Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Ben de anlayamıyorum inanın...
Anlamaya da çalışmıyorum çünkü alkole gelene kadar öyle çok şey var ki ...
Mesela dedikodu, kıskançlık,art niyet,sevgisizlik,sadakatsizlik,eğitimsizlik,önyargı,yalan,dalavere... say say bitmez ... en kötüsü de hoşgörü sıfır !

Ama anlamaya da çalışmamak gerek (bence)anlamaya çalıştığım şeyler bana bişey katacaksa çaba harcarım.

Herkes istediği gibi yaşasın kimse kimseye psikolojik veya fiziksel baskı yapmasın saygılı hoşgörülü olsun benim tek beklentim bu.Beklentim çünkü bunu göremiyorum.

Konu sahibi konuyu dağıttım özür dilerim
Konu hakkında yorum yapmadım öncesinde çünkü yapıcı bi yorum yapabileceğim doneler yok maalesef.

Bu kadar temiz düşünceli temiz kalpli çocuğuyla evinde kocasını bekleyen güzel bir aileyi sadakati hakeden biri olduğunuz aşikar.

Bir kadın mı bir erkek mi bir madde mi bir alışkanlık mı sebebi gözünüzle görmeden bilemezsiniz ama zaten telefonda geçmişi silen birinin daha fazlasını yapmasına bile gerek yok benim nezdimde.

Kullandığı ve belki de kullanıp sizin bilmediğiniz email adresleri yle veya direk telefon uygulamalarıyla arkadaşlık sitelerinde olup olmadığına da bakın isterseniz bazen google a direk e maili yazınca da bişeyler çıkabiliyor
Bence en önemlisi düzenli smear yaptırın birşey bulaşmadığından sağlığınızdan emin olun ,gerisini nasıl uygun görürseniz kalbinize aklınıza neyi ne kadar kabul ettirip çözüm sağlarsanız öyle halledersiniz zaten.
Sevgiler,saygılar,sabırlar

Otelde kaldığı odayi sorup yanında biri var miydi ogrenemez mi? Şüphesi geçer öyle bişey olsada konuşacağı için saçını başını düzeltir bişey kullanmıştır ailem böyle görsün istememistir belki

İlk okumadan önce abarttigini dusundum. Ama cok sakin tavirlar sergiledigin icin o izlenim gecti. Esinin tavirlari anormal geldi sanki. Onu sakinlikle karsila hic suclar vaziyette yada imalarda bulunma. Birsey varsa bile nasil olsa patlak verir

eğer whatsapp tan görüntülü arama yaparsan ve karşı tarafın internet bağlantısı yoksa sen iptal edene kadar çalma sesi devam ediyor.kendi kendine kapanmıyor yani arama.
başıma geldi de oradan biliyorum.
eğer sen kapatmazsan çalmaya devam ediyor ama karşıda kayıt çıkmıyor nedense. yani cevapsız arama olarak görünmüyor.
eğer sen whatsapp tan görüntülü arama yaptıysan ve reddedildi ise eşin yalan söylüyor demektir.

Konuyu ilk mesajdan beri takip ediyorum, gece 13-14 sayfa ilerlemiş, hepsini de okudum...

Başta şüphelenmiştim ama adamın açıklamaları bana da mantıklı geldi. Çünkü 5* otellerde WiFi çekmediğine çok şahit oldum. Bir de sezon olmadığını, seminer ve yemekten sonra kurum personellerinin odaya gidip internete takıldığını düşünürsek... Ki milletimiz görgüsüz, bedava internet var ne bulursam indireyim, kaçırdığım dizileri izleyeyim der çoğu

Görüntülü aramanın telefona düşmemesi konusu da doğrudur, oluyor öyle. Zaten adamın görüntülüyü açmayıp aynı dakika sesliyi açması tuhaftı. Birşey karıştıran ya da iş üstünde olan adam onu da açmaz, hele ki niye görüntülüyü açmadın denileceğini bile bile...

Geriye sadece adamın normal olmayan hal ve tavrı kalıyor. Onu da ancak konu sahibi anlayabilir. Benim eşim kafası işle ilgili karışıkken tuhaf davranır mesela ya da gece belli bi saatte algısı düşer

Konu sahibi siz şu an daha fazla üstüne gitmeyin, inanmış gibi yapın. Konusu açılırsa günahını aldım, boş yere kuruntu yaptım sen gelene kadar deyin. Daha sonra da dediğimiz şekilde whatsapp Web ve online işlemler işini halledin.

Whatsapptan değil facetime'dan aramış

bu mesajını yeniden oku ve düşün.
internet yoktu veya kötüydü ve diyelim.
neden başta yok dedi? canım internet bağlantısı yok veya bağlanmıyor kötü diyebilirdi.
görüntüyü açtığında internet tek noktada çekiyor dediği yerde sabit mi durdu? odayı gösterirken dolaştı mı?
dolaşarak gösterdiyse yine yalan demektir.
gelmeden cevapları hazırlamış.

cidden mi anlamıyorsun?
hani haram, içki, müslüman vs.

Konu sahibi daha önce demişti odayı gördüm banyosu hariç diye ama görüntülü aramada kalite çok düşük Levent kırca replikleri gibiydi falan demişti...

Bu arada siz konu sahibinin, ben de adamın avukatı gibi olduk

Ama adamın tarafını tuttuğum yok tabi ki, kendi içimde de soru cevap yapıyorum adamın bi açığını bulmak için. Ama hal ve hareketlerindeki tuhaflık hariç, diğer açıklamaları tutarlı görünüyor. Yine de konu sahibi sessizce takip etsin. Eğer öyle birşey varsa da konu sahibine kabak gibi göstersin Allah. Adamın da ayağına dolandırsın

ihanetten geri kalan

Ben inanmadım eşinin aciklamalarina.Bastan diyebilirdi internet cekmiyor sabit bi yerde durmam gerek diye.Siz israrla arayinca o panik oldu bence birsey mi var diye sesli arama yapti sonrasinda siz israr edince mecbur kaldi facetime yapmaya.Acikcasi iyi düşünülmus cevaplarla gelmis beyimiz.Asiri ilgisi filan bunu kapatmaya yönelik.

ama odayı gösterirken sabit bir noktada mı durdu, gezerek mi gösterdi?

bir de karısının açıklama beklediğini bildiği için yanına çağırıyor ve açıklamasını yapıyor. aynı açıklamaları o gece telefonla da yapabilirdi. bence önceden hazırlanmış bir konuşma bu

Yolda çok düşünmüş galiba. Bir de normalde sarılmayan öpmeyen adam birden aşırı ilgili davranıyorsa hiç normal değil. Normalde yapmayacağı şeyleri yapıyorsa suç bastırıyordur. Hala ısrarcıyım, keşke otelin koridorundaki kamerayı incelemeden raht etmem deseydiniz. O anki tepkisi ele verirdi zaten.

Yanına çağırıp mı açıklama yapmış ki? Ben sırnaşmak için çağırdı, konu sahibi de dayanamayıp sorunca açıklama yaptı diye anladım. Yani soruldukça cevap vermiş.

Ama bu adamın normalde telefonunu saklaması, geçmişini silmesi vs zaten başlı başına şüphe nedeni.

Odanın üçte birini görüntüleyen kamera mı Hangi otellerde vardı bu??

Ben adamın bütün şüpheli hareketleri ile birleştirince, eve gelir gelmez karısına sırnaşması, Hadi gel gel derken şu sorgu sual bitsin de hazırladığım konuşmayı yapayım, karımı başımdan savayım durumu yaşanmış bence.
Bu kadar açıklama için o kadar saat bekletmesi tuhaf. bu açıklamaları o anda görüntülü veya telefonda konuşurken de yapabilirdi.

FaceTime aradım onda gitmiyor canım. Valla ikna olmadım yarın kıyafet don vs bakacağım
Bence esiniz gayet duzgun cevaplar vermiş daha fazla kurcalamayin derim cocuklarinizin bbasina guvenmeyi deneyin zaten boyle bisey yapiyorsa her zaman yapar ve bir sekilde karsiniza cikar allah buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…