Merhaba bayanlar. Eşimin geçen ay babası vefat etti memleketine gittik ve anormal bir kalabalık ile uğraştık epey de üzüldüm çünkü hayatımda ilk defa bir kefene sarılı cenaze gördüm çünkü ben kronik kalp hastasıyım ve ailem beni hiç cenaze törenine götürmedi el bebek gül bebek büyüdüm. Ben de antidepresan ilaçlar kullandım cenaze sebebiyle ve orda çok yıprandım. Eve dönünce eşim hep eskileri açtı ve ben de ilacın etkisiyle olsun sabah da çalıştığım yerdeki müteahhitin mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim lafına sinirle eşime babam babam diyorsun evlenirken seni evlat yerine koyup da bana bir şey mi taktı bizi borca soktu durdu dedim ve eşim şerefsizim ki seni bosayacagim dedi ve çıktı göreve gitti ( kendisi astsubay) ve 2 haftadır ne benim ne ailemin telefonlarıni açmıyor mesajlara cevap vermiyor nerede olduğu bilinmiyor kendi ailesi de telefonlara cevap vermiyor bu sorun nereye gider ben yuvamız dağılsın istemiyorum eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen bir akıl verin günlerdir kendimde değilim çok korkuyorum ailem başka şehirde kimse yok yanımda...
Hassasiyetine hayran kaldım doğrusuBunun özrü nasıl olur bilmiyorum. Siz de söylediginiz söze bahane aramaktan vazgeçin bence.
Yanınıza bi yakınınızı alın madem kal hastasısınz, bi durum olursa yalniz olmayın. Esinizin birligini arayıp ondam haber alın en azından iyi mi degil mi oğrenirsiniz.
Hem isi stresli, hem de babasını yeni kaybeden bi adama söylenecek söz degil bu.
Ben kac yıl erkek arkadasımla konusurken tek bir "baba" kelimesini kullanmadm küçükken babasını kaybetti diye tâki kendi baba kelimesini kullanana kadar. Siz de bu kadar vurdumduymaz olmasaydınız keske.
Keşke ölmüş biri ardından canını acıtmasaydın eşinin biraz sabret özür dile çok üzüldüm babanı severdim öfke anında çıktı ağzımdan falan de ne olursa olsun ölmüş babası takının lafının geçmesinin hiç sırası değilmiş o laf hayattan insanlıktan soğutmuş ölümün ardındanMerhaba bayanlar. Eşimin geçen ay babası vefat etti memleketine gittik ve anormal bir kalabalık ile uğraştık epey de üzüldüm çünkü hayatımda ilk defa bir kefene sarılı cenaze gördüm çünkü ben kronik kalp hastasıyım ve ailem beni hiç cenaze törenine götürmedi el bebek gül bebek büyüdüm. Ben de antidepresan ilaçlar kullandım cenaze sebebiyle ve orda çok yıprandım. Eve dönünce eşim hep eskileri açtı ve ben de ilacın etkisiyle olsun sabah da çalıştığım yerdeki müteahhitin mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim lafına sinirle eşime babam babam diyorsun evlenirken seni evlat yerine koyup da bana bir şey mi taktı bizi borca soktu durdu dedim ve eşim şerefsizim ki seni bosayacagim dedi ve çıktı göreve gitti ( kendisi astsubay) ve 2 haftadır ne benim ne ailemin telefonlarıni açmıyor mesajlara cevap vermiyor nerede olduğu bilinmiyor kendi ailesi de telefonlara cevap vermiyor bu sorun nereye gider ben yuvamız dağılsın istemiyorum eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen bir akıl verin günlerdir kendimde değilim çok korkuyorum ailem başka şehirde kimse yok yanımda...
Hassasiyetine hayran kaldım doğrusu
Adam terketmis napsin peşinde mi kossunZaten bekara karı bosamak kolay diye iste tam da buna deniyor...
Haklarında hayırlısı olsun ne diyimInsan hassas olmasa bile sevdigi adam icin kılı kırk yarıyor.. yani en azından ben. Bu da olması gereken bir sey aslında. Hos şimdi ayrıldık biz de ama yine biyerde denk gelsek yine dikkat ederim. Anne-baba acısı yaşamadm cok sukur ama bunun ne kadar zor bisey oldugunu anlamak icin yasamaya gerek yok biraz hayaletse anlar.. adam icin cok üzüldüm gercekten. Babasini kaybettigine mi yansın, karısının düşüncesizligine mi yansın, yasadigi hayal kırıklığına mı yansın..
Insallah affettirebilir kendini.
Evet konu sahibinin yaptığı hiç şık olmamış ama sizi de pek bir acıdan beslenir gördüm oh olsun ne güzel yuvanız yıkılıyor der gibi tövbe bismillaheşinin eline koluna sağlık, ölmüş babasının ardından şu kelimeleri yapmışsın. ben daha beter yapardım. umrumda değil üzülsen de.
Bana eşim bu cümleleri kursa, ben direkt boşardım. İyisiyle kötüsüyle babasıydı adamın. Ne isterse olsun, canından can gitmiş bir de ardından takı toka borç konuşmak ne demek? Karakterinden şüphe ederdim ben bunları konuşan eşin ve geleceğimde olamazdı.
Evet konu sahibinin yaptığı hiç şık olmamış ama sizi de pek bir acıdan beslenir gördüm oh olsun ne güzel yuvanız yıkılıyor der gibi tövbe bismillah
İnşallah konu sahibinin eşi senin kadar katı olmaz bu konu da yoksa işi cidden zoracıdan neden besleneyim ama evet oh olsun, vefat eden babası hakkında böyle konuşan bir kadını neden yanımda isteyeyim ki adamın gözünden bakınca. iyi yapmış. tövbesi falan yok. netim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?