Sizin gibi insani bir şey olduğunu anlayamayacağı için..Madem benim olgunlujla karşılamam gerekiyor ve insani birşey neden kadının kocası için sorun olsun diyorum.
Sizin gibi insani bir şey olduğunu anlayamayacağı için..
Gerçekten hatalı mıyım sizce. Bunu benden saklamasına kızdımSizin gibi insani bir şey olduğunu anlayamayacağı için..
Muhabbet etmemişler. Söz konusu bir vefat haberi üzerine başsağlığı dilemesi. Bu çok insanı bir davranış.Gerçekten hatalı mıyım sizce. Bunu benden saklamasına kızdım
Fakat şöyle de bir durum var. Tabii genel manzaraya bakarak değerlendriyorum. Çünkü benim eski eşimin annesi vefat ettiğinde seni aradı mı sen onu aradın mı diye baskı yapmıştı. Bunun bir iletişim yolu olduğunu düşünüyordu. Kendisine gelince medenilik. Bunu hatırlatınca ama sizin çocuğunuz yoktu diyor. Yani çocuk olunca mı insani bir yaklaşım oluyorSizin gibi insani bir şey olduğunu anlayamayacağı için..
Ama benim dilememi engellemiştiMuhabbet etmemişler. Söz konusu bir vefat haberi üzerine başsağlığı dilemesi. Bu çok insanı bir davranış.
Sen şimddi onu ararsın o seni arar ve fırsat olarak görür bu durumu demiştiAma benim dilememi engellemişti
Sözlerimi geri alıyorum ozaman. İnsanlıkla pekte alakası yokmuş. Yuhh!! Umarım eşinizi dinlemeyip en azından eski eşinize başsağlığı dilemişsinizdir!Fakat şöyle de bir durum var. Tabii genel manzaraya bakarak değerlendriyorum. Çünkü benim eski eşimin annesi vefat ettiğinde seni aradı mı sen onu aradın mı diye baskı yapmıştı. Bunun bir iletişim yolu olduğunu düşünüyordu. Kendisine gelince medenilik. Bunu hatırlatınca ama sizin çocuğunuz yoktu diyor. Yani çocuk olunca mı insani bir yaklaşım oluyor
Fakat şöyle de bir durum var. Tabii genel manzaraya bakarak değerlendriyorum. Çünkü benim eski eşimin annesi vefat ettiğinde seni aradı mı sen onu aradın mı diye baskı yapmıştı. Bunun bir iletişim yolu olduğunu düşünüyordu. Kendisine gelince medenilik. Bunu hatırlatınca ama sizin çocuğunuz yoktu diyor. Yani çocuk olunca mı insani bir yaklaşım oluyorSiz eski esinize ya da eski sevgilinize mesaj atinca sorun olmayacaksa olur.
Evet beni dışlayarak bir iletişim kurdu eski karısı ileSize yollamadan mesajı danisabilirdi, ama sizin sosyal ilişkileriniz de normalse bu durum bilmem ama, sizin fikrinizi alabilirdi
Çok haklısınızÇocuğu varsa önceki eş hoş tutulmalı diye düşünülüyor. Ve görüşmeyen görmedim. Çocuklu adam istememe sebeplerimden biridir.
Dava açılacak bi konu değil bence siz gözünüzde biraz buyutmuşsunuzArkadaşlarım büyütme diyor ama küçük birşey de değil gibi geliyor bana. Eski eşe bir yaklaşım sezdim ve inanın yarın gidip dava açayım diyorum. O kadar kırıldım benden habersiz mesaj göndermesine. Ayrıcaa o mesaj gönderdim diyor belki de konuştular bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?