Şiddetin hiçbir gerekçesi olamaz, abartmayın .hic bi ilacin etkisi boyle bisey yapmaz sana narkoz vermediler sadece sakinlestirici ilac.
Kusura bakma ama ben o adamin o sinirle sana vurmamasina sasirdim, cok zayif yerinden vurmussunuz adami..
Onu iş yerindeki müteahhit demiş, eşi dememiş.Mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim....
Bir kocanın, eşini tehdit edişi. Ohaaaa, pesssss.
Hımmmm. Ok. Tuhaf gelmişti zaten.Onu iş yerindeki müteahhit demiş, eşi dememiş.
Kusurabakmayin ama haketmissiniz. Yok suna canim sıkıldı yok daha once cenaze gormemistim fln hic bir bahane yaptiginizin ozru olamaz. Kocam ne yapmaya calisiyor diye sasiriyorsunuz bi deMerhaba bayanlar. Eşimin geçen ay babası vefat etti memleketine gittik ve anormal bir kalabalık ile uğraştık epey de üzüldüm çünkü hayatımda ilk defa bir kefene sarılı cenaze gördüm çünkü ben kronik kalp hastasıyım ve ailem beni hiç cenaze törenine götürmedi el bebek gül bebek büyüdüm. Ben de antidepresan ilaçlar kullandım cenaze sebebiyle ve orda çok yıprandım. Eve dönünce eşim hep eskileri açtı ve ben de ilacın etkisiyle olsun sabah da çalıştığım yerdeki müteahhitin mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim lafına sinirle eşime babam babam diyorsun evlenirken seni evlat yerine koyup da bana bir şey mi taktı bizi borca soktu durdu dedim ve eşim şerefsizim ki seni bosayacagim dedi ve çıktı göreve gitti ( kendisi astsubay) ve 2 haftadır ne benim ne ailemin telefonlarıni açmıyor mesajlara cevap vermiyor nerede olduğu bilinmiyor kendi ailesi de telefonlara cevap vermiyor bu sorun nereye gider ben yuvamız dağılsın istemiyorum eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen bir akıl verin günlerdir kendimde değilim çok korkuyorum ailem başka şehirde kimse yok yanımda...
Merhaba bayanlar. Eşimin geçen ay babası vefat etti memleketine gittik ve anormal bir kalabalık ile uğraştık epey de üzüldüm çünkü hayatımda ilk defa bir kefene sarılı cenaze gördüm çünkü ben kronik kalp hastasıyım ve ailem beni hiç cenaze törenine götürmedi el bebek gül bebek büyüdüm. Ben de antidepresan ilaçlar kullandım cenaze sebebiyle ve orda çok yıprandım. Eve dönünce eşim hep eskileri açtı ve ben de ilacın etkisiyle olsun sabah da çalıştığım yerdeki müteahhitin mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim lafına sinirle eşime babam babam diyorsun evlenirken seni evlat yerine koyup da bana bir şey mi taktı bizi borca soktu durdu dedim ve eşim şerefsizim ki seni bosayacagim dedi ve çıktı göreve gitti ( kendisi astsubay) ve 2 haftadır ne benim ne ailemin telefonlarıni açmıyor mesajlara cevap vermiyor nerede olduğu bilinmiyor kendi ailesi de telefonlara cevap vermiyor bu sorun nereye gider ben yuvamız dağılsın istemiyorum eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen bir akıl verin günlerdir kendimde değilim çok korkuyorum ailem başka şehirde kimse yok yanımda...
İyi de her doğruyu her yerde söylenmez herşeyin bir zamanı var.Babasının daha topragı kurumamış öyle yada böyle yok şöyle yok böyle diyede konuşmak mantıksız çalışıp kendileri yaparlardı paralarını altınlarını rahmetli kalkıp konuşamayacağına göre arkadan konuşmak kötü olmuş.2 göüzü var çok görsün diye ,2 kualğımız var çok rahat duysun diye ve tek ağzımız çok görsün duysun ama az konuşssun diye..İnşallah konu sahibi arkadaş eşi ile diyaloga geçerde belki bir ihtimal yuvasını kurtarır.Amam hiçbirşey eskisi gibi olmaz.Bunlar hep her tartışmada başa tabu edilir.Bu kadar 2 hafta iletişimi kesecek ya da boşanılacak bir laf etmemişsin. Doğruyu söylemişsin. O da eskileri açmasın o zaman. Tamam ölünün arkadasından konuşulmaz ama bazı doğrular vardır. Evet rahmetli öyle yaptı deyip, arkasından kötü konuşmanı istemiyorum diyebilirdi. Yani bazen sırf anne baba oldukları için o kadar çok yanlışları olan insanların hataları hakkında konuşmamak da yanlış bana göre.
Merhaba bayanlar. Eşimin geçen ay babası vefat etti memleketine gittik ve anormal bir kalabalık ile uğraştık epey de üzüldüm çünkü hayatımda ilk defa bir kefene sarılı cenaze gördüm çünkü ben kronik kalp hastasıyım ve ailem beni hiç cenaze törenine götürmedi el bebek gül bebek büyüdüm. Ben de antidepresan ilaçlar kullandım cenaze sebebiyle ve orda çok yıprandım. Eve dönünce eşim hep eskileri açtı ve ben de ilacın etkisiyle olsun sabah da çalıştığım yerdeki müteahhitin mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim lafına sinirle eşime babam babam diyorsun evlenirken seni evlat yerine koyup da bana bir şey mi taktı bizi borca soktu durdu dedim ve eşim şerefsizim ki seni bosayacagim dedi ve çıktı göreve gitti ( kendisi astsubay) ve 2 haftadır ne benim ne ailemin telefonlarıni açmıyor mesajlara cevap vermiyor nerede olduğu bilinmiyor kendi ailesi de telefonlara cevap vermiyor bu sorun nereye gider ben yuvamız dağılsın istemiyorum eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen bir akıl verin günlerdir kendimde değilim çok korkuyorum ailem başka şehirde kimse yok yanımda...[/QUOT
Acılı anında böyle bir serzenişte bulunmanız hoş olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?