Kocam evi terketti lütfen akıl verin

Kocan da resmen aranmis
O sana bulaşmış baban dan dem vurarak

O ilacı kullanınca yani antidepresani bende baş dönmesi ve boşluk hissi yapıyor bi anda boş bulundum işte ne dediğimi bilemedim hatamin farkındayım
Ne dedigini gayet iyi biliyordun bence cnm. Ne dedigini bilemiyosan kendi babana saydirsaydin mesela....ki zaten adam ölesiye kadar eminim evliliginizde en az 10 kere soylemissinizdir baban altin takmadi da esya yapmadi da sana destek vermedi de ...bir sey bi kere söylenir...adam ölmüş gitmiş ama sizin içiniz sogumamis bi türlü

O ilacı kullanınca yani antidepresani bende baş dönmesi ve boşluk hissi yapıyor bi anda boş bulundum işte ne dediğimi bilemedim hatamin farkındayım
Antidepresan kullanman bahane değil ki .
Halusinatif etkili ilaç kullandığını sanmıyorum alzeimer grubunda değilsin .
Düşünmediğimız şeyleri söyletmez bize bu tarz ilaçlar . Alışma döneminde gergin olabilirsin o ayrı .

Çok büyük hata yapmışsın. Eşinin yerine kendimi koyuyorum kolay sakinlesmem
Her yolu denediysen bir kaç gün sessiz mi kalsan ?

Babamı kaybedeli nerdeyse iki yıl bitecek. Ölümün acısı gün geçtikçe artıyor. Eşim babam hakkında sizin soylediklerinizin yüzde birini söylese su anda bile tek celsede bosar arkama bile bakmam. Bazı Sozlerin telafisi olmuyor, olmamasıda lâzım.

Zaten babamlar çok büyük kaza atlattı cenazeden dönerken onun verdiği hincla söyledim ama çok pismanim
Ya siz de madem öyle gitmeseydiniz.
Yok babamlar kaza yaptı yiprandim
Yok kefenli ölü ilk kez gördum yıprandim
Vay efendim gelenler çok kalabalikti yiprandim.
Neyin hınci ?
Cenazeye gidiyorsun ne bekliyorsun?
Baban kaza atlattiysa atlatti komplo mu kurdular kime hinclaniyosun

Canım ailesiyle neden temasa geçemiyorsunuz

Ailem bekle diyor ama kalbim sürekli atak halinde 3 kere acillik oldum
Bazen çok yanlış zamanda çok yanlış sözler çıkabiliyor sizin ağzınizdan demek..
Bişey sorcam . Aileniz bekle doyor da. Neden işyerini aramadin yada ne bileyim ortak arkadaşınız filan yokmu.
Ailesi De acmiyorlarsa ailesine anlatmıştır herhalde diye düşünüyorum.

Selemun Aleyküm öncelikle Allahü Teala acil şifalar versin olan olmuş artık insanlık hali öfkeyle, sinirle, sağlık durumlarıyla ilgili böyle şeyler olabiliyor malesef.. eşinizle konuşmaya vakit bulduğunuz zaman kesinlikle kızmayın özür dileyin özür dilemek küçültmez yüceltir. sakince durumu anlatın gönlünü almaya, tatlı dilli olmaya çalışın biriniz ateşken biriniz su olun tevbe,istiğfar edip dua edin hayırlısını isteyin Allahü Teala yardımcınız olsun inşAllah..

adam haklı.sonuna kadar kendinizi affettirmek için uğraşın.pişmansanız, farkındaysanız söylediğiniz sözün, antidepresanların etkisi olduğunu söyleyin.inşallah affeder

İs yerini ara .
Ailesi arasın veya orayı

Büyük ayıp etmişsiniz...
Kazanın hıncı, cenazenin şaşkınlığı,ilacın etkisi filan.. Bunlar biraz abartı geldi bana,çocuk musunuz?
Sizi çok haksız buldum..

Fakat kocanız da iki haftadır sırra kadem basarak haklı iken haksız duruma düşüyor, çıksın ortaya boşayacaksa boşasın madem, bu yaptığı da doğru değil bir yandan..
Ortaya çıkınca özrünüzü dilersiniz sanırım.. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…