Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Birdaha seminere giderse sen de yanında git hiç sanmıyorum eğitimlerden sonra sahilde yürüyüp dizi izleyip uyuduğunu illaki otelin discosuna falan gitmiştir

Maalesef bazen kabga ediyoruz ben sabaha kadar gözümü kırpmıyorum o yatağa yatar yatmaz horlamaya başlıyor

Yapmadigina ikna etmeye calismiyorum ama kavgalarimizdan sonra benim esimde direk uyur. Bu farkli sonucta. Telefonuna bakabildiniz mi? Gecmis aramalarina bakabilirsiniz. Eger cok iyi teledon bilgisayar kullaniyorsa gizli sekme acip arama yapmistir ama illaki bir acigini yakalarsınız.

Umarım öyledir canım şaşkınlık ve tedirginlik vardı çözemedim.

Diyor sezon değil diye çok tenhaydı kimse yoktu doğru mudur sizce
Biz de gidiyoruz sezon olmadığı zamanlar genelde ihtiyar turistler oluyor ama akşam illaki eğlence yapılıyor kareoke partisi olsun ankara havası gecesi olsun minili hatunlar göbek atıyo yani gayette sezon mezon dinlemiyorlar yanında gittiğim seminerde bile adam odada dur istiyo benim ortamları görüp de aklım karışmasın diye

Bu kadar ısrarla aradıysanız birşeyler sezmişsiniz belli.O da inadına açmadıysa alkol almasına kızıyorsanız gizliden içmiş olabilir.Belki de iş için gitmedi.Böyle gittiği oluyorsa karambole getirmiş sizde ellerinizle göndermiş olabilirsiniz.
Ben de meşhur bir tatil bölgesinde ikamet ediyorum fakat Antalya benim bulunduğum yeri katbekat geçiyor bazı konularda.

Teknoloji ile arasının iyi olmadığını söyler ama ben bilirim o kadar da saf değildir.İşine yarayacak şeyleri en ince ayrıntısına kadar öğrenmiştir

Yazıldımı bilmiyorum ama eşinizin şu internet konusundaki açıklaması mantıklı geldi. Annem,kardeşim ve ben ayrı şehirlerdeyiz görüntülü olarak sık görüşürüz. Annemin interneti sorunlu bu aralar. Yada dışarıdayken internet bağlantısı olmadığı halde ben aradığımda çalıyor telefon ama anneme herhangi birşey yansımıyor. Görüntülü arama konusunda haklı olabilir eşiniz

Gitmiş olabilir hatunları da gayet itinayla incelemiş olabilir valla dizinin tekrarı var nasıl olsa ama hatunların ?

Teknoloji ile arasının iyi olmadığını söyler ama ben bilirim o kadar da saf değildir.İşine yarayacak şeyleri en ince ayrıntısına kadar öğrenmiştir
O zaman telefonuna bakabiliyorsaniz internette ki gecmisine bakin. Sizin cok bilmediginizi dusunuyorsa onlari silmemistir.

Ben de böyle düşünmek ve buna inanmak istiyorum.Diyorum ki kötü birşey yapsa rahatsız edilmemek için bile olsa telefon yanına almaz ya da sessize alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…