bırde gebemısınız bence cocugunuz ıcın kestırıp atmayın derım deneyınhayır şiddet görmedim öyle bir durumun tekrarı olamaz zaten ama zor bir gebelik geçiriyorum bunlara rağmen beni bu kadar üzmesi,beş para etmeyecek bir insanın lafıyla o kelimeyi söylemesi hala inanmak istemiyorum
süpersiniz:)
tablet aldı diyemii..Evliliginize ucuncu sahislarin dahil olmasina esin izin vermis yazik...
O eltin simdi o kadar mutludur ki ortalik karisti diye.
Bu konu halledilirse eger esin kimsenin lafina bakip gaza gelmesin. İster araba ailirsin, ister yat alirsin, ister tekne alirsin. Bu seni ve esini ilgilendirir. Esin bunun ayrimina varmali. Yoksa agzi olan konusur. Esim bana bi tablet aldi diye millet catladi dusun artik
İşte budur duruşunuzu takdir ettim sizi örnek alsın buradaki hatunlarr..Kızlar direk konuya gireceğim,uzun zamandır almak istediğim bir araba vardı.Geçen haftalarda ailemlede konuştum bu konuyu babam maddi olarak destek olacağını söyleyince eşimide ikna ettim ve bu hafta arabamı değiştirdik.Eşimi ikna ettim diyorum cünkü kendisi abisinin içki kumar borçlarına yardımcı olduğu için şu aralar araba almama sıcak bakmıyordu.Üstelik kendim çalışan insanım eşim sadece arabanın yakıt masrafı ve muayene bakım gibi şeyleriyle ilgilenir.Neyse perşembe aksamı ben nöbetteyken eşimin ailesi kayınvalidemlerde toplanmışlar ve eşimi gayet güzel doldurup eve yollamışlar.Eltim olacak terbiyesiz herkezin içinde karının arabasını yenilemişsiniz hayırlı olsun ama cok gereksiz herkez onu konuşuyor ne gerek var sanki şımarıklık bu tarzında şeyler söylemiş.Herkez dediğide kendinden başkası değildir,nöbetten cıktım eve geldim yanına yattım uyuyodu,sarılıp uyuyacağım aklımca.Elimi itti ben tabi şok hayırdır dedim,cevap yok,döndüm arkamı uyudum,kalktığımda o işe gitmişti,gün içinde hiç telefonlaşmadık.Akşam eve geldi noldugunu sordum yine cevap yok baktım üstünü değiştirip çıkacak nereye gidiyosun dedim 'sanane lan' dedi tv karşısında arkadaşının aramasını bekliyo.televizyonu kapattım noluyo söyle diye baya bunalttım en son döküldü ve eltimin aklıyla onun doldurmasıyla bana neler söyledi.Konu konuyu açtı derken en son bana seninle evlendiğim güne lanet olsun dedi.Ve çıktı gitti,onun arkasından birkaç parça eşyamı alıp bende çıktım evden,çok yakın bir arkadaşımın kuzenindeyim şu an.Az önce uyanmış belli gecede salonda uyuduysa evde olmadığımı yeni farketmiş olacakki aramaya başladı.Tek mesaj yazdım annemlere sakın gitme orda değilim,onlara bu konuyu hazır olduğumda ben anlatacağım.Nerde olduğum naptığım için tek cevabım SANANE.Bilmen gereken tek şey artık lanet etmen gereken birşey kalmadı seni boşuyorum- yazdım yolladım.Daha ısrarla aramaya başladı telefonu kapattım.Söylenen sözler unutulur mu içim paramparça
lütfen elbette hemen boşan demiyorum ama şu onurlu duruşunu devam ettir.. erkekler biz kadınları aciz zannettiği için zıvana dan çıkıyorlarr. o eltinizide boş bırakmayın .verin ağzının cevabını ..hayır şiddet görmedim öyle bir durumun tekrarı olamaz zaten ama zor bir gebelik geçiriyorum bunlara rağmen beni bu kadar üzmesi,beş para etmeyecek bir insanın lafıyla o kelimeyi söylemesi hala inanmak istemiyorum
siz olmasanız ne yapçaklarmış ah bee nasıl alışmışlarr.. alıştırmışsınız kumar borcu ne demek ha hastalık olur para yetiştiremezler o zaman yaptığınız iyiliği anlarımm..eltimin 2 cocugu var kendiside ev hanımı darda kalsınlar istemedim durumumuz varken yardımcı olalım istedim ama ne kadar doğru yapmışım bilemiyorum
tebrik ederim sizi, duruşunuzu :)eltimin 2 cocugu var kendiside ev hanımı darda kalsınlar istemedim durumumuz varken yardımcı olalım istedim ama ne kadar doğru yapmışım bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?