- 2 Ağustos 2013
- 37.287
- 121.075
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkeğin çok kazanmasını önemseyen kadın ona göre biriyle evlenmeli bence.
benim kuzenimin evlendiği kız da teyzemlerin durumları çok iyi diye evlenmiş meğerse. düğünden 6 ay sonra dükkanları bomboş kalacak şekilde soyuldu, bi daha toparlayamadılar.
senelerce canını yedi kuzenimin. ben rahat yaşayacağım diye evlendim seninle, hayallerim yıkıldı diye.
erkeğin çok kazanmasını önemseyen kadın ona göre biriyle evlenmeli bence.
benim kuzenimin evlendiği kız da teyzemlerin durumları çok iyi diye evlenmiş meğerse. düğünden 6 ay sonra dükkanları bomboş kalacak şekilde soyuldu, bi daha toparlayamadılar.
senelerce canını yedi kuzenimin. ben rahat yaşayacağım diye evlendim seninle, hayallerim yıkıldı diye.
Siz olsanız ne yapardınız böyle hissetmekte haksız mıyım ben kötü biri miyim
Konuyla alakasız ama seni bulmuşken sorayım dedim, hatırladığım kadarıyla şekersiz tarifler verdiğin bi topiğin vardı sağlıklı yaşam zayıflamayla ilgili. Onun linkini mesaj atabilir misin? Profilinde göremiyorum daserbest meslek dıyebılır alım satım yapıyor dıyebılır aslında bu tarz ıslerı yapan bırsuru ınsan var
mesela esım yuksek muhendıs aslında adam robot yapıyor kod yazıyor program yapıyor sıstem kuruyor normalde
ama kendı ısını kurana kadar adını duyurana kadar kablo bıle cektı kamera bagladıbılgısayarlara format falan attı
kocan ne ıs yapıyor dedıklerınde kocamın meslegıyle hava atmak isteseydım gıder parlamento baskanıyla ya da merkez bankası genel muduruyle falan evlenırdım
yanı lafım konu sahıbıne koca meslegıyle hava atmak ıstegı cok enteresanmıs yanı bunu da okuduk ya burda
Konuyla alakasız ama seni bulmuşken sorayım dedim, hatırladığım kadarıyla şekersiz tarifler verdiğin bi topiğin vardı sağlıklı yaşam zayıflamayla ilgili. Onun linkini mesaj atabilir misin? Profilinde göremiyorum da☺