Kocam eltim hepsinden bıktım

Boşanmayın, bundan sonra paranızı kendiniz yiyin.Adam kendi çocuklarını düşünsün. Görümcede kendi kocasının para harcama şekline karışsın.

Yok artıkk diyorum sadece.Hem yardım edin iyilik yapın hem de eltinizdeki yüzsüzlüğe hayran kaldım..Onane sizin arabanızdan ya sanki o size yardım ediyor hay Allah'ım.Hayırlı olsun diyeceğine birde dolduruyor ayrıca o kim oluyorda eşiniz onun lafıyla size tavır yapıyor bu erkekler neden bu kadar çabuk doluyor anlamıyorum

öncelikle bu alkşlar sana ve anneneçok iyi yapmışsın . kıskanan çok olur elti konuşur, kaynana konuşur, görümce konuşur vs vs önemli olan kimin ne konuştuğu değil. eşinin tavrı onlara kulak asıp asmadığı. siz daha önceden anlaşmışsınız ki o araba alınmış sonradan tavır yapması tuhaf. o lafları hiç haketmemişsin. haksız olsanda erkekler nasıl bu kadar kırıcı olabiliyorlar anlamıyorum.hiç düşünmüyorlar mı karşsındakinin karısı oldugunu . sokaktaki herhangi biri olmadığını üstelikte cocugunun annesi

Çok güzel tavrınızı koymuşsunuz. Ailenizin arkanız da olması da çok güzel. Boşanma konusuna gelince eğer eşinizle bu konu haricinde sıkıntınız yoksa bence çok ağır bir karar. Evet kesinlikle burnu surtmeli, baskasının lafıyla hareket etmenin hata olduğunu anlamalı hamileyken size bunu yaşatmanın bedelini ödemeli ama bu bedel yuvanızı yıkmak olmamalı. Süregelen halledilemeyen sorunlar değilse bunlar bence tekrar denemelisiniz. Hamilesiniz ve bir sorunda vazgeçmek bu kadar kolay olmamalı. Bir bebek var onu da düşünmek zorundasınız.

hayır şiddet görmedim öyle bir durumun tekrarı olamaz zaten ama zor bir gebelik geçiriyorum bunlara rağmen beni bu kadar üzmesi,beş para etmeyecek bir insanın lafıyla o kelimeyi söylemesi hala inanmak istemiyorum
bırde gebemısınız bence cocugunuz ıcın kestırıp atmayın derım deneyın

tablet aldı diyemii..ne oluyo bu millete yahuu..

İşte budur duruşunuzu takdir ettim sizi örnek alsın buradaki hatunlarr..

boşanır mısınız boşanmaz mısınız bilmem hamilesiniz o yüzden hemen kestirip atın da diyemem ama eşinize duruşunuzla iyi bir des verdiğiniz kesin.

burada neler okuyoruz hergün,maddi güvencesi olmayan ailesi de sahip çıkmayan kadınlara sözüm yok ama çekip gidebilecek her imkana sahip,dayak yiyen aldatılan ama kocamı çok seviyorum diye ağlaşanlara örnek olmalı bu tavrınız.üstelik siz sadece sana lanet olsun cümlesi üzerine bu karalılığı göstermişsiniz.

annenize ise diyecek bir şey yok,sizin gibi bir evlada sahip olmasından belli eli öpülesi bir kadın olduğu.

hayır şiddet görmedim öyle bir durumun tekrarı olamaz zaten ama zor bir gebelik geçiriyorum bunlara rağmen beni bu kadar üzmesi,beş para etmeyecek bir insanın lafıyla o kelimeyi söylemesi hala inanmak istemiyorum
lütfen elbette hemen boşan demiyorum ama şu onurlu duruşunu devam ettir.. erkekler biz kadınları aciz zannettiği için zıvana dan çıkıyorlarr. o eltinizide boş bırakmayın .verin ağzının cevabını ..

Hamile halinizle gece gündüz demeden çalışıp kaynınızın içki kumar borcunu öderken iyi, kendi arabanızı (babanızın desteği ile) yenileyince mi kötü oldu. Allah kimseyi nankör eylemesin. Duruşunuzu da asla bozmayın haklı olan ve asıl konuşması gereken sizsiniz şayet oturduğu yerden borçları ödenen terbiye yoksunu eltiniz ve kaynınız değil.

Eltin amma kiskancmis. Ona ne i? Dis kapinin dis mandali.
Senin yerinde olsam ararim eltimi sen ne karisiyorsun derim.
Kocanda cok ayip etmis.
Ama bu sadece eltinin isi degil sanki. Kv ve kb ne demis eltin öle diyince?

eltimin 2 cocugu var kendiside ev hanımı darda kalsınlar istemedim durumumuz varken yardımcı olalım istedim ama ne kadar doğru yapmışım bilemiyorum
siz olmasanız ne yapçaklarmış ah bee nasıl alışmışlarr.. alıştırmışsınız kumar borcu ne demek ha hastalık olur para yetiştiremezler o zaman yaptığınız iyiliği anlarımm..

Güçlü kadın görünce içimin yağları eriyor gerçekten, tebrik ederim sizi. Eş olmanın anlamını, eşinin kıymetini unutan herkese daha fenası müstahak. Boşanın demiyorum da, eşiniz sizinle birlikte olmak istiyorsa, kendi mantık yapısına, adalet ve evlilik anlayışına epey bir çeki düzen vermesi gerekiyor.
Eltinizin yüzsüzlüğüne de diyecek laf bulamıyorum. Onun yerine utandığımız insanlar vardır ya, eltiniz adına utandım vallahi. Kocamın zevk&sefa&aylaklık günlerinin faturası birilerine patlayacak, bırakın onların hayatını didiklemeyi, mahcubiyetten kafamı kaldıramazdım vallahi. Ne geniş insanlar var.

eltimin 2 cocugu var kendiside ev hanımı darda kalsınlar istemedim durumumuz varken yardımcı olalım istedim ama ne kadar doğru yapmışım bilemiyorum
tebrik ederim sizi, duruşunuzu :)
aklım sizde gelişmelerden haberdar edin lütfen
sevgiler..

Yuva yıkmak kolay yuva kurmak devam ettirmek zordur. Boşanmak veya boşanmamak sizin bileceginiz durum fakat esinizi de eltinizi de o sözler iÇin pişman edin.

Eltiniz dese ya esin calismasin cok yoruluyo die eve gelip seninle evlendigim gune sukurler olsun hem ev isi hem calisiyorsun cok yoruluyorsun dermiydi acaba...

Ne pislik insanlar var kıskanç , haset.. İyi yapmışsınız sürtsün burnu sonrası size kalmış ama boşanmaya kadar gitmeden tatlıya bağlarsınız umarım.

Konu sahibi sizi ve annenizi ayakta alkışlıyorum bu dik duruşunuz sebebiyle Eleştirenler olmuş yok eşinin ailesi zor durumdayken yardım etmen doğru olur, araba alman doğru değil diye. Niye yardım edecekmişin ne mecburiyetin var millet evlenip çocuk yaparken sana mı güvendi senle mi çalışıp kazanıyorlar da aldığına sattığına karışıyorlar. Kimseye de yardım etmek zorunda değilsin eltin g.tünü yayacağına gitsin çalışsın da kocasının içki kumar borcunu kendi ödesin. Tabi böyle konuşmalarına eşin izin veriyor yazık o eşine karım sabahlara kadar hamile haliyle çalışıyor demiyor da onun bunun lafıyla hakaretler ediyor. Sürünsün boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…