maddi gerek manevi) bağlanmak ister. Eşinin soz sahibi olmasını kazanmasını onunla gurur duymak ister seni anlıyorum iyice düşünmelisin eşinin değişme potansiyeli varsa oturup konuş ama yoksa kendini de yıpratma derim 😔

Back
X