Allah razı olsun senden canım benim çok teşekkür ederimAlanya gibi bir yerde içki ne mi ararmis. Muhafazakar otellerde bile maalesef var. Para ile gizlice garsona getirtiyorsun. Odana getiriyor. Alanya da otellerde 3 yıl çalıştım biliyorum..
Ve telefonda arama kaydında wattsap gibi yerlerde bir şey bulamama ihtimalin yüksek. Çünkü orda maalesef ki otelin müşterisi bile yetiyor. Birlikte olabilecek çok kadın var. Ha nerden biliyorum güvenlik görevlisi olarak otellerde 5 yıl çalıştım. Kamera kayıtları bazı otellerde oluyor herkes kamera koymuyor. Zaten odayı görüntüleyen kamera olmaz pek. Yine de çalıştığım bir kaç otelde odaların anca 3 te 1 ini görüntüleyen kameralar vardı.
Ordan bir şey çıkmaz. Çıksa da vermezler görüntüleri.
Inşallah aldatmamistir. Çocuğunuz varmış inan kötü oldum. Senin yerine koydum kendimi senin için dua ediyorum. Inşallah inşallah inşallah.
Ama irdele için rahat olsun. Umarım bir şey çıkmaz
Yok doğru söylüyorsunuz ben de Zaten dedim madem otelin wifisi yavaş kişisel açsaydın dedi ki o da çok zayıf çekiyorduKardeş yalnız,adam telefonun internetini kapatıp, otelin wifisini kullanıyorsa,hattının online kayıtlarına yansımaz diye düşünüyorum,hani o dakikalardaki internet kullanımına bak demişsin ya.Eğer yanlışım varsa düzelt...
Yok kendi işyerinden tek kendi gittiEşinin işyeri kalabalıkmı bu arada ? Yani gidilen gruptan biriyle yakınlaşmış olabilir mi..?
İş yerinde isminden çok bahsettiği birileri varmı mesela..
Mesajınız çok tatlı..Size birçok konuda cevap yazmıştım hatta sizi izlemeye bile aldım.Hatırladınız mı?sanırım lohusalıkla ilgiliydiCok suphelı
Ben olsam hıc belli etmem fena takıbe alır buldugum an enselerdım
Sabırla hıc bellı etmeyıp bekleyın bakalım
Canim esin mantikli aciklamalar yapmis bence sonucta araidignda acmis hemen bisi yapsa acmaz uyuyorum derdu görüntülu arama cikmamis demekki yoksa hic acmazdi telefonu iNŞALLAH yanlış yapmamistir hersey gönlünce olsun ❤Mesajınız çok tatlı..Size birçok konuda cevap yazmıştım hatta sizi izlemeye bile aldım.Hatırladınız mı?sanırım lohusalıkla ilgiliydi
Yok çıplak değildi.Ben kendimce dedim ki sanki valizleri hazırlarken biscolata erkekleri gibi çıplak mı hazırlıyor ki bakmıyor görüntülü aramayaAçtığında üstü çıplakmış?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun zaten aradığımda odadaydı ve valiz hazırdı inşallah yapmamıştır canımCanim esin mantikli aciklamalar yapmis bence sonucta araidignda acmis hemen bisi yapsa acmaz görüntülu arama cikmamis demekki yoksa hic acmazdi iNŞALLAH yanlış yapmamistir hersey gönlünce olsun ❤
Yok kumar hayatta oynamaz arıyordu gündüzleri ben bi de gece arayayım dedimValla öyle kıskanç olmayan bi kadın olarak benim de burnuma hiç iyi kokular gelmedi.
Ki bir baba olarak zaten onun sizi araması gerekirdi çocukları özledim bi göreyim diye.
Bi işler çevirdiği kesin.Kumar iddia filan oynar mı öyle bir şey olabilir mi ?
Cumlemizden iNŞALLAH ❤Canim bisi olsa hic acmazdi derdi ki uyuyorum görüntülu görünmedi bence telde canim olabilir mantikli geldi ALLAHIM seytana uydurmasin derler ya ALLAH korusun canimÇok teşekkür ederim Allah razı olsun zaten aradığımda odadaydı ve valiz hazırdı inşallah yapmamıştır canım
Maalesef canımGerçekten özlemiş olsaydı sizden once görüntülü aramayı O yapardı ya da ne bilim ilk aradığınızda hemen aciverirdi özlediği için... bu durum da şüphelerinizin artması çok normal tabiki ...bi de saçlar başlar dağınıktı diyosunuz kii insanın aklına başka bisi gelmiyo malesef...
Bence de açmaz işi bitince dönerdi.Amin Allah razı olsun Allah gönlünüzde ne varsa hepsine sahip kılsın sizi inşallahCumlemizden iNŞALLAH ❤Canim bisi olsa hic acmazdi derdi ki uyuyorum görüntülu görünmedi bence telde canim olabilir mantikli geldi ALLAHIM seytana uydurmasin derler ya ALLAH korusun canim
AMiN canim benim ALLAH sendende razi olsun mutluluğununuz daim olsun iNŞALLAH ❤Bence de açmaz işi bitince dönerdi.Amin Allah razı olsun Allah gönlünüzde ne varsa hepsine sahip kılsın sizi inşallah
Canımsın..çok teşekkür ederimablacım sende sakin karşıla birzda üzgün bugun kü davranışın beni üzdü diye dile getir ve telini vermiyorsa sende eşin uyuyunca al sosyal medyasını karıştır mesajlarını ve en yakın zamanda telefon dökümanımı çıkart kadın hissettimi o iş bitmiştir ALLAH yardımcın olsun ablam yaa
Canlar merhaba.Hemen konuya geçiyorum
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum,bugüne kadar eşim güvenimi sarsacak nitelikte hiçbir şey yapmadı ya da yaptıysa iyi kamufle etti ben anlayamadım.Ama neticede hiç güven sorunum olmamıştı.
Eşim geçen hafta Alanya da 5 yıldızlı bir otelde isteğe bağlı bir seminere çağrıldığını, gidip gitmemesi hakkında bana danışmak istediğini söyledi. Ben de tabiki gitmesi gerektiğini söyledim.
Gittiğinden beri sadece bir kez görüntülü konuşma yaptık.Ayrıca sürekli arayıp bunaltmak istemedim. Biraz kafa dinlesin dedim.En son dün gece kızım çok istedi.Direk görüntülü olarak aradım.Bakmadı.Bir kez daha aradım yine bakmadı.
Ardından sesli olarak aradım, baktı.Nasılsın falan filan dedikten sonra ben az önce seni görüntülü aradım dedim.O da '' Aaa öyle mi hiç duymadım şu an valiz hazırlıyorum ''dedi
Kızım seni çok özlemiş görüntülü arayalım mı seni dedim.O da'' yok ...?????şu an valiz hazırlıyorum dedi''
Belki de ne var bunda diyeceksiniz ama ben eşimi tanıyorum bir tuhaflık vardı inanın.Sanki yakalanmış gibi tedirgin oldu neyse kapattık.Sonra kızım ağlama krizine iyice girince dedim arayacağım.Hem görüntülü aramayı red etmesine hem de aranmak istememesine anlam veremedim .Sanki valiz hazırlamak çok ayıp birşey.Sanki biskolata erkekleri gibi çıplak valiz hazırlıyor töbe töbe..
Aradım yine açmadı.Bir kez daha aradım yine açmadı.
Bu kez sesli arama yaptım hemen baktı.Dedim ki çocuk bayılacak ağlamaktan bir kere seni görsün kapat.Tamam dedi.
Aradı neyse bir tuhaf haller vardı kendisinde anlayamadım ama hissediyorum.Oğlum da aynısını hissetmiş bu arada.Neyse dönüp dolaşıp aynı soruları soruyor, ee günleriniz nasıl geçti?Eee tatlım daha daha nasılsın? gibi. Yani o tedirginliği belli etmemek adına bayağı çaba sarfetti.
Önce dedim acaba kafası hoş muydu?Bize belli etmemek için kastı kendini bu kadar.Sordum o da dedi ki burada içki ne gezer?
Halbuki içkinin anavatanı kaldığı yer sonuçta.İnanmadım
Bir diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum.Saçı başı bayağı dağılmıştı.Ve çok kibar konuşuyordu.Birazdan gelecek yolda.Ben de aşırı kızgınım görüntülü konuşmaları açmadığı için.Ne yapayım nasıl karşılayayım bilemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Lütfen kırıcı incitici yorum yapmayın sonra yüzüm ateş gibi yanıyor kurbanınız olam.
Herkes kendi doğrusuna göre yaşar seninkine göre değil. Anlayamamakta senin kusurun napalım :)YA bakar misiniz, us icki icmek meselesini NEDEN bu kadar abarttiginizi anlayamiyorum, dunyanin cogu hafta sonu bir sise sarabi iki kisi paylasir rahatlamak icin, Cuma aksami da en az bir pint bira icer. BAzililari ozel bir yemekten once Martini, sonra port alir, yemekte iki bardak sarap, tatliyla bir bardak sarap. Yani haftada en az 4 unite icer ama bu KADAR samata- uzerinde durulacak mesele etmez.
Nedir halkin icki icmekle alip veremedigi ANLAYAMIYORUM.
Ben lisede sevgilim varken babam telefonumu eline aldiginda basinda beklerdim cocuktan mesaj falan gelirse hemen elinden cekip kacarim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?