Kocam evi terketti lütfen akıl verin

Ben de senin gibi hassasım abla. Geçmişte ilaç kullanmıştım ve senin gibi koruma altında büyüdüm, durumunu anlayabiliyorum. Ama herkes seni anlamıyor dediklerini çok ciddiye alabiliyorlar. Zamana bırakmanın faydası var şu an çok sinirli her şey ters teper.

Aslında bazı konular basit, ve evet bir evlilik bir söz ile bitebilir.
EşiniZ için evliliğiniz bitmiş ise siz de kabullenin bence, bunun için de bir kez daha konuşun. Görev amirini arayabilir veya iş yerine bizzat gidip ailevi bir mesele için acilen görüşmeniZ gerektiğini söyleyebilirsiniz.

Valla burda genelde boşa şunu falan denir ama malesef bu defa siz ayip etmissiniz. Buyuk bi ozur dileyin. Evde guller muller ozur mesajlari falan hazirlayin. Döndüğünde gorup mutlaka biraz yumuşar. Kötu olan siz olmayin. Valla boşayacaksa da kanli bicakli olmayın Allah korusun size bisi yapmasın.

eşinin eline koluna sağlık, ölmüş babasının ardından şu kelimeleri yapmışsın. ben daha beter yapardım. umrumda değil üzülsen de.

Bunun özrü nasıl olur bilmiyorum. Siz de söylediginiz söze bahane aramaktan vazgeçin bence.

Yanınıza bi yakınınızı alın madem kal hastasısınz, bi durum olursa yalniz olmayın. Esinizin birligini arayıp ondam haber alın en azından iyi mi degil mi oğrenirsiniz.

Hem isi stresli, hem de babasını yeni kaybeden bi adama söylenecek söz degil bu.

Ben kac yıl erkek arkadasımla konusurken tek bir "baba" kelimesini kullanmadm küçükken babasını kaybetti diye tâki kendi baba kelimesini kullanana kadar. Siz de bu kadar vurdumduymaz olmasaydınız keske.

Tamam cok kirici bir söz sizinkisi. O da belki sinirle bosanmayi agzina almistir. Bosanilacak birsey degil bu. Ama bence orda beklemeyin, ailenizin yanina dönun. Aramayinda artik daha fazla. Muhtemelen ailesine de anlatmistir bu durumu. Ailesi de telefonlara cikmiyorsa. Barişsaniz bile, bundan sonra cok zor bir hayatiniz olur. Onun ailesi sutekli size kin besler, ellerinden geleni de arkasina koymazlar emin olun. Bunlari cekmektense, bosanmak daha iyidir bence. En iyisi siz de gidin ailenizin yanina. Bosanacaksa da bosansin.

Hassasiyetine hayran kaldım doğrusu

Keşke ölmüş biri ardından canını acıtmasaydın eşinin biraz sabret özür dile çok üzüldüm babanı severdim öfke anında çıktı ağzımdan falan de ne olursa olsun ölmüş babası takının lafının geçmesinin hiç sırası değilmiş o laf hayattan insanlıktan soğutmuş ölümün ardından

Hassasiyetine hayran kaldım doğrusu

Insan hassas olmasa bile sevdigi adam icin kılı kırk yarıyor.. yani en azından ben. Bu da olması gereken bir sey aslında. Hos şimdi ayrıldık biz de ama yine biyerde denk gelsek yine dikkat ederim. Anne-baba acısı yaşamadm cok sukur ama bunun ne kadar zor bisey oldugunu anlamak icin yasamaya gerek yok biraz hayaletse anlar.. adam icin cok üzüldüm gercekten. Babasini kaybettigine mi yansın, karısının düşüncesizligine mi yansın, yasadigi hayal kırıklığına mı yansın..

Insallah affettirebilir kendini.

Bana eşim bu cümleleri kursa, ben direkt boşardım. İyisiyle kötüsüyle babasıydı adamın. Ne isterse olsun, canından can gitmiş bir de ardından takı toka borç konuşmak ne demek? Karakterinden şüphe ederdim ben bunları konuşan eşin ve geleceğimde olamazdı.

Kocanıza bir şekilde ulaşın. Gerekirse birliğine gidin. İllaki saydığı sevdiği bir komutanı vardır, onunla konuşun. Antidepresanlar yüzünden ne dediğinizi bilemediğinizi söyleyin, özür dileyin.

Haklarında hayırlısı olsun ne diyim

Eşiniz size babanızın öldüğü zaman bu şekilde konussa siz ne yapardınız ?
Önce bunu bir düşünün hatanizi anlayacaksınız bence.
İnşaallah esiniz sizi affeder ama bunun için önce sizin kendinizin hatalı olduğunu kabul etmeniz gerekiyor.

kendini eşinin gözünden düşürmüşsün. inşallah affeder zor ama.

eşinin eline koluna sağlık, ölmüş babasının ardından şu kelimeleri yapmışsın. ben daha beter yapardım. umrumda değil üzülsen de.
Evet konu sahibinin yaptığı hiç şık olmamış ama sizi de pek bir acıdan beslenir gördüm oh olsun ne güzel yuvanız yıkılıyor der gibi tövbe bismillah

her kelimesine katılıyorum. vefat sonrası takıyı konuşan bir kadın benden ırak der giderdim.

Evet konu sahibinin yaptığı hiç şık olmamış ama sizi de pek bir acıdan beslenir gördüm oh olsun ne güzel yuvanız yıkılıyor der gibi tövbe bismillah

acıdan neden besleneyim ama evet oh olsun, vefat eden babası hakkında böyle konuşan bir kadını neden yanımda isteyeyim ki adamın gözünden bakınca. iyi yapmış. tövbesi falan yok. netim.

Çok hatalısınız hemde çok.. Affettirmek için ne yaparsınız bilmem ama eşinizin söylediği cümle en az sizin hatanız kadar ağır ve yerinde. Inşallah kurtulur evliliğiniz. Çok çabalamalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…