- 23 Ağustos 2012
- 51.850
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.489
- 898
asozial ne demek ya anlamadım ?
Dediği asocial herhalde o da çekingen, asosyal demek :)
Dediği asocial herhalde o da çekingen, asosyal demek :)
Kadın kocasını aldatmış yani. Evli kadınla ilişki yaşayan karakterde bi adam eşinide aldatabilir bence. Ben hiç zor görmüyorum şahsen. Kendine saygısı olmayan adamın eşine saygısı olmaz.Kadın evliymiş ama bu ilişki sırasında
Kadın kocasını aldatmış yani. Evli kadınla ilişki yaşayan karakterde bi adam eşinide aldatabilir bence. Ben hiç zor görmüyorum şahsen. Kendine saygısı olmayan adamın eşine saygısı olmaz.
Kadın kocasını aldatmış yani. Evli kadınla ilişki yaşayan karakterde bi adam eşinide aldatabilir bence. Ben hiç zor görmüyorum şahsen. Kendine saygısı olmayan adamın eşine saygısı olmaz.
Kadinin uyrugunu falan da yazmis konu sahibesi de, kendi kocasinin evli barkli cocuklu bir kadinla olacak kadar midesiz olmasini nedense yazamamis. Bu karakterdeki bir adam kuma da getirir, eski sevgilisini de getirir.
Heh işte bende tam bu sebeple sordum bekarken evli bir kadınla ilişkisi olduğunu evlenmeden önce biliyor muydunuz diye. Hislerime tercüman olmuşsunuz. Aynen katılıyorum size.
Eğer bile bile evlendiyse konu sahibi çok şok olmamalı. Portakal ağacından armut toplanmaz neticede.
Allah iyiliğini versin e miKadın evliyken başka herifle takılmış bu kadın asosyalse hayat bize neler yapmaz
Kadın evliyken başka herifle takılmış bu kadın asosyalse hayat bize neler yapmaz
Restaurant ve bu kadın asozial olan genleri(gençleri anladım) bu tür işletmelere götürüp devlet aracılığı ile ücretsiz çalıştırıyorlar eşimin cıkarı işte ücret ödemeden çalışıo olmaları asozial olan çocukların başında duran kadında eşim bekar iken birlikte olduğu kadın
maşallah pek asosyalmiş çekingenmiş önceden birlikte olduğu evli adamın yanına tekrar gelebilmiş hahah
Allah iyiliğini versin e miBen proje dahilinde gençlerin isyerlerinde calistirildigi ,bu kadının da sorumlu olarak o gençlerin başında işyerlerinde bulundugunu anladım .Belki de Anadolu otelcilik meslek lisesinde okuyan cocuklardir
Kadın değil, asosyal gençleri o çalıştırıyormuş. Sanki bir kullanma söz konusu burada. Bedava işçi çalıştırıyor adam ne güzel yolunu bulmuş. Rahatsız oldum açıkçası. Kimseye güvenemeyecek mi bu aileler
Valla kadın evli biriyle olunca metres diyoruz ama erkek, evli kadınla birlikte olunca “eşimin yaşadığı cinsellik” oluyor. Ne fark var? Adamın midesi evli biriyle birlikte olmayı almış, karısını aldatmayı mı almayacak? Gerçekten çok iğrenç bi durum.
Kadının İranlı diye eşini aldatması varsayalım ki onlarda normal(asla asla değil), Türk bir erkeğin evli bir kadınla birlikte olması bizde ne kadar normal?
Bu bir kullanma acaba ? Çocuklar özel gibi duruyor. Bedavadan işçi bulmuş adam kadın sayesinde.
işte kadın asosyal değil miymiş bence de kullanıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?