Kocam facebook'da... Yardımlarınızı nolur rica ediyorum

Adam cepten giriyomuş face çaktın köfteyi sempatiksalakcinni

Sen de ne geç anlıyon ya sempatiksalakcinni

geç anlıom ama tam anlıom bak şimdi fikir yürütecem sempatiksalakcinni
konu sahibi sabah eşinize mesaj geldiginde eşiniz demedimi ben eklemedim böyle birini nasıl mesaj geliyor diye
ay neyse ben sizin kafanızı karıstırmayayım sorununuz çözülmüş ! sanırsam

bu face book kadar saçma bişey yok.ya ben görüşmek istediğim kişilerle zaten arayıp görüşüyorum. yıllar sonra karşıma çıkan arkadasımı napayım. zaten çok sevsem facebooka kalmadan bitirmezdim arkadaslığımı.çok saçma ya.

Ayyy kızlar nasıl kandırmış kadını kadınlar uyanın saf olmayalım biz saf oldukça inandıkça erkekler devam ediyor böyle yalanlara

Ayyy kızlar nasıl kandırmış kadını kadınlar uyanın saf olmayalım biz saf oldukça inandıkça erkekler devam ediyor böyle yalanlara

Konu sahibi arkadaşımız inanmış ve şuan mutlu...uykusuz kalmış kaç gündür.

Şuan muhtemelen kocasının koynunda mışıl mışıl uyuyordur

Heeeeeee uyuyodur safım benim şu erkeklere sinir oluyorum karıları yapsa ortalığı yıkarlar valla

Aynı şeyi o adam değil de konu sahibi arkadaşımızın yaptığını düşünelim...

Adam o an postalar kadını hiç söz hakkı bile vermeden,postalamasa bile her daim başına kakıp durur.

Ama şimdi o bir erkek ve erkek adamdır yapar (!)

siz onun face ınde kayıtlı degılmısınız ? sızın face ınız varsa sızın bunları gordugunuzu arkadaslarınızı resımlerını gordugunu bılıyordurr
egerrrr face sızde yoksa hemen alın ve esınızı ekleyın tepkısı ne olcakk bu onemlı bencee
arkadas lıstesınıde fotolarınızıda sorarsınızzz bırde sız kendı profılınıze esınızle olan bır fotoyu koyarsanız onun arkadas lıstesı evlı oldugunu anlarrr....

Evet ya sinir bişey hep böyle kabul eden kadınlar yüzünden bu duruma geliyor erkekler hele o 2.3. kadınlara ne demeli utanmıyorlar evli erkeklerle kırıştırıyorlar hep kadınlar birbirlerine zarar veriyorlar farkında değiller ama allah cezalarını veriyor eninde sonunda neyse ya bize ne gerçi, alan razı satan razı boşver biz işimize bakalım

hımmm yukarda cvp attıgımda zaten ıs cozulmussss
zaten bu sıtede ne hıkmetseee konu acılıyorrr bı kac gun sonra eslerr ya tam duzelıyor ya en mutlu ınsan konuyu acan oluyorrrr(genel)

arkadasımm sen gozunu ac her ayrıntıyı degerlendırr ama sakın tam sırtını dayamaa...

ne varsa bu facebookta anlamıyorum biz kullanmıyoruz ama okadar çokki kullanan ve başına iş açan ...............offffffffff valla canım kocan şuan bulmadıysa bile aranıyor boş bırakma takip et emin olunca hesabınıda sor ! bu ne ya yazık bu yuvalara...

Ben hiç Bir zaman Böyle siteleri kötülemiyorum Böyle durumlarda. insanın içinde olmadıktan sonra Başkalarını eklemek konuşmak içinden Bile gelmez..Benim sevgilim de kapattı kendi hesaBını ve Ben kapattiği için Bozuldum ! niye kapattığını sordum, sevmiyorum internet ortamını zaten girmiyorum gereği yok dedi. Bu arada 2 hafta kadar önce eskiden görüştüğü Bi kızdan msj gelmiş o siteden, o cevap vermemiş, Bana anlattı durumu, Ben de engelleyeBileceğini söyledim, hanımkızımızı engelledik, ama kapatmasını asla istemedim. neden kapatacakki ? istemediği şahısları engeller, gizlilik ayarından güzelce ayar yapar rahatsız olduğu kimse kendisine ulaşamaz, ekleyemez Bu kadar Basit.. insanın yeter ki içi dürüst ve saf olsun.. yok internet aklına düşürdü yok işini kolaylaştirdi yok Bilmemne yaptı.. yok valla hepsi faso fiso, yapan adam her yerde yapar. yapmayacak adam da neti doğru düzgün amaçları doğrultusunda kullanır Bu kadar Basit. şimdi sevgilimin o kızla konuşmaması ve hesaBını silmesi Beni aldatmayacaği anlamına gelmez, ruhum duymaz, gene yapar, hatta yakalanmamak adına Bile kapatmış olaBilir. sonuçta Ben de görüyorum orda kimin ne yazdiğini ona, Belki de gizli kapaklı işler çevirmek için kapattı hesaBını.. ha güveniyorum o ayrı sadece yapaBilme potansiyeli netle artmaz veya azalmaz.

hesabı kapatmak böyle bi durumda yapılacak en akıllıca şey olurdu eşin en doğrusunu yapmış çünkü kapatmazsa yakalanma ihtimali daha yüksekti :)
hesabı kapattı ve orda ne yaptıysa silindi gitti...
ben sizin yerinizde olsam şifreyi değiştirip aynı hesabı kullanmaya devam ederdim... ozaman belli olurdu ne yaptığı...

arkadasım burada gördüğün gibi kimse bu yalana inanmadı sende gözünü acık tut aynı şifreyle girip o hesabı acabilirsin sonrada şifreyi değiştirip araştırabilirsin neler oluo neler bitio eşinde hesabın acık oldugunu görürse hackleyen kişi yapmıstır dersin:umursamaz:

olayın facebook la ne alakası var o kadar çok arkadaşlık sitesi var ki :sinifsinif:
birine girmezse birine girer yeter ki içinde olsun
hatta iyiden iyiye meşrulaştırılıyor bu tarz siteler artık akşamları reklamlarını izliyoruz
s ile başlayan bir site var adını yazmıyorum reklama girmesin-tatlicadiarzu-
ayrıca müzik kanallarına da mesaj gönderiliyor, görmüşsünüzdür
yani işin kısası yapacak adama zemin çok:mymeka:
eşine de ben inanmadım canım amma velakin önemli olan senin inanıp inamaman

valla bence bu tip olaylarda suç face te internette filan değil bu imkanı kötü yönde kullananlarda şaşıyorum facete bi işler çevirene orda sonuçta senin resmini profilini herkes görebilir ne cesaret valla bu konuya gelince de madem tatlıya bağlandı bize bişey demek düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…