Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Son bir şey daha ,boşanmak gibi ihtimalinin yoksa konuyu ok dile düşürmemek lazım. Affeden kadın imajı iyi olmuyor. Ama aldadtiysa kesin bosanirim derseniz de fevri olmamakta yarar var. Delil toplamak lazim
Affedersem bir sonraki aldatmasını peşinen kabul etmiş olurum.Öyle yapmam

Görüntülü aradiginizda acmayip sesli aradiginizda acmasi bence gercekten görüntülü aramanin ona gitmedigini gösterir. Yoksa neden aramayi hemen cevaplasinki, görmedim duymadim demek varken?
Aynısını ben de düşündüm .Hatta dedim ki ben olsam kötü birşey yapsam Allah korusun telefon sessizdeydi uyuyordum canım derim .Ama o hemen baktı ne yalan söyleyeyim

Yok açmadım demedi görmedim dedi.O zaman şimdi arıyorum dediğimde yok şu an valiz hazırlıyorum sonra görüşelim dedi.Evet o zayıf internet herşeyin kurtarıcısı oldu.

siz ikna olduysanız ne ala
ben olmazdım Ayrıca bağlantı sağlanamazsa bile bağlantı sonradan sağlandığında görüntülü arama bildirimi gitmiyor mu
şu kişi sizi görüntülü aradı ancak başarısız tarzı bir şey
benim ailemin evinin bir odasında da internet bayağı kötü biz de böyle oluyor

Benimde esim 5 yildizli bir otele seminere gitmisti. Geldigindede seni cok ozledim falan demisti. Hep icimde suphedir hala sorarim ama birsey yapmadigini biliyorum. Ikna oldum. Cevaplari cok mantikli geldi. 5 yildizli otelde internet nasil cekmez diyenler olmus. Odasi uzak kaliyorsa cekmez. Otelde bir cok insanin kullandigini da dusunursek o interneti.

FaceTime aradım onda gitmiyor canım. Valla ikna olmadım yarın kıyafet don vs bakacağım

İnanın tanıyamıyoruz işte.Bize göre Mide bulandırıcı şeyler onların salyasını akıtıyor

----Kızım seni çok özlemiş görüntülü arayalım mı seni dedim.O da'' yok ...?????şu an valiz hazırlıyorum dedi''

Hadi ilk anlattığınız zaman aldatma değildir başka bir şeydir belki dedim ama eşinizin açıklamalarından sonra açıkçası hiç inanmadım bir şeyler yapmış gibi ama günahına giremem sonuçta eşinizi siz tanıyorsunuz.
Madem görüntülü aramayı görmemiş yukarıda neden size yok cevabını vermiş?

Nasıl ikna oldunuz

Bir bilebilsem..Sanki başka odadaymış da ben arayınca koşa koşa jet hızıyla kendini odaya atmış gibi panik olduğunu hissettim

Bir bilebilsem..Sanki başka odadaymış da ben arayınca koşa koşa jet hızıyla kendini odaya atmış gibi panik olduğunu hissettim
Elbet bir şeyler çıkar ortaya size daha önce de yazdım seminer var mıydı yok muydu öğrenin. Arayın o oteli sorun. Her şey çıkar ortaya bence. Hayırlısı.

Nasıl ikna oldunuz

Gittigi seminer bir sendikanin semineriydi. Yaninda ogretmen arkadaslari vardi. Bir kac tane bayan disinda hep erkek uye gelmis ve seminerden kacmalarina firsat vermemisler. Birde odasi iki kisilikti birlikte geldigi arkadasi ile kaldirlar konusurken hep sesini duyuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…