Kocam evi terketti lütfen akıl verin

hic bi ilacin etkisi boyle bisey yapmaz sana narkoz vermediler sadece sakinlestirici ilac.
Kusura bakma ama ben o adamin o sinirle sana vurmamasina sasirdim, cok zayif yerinden vurmussunuz adami..
Şiddetin hiçbir gerekçesi olamaz, abartmayın .

konu sahibi hiç mi ortak arkadaşınız vs yok
Belli ki Ailesinden bişe öğrenemeyeceksin
Bi şekilde ona ulaşıp ne olacaksa olması gerek
Böyle sessiz sedasız olur mu ki
Ama bu arada haksız olduğun konusundaki düşüncem değişmedi ama bu kadar uzun sessizlik, bu belirsizlikte güzel değil
Bi şekilde ulaş ne yapmak istediğini öğren

Eski defterleri açtı dediğinize göre zaten o doluymuş. Sizin birşey demenizi beklemiş. Bahanesi de bu olmuş belli.

Boşver gelirse gelir, gelmezse gelmez. Üstüne düşüpte devamlı arama. Biraz zaman ver.

Mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim....

Bir kocanın, eşini tehdit edişi. Ohaaaa, pesssss.

Sorun kalp hastası olmanız değil bu nedenle sizin deyiminizle el bebek gül bebek sanki biraz da şımartılarak büyütülmüşsünüz..
İlk defa cenaze gören insan takmadığı altınların hesabını yapıp bunu söyleyemez...
Bilakis ölümü görüp dünyalıkların öneminin olmadığını görmüş olur..
Sizin bu yaptığınız belaltı vurmak olmuş..
Napıp edin kocanızın gönlünü alın..

siz ne yapmaya çalışmışınız ben de onu anlayamadım.
rahatsızım ve hayatımda ilk defa kefene sarılı cenaze gördüm diyorsunuz, sonra da mefta soğumadan gıybetini yapıyorsunuz.
o onu dedi, bu bunu dedi diye bahane üretmeyin.
hatalısınız, haksızsınız ve farkında bile değilsiniz.

ölmüş insanın arkasından ettiğiniz laflar yüzünden yuvanız dağılabilir de. Neden kadınlarımız anlamıyor. Siz evlenip üreyeceksiniz diye size kimse bişey takmak zorunda değil. Hediye için evlenmedik sonuçta

Üzgünüm ama barışsanız bile eşiniz bu cümleyi asla unutmıcak ben olsam unutmazdım. Adam zaten acılı bırakın acısı geçene kadar konuşsun siz bile antidepresan kullanıyosunuz o adam napsın

Keşke ölmüş gitmiş insanın arkasından konuşmasaydın.Zaten sapla samanı da birbirine karıştırmışsın iş ile evi birbirine karıştırmakta şu saatte sonra düzelmesi zor gözüküyor.Malesef ki dilin kemiği yok eşinizin görev yaptığı yere gitme imkanınız varsa gidin ve pişmanlığınızı dile getirin.Hatalısınız özür dileyin.

kv ogluna hasret gitti filan dedigine gore sizin ilk vukuat degil bu.. bayagi bayagi adamlari gorusturmemissiniz belli ki.. sesimi de cikarmadim dediginize gore cenazede,hakli kadin demekki.. adamda belli bi birikim olmus. e babasini da kaynedince simdi hinclanmistir size onun ozlemiyle.. donse de sizi suclar surekli gibime geldi

Esin döndü mu dönmedi mi bilmiyorum ama işin çok zor annesine anlattı ise feci bir doldurus olmuş olabilir içinde dönme fikri var ise bile bastırmak zorunda olabilir . Tabi ben kötü kV bahsediyorum .ama yaptığın tartışılmaz derecede ayıp. ..adam hakli

Boğaz 9 boğum, 9 kere yutkun 1 kere konuş diye boşuna demiyorlar.

Sırf eşiniz babanız hakkında atıp tutarken haklı konuma geçmek için daha toprağı kurumamış kayınpedere kin kusmak... Neresinden baksanız en hafifinden saygısızlığın daniskası. İlaçlara da suç atmayın lütfen. Sizin aklınızda olmayan fikirleri beyninize sokacak hali yok ilaçların. Sizin fikriniz neyse o su yüzüne çıkmış demek ki.

En zor zamanında eşinize destek olmanız gerekirken hala ben ben diyorsunuz. Orada yapacağınız tek şey, koşulsuz her konuda eşinizin yanında olduğunuzu ona hissettirmenizdi, yapmamışsınız. Zaten canı yanıyor adamın, bir de üstüne ben çok hastayım, dayanamıyorum falan diye dert üstüne dert bindirmişsiniz. Hasta olmanız cenazeye gitmenize engelse, ilaç kullanmanız gerekiyorsa gitmeyin kardeşim o zaman. Adam cenazesiyle mi uğraşsın, sizinle mi uğraşsın. Bazı yerlerde kendinizi ikinci planda tutmayı bilmelisiniz. Yapamayacaksanız orada bulunmamayı tercih edin. Eminim hastalığınızdan dolayı bunu herkes anlayışla karşılar

Olan olmuş, biten bitmiş. Hala doğru davranmak için geç değil. Şimdi ısrarla aramanız onun öfkesini körükler. Bırakın biraz zaman geçsin, sakinleşsin. Aramayın bir süre. Sonra eşinizin sizinle iletişime geçmesini bekleyeceksiniz. En kötü ihtimal boşanmaya karar verirse boşanma şartları için sizinle iletişim kurmak zorunda. O zaman konuşup kendinizi affettirmeye çalışırsınız. Ama üste çıkmaya çalışmadan sakin sakin konuşun, özür dileyin. Pişmanlığınızı hissettirin

Kusurabakmayin ama haketmissiniz. Yok suna canim sıkıldı yok daha once cenaze gormemistim fln hic bir bahane yaptiginizin ozru olamaz. Kocam ne yapmaya calisiyor diye sasiriyorsunuz bi de

Bu kadar 2 hafta iletişimi kesecek ya da boşanılacak bir laf etmemişsin. Doğruyu söylemişsin. O da eskileri açmasın o zaman. Tamam ölünün arkadasından konuşulmaz ama bazı doğrular vardır. Evet rahmetli öyle yaptı deyip, arkasından kötü konuşmanı istemiyorum diyebilirdi. Yani bazen sırf anne baba oldukları için o kadar çok yanlışları olan insanların hataları hakkında konuşmamak da yanlış bana göre.

İyi de her doğruyu her yerde söylenmez herşeyin bir zamanı var.Babasının daha topragı kurumamış öyle yada böyle yok şöyle yok böyle diyede konuşmak mantıksız çalışıp kendileri yaparlardı paralarını altınlarını rahmetli kalkıp konuşamayacağına göre arkadan konuşmak kötü olmuş.2 göüzü var çok görsün diye ,2 kualğımız var çok rahat duysun diye ve tek ağzımız çok görsün duysun ama az konuşssun diye..İnşallah konu sahibi arkadaş eşi ile diyaloga geçerde belki bir ihtimal yuvasını kurtarır.Amam hiçbirşey eskisi gibi olmaz.Bunlar hep her tartışmada başa tabu edilir.

Evet babası öldüğü için yanlış olmuş konuşman ama bu ota b..ka kırılan, darılan erkeklerden nefret edıyorum zor mu "beni kırıyosun", diyip uyarmak. Sosyal medya çıktı, erkekler boşanmaya, ayrılmaya bahane arar oldu. Bıraksınlar bu kırılgan ayaklarını! Madem erkekler bu kadar hassas o halde kadınlar neden ağlıyor?

sebep ne olursa olsun, babasını toprağa vermiş birine o laflar edilir mi? Dönmezse hak veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…