birde turizmciyim antalya otellerinin büyük çoğunluğunda konakladım,tur götürdüm,seminer düzenledim.Ben de böyle düşünmek ve buna inanmak istiyorum.Diyorum ki kötü birşey yapsa rahatsız edilmemek için bile olsa telefon yanına almaz ya da sessize alır
Ben de böyle düşünmek ve buna inanmak istiyorum.Diyorum ki kötü birşey yapsa rahatsız edilmemek için bile olsa telefon yanına almaz ya da sessize alır
İçime su septiniz valla inşallah öyledirbirde turizmciyim antalya otellerinin büyük çoğunluğunda konakladım,tur götürdüm,seminer düzenledim.
5 yıldızlı otellerde odanın konumuna bağlı olarakta internet bağlantısı genelde zayıf olur. Çünkü çok büyük komplekslerden bahsediyoruz ve bir o kadarda bağlanan insan olduğunu düşünün. Ben hiçbir zaman otellerin wifidan verimli yararlanamadım.
Eşinizin söyledikleri bana mantıklı ve inandırıcı geldi,birde kalabalık bir seminerse ve konunun yoğunluğuna bağlı olarak çoğu zaman yemek molaları dışında pek bir zaman kalmaz katılımcılara. Yinede tetikte olmakta fayda var tabiki
Evet çok haklısınız dediklerinizi uygulayacağım teşekkür ederimKötü kokular geldiği aşikar. Bence şüpheli tavırlarla eşinizle aranızı asla soğutmayın. Çünkü gözünüzle görmediniz hepsi birer varsayım.
Belki yapmadığı bişey için onu suçlarken onu istemediğiniz şeye itmiş olursunuz. -ki maalesef burada birçok hanım bunu yaşadı...
lütfen sakin olun ve temkinli olun.
Eşinize hiç bişey olmamış gibi davranın.
Sadece uzaktan izlemede olun sakince.
Elinize bir mesaj vs. Geçse bile sakin olun. Eşiniz cevap veriyor mu o önemli. Delil toplamadan patlak verirseniz belki de hiç olmayan birşey için kuruntu yaptığınızdan dolayı eşiniz ona güvenmediğinizi hissederse onu istemediğiniz şeye itmiş olursunuz.
Ben %100 inanmak istiyorum açıkçası çünkü bu güne kadar hiçbir açığını görmedim ama bu bundan sonrası için geçerli olmayabilir.Ne bileyim işinde gücündedir of ama yapmaz asla diyemiyorum belki babama da aynı fırsat sunulsa yapar bilemiyorum güzel yorumunuza çok teşekkür ederimEliffezgi sevgili konu sahibesi şunu söyleyebilirim ki her yaz tatilimizde gittiğimiz 5 yıldızlı otellerin hiç birinde verimli wifi kullanamadım çok çok büyük kompleksler olduğu için çekim kalitesi ne yazık ki berbat..
internet yokken de eşinizin dediği gibi arama ekrana düşmüyor
he %100 inanın demiyorum ama açıklamalar bana da çoğu arkadaşıma olduğu gibi mantıklı geldi.. günahı boynuna bence de siz dikizlemeye devam edin.. umarım gönlünüze göre olur her şey.. iyi şanslar..
zaten izlediğinizde bir tuhaflık yakalamazsanız yeniden o güven çıtanız %100 olacak inanın.. bazen kuru vesvese yapıp kendimize de karşımızdakine de dünyayı dar ediyoruz umarım sizinki de böyle bir vesvesedir ve geçip gidecektir..Ben %100 inanmak istiyorum açıkçası çünkü bu güne kadar hiçbir açığını görmedim ama bu bundan sonrası için geçerli olmayabilir.Ne bileyim işinde gücündedir of ama yapmaz asla diyemiyorum belki babama da aynı fırsat sunulsa yapar bilemiyorum güzel yorumunuza çok teşekkür ederim
Kendi yavşadıkonu başlığını görünce kesin abartı dedim ama
okuyunca size hak verdim biraz kafa karıştırıcı
aman sakin olmaya bakın.. sonra gizlice onu bunu karıştırın
bide yaklaşın bakalım reddedecek mi sizisanki öyle anlaşılır
Çok haklısınız..Çok teşekkür ederim Allah size ve kimseye göstermesin şüphesi bile bir travmazaten izlediğinizde bir tuhaflık yakalamazsanız yeniden o güven çıtanız %100 olacak inanın.. bazen kuru vesvese yapıp kendimize de karşımızdakine de dünyayı dar ediyoruz umarım sizinki de böyle bir vesvesedir ve geçip gidecektir..
rica ederim ne demek.. gelişmeleri takip edeceğim ne zaman konuşmak isterseniz yazın lütfen..
Odada valiz toplanıyor muydu gerçekten
Evet canım teşekkür ederimEliffezgi okudunuz mu bu mesajı.
Güya kurumca gittikleri için öyle demişAntalya resmen içkinin sular seller gibi tüketildiği bi yer.
Burada içki ne arar sözü yersiz.
Alanya hele....
Bizimki de öyledir inşallah canımBiz istanbulun göbeğinde bile ablamla denedik bir türlü beceremedik görüntülü konuşmayı. Ben aradım o aramıyosun ki dedi.
Bu arada arkadaşlar antalyayı öyle anlatmış ki hiç gitmedim ama bir las vegas canlandı gözümde. Ülkemizin her köşesi cennet değil miydi biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası
Ooo ben mi suratımdan anlarYanlız bu online işlem watsapp web olayına gireceksen sakin olman lazım normal davranıp şüphe uyandırmaman olanlari sorup tartışma çıkarmadan işini halletmeye bakacaksın
9 dan 5 e kadarSeminerler tüm gün mü sürüyor ? iki saat üç saat dört saat. Sonra tüm gün sizin.
Çok doğru ben de sizin gibi düşünüyorum zaten çok teşekkür ederimilk okuduğumda benim de aklıma şüphe düştü ancak ikinci bi ihtimal daha aklıma geldi: belki de mastürbasyon yapıyordur o sırada.
o an görüntülü olarak sizinle ya da kızınızla görüşmek istememesinin sebebi olabilir bu.
Telefon geçmişini temizlemesi,siz telefonuna bakarken tedirgin olması cinsel içerikli aramalara rastlamanızdan korkması olabilir.
İkinizin rahatlaması için tabiki gözlemde olun; ancak eşinize güveniniz şimdiye kadar zedelenmediyse çok peşin hükümlü olmayın bence
Bozacının şahidi şıracı meselesiben de tam tersini duydum
yazlık yerlerdeki seminerlerde erkekler fena dağıtıyormuş.
hepsi aynı haltı yediği için birbirlerini kolluyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?