Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Ya inanın şaşkındı anlayamadım böyle öğretmenler müfettişlerin yanında öğrencilerle nasıl konuşursa o da bizle öyle konuştu

Yok bilmiyorum ki oda nosunu sorsam da işkillenir

Ya inanın şaşkındı anlayamadım böyle öğretmenler müfettişlerin yanında öğrencilerle nasıl konuşursa o da bizle öyle konuştu
Normal olmayan birşeyler hissetmişsiniz.çok kötü birşekilde hepsini tecrübe ettim , tabi bu kesin böyle birşey var anlamına gelmez.Bakın eğer ayrılmayacaksanız daha fazla kurcalamayın ve ona çok net vir şekilde eğer bir hata yaparsan giderim diyin döünüşü olmayan yollara girme diyin.hissetsin bunu , tavsiyem

Eşiniz çok mantıklı şeyler söylemiş ne yalan söyleyim doğru gibi geldi bana . Fakat neden tedirgindi yani bır kadın hisseder ve çıkar o . Konuyu açmayın bidaha ama takipte kalın.
Umarım günahıni almayız umarım yuvsniz bozulmaz.
Yani görüntülü aramanın gitmemesi D3 doğru çekmeyince olsbiliyor

İşin tuhafı bugün de bana çok kibar devrandı aslında öyle biri değildir, yani öyledir de bana değil gibi. Başkalarının yanındaSezen cumhur önal canım benim yanımda kahtalı mıçı.Ama bugün bunlardan eser yoktu.

İnşallah dediğiniz gibi olur ben de öyle olmasını isterim.

Biz kadınlar hemen her şeyi hissederiz eşiniz belli ki bir sey gizliyor fakat bu belki de aldatılmak gibi bir konu değildir yani belki sakladığı başka birşey dir belki kumar gibi bisey yapıyordur arkadaşlarıyla belki biriyle kavga etti illa bu bi kadınla olduğu anlamina gelmez ki her ihtimali göz önüne alın bence öyle eşinize sorular sorun doğru soruları sorduğunuz zaman zaten kaçacak yeri kalmayacaktır mantıklı sorular sorun sadece

Valla ben de ikna oldum bu cevaplara.
İnşallah doğrular bunlardır.

ilk konuyu okuduğumda, bu işte bir bit yeniği var dedim içimden,
az önceki son durumu yazdığıınızda da aynısnı söyledim.
telefonu verip başınızda beklemesi, oda da yalnızken sizinle kibar konuşması,
siz eşinizi daha iyi tanırsınız, öyle acele bir iş yaparken telde konuşmaya devam edermi mesela,
benim kütük olsaydı, tamam hadi sonra grşzz, şimdi işim var bavul topluyorum derdi..

ben olsam oteli arayıp, eşimin adını vererek, otelinizde konakladık, lakin hesap ekstrelerime fiyat farklı yansımış tarihleri vererek, o oda da tek kişimi, çift kişimi kalındığı ortaya çıkar.
bilgi alabilirmiyim derdim. burada akıcı ve seri konuşmak önemli..

umarım hep birlikte yanılıyoruzdur, burnumuza gelen pis koku hakkında.
allah yardımcınz olsun.

o zaman niye valiz haxirliyordum açmadım görüntüyü dedi şimdi de görüntülü arama hiç olmamış gibi davranıyor
5 yıldızlı otelde internet nasıl kötü oluyor ayrıca seminer gibi bir durum varken

Çok mantıklısınız gerçekten. Bunu hiç düşünmemiştim.Evet birileriyle tartıştığında da aynı şaşkınlığı sergiliyor.Şimdi aklıma bir olay geldi migrostaydık ve ben kızımı sepete koymuş raflara bakıyordum.Bir de baktım ki eşim ve oğlum kasiyerle tartışıyor.Yanlarına gittim hemen poşetleri topladı bana da pek bi açıklama yapamadı .Gördüğümü görmedi o, arabada çok tuhaftı eve gidene kadar.İnşallah sizin dediğiniz gibidir

Otel masraflarını kurum karşıladı maalesef.Kendisi kuruş ödemedi ki.Evet. İnşallah yanılıyoruzdur

Yok açmadım demedi görmedim dedi.O zaman şimdi arıyorum dediğimde yok şu an valiz hazırlıyorum sonra görüşelim dedi.Evet o zayıf internet herşeyin kurtarıcısı oldu.

Belki patronuna karşı kariyerini sarsacak bir durum sergiledi o yüzden morali bozuktu ? Yada gergin bir gün geçirdi . Eşinizin cevapları bana da güven verdi . İnşallah dediği herşey doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…