Kocam evi terketti lütfen akıl verin

O ilacı kullanınca yani antidepresani bende baş dönmesi ve boşluk hissi yapıyor bi anda boş bulundum işte ne dediğimi bilemedim hatamin farkındayım

Yaa tamam yaptığınız çok kırıcı ama boşanacak bir durum yok. Siniri geçmesini bekleyin bir müddet daha

Yani babası ölmemiş olsaydı istediğinizi söyleyebilirdiniz ama böyle bu durumda keşke dilinizi tutabilseydiniz. Ama olana çare yok. Eşiniz ya çok kindar, yada gerçekten çok kırılmış olmalı ki 2 haftadir sizinle olabilecek tüm iletişimini kesmis. Umarım size kendinizi affettirmeniz için bir sanş verir.

Baba ile oğul arasına keşke girmeseydiniz.
Kaldı ki sizi bağlayan bir konu dahi değilmiş ve ekliyorum ölünün arkasından konuşma gafletin'de bulunmanızda cabası.

Bilemedim, eşinizi en iyi siz tanırsınız ama dediğim dedik, çaldığım düdük derse dönmez sanırım.

Mesaj mail sosyal medya her yerden anlatmaya çalışın derdinizi. Yani bi laf yüzünden boşanılmaz ki Can'ım ayıp etmişsiniz tabi ama. Bence döner eninde sonunda.
İnşallah çok teşekkür ederim aslında kolay kolay kalp kıran bir huyum yok kayınvalidem cenazede sürekli oğluma hasret gitti babası senin yüzünden deyip durdu sabrettim hep ama nasıl çıktı o laf

El bebek gül bebek büyüdüğünüz için mi antideprasan kullanıyorsunuz bununla bir bağlantı kuramadım ben... Yıpranan insanlar kullanır genelde... Ayrıca ilaca bağlamanız anlamsız söylediklerinizi eşinizde bahane bilmiş gitmiş size ailenizin yanına gidin bence ara soğuyunca sizi arayacaktır...

Ya madem o kadar büyük hastalığın var. Eşinin aramasi da lazım. 2 hafta olmuş
.
Ya sana bisey olsa... haberi bile olmayacak..

kocanızın evde olmadığına dair tutanağı noter ya da karakol vasıtasıyla tespit ettirin, olası boşanma davası durumunda haklı konuma geçersiniz. Kimse bilgi vermeden evlilik birliği devam ederken bu kadar süre evden uzak kalamaz. Aileden birinin ölmesi üzücü bir durum, ancak siZin de ölmenizi istemiyorsa hastalığınızı göz önünde bulunduracak. Siz biraz haddinizi aşmışsınız ancak o da aşmış. Tutanağı tutturun basın gidin ailenizin yanına. Evde sizi bulamasın. Artık telefonunu da arayıp durmayın. Açan açardı. Elbette sizinle konuşmak isteyecektir. Ancak görevden ne zaman döneceğini yazmamışsınız? Uzun bir görev mi yoksa evden mi uzakşaştı? Görevde ise, görev süresi bittiğinde eve dönecektir elbet. Değil mi?

İnşallah çok teşekkür ederim aslında kolay kolay kalp kıran bir huyum yok kayınvalidem cenazede sürekli oğluma hasret gitti babası senin yüzünden deyip durdu sabrettim hep ama nasıl çıktı o laf
O nasıl laf ya.
İlla döner bence. Sonuçta siniri geçecek elbet.. Mecbur dönecek. .
Dış göreve filan gitmis olmasın.
Çalıştığı yere sormadinmi

Bu adamı arama ! Ne demek iki haftadır aramıyor sen uçuk kaçık laflar sarf etmemişsin...

babanizin cenazede siyaset yapmasiyla, kayinpederinizin taki takmamasi arasinda ne baglanti var. esiniz babaniza laf etti diye sizde ona laf etmek istemissiniz ama cok yanlis yerden vurmussunuz. adamin acisi daha taze. ben olsam bende alinirdim. cok kotu cok hayirsiz bir baba dahi olsa - kayinpederiniz oyle idi demiyorum yanlis anlasilmasin- baba o yani. bir evlat icin babasini topraga vermek kolay degil.

Adamim basina birsey gelmis olmasin...her ihtimale karsi kayip basvurusunda bulun..evi terk ettigini ve bidaha haber alamadigini bildir..olabilcek her ihtimale karsi.

O ilacı kullanınca yani antidepresani bende baş dönmesi ve boşluk hissi yapıyor bi anda boş bulundum işte ne dediğimi bilemedim hatamin farkındayım

Düzenli kullanirsaniz yapmaz. Bir icip bir bırakırsanız ya da bir gun sabah bir gun aksam alırsanız yapar o söylediklerinizi.

Ilk olarak esiniz göreve nereye gitti, ne durumda birligi arayip ogrenin adamın halini. Belki zor durumda...

Sizde cok yanlis yapmışsınız. Ölmüş insanin arkasindan boyle konusmaniz hata olmus.

Esinizde sizde aileleri her zaman rahatlıkla eleştiriyorsunuz galiba bu rahatlığı oradan aldınız. Kotu niyetli olmadiginiz belli. Belki üzülmesin kotu seyleri hatırlasin istediniz ama ters tepti.

Ailesine yansitmayin simdi, o söylemediyse sizde söylemeyin.

Dusunmeyin bunlari. Iyi ve sağlıklı oldugundan emin olun. Gerisini zamana birakin. O da sakinlesecektir. Pismanliginizi ve ozur konusundaki ciddi halinizi gormesini saglayin geldiginde. Umarim sizi anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…