Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Şüphelenmiyevek gibi değilki. Belki konu sahibinin eşi gelmiştir valizi felan iyice kontrol belki bir şey bulursun içinden

Bence de şüphe uyandirici.

Teli israrla açmaması, sac bas dağınık olması ve fazla kibar konuşması vs çok ayrıntı var. Tel şifresi zaten basli başına sorun bana göre

+1

Bisey olsa telide acmaz. Belki eglenmeye gitti arkadaslariyla. O yüzden acmadi. Sonra cok israr ettiniz icin baska yere gecip acti

Cok suphelı
Ben olsam hıc belli etmem fena takıbe alır buldugum an enselerdım
Sabırla hıc bellı etmeyıp bekleyın bakalım

Tabiş kadını dolaba da saklar koridora da gönderir ama o an ki şaşkınlığını anlatamam
Ben olsam kesin ucaga atlar o otele giderdim tabi ordaysa ???
Allah kolaylik versin okudugum kadariyla esinden suphelenmen icin cok net durumlar varmis aslinda
Kadin veya erkek farketmez telefonumu karistiramazsin diyorsa orda olay bitmistir zaten mutlaka bi haltlar yiyodur

Bu seminer olayida yani ne desem bilemedim bosanmak zordur ya helede cocuk varsa

Hic bi sey yapma imaada bile bulunma.Her sey yolundaymis gibi davran.Onu ne kadar cok sevdigini ve ne kadar guvendigini soyle.Sonra ilk firsatta telefonunu ele gecir.Ama gormemesini sagla.Allah yardimcin olsun insallah ikinci şık olmaz.

İos ya da play store yani Android ya ya da iPhone uygulamalarını kontrol edin derim. Oranin gecmisini silmeyi dusunmez. Tinder, tango gibi hatun dusurme uygulamalarindan yuklemis mi bi bakin.

İos ya da play store yani Android ya ya da iPhone uygulamalarını kontrol edin derim. Oranin gecmisini silmeyi dusunmez. Tinder, tango gibi hatun dusurme uygulamalarindan yuklemis mi bi bakin.

Döndüğünde size karşi aşırı bi ilgi alaka ile karşılaşırsanız bilin ki kendi yediği haltlari gizlemek adina yaptigi davranislar olacaktır bunlar ...bu kadarını zaten butun kadinlar bilir ... sakin olabilirseniz temkinli yaklaşın ve takip edin derim illa bi açık verecektir ..zaten telefonununda bakılması gereken yerler hakkında burdan size yardımcı oluyorlar ...umarım hepimizin şüphesi boşa çıkar ama durumlar coook supheli coook bide gerçekten söylediği o otele mi gitti orda mi kaldı yoksa baska bir otel de mi kaldi bence araştırmaya otelden baslayin ....

Son düzenleme:
Valla öyle kıskanç olmayan bi kadın olarak benim de burnuma hiç iyi kokular gelmedi.
Ki bir baba olarak zaten onun sizi araması gerekirdi çocukları özledim bi göreyim diye.
Bi işler çevirdiği kesin.Kumar iddia filan oynar mı öyle bir şey olabilir mi ?

Bu arada yazmayı unuttum görüntülü aramadan hemen sonra canım seni çok özledimmm yazmış bana
Gerçekten özlemiş olsaydı sizden once görüntülü aramayı O yapardı ya da ne bilim ilk aradığınızda hemen aciverirdi özlediği için... bu durum da şüphelerinizin artması çok normal tabiki ...bi de saçlar başlar dağınıktı diyosunuz kii insanın aklına başka bisi gelmiyo malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…