Kocam facebook'da... Yardımlarınızı nolur rica ediyorum

bu yalana nasıl bu kadar kolay inandın anlayamıyorum...adam zaten senle olan resimlerini silmiş, daha genç dah yakışıklı olduğunu düşündüğü zamanki (10 yıl önceki) resmini koymuş...adam zaten arayıştaymış. Face de senin eşininkinden başka hesap kalmadıda hacklenecek, vay canına düşmana bak...bi de sana bunu empoze ediyor, yalanı süslüyor.
senin gibi safı bulmuş, gelsinde başkasına yuttursun yemezler canım yemezler

Kesinlikleee vereliniortak
Facebook olmasaydı yapan normal hayatta yapardı içinde varsa bi adamın değiştiremezsin...
Ama yapmayacak adam akşama kadar internette dolansın aklına gelmezz...
Karakter meselesi hemen hemen her konuda facebook vb. şeyler suçlanıyor çok saçmaa gerçekten... :umursamaz:

aynen bende facebook vs bunları suçlamak banada çok saçma geliyo eşimle benimde var ben ondan daha çok giriyorum onunkinede kendiminkinede o balıkları var tarlası var onlara bakar çıkar o kadar bende aynen insanın içinde olucak varsa ne facebook ne başka bişey engelliyemez:umursamaz::umursamaz:

Başka kadınlarla konuşmak istedikten sonra eşinin bilmediği bi şekilde hesap açar isim soyisim falan değiştirir yani bi şekilde halleder işini :) Banada pek inandırıcı gelmedi açıklama. Ya da bizler artık erkeklere güvenemiyoruz güven bırakmadılar bizlerde:) Daha dikkatli ol derim.. ınşallah doğrudur söyledikleri.. CADIARZU

arkadaşlar netlog h5 ve benzeri sitelere giren erkekler kız bulmak için giriyorlar benden söylemesi.Orda çalışan benim bır arkadaşım vardı site yöneticiliği yapıyordu.birgün bana dediki:ıyı nıyetlerle kurulmuş arkadaşlık sitelerini erkekler bozdular. kadın kız peşindeler dikkatli olun dedi.facebookta artık bozulmuş durumda pek farkı yok onunda.

kocanz o hesabı kapar başkasını açar
ya da sen en iyisi kocanın telefonuna ve bilgisayara casus program attır gitsin
sonra kocan kimlerle yazışıyo napıyo hepsi senin eline geçer.bu tür programlardn kocana bahsetme tabi.uyanır siler programı
bilgisayara msn plus yüklet mesela.kimlerle ne yazışıyo msnde hepsini bilgisayar kaydeder.
gerisi sana kalmşşakkıdı

Casus Bilgisayar 007 v3.87

Casus Bilgisayar 007, gerçek zamanlı bir bilgisayar takip programıdır. Programı yüklediğiniz bilgisayarda neler olup bitiyor, hangi sitelere giriliyor, kimlerle konuşuluyor, konuşmanın içeriği vs. bütün bunları takip edebilir ve ekran görüntüleri de dahil olmak üzere hepsini öğrenebilirsiniz. Daha da önemlisi o bilgisayarda giriş yapılan tüm Msn, Icq, Yahoo ve tüm e-mail şifrelerini de kaydediyor ve sizin belirlediğiniz mail adresine belirli aralıklarla gönderiyor.

* Program hakkında daha detaylı yardım, bilgi ve açıklamalar için Forumti üzerindeki başlığı inceleyiniz ! Başlığa gitmek için lütfen Tıklayınız ...

Ayrıca; aynı zamanda program ebeveynlerin çocuklarının bilgisayar başında neler yaptığını görmek ve topladıkları bu bilgilerle kötü içerikli veya kötü niyetli bilgisayar kullanımını en aza indirmeyi amaçlayan bir yazılımdır.

Casus bilgisayar 007 artık Vista destekli !!! Vista platformlarında da Casus Bilgisayar 007

yazılımının keyfini doyasıya çıkarın ...

Programın Genel Özellikleri:

1.Klavye kaydedici özelliği ile bilgisayarda yazılan bütün herşeyi kaydeder. Örnegin; Msn sohbeti, açılan e-mailler, word dosyaları gibi.
2.İnternette girilen ve gezilen bütün web sitelerini ekran görüntüsü ile beraber kaydeder ve listeleyerek size gönderir.
3.Sizin belirleyeceğiniz aralıklarla bilgisayarın ekranının görüntüsünü alır ve kaydeder.
4.Bilgisayarınız da açılan veya çalıştırılan bütün komutları, dosyaları kaydeder ve listeler.
5.Bilgisayarınız da açılan veya silinen bütün dosyaları kaydeder ve listeler.
6.Bütün bu bilgileri sizin belirleyeceğiniz aralıklarla e-mail adresinize gizlice gönderir.

Programın Çalışma Özellikleri ?

Tamamen gizlidir.
Casus yazılım tarayıcı ve benzeri programlar tarafından farkedilemez.
Bilgisayar açılınca kendiliğinden otomatik olarak ve gizlice kaydetmeye başlar.
Programa sadece sizin belirleyeceğiniz şifre ve kısayol tuşu ile gizlice ulaşılabilir.
Programa girmek için Ctrl - Alt - F7 tuşlarına aynı anda basmalısınız. Programa girince ilk önce şifrenizi belirleyin , sonra e-mail adresinizi girebilirsiniz, böylece bilgisayarınızdan uzaktayken de neler olup bittiğini ögrenebilirsiniz. Ayrıca ekran kaydetme aralığını belirleyin.
Masa üstünde kayıtlı olan '' 007 Install '' dosyasını silin, çünkü böylece yazılımın daha da gizli olması sağlanır.
Program birçok kişinin kullandığı bilgisayarlara yüklenerek daha da çok bilgi ele geçirilebilir, fakat bizim temennimiz programın daha çok legal olarak kullanılması yönünde.

---------------------------------------------------------------------------------

burda ciddi bir sorun var. belki ayrılık korkusu belki hazmedememek/kabullenmememek her ne ise durum size gerçekleri görmenizde mani oluyor.
resimler silinmiş yenileri gelmiş diyorsunuz ve hala şifresi kolay biri bulmuş silmiş yalanına kanabiliyorsunuz...
kimse kimsenin mutsuz olmasını istemez ama ben birinin uyutulduğunu görmeyi de istemiyorum. ne siz beni ne ben sizi tanırım ama lütfen ayık olun. güçlü olun bu kadar kolay kanmayın hatta her fırsatta deneyin eşinizi.

herşeyin hayırlı olsun. mutlu kalın.

bıLEN ARKADAŞLARDA BANA YARDIMM EDEBıLıRMıı
FACEBOKKTA KıMLER BENı TIKLIYOOO GÖREBıLıRMıYıMMMM

gizlilik ayarlarından
profilini sadece arkadaşlarım görebilir gibi bi seçenek var ordan ayarla.kimler tıklıyo onu bilemezsn çünkü böyle bi program yok var diyenlere inanma
profilinizi herkese ya da arkadaşlarımın arkadaşlarına bile kapatabilirsiniz

Bu facebook'tan da onu ortaya çıkaranlardan da nefret ediyorum...
Evli insanların o gibi yerlerde ne işi olur anlayamıyorum...
Mutlaka konuş eşinle, bir açıklaması olmak zorunda...

ben de aynı düşüncedeyim Allahtan eşimin face'i mace'i yok da kafam rahat. yoksa bu kadar konuyu okuyunca durduk yerden ben de kıllanmaya başlardım paranoyak olduk zaten kaydirigubbakcemile3

bence facebook bir araç onun için içinde varsa gözü dışardaysa zaten yapar facebookun suçu yok adam gibi kullanan insanlara hiçbişi olmaz bende eşimde kullanıyoruz bir sorun olmadı çünkü biz nasıl kullanılacağını biliyoruz adam gibi kullanıyoruz facebook a takılmasının amaçı farklı demekki facebook olmasa başka bi yerde olucak çünkü içinde var bence durumu anlat konuşmadan çözülmez

ya gel de alkışlama alkisalkisalkis

Bu facebook'tan da onu ortaya çıkaranlardan da nefret ediyorum...
Evli insanların o gibi yerlerde ne işi olur anlayamıyorum...
Mutlaka konuş eşinle, bir açıklaması olmak zorunda...
ne alaka bende evliyim facem var ben kötü bişimi yapıyorum eşiminde var odamı kötü bişi yapıyo bu güven meselesi konu sahibi demekki öle bişiler sezmişki teline bakmış gerçekten güvense bakma gereği duymaz bunun face le hiç alakası yok adamın niyeti kötü face olmasa başka yerde gene aynısını yapıcak 1 yılı aşkın eşimde bende kullanıyoruz ama biz tanıdıklarımızla görüşüryoruz tanımadığımızı eklemiyoruz banada abuk subuk mesajlar geliyo ama ben kaaleye almıyorum yani niyet önemli nasıl kullanıldığı önemli facen suçu yok düşünceniz bana saçma geldisüprizzzzz

bencede sana katılıyorum eşiminde benimde facemiz var ve ikimizde birbirimizin şifresini biliriz birbirimizden saklımız olmaz bi mesaj gelse yanlışlılkla bile olsa bana gösterir mesajı bi insanın içinde olacak içinde varsa face olmasa dışarda yine yapar

benimde eşime facebooktan bi kız senden hoşlanıyorum demiş bana geldi söledi kıza cevabıda ben evliyim eşimi seviyorum başka kapıya demiş yani bu güven meselesi içinde varsa yapar facebbok araç sadece onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…