Ben hiç Bir zaman Böyle siteleri kötülemiyorum Böyle durumlarda. insanın içinde olmadıktan sonra Başkalarını eklemek konuşmak içinden Bile gelmez..Benim sevgilim de kapattı kendi hesaBını ve Ben kapattiği için Bozuldum ! niye kapattığını sordum, sevmiyorum internet ortamını zaten girmiyorum gereği yok dedi. Bu arada 2 hafta kadar önce eskiden görüştüğü Bi kızdan msj gelmiş o siteden, o cevap vermemiş, Bana anlattı durumu, Ben de engelleyeBileceğini söyledim, hanımkızımızı engelledik, ama kapatmasını asla istemedim. neden kapatacakki ? istemediği şahısları engeller, gizlilik ayarından güzelce ayar yapar rahatsız olduğu kimse kendisine ulaşamaz, ekleyemez Bu kadar Basit.. insanın yeter ki içi dürüst ve saf olsun.. yok internet aklına düşürdü yok işini kolaylaştirdi yok Bilmemne yaptı.. yok valla hepsi faso fiso, yapan adam her yerde yapar. yapmayacak adam da neti doğru düzgün amaçları doğrultusunda kullanır Bu kadar Basit. şimdi sevgilimin o kızla konuşmaması ve hesaBını silmesi Beni aldatmayacaği anlamına gelmez, ruhum duymaz, gene yapar, hatta yakalanmamak adına Bile kapatmış olaBilir. sonuçta Ben de görüyorum orda kimin ne yazdiğini ona, Belki de gizli kapaklı işler çevirmek için kapattı hesaBını.. ha güveniyorum o ayrı sadece yapaBilme potansiyeli netle artmaz veya azalmaz.