Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Bugüne kadar hiç açığını görmedim dediğiniz adam telefondaki geçmişini sürekli temizleyen ve siz kontrol ederken sürekli tetikte bekleyen biri,bu bile bana yeterdi,bu bile bir açık bana kalırsa

İyi de konu sahibi sorduğunda adam anlamamış ki, görüntülü aradım deyince yoo demiş. Telefonda da birşey sormamış konu sahibi

İyi de konu sahibi sorduğunda adam anlamamış ki, görüntülü aradım deyince yoo demiş. Telefonda da birşey sormamış konu sahibi
sormuş valiz hazırlıyorum demiş ya.
görüntülü konuşalım demiş , ilk önce hayır demiş.

ayrıca konu sahibi yorumların başına eşime bir şey soramam, geç kalsa neredeydin diyemem, çünkü açıklama yapmak yerine dalga geçer, geçiştirir yazdı.

normalde hesap vermeyen adam, neden bu kadar uzun uzadıya açıklama yapar oldu?
öyle değil mi? Eliffezgi ?

Eliffezgi bişey merak ettim. Malum kadınlar her şeyi hissediyor. Ben rüyamda görmüştüm , gece üçte tak diye gözlerim açılmıştı sevgilimi arayıp beni aldatıyor musun dedigimde uyku sersemi evet demişti üstün zekalı. Şimdi gülerek yazıyorum ama cehennem gibiydi o günler..
Neyseee ,,bu otel olayı olmadan içinde sıkıntı var mıydı? Kötü bir şey olacak hissi ya da seni boğan bir seyler?

Kıyafetlerini kokla en güzeli teli al eline ya sor ya bakam ne dicekh

41 sayfayı okumadım da dikkatimi bir şey çekti. çocuk bbasıyla görüntülü görüşmek istiyor siz çocuğunuzu sakinleştirip baban musait değilmiş diyebilirdiniz. bu çocuğun istediği olmadığı için ağlamaktan bayılacak noktaya gelmesi bana normal gelmedi. bence bu konuya da bi çare arayın. öğretmen olduğum için belki ama sorundan daha çok bu dikkatimi çekti

o anda saglıklı ve sakin düşünebildiğini sanmıyorum. Şahsen eşim 4 kez görüntülü aramamı acmayıp, tek seferde normal aramamı açıyor akabinde görüntülü aramamı yine açmıyorsa , o esnada çocugum tuvaletim var dese yap şuraya derdim . Kafa yerinde değil. Normal zamanlarda böyle yapıyordur çocuk babamı görücem diye tutturdugunda.

Konuyu takipteyim hala. Konu sahibi eşini bi dedektif misali gozlemle

Antalya'da yaşayan Alanya'daki otelleri bilen biri olarak diyebilirim ki 5 yıldızlı otellerin (öyle demiştiniz) hiçbirinde internet sorunu olamaz çok dikkat ettikleri bir hizmet konusu genelde her katta 3-4 modem oluyor otelin büyüklüğüne göre değişiyor
Ayrıca bildirimleri silmiş olabilir mi?

geçmişi silen her şeyi siliyordur, görülmesini istedikleri hariç :)

Arama kayıdı silinmiş belli ki. Olduğunda da farklı davranıyor. Kesin bilmemeniz gereken bişey var ama aldatma mı başka bişey mi bilemem.

Durumdan da nasıl emin olabilirsiniz bilmiyorum, telefonu ele geçirip ogün ki konuştuğu kişilerin internetten self servis uygulamasına girip dökümünü alabilirsiniz.

WhatsApp web i kurabilirsiniz başka bir pc ye ve takibe alırsınız.

Benim içim asla rahat etmezdi inandırıcı gelmedi, üzgünüm.

Ben de böyle düşünmek ve buna inanmak istiyorum.Diyorum ki kötü birşey yapsa rahatsız edilmemek için bile olsa telefon yanına almaz ya da sessize alır

Eşin ben ne dediyse aynı şeyleri söylemiş. İş için gidilen otelde böyle bir halta yemek yürek ister. Direkt olarak kovulur. 2 çocuk babası adam işsiz kalmayı göze alamaz 5 dakikalık zevk için.. Facetime aramaları bazen ekrana düşmüyor telefon ayarlarından size çalıyor gibi geliyor ama karşı tarafta tek bir bildirim bile olmuyor.
En fazla gece dışarı çıkacaktır o sırada lobide bile yakalamış olabilirsiniz koşarak odaya gidip saçını başını dağıtmış üstüne tişört geçirmiştir. Bence bir aldatma durumu yok. Bundan sonrası için eşin hangi operatörü kullanıyorsa online işlemlerini kendi cebinde aktif et kafan rahat olsun. Ben kocamın tüm hesaplarını kendime bağladım sürekli takipteyim ha iyi bir şey mi tartışılır ama kafam rahat.

Ben de böyle düşünmek ve buna inanmak istiyorum.Diyorum ki kötü birşey yapsa rahatsız edilmemek için bile olsa telefon yanına almaz ya da sessize alır

Eşin ben ne dediyse aynı şeyleri söylemiş. İş için gidilen otelde böyle bir halta yemek yürek ister. Direkt olarak kovulur. 2 çocuk babası adam işsiz kalmayı göze alamaz 5 dakikalık zevk için.. Facetime aramaları bazen ekrana düşmüyor telefon ayarlarından size çalıyor gibi geliyor ama karşı tarafta tek bir bildirim bile olmuyor.
En fazla gece dışarı çıkacaktır o sırada lobide bile yakalamış olabilirsiniz koşarak odaya gidip saçını başını dağıtmış üstüne tişört geçirmiştir. Bence bir aldatma durumu yok. Bundan sonrası için eşin hangi operatörü kullanıyorsa online işlemlerini kendi cebinde aktif et kafan rahat olsun. Ben kocamın tüm hesaplarını kendime bağladım sürekli takipteyim ha iyi bir şey mi tartışılır ama kafam rahat.

Güya kurumca gittikleri için öyle demiş

Dolap ful içki dolu olsa bile eşin içtiğini kendisi ödeyecek artı firmaya fatura gidecek kocan da onu demek istemiştir.
Bizlere sadece su ve soda konusunda izin vardı. Sonuçta çalıştığımız ofiste içki içmiyoruz gittiğimiz otelde bulunma sebebimiz belli içirmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…