Kocam eski den cinsellik yaşadığı bayanı iş yerine getirmiş

Uyruguna kadar yazmışsınız , kocanız hangi uyruktan ? Kadın kendi kendine kocasını aldatmadi değil mi ?

Karakterse , karşılıklı yapılmış. Evli biriyle birlikte payı eşiniz seçmiş.
....

Tokat atıp, çekiştirip , hakaret ettikten sonra ağlamasını gerçekten anlamadım.

Ne varmış ki geçmişte olan biriyle tekrar iletişimde olmakta.

Iş yapıyorlar sadece. Onu ağlatan ne gerçekten merak ettim. Suphelensem bundan suphelenirdim.

Kadın kocasını aldatmış yani. Evli kadınla ilişki yaşayan karakterde bi adam eşinide aldatabilir bence. Ben hiç zor görmüyorum şahsen. Kendine saygısı olmayan adamın eşine saygısı olmaz.

Kadinin uyrugunu falan da yazmis konu sahibesi de, kendi kocasinin evli barkli cocuklu bir kadinla olacak kadar midesiz olmasini nedense yazamamis. Bu karakterdeki bir adam kuma da getirir, eski sevgilisini de getirir.

Duyduğum an benim için bitmiş olur..
Böyle aptalca bir şey olamaz.. Çıkarı varmış bırak Allah aşkına.. Böyle bir açıklama olamaz..Kadının çalışmasından daha çok buna sinirlenirdim her halde..
Vallahi böyle durumlar sabırlı insanların başına geliyor..Tam ortalığı yıkmalık mesele..

Kadın kocasını aldatmış yani. Evli kadınla ilişki yaşayan karakterde bi adam eşinide aldatabilir bence. Ben hiç zor görmüyorum şahsen. Kendine saygısı olmayan adamın eşine saygısı olmaz.

Heh işte bende tam bu sebeple sordum bekarken evli bir kadınla ilişkisi olduğunu evlenmeden önce biliyor muydunuz diye. Hislerime tercüman olmuşsunuz. Aynen katılıyorum size.

Eğer bile bile evlendiyse konu sahibi çok şok olmamalı. Portakal ağacından armut toplanmaz neticede.

Kadinin uyrugunu falan da yazmis konu sahibesi de, kendi kocasinin evli barkli cocuklu bir kadinla olacak kadar midesiz olmasini nedense yazamamis. Bu karakterdeki bir adam kuma da getirir, eski sevgilisini de getirir.

Valla kadın evli biriyle olunca metres diyoruz ama erkek, evli kadınla birlikte olunca “eşimin yaşadığı cinsellik” oluyor. Ne fark var? Adamın midesi evli biriyle birlikte olmayı almış, karısını aldatmayı mı almayacak? Gerçekten çok iğrenç bi durum.

Kadının İranlı diye eşini aldatması varsayalım ki onlarda normal(asla asla değil), Türk bir erkeğin evli bir kadınla birlikte olması bizde ne kadar normal?

Kadın evliyken başka herifle takılmış bu kadın asosyalse hayat bize neler yapmaz
Allah iyiliğini versin e miBen proje dahilinde gençlerin isyerlerinde calistirildigi ,bu kadının da sorumlu olarak o gençlerin başında işyerlerinde bulundugunu anladım .Belki de Anadolu otelcilik meslek lisesinde okuyan cocuklardir

Kadın evliyken başka herifle takılmış bu kadın asosyalse hayat bize neler yapmaz

Yok kadın değil, getirdiği gençler öyle imiş. Sanırım veli izni ile çalışıyorlar. Devlet yönlendiriyor maaş verme yok. Adamın işine geliyor. Aşağıda öyle yazmış. :)

maşallah pek asosyalmiş çekingenmiş önceden birlikte olduğu evli adamın yanına tekrar gelebilmiş hahah

Kadın değil, asosyal gençleri o çalıştırıyormuş. Sanki bir kullanma söz konusu burada. Bedava işçi çalıştırıyor adam ne güzel yolunu bulmuş. Rahatsız oldum açıkçası. Kimseye güvenemeyecek mi bu aileler

Bu bir kullanma acaba ? Çocuklar özel gibi duruyor. Bedavadan işçi bulmuş adam kadın sayesinde.

işte kadın asosyal değil miymiş bence de kullanıyor .

Aynen katılıyorum.

Bir de "iş için" dahi olsa, birbirleriyle nasıl iletişim kurdu bu insanlar, onu çözemedim. Koca ülkede bir tek o kadın mı yapıyormuş bu işi? Nerden tutsan elinde kalıyor.

eski değildir o hala yatıyorlardır yakın olsun yamacımda dursun demiştir. yoksa ne alaka sektörde başka çalışan mı kalmadı yemeyin bu ayakları yahu resmen saf bulmuş oynatıyor adam. insan eski görüştüğü biriyle dipdibe çalışmak ister mi kendi özgür iradesiyle?

hatta kadın yatarak iş sahibi olmuştur kimbilir? öyle kadınlar da var. benle yatıyorsan karşılığını vermek zorundasın diyip darlayıp kariyer yaptırıyorlar kendilerine.

Bu bir kullanma acaba ? Çocuklar özel gibi duruyor. Bedavadan işçi bulmuş adam kadın sayesinde.

Yukardaki mesajlari okyunca bana da oyle geldi. Koca da, o kadin da mide bulandirici. Konu sahibesi kocasinin uckuru pesinde koscagina, bu mide bulandirici iliskiye alet olan genclerin sagligini dusunsun ve devlete sikayette bulunsun bir zahmet.

işte kadın asosyal değil miymiş bence de kullanıyor .

Hayır kadın değil asosyal olan. Ortada bir grup genç var. Onlar asosyal. Devlet desteği ile sanırım gelişimleri için eşinin sahip olduğu işletmede çalışıyorlar. Adam para vermiyor çünkü hizmet karşılığı. Onları çalıştırması için getiren kadın ve adam eskiden birlikte olmuş. Kadın o dönem evliymiş. Konu sahibi bunu anlatmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…