- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
Yukardaki mesajlari okyunca bana da oyle geldi. Koca da, o kadin da mide bulandirici. Konu sahibesi kocasinin uckuru pesinde koscagina, bu mide bulandirici iliskiye alet olan genclerin sagligini dusunsun ve devlete sikayette bulunsun bir zahmet.
Hayır kadın değil asosyal olan. Ortada bir grup genç var. Onlar asosyal. Devlet desteği ile sanırım gelişimleri için eşinin sahip olduğu işletmede çalışıyorlar. Adam para vermiyor çünkü hizmet karşılığı. Onları çalıştırması için getiren kadın ve adam eskiden birlikte olmuş. Kadın o dönem evliymiş. Konu sahibi bunu anlatmış.
Zaten hep demiş ya adam "çıkar için yanımda tutuyorum kadını" diye ..çıkarı ücretsiz eleman temin etmek.Yalniz kadinin da "çıkarı olduğuna " eminim .Bu durumda kadının çıkarı ne bunu da konu sahibi arkadaş bulsunBu bir kullanma acaba ? Çocuklar özel gibi duruyor. Bedavadan işçi bulmuş adam kadın sayesinde.
Zaten hep demiş ya adam "çıkar için yanımda tutuyorum kadını" diye ..çıkarı ücretsiz eleman temin etmek.Yalniz kadinin da "çıkarı olduğuna " eminim .Bu durumda kadının çıkarı ne bunu da konu sahibi arkadaş bulsun
Evli kadınla ilişki yaşayan adamı alıp koca yapmışsınız, beraber çalışınca mı sorun oldu?
"Çıkarım için" deyince sorun yok da o kişi eski sevgili olunca mı sorun oluyor?
Bazı konular çok ilginç gerçekten.
kesinlikle geçmişte böyle birşey yaşadığını bildiğim biriyle olmam. değer yargıları yok olmuş demektir çünkü.
Çıkarı için başkalarını kullanan insandan da her şeyi beklerim ben. Başkasını kullanan beni neden kullanmasın?
Anormal olan kısımları görmeyip, kadının uyruğuna kadar yazıp "onlarda böyle şeyler normal galiba" demek de ilginç. Adama göre normal değil sanki
Böyle bir rezillik olamaz ya Bi de bunu utanmadan savunmuş. Siz nasıl eski sevgilinizi etrafınızda tutmuyor ve tutamıyorsanız o da aynı sekildr kadını yanında işyerinde tutamaz. Ayrıca çok da güvenmeyin daha önce birlikte olmuşlarsa neden tekrar olmasınlar?Bunun neresi doğru ve baya tartıştım kavga estik hep aynı savunmayı yapıylr benim hatam olsa söyle küfür et ama benim hatam yok sana yanlış yapmam diyor ben güvenmiyorum kadını uzak tutmasını istedim ama daha beter içime kurt düştü yasak olan herşey daha tatlıdır ya öyle işte ben ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız napardınız bu arada 2 çoçuğu var
İnsanı öyle yıpratıyorki belimden aşağı olan saçlarım omuz hizasında kestim kendim
Kadın değil, asosyal gençleri o çalıştırıyormuş. Sanki bir kullanma söz konusu burada. Bedava işçi çalıştırıyor adam ne güzel yolunu bulmuş. Rahatsız oldum açıkçası. Kimseye güvenemeyecek mi bu aileler
Kadının evli olduğunu yeni öğrendim eşimin onunla ilişkisini biliyordum ikisininde bekar olduğunu sanıyordumKusura bakmayın ama eşinizden de bi cacık olmaz evli bi kadınla birliktelik yaşayan adama guvenebilmissiniz sizde .
Kovdu ama ben yaptığını affedemiyorum oyüzden aramız düElmiyorSebep ne olursa olsun esim eski iliski yasadigi kadinla ayni yerde calisamaz ay cok kotu baktikca o gunler gelir aklina ben olsam kovarim gitmiyorsa ben giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?