Teşekkürler evet ben hatamin farkındayımBuradaki kadınların da bu kadıncağıza yüklenmesini anlayamadım. Herkes hata yapar hayatta sizden akıl istemiş, kadına bilgi verin hakaret etmeyin.
Aramiyorum hiç kalpte çocukluktan gelen büyük bir açıklık var . Müteahhit ise beni tehdit etti hükümetin adamıyım diye ben o adama söyleniyordum eşim konuyu siyasete sonra benim aileme sonra da kendi babasına çevirdi zamanında babama laf etmiştin seninki cenaze de bile siyaset yaptı dedi ve ben de susamadim kahrolası dilimi ne ozurler dilerdim peşinden gittim beni itti yolda hırpaladı
Ne dedigini gayet iyi biliyordun bence cnm. Ne dedigini bilemiyosan kendi babana saydirsaydin mesela....ki zaten adam ölesiye kadar eminim evliliginizde en az 10 kere soylemissinizdir baban altin takmadi da esya yapmadi da sana destek vermedi de ...bir sey bi kere söylenir...adam ölmüş gitmiş ama sizin içiniz sogumamis bi türlüO ilacı kullanınca yani antidepresani bende baş dönmesi ve boşluk hissi yapıyor bi anda boş bulundum işte ne dediğimi bilemedim hatamin farkındayım
Antidepresan kullanman bahane değil ki .O ilacı kullanınca yani antidepresani bende baş dönmesi ve boşluk hissi yapıyor bi anda boş bulundum işte ne dediğimi bilemedim hatamin farkındayım
Zaten babamlar çok büyük kaza atlattı cenazeden dönerken onun verdiği hincla söyledim ama çok pismanimKocan da resmen aranmis
O sana bulaşmış baban dan dem vurarak
Ya siz de madem öyle gitmeseydiniz.Zaten babamlar çok büyük kaza atlattı cenazeden dönerken onun verdiği hincla söyledim ama çok pismanim
Babaniz kaza atlattı diye hinclanabiliyorsunuz. O zaman Eşiniz olmuş babasına edilen laflardan dolayı evi terk etmekte ne kadar hakliymis değil mi?Zaten babamlar çok büyük kaza atlattı cenazeden dönerken onun verdiği hincla söyledim ama çok pismanim
Bazen çok yanlış zamanda çok yanlış sözler çıkabiliyor sizin ağzınizdan demek..Ailem bekle diyor ama kalbim sürekli atak halinde 3 kere acillik oldum
Zaten bekara karı bosamak kolay diye iste tam da buna deniyor...Aman bosanasi varmış onun bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?