Kocam eski eşine mesaj atmış. Lütfen akıl verin

Ortada bi cocuklari varsa her daim iletisim halinde olmak zorundalar. Bunu kabullenerek evlenmeliydiniz. Cocuk varken bag koparmalari mumkun degil bunu da cok iyi biliyorsunuz.

Bu durumda bunun eski eşe bir sıcaklık yakınlaşma çabası olarak gördüm ve değerlendirdim. Çünkü o bana böyle yapmıştı. O zaman onun için de aynısı geçerli
Şu an öğrendim eski karısının amcasını da aramış baş sağlığı için. Boşayacağım ben bu adamı.Böyle saygısızlık olmaz
Bakın biz nişanlım ile ikinci evliliğimizi yapacağız ve ikimizin de birer çocuklarımız var, eski eşlerimiz ile görüşüyoruz ve görüşmek zorundayız. Eski eşimin akrabaları bir zamanlar benim de akrabalarımdı, evet artık o aileden değiliz ama insanız. Böyle şeyleri büyütmeyin ne olursa olsun çocuğunun annesi o kadın. Biz de bir dönem böyle ataklar yaşadık çünkü nişanlımın eski eşinin hala nişanlıma meyili vardı, bu meyil benim gözümde problem değil. Sorun şu ki; eşinize güveniyor musunuz siz?
Geçen hafta eski eşimin bir akrabasının öldüğünü duydum ve kendisini çok severdim, üzüldüm ağladım, nişanlım da benimleydi.. Sevgili, eş olunur ama dost ve arkadaş olabilmeli aynı zamanda eşler..

Ortada bi cocuklari varsa her daim iletisim halinde olmak zorundalar. Bunu kabullenerek evlenmeliydiniz. Cocuk varken bag koparmalari mumkun degil bunu da cok iyi biliyorsunuz.
Bu çocukla ilgili bir onu deil ki. Kadının amcasının çocuğu...kadın da evli..kocası biliyor mu ona da söyle bakalım aradığını ne tepki verecek dedim kıyamet koptu öğrenmesine gerek yokmuş. Neden madem çocuk var iletişimdesiniz ve bu çok insani birşey ise kocası da kızmaz o zaman dedim. Haksız mıyım

Ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim ama beni bu düşüncelere sevk eden ölümlerde aramaların bir iletişim vesilesi olduğunu söyleyen eşimdir. Eski eşimin annesi öldüğünde aramamaın gereksiz olduğunu söyledi. Eski eşin seni aradı mı diye telaş yaptı. Buna ne demeli

Haksizsiniz. Kadin evli, esiniz de sizinle evli. Cok birbirlerini isteselerdi hala evli kalirlardi, demek ki istemediler ayri hayat kurdular. Ne gerek var surekli problem cikartmaya

evet siz büyütüyorsunuz bence
İçtenlikle soruyorum.Eski eşini mcası ile ilgili bir konuda aramsı mesaj atmasını normal göremiyorum. Benime ski esşimin annesi öldüğünde başsağlığı dilememin bir iletişim vesilesi olabileceğini söyleyip izin vermemişti. O seni aradı mı diye telaş yapmıştı. Ben bu aramanın duygusunu gerçekten anlayamıyorum sanırım.Bir insan ayrıldığı bir kadının amcası ile ilgili bir konuda neden arar. Annesi babası kardeşi vefat etse ok anlamaya çalışırırm ama kadının amcasının bir kaybı. Bir duygu olduğunu düşünüyorum burada. Baka aramadı demesinler veya onlardan taktir görmek vs. buna niye ihtiyaç hissetti bunu anlamaya çalışıyorum. Bana gelince aramak anormal o aradığı zaman insani birşey. Kadının kocası biliyor mu aradığını mesaj attığını dedim telaş yaptı. Benden olgunluk bekliyorsan ve bu normal birşey ise kadının kocası için de normal olmalı diyorum telaş yapıyor

Haksizsiniz. Kadin evli, esiniz de sizinle evli. Cok birbirlerini isteselerdi hala evli kalirlardi, demek ki istemediler ayri hayat kurdular. Ne gerek var surekli problem cikartmaya
Çok haklısınız sadece bunlarırn sebbebi çok yakın bir arkadaşının eşimin eski eşinden istemeden boşandığını söylemiş olması. Kadın ayrılmış vee eşim ayrılmamak için çok direnmiş. Bunu öğrenince soğudum sanırım

Sonucta ustunden zaman gecmis, sizi begenmis evlenmis. Daha da eski esini hatirlatacak seyler yapmayin derim. Gerek yok yani buna

Ben sizi çok iyi anlıyorum, eşinize size güvenmesi için zaman verin. Evet haklısınız "kişi kendinden bilir işi" ama bazen de böyle olmayabilir, yerinizde olsam sakin kalarak konuşurdum, bu davranış biçimi meyil yoksa da yeniden meyletmeye sevk edebilir.
Bunları yazarken kendime güldüm, ilişkimizin ilk zamanları ben ne krizler yaşardım bu yakınlığa ama sonra konuşa konuşa hallettik ve şimdi hem nişanlım dikkat ediyor hem ben. Tabiki iletişim var ama mesafeli bir biçimde gayet insani yani..

Ouuwww bu önemli bir detay ama, şimdi işler değişti. O zaman açık açık konuşmalısınız eşinizle, bir kadın yanlış bir şey hissetmez işte arkadaş ya!

Biz kadınlar bunu problem ederiz. Ama karşıdan bakınca önemsiz. Problem etmeyin, çocuğu varmış hem, zor dengeler. Yardımcı olmak gerek.

sizin aramanıza izin vermemesi -dahası sizin o izin vermedi diye aramamanız- sizin probleminiz. ortada cenaze var, iletişim kurulabilir. demek ki kanlı bıçaklı ayrılmamışlar, üstelik çocukları da var, iletişimde kalmaları gayet normal.

Ben de olsam insani bir şey olarak kabul ederdim (biraz liberal düşünüyorum sanırım) Akrabası öldü diye mesaj atmış sürekli mesajlaşmıyor ki. Sürekli mesajlaşıyor olsa anlarım, tepkinizde haklısınız derim. Üzerinde durmayın bence boşverin sizin de dediğiniz gibi artık o sizinle evli, bitmiş gitmiş öbürsü.
Kadını kocası da sizi ilgilendirmez, biliyormuş bilmiyormuş size ne. Sizin kocanız size dürüst davranmış söylemiş siz ona bakın.

Bence en korkulmayacak kadın eski eştir. Çünkü yürütememiş ayrılmış. öyle aşk meşk heyecan da yaşanmış bitmiş, kavgalar da olmuş, ilişki bitmiş yaşanacak herşey yaşanmış bitmiş aralarında yaşanacak birşey kalmamış yani diye düşünürüm ben.

Ne yapmalıyım peki nasıl davranmalıyım. Bir yol gösterebilir misiniz. Sanırım sağlıklı düşünemiyorum şu an. İçime de sindiremiyorum
Sinecek sinmeyecek bir şey yok. O eski eşiyle aralarında bir şey olamaz artık zaten. kadın da zaten başkası ile evli. Sürekli mesajlaşsalar sohbet vs olsa anlarım ama ölüm var diye mesaj atmış insani bir şeydir olabilir. Tek takılacak konu size gelince eşinizin annesi öldü diye mesaj atmanıza izin vermemiş. Eğer ölüm varsa mesaj atmak medeniyetse size de izin vermeliydi diye düşünüyorum. Gerçekten bunun için aranızı bozmaya, boşanmaya kavga etmeye vs değmez; o artık ex yani.

Ya ben size benim başımdan geçeni anlatsam. Eşim eski eşiyle anlaşmalı boşanmış, tamam kanlı bıçaklı değil ama ortada çocuk da yok. Bizimkisi eski karısıyla 3 sene mesajlaştı. Kadın mesaj atıyor para istiyor bizimkisi de gönderiyor. Ama öyle abes ki bir mesaj geliyor "sigaram bitti bana 20 tl gönderebilir misin" "Ablam yatıya gelecek nevresim takımı alacağım para gönderebilir misin" Abes yani komşudan iste, bakkaldan veresiye al bir kutu sigara, ya da ablana de "bana gelirken nevresim getir". İş iyice cılk yani; ben görümceme anlattım görümcem küplere bindi babasına anlatmış babası bizimkinin ağzna s.tı ama durum değişmedi Eşim mesaj atmıyordu ama hep kadın atıyordu, bizimki de bir vermiyor iki vermiyor sonra cevap veriyordu. Bazen bana da soruyordu "yahu bu yine mesaj atmış ne yapayım? Ssonunda ben dedim ki "Bu mesajlaşmalara izin vermen benim sana karşı olan sevgimi ve saygımı zedeliyor" ve bitti eşim ne dediyse artık bir daha mesaj atmadı kadın. Medeniyet, medeniyet anladık da medeniyeti de gavatlıkla karıştırmamak lazım. Neyse siz zaten tepkinizi ortaya koymuşsunuz. Artık mesaj falan da atmaz herhalde. Tamam ortada bir ölüm varmış o kadar. Siz tutup da bunun için yuvanızı falan yıkmayın gerçekten.

Kizindan dolayi arada bag var hala gorusmek zorunda, dolayisiyla cenaze dogum dugun bunlarda mesaj tebrik bas sagligi vs olmasi bence nodmal... Haa durup dururken nasilsin iyi misin gibi muhabbet acici seyler yazarsa tabii ki sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…