Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Whatsapp webi yükle banyoya girmesini fln fırsat bilip ve takibe al.
Hiçbirşey yapmasa bile şüphe uyandırıcı tuvalleteyim dese anlaşılır valiz hazırlıyorum nedir

Eğitime gittiğine emin misiniz? Ben olsam ilk olarak gercekten egitime gidip gitmedigini öğrenirdim. Sonra da whatsapp wep!

O kadar temkinlidir ki hemen siliyor geçmişini konuşmalarını vs herşeyi
Telefonu vermemesi,verdiğinde de başında beklemesi,mesajları hemen silmesi falan bunlarda garip.Dediğin gibi valiz hazırlamak dediğin nedir ki ya.Telefonu açabiliyosa görüntülü aramayıda açabilir gayet.Canım bilemedim ama şüpheli geldi banada.Sen yinede şimdilik bir şey belli etme hareketlerini izle bi bakalım.

Geçmiş olsun. Tek başına olmasada arkadaşlarıyla birşeyler karıştırmış belli

Görüntülüyü açıncabütün odayı göster deseydiniz keşke. Böyle bişey derseniz suçlu siZ olursunuz. Takipte olun,hoş kokmuyor..

Adamin itiraf edecek hali yok.Kesin biseyler var hem de uzun sureli cunku o telefon saklama mesaj silme filan hic normal degil.Meslegini cok merak ettim simdi topa tutulmayayim ama bazi meslek gruplarinin calisma alani itibariyle cok fazla kacamaklar yaptigini bilmeyen yok herhalde..

Suphelenmeyecek gibi degil ki. Her ne olursa olsun goruntulu aramayi cevaplamayacak hangi sebep olabilir. Hem kibar konusmasi sacinin daginik olmasi tedirginligi falan. Ben de olsam suphelenirim.

eşisiniz sonuçta tuvalette bile olsa açar ne olacak yani valiz toplasa ne olur hani uçak araba vs. yetişicek olurda red eder acelesi vardır anlarım.bana biraz şüpheli geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…