G
gamzeli1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Samle_Tweety
-
Kesinlikleee vereliniortakFacebook suçlamak bence pek mantıklı değil.
Eşinizi ayartan facebook değil ki..?
Kapıyı açık bırakan kimsenin evine herkes girip hırsızlık yapıyor mu..?
Siz komşunuzun kapısını açık görseniz gidip birşeyler çalar mısınız..?
Suçlu olan eşiniz,belli ki piyasa yapıyor eski fotoğrafıyla..
Facebook olmasa başka bir yerden yapar..
Yapmak isteyen adama her yol açık..
Madem hesabını konrtol edebiliyorsunuz bekleyin ve gelişmeleri görün..
yoksa korkacak ve yeni bir hesap alacaktır ki bu da zor değil..
aynen bende facebook vs bunları suçlamak banada çok saçma geliyo eşimle benimde var ben ondan daha çok giriyorum onunkinede kendiminkinede o balıkları var tarlası var onlara bakar çıkar o kadar bende aynen insanın içinde olucak varsa ne facebook ne başka bişey engelliyemez:umursamaz::umursamaz:Kesinlikleee vereliniortak
Facebook olmasaydı yapan normal hayatta yapardı içinde varsa bi adamın değiştiremezsin...
Ama yapmayacak adam akşama kadar internette dolansın aklına gelmezz...
Karakter meselesi hemen hemen her konuda facebook vb. şeyler suçlanıyor çok saçmaa gerçekten... :umursamaz:
Hiç sevmediğim bir olay facebook,
o kadar çok duyduk ki,çatırdayan yuvaları, nedeni ise face...
yapacağınız tek şey eşinizle konuşun,baskıcı anlamda değil,
sakin sakin,nedenini sorun bence...
bildiğinizi bilmeli diye düşünüyorum...
hımmm yukarda cvp attıgımda zaten ıs cozulmussss
zaten bu sıtede ne hıkmetseee konu acılıyorrr bı kac gun sonra eslerr ya tam duzelıyor ya en mutlu ınsan konuyu acan oluyorrrr(genel)
arkadasımm sen gozunu ac her ayrıntıyı degerlendırr ama sakın tam sırtını dayamaa...
ne alaka bende evliyim facem var ben kötü bişimi yapıyorum eşiminde var odamı kötü bişi yapıyo bu güven meselesi konu sahibi demekki öle bişiler sezmişki teline bakmış gerçekten güvense bakma gereği duymaz bunun face le hiç alakası yok adamın niyeti kötü face olmasa başka yerde gene aynısını yapıcak 1 yılı aşkın eşimde bende kullanıyoruz ama biz tanıdıklarımızla görüşüryoruz tanımadığımızı eklemiyoruz banada abuk subuk mesajlar geliyo ama ben kaaleye almıyorum yani niyet önemli nasıl kullanıldığı önemli facen suçu yok düşünceniz bana saçma geldisüprizzzzzBu facebook'tan da onu ortaya çıkaranlardan da nefret ediyorum...
Evli insanların o gibi yerlerde ne işi olur anlayamıyorum...
Mutlaka konuş eşinle, bir açıklaması olmak zorunda...
ne alaka bende evliyim facem var ben kötü bişimi yapıyorum eşiminde var odamı kötü bişi yapıyo bu güven meselesi konu sahibi demekki öle bişiler sezmişki teline bakmış gerçekten güvense bakma gereği duymaz bunun face le hiç alakası yok adamın niyeti kötü face olmasa başka yerde gene aynısını yapıcak 1 yılı aşkın eşimde bende kullanıyoruz ama biz tanıdıklarımızla görüşüryoruz tanımadığımızı eklemiyoruz banada abuk subuk mesajlar geliyo ama ben kaaleye almıyorum yani niyet önemli nasıl kullanıldığı önemli facen suçu yok düşünceniz bana saçma geldisüprizzzzz
benimde eşime facebooktan bi kız senden hoşlanıyorum demiş bana geldi söledi kıza cevabıda ben evliyim eşimi seviyorum başka kapıya demiş yani bu güven meselesi içinde varsa yapar facebbok araç sadece onlar içinbencede sana katılıyorum eşiminde benimde facemiz var ve ikimizde birbirimizin şifresini biliriz birbirimizden saklımız olmaz bi mesaj gelse yanlışlılkla bile olsa bana gösterir mesajı bi insanın içinde olacak içinde varsa face olmasa dışarda yine yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?