Yaa tamam yaptığınız çok kırıcı ama boşanacak bir durum yok. Siniri geçmesini bekleyin bir müddet dahaAramiyorum hiç kalpte çocukluktan gelen büyük bir açıklık var . Müteahhit ise beni tehdit etti hükümetin adamıyım diye ben o adama söyleniyordum eşim konuyu siyasete sonra benim aileme sonra da kendi babasına çevirdi zamanında babama laf etmiştin seninki cenaze de bile siyaset yaptı dedi ve ben de susamadim kahrolası dilimi ne ozurler dilerdim peşinden gittim beni itti yolda hırpaladı
İnşallah çok teşekkür ederim aslında kolay kolay kalp kıran bir huyum yok kayınvalidem cenazede sürekli oğluma hasret gitti babası senin yüzünden deyip durdu sabrettim hep ama nasıl çıktı o lafMesaj mail sosyal medya her yerden anlatmaya çalışın derdinizi. Yani bi laf yüzünden boşanılmaz ki Can'ım ayıp etmişsiniz tabi ama. Bence döner eninde sonunda.
Ya madem o kadar büyük hastalığın var. Eşinin aramasi da lazım. 2 hafta olmuşMerhaba bayanlar. Eşimin geçen ay babası vefat etti memleketine gittik ve anormal bir kalabalık ile uğraştık epey de üzüldüm çünkü hayatımda ilk defa bir kefene sarılı cenaze gördüm çünkü ben kronik kalp hastasıyım ve ailem beni hiç cenaze törenine götürmedi el bebek gül bebek büyüdüm. Ben de antidepresan ilaçlar kullandım cenaze sebebiyle ve orda çok yıprandım. Eve dönünce eşim hep eskileri açtı ve ben de ilacın etkisiyle olsun sabah da çalıştığım yerdeki müteahhitin mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim lafına sinirle eşime babam babam diyorsun evlenirken seni evlat yerine koyup da bana bir şey mi taktı bizi borca soktu durdu dedim ve eşim şerefsizim ki seni bosayacagim dedi ve çıktı göreve gitti ( kendisi astsubay) ve 2 haftadır ne benim ne ailemin telefonlarıni açmıyor mesajlara cevap vermiyor nerede olduğu bilinmiyor kendi ailesi de telefonlara cevap vermiyor bu sorun nereye gider ben yuvamız dağılsın istemiyorum eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen bir akıl verin günlerdir kendimde değilim çok korkuyorum ailem başka şehirde kimse yok yanımda...
O nasıl laf ya.İnşallah çok teşekkür ederim aslında kolay kolay kalp kıran bir huyum yok kayınvalidem cenazede sürekli oğluma hasret gitti babası senin yüzünden deyip durdu sabrettim hep ama nasıl çıktı o laf
Merhaba bayanlar. Eşimin geçen ay babası vefat etti memleketine gittik ve anormal bir kalabalık ile uğraştık epey de üzüldüm çünkü hayatımda ilk defa bir kefene sarılı cenaze gördüm çünkü ben kronik kalp hastasıyım ve ailem beni hiç cenaze törenine götürmedi el bebek gül bebek büyüdüm. Ben de antidepresan ilaçlar kullandım cenaze sebebiyle ve orda çok yıprandım. Eve dönünce eşim hep eskileri açtı ve ben de ilacın etkisiyle olsun sabah da çalıştığım yerdeki müteahhitin mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim lafına sinirle eşime babam babam diyorsun evlenirken seni evlat yerine koyup da bana bir şey mi taktı bizi borca soktu durdu dedim ve eşim şerefsizim ki seni bosayacagim dedi ve çıktı göreve gitti ( kendisi astsubay) ve 2 haftadır ne benim ne ailemin telefonlarıni açmıyor mesajlara cevap vermiyor nerede olduğu bilinmiyor kendi ailesi de telefonlara cevap vermiyor bu sorun nereye gider ben yuvamız dağılsın istemiyorum eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen bir akıl verin günlerdir kendimde değilim çok korkuyorum ailem başka şehirde kimse yok yanımda...
Merhaba bayanlar. Eşimin geçen ay babası vefat etti memleketine gittik ve anormal bir kalabalık ile uğraştık epey de üzüldüm çünkü hayatımda ilk defa bir kefene sarılı cenaze gördüm çünkü ben kronik kalp hastasıyım ve ailem beni hiç cenaze törenine götürmedi el bebek gül bebek büyüdüm. Ben de antidepresan ilaçlar kullandım cenaze sebebiyle ve orda çok yıprandım. Eve dönünce eşim hep eskileri açtı ve ben de ilacın etkisiyle olsun sabah da çalıştığım yerdeki müteahhitin mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim lafına sinirle eşime babam babam diyorsun evlenirken seni evlat yerine koyup da bana bir şey mi taktı bizi borca soktu durdu dedim ve eşim şerefsizim ki seni bosayacagim dedi ve çıktı göreve gitti ( kendisi astsubay) ve 2 haftadır ne benim ne ailemin telefonlarıni açmıyor mesajlara cevap vermiyor nerede olduğu bilinmiyor kendi ailesi de telefonlara cevap vermiyor bu sorun nereye gider ben yuvamız dağılsın istemiyorum eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen bir akıl verin günlerdir kendimde değilim çok korkuyorum ailem başka şehirde kimse yok yanımda...
Adam beni tehdit etti diye açıldı o konu keşke hiç açılmasaydi keşke tutsaydim dilimi ama iş işten geçti çok pismanimve bir ek daha siyaset insanların aralarına fitne sokmaktan başka bir şeye yaramaz hiç açmasaydınız bu konuları keşke.
O ilacı kullanınca yani antidepresani bende baş dönmesi ve boşluk hissi yapıyor bi anda boş bulundum işte ne dediğimi bilemedim hatamin farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?