Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Elbet bir şeyler çıkar ortaya size daha önce de yazdım seminer var mıydı yok muydu öğrenin. Arayın o oteli sorun. Her şey çıkar ortaya bence. Hayırlısı.
Mesajlara daha cevap veremedim ara ara bakıp yazıyorum.Otelde seminer varmış gerçekten canım internette gördüm.

Benimki tek kişilik odada kaldı.Seminer resimlerini atmış bana 2-3 bayan var onlar da ırta yaşlı. Güya bunlar da 5e kadar çalışmışlar sonra da kendisi iskelenin oraya yürüyüp hava alıp dönüyormuş zaten hergün bir dizisi vardı onları izleyip uyumuş

İkinizin telefonu da iphone değilse facetime yapamıyorsunuz. (Eğer ki facetime'dan aradıysanız)
İnternetin çekmeme olayı bizim de başımıza gelmişti. 5 yıldızlı bir oteldi, wifi bedava idi fakat yeterince router olmadığından odada internet çekmiyordu. Eğer daha önce bir vukuatı yoksa eşinizin kalbinizi karartmayın derim.

Aklima takildi telefonunda internet yok muydu esinin? Otelininkini kullanamasa onu kullanir?
Esini sen taniyorsun bir isle ugrasirken daha az cevap verir mi telefonda. Belki o an algilayamistir dedigini bosluguna gelip yok goruntulu konusmayalim demis olabilir.

Bir bilebilsem..Sanki başka odadaymış da ben arayınca koşa koşa jet hızıyla kendini odaya atmış gibi panik olduğunu hissettim
Eşiniz suçluluk psikolojisi ile size iyi davranmış.. Suç bastırıyor gibi geldi bana.. Özledim.. Güzel görünüyosun falan.. Sizi yumuşatmaya çalışmış belli.. Kanmamışsınız orası kesin..eşiniz otelden dışarı çıkmış olamaz mı? Belki bi bara bi gece kulübüne gitti.. Tatil yerlerinde normalin dışında bir sürü saçma sapan yerler var.. Eğlence anlayışı değişik yerler anlamışsınızdır belki.. Belki öyle bir yerden geldi.. Yani kafamda deli sorular.. Her şey olabilir ama umuyorum biz yanılalım

Eşiniz masturbasyonlu masaj yaptırttı bence sonra koşup odaya gitti o yüzden saç baş dağınıktı ve utandığı icin de tedirgindi

Şu an odada uyuyor horluyor.Horlamanın gözünü seveyim aslan gibi kükrüyor mübarek.Umrunda mı ben de burda aklımı içimi temiz tutmaya çalışıyorum sizin de yardımlarınızla

Neden kırıcı olalım ki..
Konunuzdaki biscolata erkeği benzetmeniz efsaneydi bana kalırsa hiçbir yokmuş gibi davranın. Sonra izleyin.1 gün 2 gün değil. Uzunca bir süre izleyin. 2.ihtimal vuku bulmuşsa mutlaka falso verecektir.

Valla aynen bana da öyle geldi.Hani bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü gibi.Gitmiş olabilir valla gruplara bile katılabilir herşeyi beklerim erkek milletinden

Çok teşekkür ederim ben hiçbir şeyin gizli kalmayacağını düşünüyorum bugün değilse de yarın mutlaka çıkar ortaya herşey.Alışan burda da yapar

Üzgünüm ama ben de bi anlamda aldatıldım geldiğinde çayları doldurmalar ilgiler iltifatlar sabahına mesajlarını yakalamıştım
Anam açık büfeli koca otelden geldi yaptığım makarnaya bile ohhh var mı senin yemeklerin gibisi çok özledim dedi

Çok teşekkür ederim ben hiçbir şeyin gizli kalmayacağını düşünüyorum bugün değilse de yarın mutlaka çıkar ortaya herşey.Alışan burda da yapar
Burda kilit soru şu daha önce ayrı kaldığınızda da böyle yapar mıydı?
Anam açık büfeli koca otelden geldi yaptığım makarnaya bile ohhh var mı senin yemeklerin gibisi çok özledim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…