Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Allah razı olsun senden canım benim çok teşekkür ederim

Yok doğru söylüyorsunuz ben de Zaten dedim madem otelin wifisi yavaş kişisel açsaydın dedi ki o da çok zayıf çekiyordu

Cok suphelı
Ben olsam hıc belli etmem fena takıbe alır buldugum an enselerdım
Sabırla hıc bellı etmeyıp bekleyın bakalım
Mesajınız çok tatlı..Size birçok konuda cevap yazmıştım hatta sizi izlemeye bile aldım.Hatırladınız mı?sanırım lohusalıkla ilgiliydi

Mesajınız çok tatlı..Size birçok konuda cevap yazmıştım hatta sizi izlemeye bile aldım.Hatırladınız mı?sanırım lohusalıkla ilgiliydi
Canim esin mantikli aciklamalar yapmis bence sonucta araidignda acmis hemen bisi yapsa acmaz uyuyorum derdu görüntülu arama cikmamis demekki yoksa hic acmazdi telefonu iNŞALLAH yanlış yapmamistir hersey gönlünce olsun ❤

Canim esin mantikli aciklamalar yapmis bence sonucta araidignda acmis hemen bisi yapsa acmaz görüntülu arama cikmamis demekki yoksa hic acmazdi iNŞALLAH yanlış yapmamistir hersey gönlünce olsun ❤
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun zaten aradığımda odadaydı ve valiz hazırdı inşallah yapmamıştır canım

Yok kumar hayatta oynamaz arıyordu gündüzleri ben bi de gece arayayım dedim

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun zaten aradığımda odadaydı ve valiz hazırdı inşallah yapmamıştır canım
Cumlemizden iNŞALLAH ❤Canim bisi olsa hic acmazdi derdi ki uyuyorum görüntülu görünmedi bence telde canim olabilir mantikli geldi ALLAHIM seytana uydurmasin derler ya ALLAH korusun canim

Maalesef canım

Cumlemizden iNŞALLAH ❤Canim bisi olsa hic acmazdi derdi ki uyuyorum görüntülu görünmedi bence telde canim olabilir mantikli geldi ALLAHIM seytana uydurmasin derler ya ALLAH korusun canim
Bence de açmaz işi bitince dönerdi.Amin Allah razı olsun Allah gönlünüzde ne varsa hepsine sahip kılsın sizi inşallah

Canımsın..çok teşekkür ederim

Eşim iki gündür şehir dışında
Konuyu okuduğumdan beri telefona yapışık geziyorum ararda duymam diye
Eskiden hiç aklıma gelmezdi böyle şeyler saatler sonra da dönerdim

YA bakar misiniz, us icki icmek meselesini NEDEN bu kadar abarttiginizi anlayamiyorum, dunyanin cogu hafta sonu bir sise sarabi iki kisi paylasir rahatlamak icin, Cuma aksami da en az bir pint bira icer. BAzililari ozel bir yemekten once Martini, sonra port alir, yemekte iki bardak sarap, tatliyla bir bardak sarap. Yani haftada en az 4 unite icer ama bu KADAR samata- uzerinde durulacak mesele etmez.

Nedir halkin icki icmekle alip veremedigi ANLAYAMIYORUM.

Herkes kendi doğrusuna göre yaşar seninkine göre değil. Anlayamamakta senin kusurun napalım :)

Konu sahibi uzaktan izliyorum hakkında hayırlısı olsun gelişmelerden haberdar et.

Goz ardi et ne guzel bir uygulamaymis, yerini bilmiyordum en sonunda buldum!

Ohh missss :-@

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…