Kocam geçmişimi kayınvalideme anlatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Minebozz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
6
4
1
30
Merhaba arkadaşlar,

Çok uzun bir yazı olucak ama umarım yazıyı okur bana iyi tavsiyelerde bulunursunuz. Benim geçmişim pek temiz değildi cahillik hatalar yaptım. Eşimle görücü usülü tanıştık ve geçmişimi ona anlatmadım. Daha sonra düğünden 1 Ay önce öğrendi ve beni kabul ettiğini söyledi. Tabi ben tövbe etmiştim ve asla hatalar yapmicama ilerleyen hayatta iyi bir eş olacağıma kendimi adadım. Evlendikten Bi kaç ay sonra eşim Esrar kullandığını öğrendim banada içirdi psikolojik baskı yaptı sen eskiden neydinki benlede yapacaksın dedi. Bana evlendiğini ilk günden beri geçmişimle ezmeye çalıştı kafasında hiç bitiremedi. Hep dürüst cevap verdim ama artık bende yorulmuşum. En son dönemlerde çok kavga etmeye başladık ben onu esrarı yüzünden sucluyordum eve parayı getiren ben temizlik yapan ben herşeyi yapıp sineye çekiyordum. Annesi kavga olduğu zaman beji arayıp azarliyordu yinede sustum hep. Tabi kavgalarda bende küfür ediyordum susmuyordum. Beni dövdügüde oldu. En son yine kavga oldu ve ben susmadım bu sefer tartışmayı başlatan o kayınvalidemi arayıp beni şikayet edende o üstüne kayınvalidemi o çenesini kapatsın diye benden için konuşunca ben dayanamadım sinirlendim ve azima ne geldiyse söyledim. Sonra geldi özür diledi annesini aradığı için ama affetmedim söylenmeye devam ettim. Annesini tekrar arayıp al bu kızı götür bana başkasını bul dedi. Kayınvalidemi geldi beni kovdular evden. Altınları alıp bende gittim demem o ki geçmişimi kaynanama anlatmış herkesi tanıdıklarını arayıp geçmişimi anlatımıs benim pis olduğumu is yapmadığımı anlatmış bide güya oğlunu dövüyormusum. Zaten evlendiğini günden beri altınların düğün parasının peşine düştü. Dediğim gibi eşim beni çok yanılttı ben ona inanmisken o beni sattı kendi pisliğini görmeyerek oturduğumuz evi adeta kerane gibi kullanmış eski nişanlısını gebe bırakmış kız bebeği aldırmış. Beni nisanliyken aldattı ve bunun gibi Bi çok şey dshs var.

Gidip şikayette bulun kendisi madde kullanıyor ve bana da zorla içirdi. :KK62: Hatta temin ettiği kişileri vs. Bulursan bu pislikler çevreyi de zehirlememiş olur.:KK20:
Eşin olacak leş adama da gelince; onu da ailesini de kendi aileni de çekmek zorunda değilsin. Yeni bir hayat kurmaya çalış. Önce boşan :KK12:

Gidip şikayette bulun kendisi madde kullanıyor ve bana da zorla içirdi. Hatta temin ettiği kişileri vs. Bulursan bu pislikler çevreyi de zehirlememiş olur.
Eşin olacak oduna gelince onu da ailesini de kendi aileni de çekmek zorunda değilsin.
Ailem hep arkamda beni o pisliğin elinden alanda onlar. Ama çok kızıyorum kendime yaşadıklarıma kendimi suçladığım bile oluyor. Gelecekle ümidimi kestim bide dul oldum şimdi of böyle saçma düşünceler iste

Merhaba arkadaşlar,

Çok uzun bir yazı olucak ama umarım yazıyı okur bana iyi tavsiyelerde bulunursunuz. Benim geçmişim pek temiz değildi cahillik hatalar yaptım. Eşimle görücü usülü tanıştık ve geçmişimi ona anlatmadım. Daha sonra düğünden 1 Ay önce öğrendi ve beni kabul ettiğini söyledi. Tabi ben tövbe etmiştim ve asla hatalar yapmicama ilerleyen hayatta iyi bir eş olacağıma kendimi adadım. Evlendikten Bi kaç ay sonra eşim Esrar kullandığını öğrendim banada içirdi psikolojik baskı yaptı sen eskiden neydinki benlede yapacaksın dedi. Bana evlendiğini ilk günden beri geçmişimle ezmeye çalıştı kafasında hiç bitiremedi. Hep dürüst cevap verdim ama artık bende yorulmuşum. En son dönemlerde çok kavga etmeye başladık ben onu esrarı yüzünden sucluyordum eve parayı getiren ben temizlik yapan ben herşeyi yapıp sineye çekiyordum. Annesi kavga olduğu zaman beji arayıp azarliyordu yinede sustum hep. Tabi kavgalarda bende küfür ediyordum susmuyordum. Beni dövdügüde oldu. En son yine kavga oldu ve ben susmadım bu sefer tartışmayı başlatan o kayınvalidemi arayıp beni şikayet edende o üstüne kayınvalidemi o çenesini kapatsın diye benden için konuşunca ben dayanamadım sinirlendim ve azima ne geldiyse söyledim. Sonra geldi özür diledi annesini aradığı için ama affetmedim söylenmeye devam ettim. Annesini tekrar arayıp al bu kızı götür bana başkasını bul dedi. Kayınvalidemi geldi beni kovdular evden. Altınları alıp bende gittim demem o ki geçmişimi kaynanama anlatmış herkesi tanıdıklarını arayıp geçmişimi anlatımıs benim pis olduğumu is yapmadığımı anlatmış bide güya oğlunu dövüyormusum. Zaten evlendiğini günden beri altınların düğün parasının peşine düştü. Dediğim gibi eşim beni çok yanılttı ben ona inanmisken o beni sattı kendi pisliğini görmeyerek oturduğumuz evi adeta kerane gibi kullanmış eski nişanlısını gebe bırakmış kız bebeği aldırmış. Beni nisanliyken aldattı ve bunun gibi Bi çok şey dshs var.
yahu adamın ediği p.klar bini aşmış sen hala yok geçmişim filan diyorsun işte böyle saf olursanız erkekler de tepenize çıkar. höt zöt yaptığında sen kendi yediğin haltlara bak deyip ağzına lafı veremediğiniz için erkekler böyle pervasız oluyorlar. işte klasik yurdum erkeği böyle tiplere boyun eğmek için çok mu uğraşıyorsunuz!!!! bir de açık cevap verdim diyorsun. yazık yazık..

Hayatımızda illa birisi mi olması gerekiyor ? Bekarken de duldun şimdi de dulsun o zaman.
Ya bir de şunu söylemek istiyorum. Lütfen hayatınıza alacağınız kişilere geçmişinizi anlatmayın. Kendisi sütten çıkma ak kaşık değil. Kimse kimsenin geçmişini bilmek zorunda değil. Sen onun o senin. “Tabi bu durum olgun ve ruh hastası olmayan Kişiler için geçerli” Sen onunkini bil de o bilmesin gerekirse. Nasıl saçmalayacamı şaşırdım zaarr şuan uykum geldi herhalde :KK53: neyse yoksa Bir tarafları kalkıyor bu tezek ruhlu adamların:işsiz:

Son düzenleme:
Ailem hep arkamda beni o pisliğin elinden alanda onlar. Ama çok kızıyorum kendime yaşadıklarıma kendimi suçladığım bile oluyor. Gelecekle ümidimi kestim bide dul oldum şimdi of böyle saçma düşünceler iste
dul olunca ne oluyor ki ?

Merhaba arkadaşlar,

bir derdim vara nasil konu aclr yeni uyeyim kusura bakmayın sormak istedim

• Komik
Reactions: JES
Eee böyle şerefsizleri koca yaparsanız bu muameleyi de kendinize reva görürsünüz. Ben açıkçası size üzülmedim pek. İçimden gelmedi
Ben kimse bana acısın diye yazmadım bu yazıyı kimseninde acimsana ihtiyacım yok. Belki bir fikri olan motivasyon veren olur diye derdimi demek istedim ama bakıyorum herkesin Bi önyargisi var kimse kimsenin ne yaşadığını biliyor ne çektiğini.

• Beğen
Reactions: JES
Ben kimse bana acısın diye yazmadım bu yazıyı kimseninde acimsana ihtiyacım yok. Belki bir fikri olan motivasyon veren olur diye derdimi demek istedim ama bakıyorum herkesin Bi önyargisi var kimse kimsenin ne yaşadığını biliyor ne çektiğini.
elin adamına dik durup ben ne yaşadıysam yaşadım sanane diyemeyen bir kadın olarak burada dil pabuç maşallah.. kocana diklenseydin böyle bunları yaşamazdın :)

Ben bile bile lades yapan insanlara kızıyorum. Kimse çaresizdim şuydu buydu demesin. Yahu adam eroin kullandırmış sana eroin. Rızan dışında bu adam seni de satardı belki. Hiç mi korkmadın. El mahkum deyip boyun mu eğdin geç o işleri. İrade var akıl var kimsenin zorla silah dayadığı da yok kafanıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X