- 10 Haziran 2017
- 814
- 1.240
- 113
- 31
- Konu Sahibi bloombloom
-
Ayrılmaya kalkarsam da ne yapacağını kestiremiyorum
Adam psikopat ben inanılmaz sogurdumİlk eşimden olan 16 yaşındaki oglumu da yanıma alarak ikinci evliliğini yaptım. Evden işe işten eve, sosyal hayatı olmayan, rutin hayatı seven bir kadınım. Evliliğimizin 7. ayındayız. eşim cok merhametli, sevgi dolu, fedakar ama inanılmaz supheci. Telefonuma takip sistemi kurmak istiyor. Aileden birisine gittiğim zaman onları arayıp orada olduğumdan emin oluyor. Gün içinde sürekli arıyor. Bilgisayardan iyi anlıyor ve şifre kırma üzerine makaleler okuyor. Evdeki bilgisayarin kasasının içinde gizli kamera buldum. Kamera çalışmıyor diyor ama fişe takılı ve kırmızı ışık yanıyordu. Soğudum evli kalmak istemiyorum ama çok iyi birisi onu incitmekten de korkuyorum. Önerilerinize ihtiyacım var
Kişi kendinden bilir işi... Çok iyi biri olsa aklına kötü şeyler getirerek şüpheci biri olmazdı kusura bakmayınİlk eşimden olan 16 yaşındaki oglumu da yanıma alarak ikinci evliliğini yaptım. Evden işe işten eve, sosyal hayatı olmayan, rutin hayatı seven bir kadınım. Evliliğimizin 7. ayındayız. eşim cok merhametli, sevgi dolu, fedakar ama inanılmaz supheci. Telefonuma takip sistemi kurmak istiyor. Aileden birisine gittiğim zaman onları arayıp orada olduğumdan emin oluyor. Gün içinde sürekli arıyor. Bilgisayardan iyi anlıyor ve şifre kırma üzerine makaleler okuyor. Evdeki bilgisayarin kasasının içinde gizli kamera buldum. Kamera çalışmıyor diyor ama fişe takılı ve kırmızı ışık yanıyordu. Soğudum evli kalmak istemiyorum ama çok iyi birisi onu incitmekten de korkuyorum. Önerilerinize ihtiyacım var
Kameranın icindeki SD kartı bilgisayara taktım içi bostu ama bir arkadaşım telefonda senkron bir uygulaması olabilir diyor. Onu kizdirmadan ayrılmaya calisicamBilgisayarin kasasisinin icinde kirmizi isigi yanan ve prize takili bir kamera bulduysaniz o kamera calisiyordur.
O bilgisayara neler kaydedildigine bakin. Guvenlik amaciyla mi takilmis, rontgenleme durumumu var, yoksa kiskanclik amaciyla mi kayit yapilmis. Bunu keske kayit ettigi seyleri bulduktan sonra kocanizin yuzune vursaydiniz. Telefonunuzda da takip uygulamasi olabilir, hareketlerinizi kaydeden bir uygulama olabilir (su an adini unuttum ama klavye hareketlerini kaydeden uygulamalar mevcut)
Bu arada kocaniz iyi ve merhametli degil, minareyi calmis kilifini da cok guzel uydurmus sinsi biri.
İşleri evden takip ettigimizde kullandığımız bir calisma odamız var, o odadaki bilgisayarın kasasinin icindeydiKorkunc bisey busizin yerinizde olsam once evin her yerini didik didik arardim.hangi odada buldunuz kamerayi?
Kameranın icindeki SD karta baktım içi bostuKamerayi buldunuz madem fisini cekseydiniz gozlemleseydiniz haberiniz yokmus gibi davransaydiniz bakalim tekrar fise takacak mi daha cok emin olurdunuz
Simdi yok calismiyor bozuk vs diye kafanizi karistiracak
Ki öyle de olmus
Gizli kameramı bu bir suç bir arkadaşın gelcek oturacaksınız oda izlicek çok kötü birşey iyi mermametli olsaydı güvende olurdu allah yardımcın olsunİlk eşimden olan 16 yaşındaki oglumu da yanıma alarak ikinci evliliğini yaptım. Evden işe işten eve, sosyal hayatı olmayan, rutin hayatı seven bir kadınım. Evliliğimizin 7. ayındayız. eşim cok merhametli, sevgi dolu, fedakar ama inanılmaz supheci. Telefonuma takip sistemi kurmak istiyor. Aileden birisine gittiğim zaman onları arayıp orada olduğumdan emin oluyor. Gün içinde sürekli arıyor. Bilgisayardan iyi anlıyor ve şifre kırma üzerine makaleler okuyor. Evdeki bilgisayarin kasasının içinde gizli kamera buldum. Kamera çalışmıyor diyor ama fişe takılı ve kırmızı ışık yanıyordu. Soğudum evli kalmak istemiyorum ama çok iyi birisi onu incitmekten de korkuyorum. Önerilerinize ihtiyacım var
Belki şimdi yorumlarida okuyor tövbe bismillah bu nedir beterinde beteri bu olsa gerekİlk eşimden olan 16 yaşındaki oglumu da yanıma alarak ikinci evliliğini yaptım. Evden işe işten eve, sosyal hayatı olmayan, rutin hayatı seven bir kadınım. Evliliğimizin 7. ayındayız. eşim cok merhametli, sevgi dolu, fedakar ama inanılmaz supheci. Telefonuma takip sistemi kurmak istiyor. Aileden birisine gittiğim zaman onları arayıp orada olduğumdan emin oluyor. Gün içinde sürekli arıyor. Bilgisayardan iyi anlıyor ve şifre kırma üzerine makaleler okuyor. Evdeki bilgisayarin kasasının içinde gizli kamera buldum. Kamera çalışmıyor diyor ama fişe takılı ve kırmızı ışık yanıyordu. Soğudum evli kalmak istemiyorum ama çok iyi birisi onu incitmekten de korkuyorum. Önerilerinize ihtiyacım var
O gerektiğinde kaydetmek içindir. Anlık kaydet butonu kullanılabiliyo ya da planlı kayır yapılabiliyodur. Yedek hafıza gibi.Kameranın icindeki SD karta baktım içi bostu
Evet telefonda uygulama üzerinden takip ediyordur zaten.Kameranın icindeki SD kartı bilgisayara taktım içi bostu ama bir arkadaşım telefonda senkron bir uygulaması olabilir diyor. Onu kizdirmadan ayrılmaya calisicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?