Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Goruntuluyu acmayip ayni dakika sesliyi acmasi tuhaf.
Telefonu da asla vermiyor basimda bekliyor diyorsunuz.
Gunah almak istemem ama bir seyler karistiriyor gibi.

Çoğunun cevabını yazıyorum, boşanmayacaksanız, aileniz çocukların hatrına vs deyip zorla birleştirecekse, yoksa siz eşimdir bir kez yapmıştır bir daha olmaz gibi affedecekseniz hiç ama hiç bir renk belli etmeyin. Ama yok bu işin üstüne gider boşarım diyorsanız yarın bir gün o adamın malları diğer kadına kalmasın diye mahkeme için delil toplayın...

Ben de hazmedemem ama diğerlerine de saygı duyuyorum sonuçta çocukların iyiliği için mücadele veriyor anneler

boşamayacaksada açığa çıkarıp burnundan getirmek daha mantıklı .öbür türlü zaten anlamıyor diye aldatmaya devam eder ki ..bilemiyorum umarım konu sahibi için bir aldatma durumu değildir..inşallah boşuna kuruntu yapıyoruzdur..

İnşallah öyledir ama bence farklı bir durum çıkacak ortaya çünkü adam telefonu açmış, mantıken ben öyle bir iş yapıyor olsam telefona hiç bakmaz sonradan banyodaydım , teli odada unuttum vs yalan söylerdim böyle ortalık karışmış, aman Allah uzak etsin

Sakin ol. Bagirip cagirma. Sakin sakin sor. Senin vaziyetin vaziyet degildi o gece diyin. Antalya kadar rezil bir yer yok. Her zaman derim burada yasanmaz ve asla cocuk buyutulmez. Her pislik var cunku

Son olay ne oldu belli mi??? Biri alıntılarsa belli ise sevinirim. Aklıma ilk gelen şey otele gidip kamera kayıtlarına bakmak oldu

Polis olmadan kayit izletmezler. Cunku izlenip bir delil bulunursa bu sefer foyasi meydana cikan kisi kurumu ozel hayati ifsa etmekten dava edebiliyor. Benzer bir kurumda calisiyorum da ordan biliyorum.
Bizimkiler baya bir ugrastilar trilyona yakin tazminat odediler izinsiz kayit izlettirmekten, hem de ahlaksizligi apacik ortada olan bir adama

O zaman konu sahibinin biraz gözünü karartıp mahkeme yoluna gitmesi gerekiyor

O zaman konu sahibinin biraz gözünü karartıp mahkeme yoluna gitmesi gerekiyor

Konuyu takip etmedim sadece ilk mesaj ve aradan bi iki mesaji okudum. Ne gelismeler oldu bilmiyorum ama umarim tahmin ettigimiz gibi degildir. Ama mahkeme dediginize gore isler iyi gitmedi sanirim supheler devam ediyor, baya üzücü bir durum. Konu sahibinin hakkinda hayirlisi olur insallah. Iyi aksamlar

Eşinizden hiç şüphelenmemeniz çok garip, birşey saklamayan insan telefonu sureklı sureklı temızlemez, tekefonu sakınmaz, verıncede başında dikilmez. İşten geç geldiğinde ve bunu sorduğunuzda dahi nerede olduğunu söylemeyen, geçiştiren bir adammış. Siz neyine güvenıyorsunuz bu adamın bu kadar?
Eşim geç kalacak olsa daha eve gelmeden şu kadar gec kalacağım şuradayım buradayım der arayıp.
Otel konusundaki hareketleride normal değil bence. Uzun bir süredir ayakta uyutuluyor gibi duruyorsunuz. İlla bir kılıf uydurur ama bence. O kadar temkinli adam telefonda yine birşey bırakmayacaktır ve açıklamada sunacaktır bır şekilde.

ablacım sende sakin karşıla birzda üzgün bugun kü davranışın beni üzdü diye dile getir ve telini vermiyorsa sende eşin uyuyunca al sosyal medyasını karıştır mesajlarını ve en yakın zamanda telefon dökümanımı çıkart kadın hissettimi o iş bitmiştir ALLAH yardımcın olsun ablam yaa

Arkadaşlar,hepinizin ilgisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizden.Şu ana kadar müsait olamadım bu yüzden sorularınıza cevap veremedim çok özür diliyorum.Şimdi buraya genel bir açıklama yapıp hepinizin yorumlarını okuyacağım. Ve gerekli cevapları vermeye çalışacağım.
Eşim akşamüstü geldi ve daha evin dış kapısında iken bir sarıldı ki anlatamam.
İçeriye geçti bir kez daha sarılıp öptü beni.Ve çok güzel görünüyormuşum vızır mızır...Ama benim içimden pek sarılmak gelmedi ne yalan söyleyeyim.
Biraz Aradan sonra beni çağırdı yanına gel hele gel seni çok özledim dedi.Baktım sırnaşıyor dayanamadım ve sormak zorunda kaldım.Ona içimde fırtınalar kopuyorken sevgi gösteremezdim.Dedimki neden dün gece benim görüntülü konuşma isteğime cevap vermedin? O da dedi ki hangi istek? Ben öyle bir ses veya bildim görmedim.
Ben de dedim ki ben seni 4 kez aradım hiçbirine bakmadın?Dedi yok valla görüntülü arama isteği görmedim ben.
İnanmadım kendi telefonumu ve onunkini getirdim.Bu arada fırsattan arama kaydını gözden geçirdim.Baktık gerçekten de yoktu kayıt.Ama bende vardı.Nasıl oluyor dedim. O da otelde internet bağlantısı çok zayıftı belki çalıyor göründü ama gerçekten çalmadı dedi.İyi tamam dedim.
Peki o zaman seni sesli aradığımda neden görüntülü konuşma istemedin? Biz senin aileniz bizden gizleyecek neyin var ki istemiyorsun?O zaman aklıma sadece benim görmemi istemediğin bir ortamda olduğun geliyor kusura bakma ama ya yanında biri vardı ya da uygunsuz bir durumdaydın dedim.
O da cevaben; haklısın evet bu parçalar birleşince doğru ve haklısın böyle düşünmekte.Kusuruma bakma lütfen.Ben çok yorgundum akşam 9 a kadar belgelerin çıktısını alıyorduk.Yukarı çıktım yorgun argın valiz hazırlığına giriştim hem uykum gelmişti hem de geç olmuştu.Sabah erken yola çıkmam lazımdı.O yüzden apar topar hazırlanmaya başladım.O arada sen de arayıp görüntülü konuşalım dedin.Oysa görüntülü konuşma için odanın sabit bir noktası var orada durmam gerekiyor hareket etmeden çünkü internet çekmiyor .
Ama dedim ben il dışında yalnız olsam ve senin görüntülü arama isteğini kabul etmesem sen de böyle düşünmez misin dedim?
O da evet haklısın ben de öyle düşünürdüm ama gerçekten senin aklına gelen şeyleri ne yaparım ne yapabilirim .Çünkü biz kurum olarak oradayız ayrıca içki olayı bizi bağlamıyor odadaki mini barda bile sadece gazoz soda türü şeyler vardı.Yani kurumsal çalışma yaptığımız için yasak dedi.
Ben tanınan bilinen biriyim benim şerefime yakışmayacak şeyi yapmam rahat ol dedi.Bekarken yapmadım şimdi mi yapacağım dedi.
Dedim peki saçın başın neden öyle yolunmuş gibiydi dedi ki odaya geldim aşırı sıcaktı.Hemen üstüme ince birşey giyip valizi yerleştireyim dedim herhalde ondan oldu dedi.
Anlayacağınız hepsine mantıklı cevaplar verdi.
Ses çıkarmadım sabırla dinledim özellikle mimiklerine tepkilerine dikkat ettim.Bilemiyorum.
Kısacası arkadaşlarım ben bunu bir kenara yazdım ve tetikte olacağım bundan böyle.Erkek mi evet yapar mı yapar.Kocama güvenirim ama asla yapmaz diyemem.Daha valizi boşaltmadık.Yarın enime konuma inceleyip koklarım donlarında leke var mı (burada böyle bir konu açılmıştı birkaç gün önce)ona bile bakarım. Didik didik ederim vesselam.Haa inşallah yapmamıştır ama yapmışsa elbet ortaya çıkar o zaman ona gününü gösteririm.Bir daha otellere öyle seminere falan değil, sadece bulaşıkçılığa oda tuvalet temizlemeye gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…