Kocam eski den cinsellik yaşadığı bayanı iş yerine getirmiş

Yukardaki mesajlari okyunca bana da oyle geldi. Koca da, o kadin da mide bulandirici. Konu sahibesi kocasinin uckuru pesinde koscagina, bu mide bulandirici iliskiye alet olan genclerin sagligini dusunsun ve devlete sikayette bulunsun bir zahmet.

Haklısın. Keşke şikayet etse bu durumu. Araştırılır gerekiyorsa ceza alırlar.

haaa okey

Bu bir kullanma acaba ? Çocuklar özel gibi duruyor. Bedavadan işçi bulmuş adam kadın sayesinde.
Zaten hep demiş ya adam "çıkar için yanımda tutuyorum kadını" diye ..çıkarı ücretsiz eleman temin etmek.Yalniz kadinin da "çıkarı olduğuna " eminim .Bu durumda kadının çıkarı ne bunu da konu sahibi arkadaş bulsun

kesinlikle geçmişte böyle birşey yaşadığını bildiğim biriyle olmam. değer yargıları yok olmuş demektir çünkü.

kesinlikle geçmişte böyle birşey yaşadığını bildiğim biriyle olmam. değer yargıları yok olmuş demektir çünkü.

Çıkarı için başkalarını kullanan insandan da her şeyi beklerim ben. Başkasını kullanan beni neden kullanmasın?
Anormal olan kısımları görmeyip, kadının uyruğuna kadar yazıp "onlarda böyle şeyler normal galiba" demek de ilginç. Adama göre normal değil sanki

Allah aşkına başka eleman mı yokmuş çalıştıracak? Herkes iş arıyor.
Değil cinsel birliktelik sadece flört bile etmiş olsalardı böyle bir durum kabul edilemez.

aynen. ben başkasına bunu yapan bana da yapar derim ve bi bakarım harbiden yapıyormuş ben fark etmemişim. ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz cümlesini düstur eylediğimden beri dramadan uzağım keyfim yerinde.

Böyle bir rezillik olamaz ya Bi de bunu utanmadan savunmuş. Siz nasıl eski sevgilinizi etrafınızda tutmuyor ve tutamıyorsanız o da aynı sekildr kadını yanında işyerinde tutamaz. Ayrıca çok da güvenmeyin daha önce birlikte olmuşlarsa neden tekrar olmasınlar?

Biz kadinlarda hata vallah bunlara bu kadar yuz verip simartiyorz cocuk veroyorz tum ihtiyaclarina kosup sevip sayiyoruz binlarin bize tessekuru baska kadin kadinlar ne deyim hic bir erkek ben yaptim ettim demez hani argoda der erkler icin erkeklogin yuzde 99 kacmaktir o hesap

Sebep ne olursa olsun esim eski iliski yasadigi kadinla ayni yerde calisamaz ay cok kotu baktikca o gunler gelir aklina ben olsam kovarim gitmiyorsa ben giderim

Hanımlar,
aldatmanın kadını, erkeği, ırkı olmuyor bu sebeple lütfen konuda geçen hanımın ırkı üzerinden yorum yazmayınız, üsluplara dikkat ediniz ve dini içerikli yorum yazmamanızı rica ediyorum malum yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…