Kibar konuşmasıinşallah sonunda bir sıkıntı çıkmaz.hafiften mesafeli gibi miydi?
Yarın koklayacağım canımKiyafetlerini kokla :)
Yok bilmiyorum ki oda nosunu sorsam da işkillenirTuhaf bi şeyler var ama direkt suçlar gibi gitmeyin üzerine bence.Otelde kaldığı odayı biliyorsanız arayıp şu numarada kalmıştık odada atıyorum telefon unutmuşuz gibi bişey sorsanız mesela?Ters bi durum varsa anlayabilirsiniz belki
Normal olmayan birşeyler hissetmişsiniz.çok kötü birşekilde hepsini tecrübe ettim , tabi bu kesin böyle birşey var anlamına gelmez.Bakın eğer ayrılmayacaksanız daha fazla kurcalamayın ve ona çok net vir şekilde eğer bir hata yaparsan giderim diyin döünüşü olmayan yollara girme diyin.hissetsin bunu , tavsiyemYa inanın şaşkındı anlayamadım böyle öğretmenler müfettişlerin yanında öğrencilerle nasıl konuşursa o da bizle öyle konuştu
İşin tuhafı bugün de bana çok kibar devrandı aslında öyle biri değildir, yani öyledir de bana değil gibi. Başkalarının yanındaSezen cumhur önal canım benim yanımda kahtalı mıçı.Ama bugün bunlardan eser yoktu.Normal olmayan birşeyler hissetmişsiniz.çok kötü birşekilde hepsini tecrübe ettim , tabi bu kesin böyle birşey var anlamına gelmez.Bakın eğer ayrılmayacaksanız daha fazla kurcalamayın ve ona çok net vir şekilde eğer bir hata yaparsan giderim diyin döünüşü olmayan yollara girme diyin.hissetsin bunu , tavsiyem
İnşallah dediğiniz gibi olur ben de öyle olmasını isterim.Eşiniz çok mantıklı şeyler söylemiş ne yalan söyleyim doğru gibi geldi bana . Fakat neden tedirgindi yani bır kadın hisseder ve çıkar o . Konuyu açmayın bidaha ama takipte kalın.
Umarım günahıni almayız umarım yuvsniz bozulmaz.
Yani görüntülü aramanın gitmemesi D3 doğru çekmeyince olsbiliyor
Arkadaşlar,hepinizin ilgisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizden.Şu ana kadar müsait olamadım bu yüzden sorularınıza cevap veremedim çok özür diliyorum.Şimdi buraya genel bir açıklama yapıp hepinizin yorumlarını okuyacağım. Ve gerekli cevapları vermeye çalışacağım.
Eşim akşamüstü geldi ve daha evin dış kapısında iken bir sarıldı ki anlatamam.
İçeriye geçti bir kez daha sarılıp öptü beni.Ve çok güzel görünüyormuşum vızır mızır...Ama benim içimden pek sarılmak gelmedi ne yalan söyleyeyim.
Biraz Aradan sonra beni çağırdı yanına gel hele gel seni çok özledim dedi.Baktım sırnaşıyor dayanamadım ve sormak zorunda kaldım.Ona içimde fırtınalar kopuyorken sevgi gösteremezdim.Dedimki neden dün gece benim görüntülü konuşma isteğime cevap vermedin? O da dedi ki hangi istek? Ben öyle bir ses veya bildim görmedim.
Ben de dedim ki ben seni 4 kez aradım hiçbirine bakmadın?Dedi yok valla görüntülü arama isteği görmedim ben.
İnanmadım kendi telefonumu ve onunkini getirdim.Bu arada fırsattan arama kaydını gözden geçirdim.Baktık gerçekten de yoktu kayıt.Ama bende vardı.Nasıl oluyor dedim. O da otelde internet bağlantısı çok zayıftı belki çalıyor göründü ama gerçekten çalmadı dedi.İyi tamam dedim.
Peki o zaman seni sesli aradığımda neden görüntülü konuşma istemedin? Biz senin aileniz bizden gizleyecek neyin var ki istemiyorsun?O zaman aklıma sadece benim görmemi istemediğin bir ortamda olduğun geliyor kusura bakma ama ya yanında biri vardı ya da uygunsuz bir durumdaydın dedim.
O da cevaben; haklısın evet bu parçalar birleşince doğru ve haklısın böyle düşünmekte.Kusuruma bakma lütfen.Ben çok yorgundum akşam 9 a kadar belgelerin çıktısını alıyorduk.Yukarı çıktım yorgun argın valiz hazırlığına giriştim hem uykum gelmişti hem de geç olmuştu.Sabah erken yola çıkmam lazımdı.O yüzden apar topar hazırlanmaya başladım.O arada sen de arayıp görüntülü konuşalım dedin.Oysa görüntülü konuşma için odanın sabit bir noktası var orada durmam gerekiyor hareket etmeden çünkü internet çekmiyor .
Ama dedim ben il dışında yalnız olsam ve senin görüntülü arama isteğini kabul etmesem sen de böyle düşünmez misin dedim?
O da evet haklısın ben de öyle düşünürdüm ama gerçekten senin aklına gelen şeyleri ne yaparım ne yapabilirim .Çünkü biz kurum olarak oradayız ayrıca içki olayı bizi bağlamıyor odadaki mini barda bile sadece gazoz soda türü şeyler vardı.Yani kurumsal çalışma yaptığımız için yasak dedi.
Ben tanınan bilinen biriyim benim şerefime yakışmayacak şeyi yapmam rahat ol dedi.Bekarken yapmadım şimdi mi yapacağım dedi.
Dedim peki saçın başın neden öyle yolunmuş gibiydi dedi ki odaya geldim aşırı sıcaktı.Hemen üstüme ince birşey giyip valizi yerleştireyim dedim herhalde ondan oldu dedi.
Anlayacağınız hepsine mantıklı cevaplar verdi.
Ses çıkarmadım sabırla dinledim özellikle mimiklerine tepkilerine dikkat ettim.Bilemiyorum.
Kısacası arkadaşlarım ben bunu bir kenara yazdım ve tetikte olacağım bundan böyle.Erkek mi evet yapar mı yapar.Kocama güvenirim ama asla yapmaz diyemem.Daha valizi boşaltmadık.Yarın enime konuma inceleyip koklarım donlarında leke var mı (burada böyle bir konu açılmıştı birkaç gün önce)ona bile bakarım. Didik didik ederim vesselam.Haa inşallah yapmamıştır ama yapmışsa elbet ortaya çıkar o zaman ona gününü gösteririm.Bir daha otellere öyle seminere falan değil, sadece bulaşıkçılığa oda tuvalet temizlemeye gider.
Çok mantıklısınız gerçekten. Bunu hiç düşünmemiştim.Evet birileriyle tartıştığında da aynı şaşkınlığı sergiliyor.Şimdi aklıma bir olay geldi migrostaydık ve ben kızımı sepete koymuş raflara bakıyordum.Bir de baktım ki eşim ve oğlum kasiyerle tartışıyor.Yanlarına gittim hemen poşetleri topladı bana da pek bi açıklama yapamadı .Gördüğümü görmedi o, arabada çok tuhaftı eve gidene kadar.İnşallah sizin dediğiniz gibidirBiz kadınlar hemen her şeyi hissederiz eşiniz belli ki bir sey gizliyor fakat bu belki de aldatılmak gibi bir konu değildir yani belki sakladığı başka birşey dir belki kumar gibi bisey yapıyordur arkadaşlarıyla belki biriyle kavga etti illa bu bi kadınla olduğu anlamina gelmez ki her ihtimali göz önüne alın bence öyle eşinize sorular sorun doğru soruları sorduğunuz zaman zaten kaçacak yeri kalmayacaktır mantıklı sorular sorun sadece
Otel masraflarını kurum karşıladı maalesef.Kendisi kuruş ödemedi ki.Evet. İnşallah yanılıyoruzdurilk konuyu okuduğumda, bu işte bir bit yeniği var dedim içimden,
az önceki son durumu yazdığıınızda da aynısnı söyledim.
telefonu verip başınızda beklemesi, oda da yalnızken sizinle kibar konuşması,
siz eşinizi daha iyi tanırsınız, öyle acele bir iş yaparken telde konuşmaya devam edermi mesela,
benim kütük olsaydı, tamam hadi sonra grşzz, şimdi işim var bavul topluyorum derdi..
ben olsam oteli arayıp, eşimin adını vererek, otelinizde konakladık, lakin hesap ekstrelerime fiyat farklı yansımış tarihleri vererek, o oda da tek kişimi, çift kişimi kalındığı ortaya çıkar.
bilgi alabilirmiyim derdim. burada akıcı ve seri konuşmak önemli..
umarım hep birlikte yanılıyoruzdur, burnumuza gelen pis koku hakkında.
allah yardımcınz olsun.
Yok açmadım demedi görmedim dedi.O zaman şimdi arıyorum dediğimde yok şu an valiz hazırlıyorum sonra görüşelim dedi.Evet o zayıf internet herşeyin kurtarıcısı oldu.o zaman niye valiz haxirliyordum açmadım görüntüyü dedi şimdi de görüntülü arama hiç olmamış gibi davranıyor
5 yıldızlı otelde internet nasıl kötü oluyor ayrıca seminer gibi bir durum varken
İnşallah canımValla ben de ikna oldum bu cevaplara.
İnşallah doğrular bunlardır.
Otel masraflarını kurum karşıladı maalesef.Kendisi kuruş ödemedi ki.Evet. İnşallah yanılıyoruzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?