Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

cidden mi anlamıyorsun?
hani haram, içki, müslüman vs.

HAYIR, anlamiyorum cunku gercek hayatla dunyanin gidisatiyla bu soylediklerinizin hic bir alakasi yok. Dunyanin gidisati diyorum, insanlik diyorum, hayat diyorum ama bazi kesimler bu gibi seylere UZAK lar , niye cunku aslinda acip internetten tum dunya insanlarinin nasil yasadigini, dunyanin nasil isledigini , hayatin aslinda ne kadar guzel olabilecegini, kendi deger yargilarinin ne kadar sacma ve goreceli oldugunu anlayacaklar ... Siz anlamiyorsunuz ama cocuklariniz size isyan edecek ve dunyaya uyum saglayacaklar.

Yanen, o kadar YUZEYSEL seylere takiliyor ki insanlar, olayin ici yuzunu gorme yetisini tamamen kaybediyorlar. Dunya gidiyor Mersin'e, bunlar gidiyor tersine. SMH!

Geldiginde inanmis gibu yapin ve uzerine gitmeden tlf elinize gecirin sonra inceden inceye soeguya cekin dun cok degisiktin cnm falan diyin cocuk ozlemsss ben kocami rahatsiz etmek istemezdim diyin inanmis gibi yapip sorguya cekinnnnnn

yorumları okumadım ama konudan anladiğım kadarıyla bir haltlar etmiş kocan. senden izin almaya çalışması vs. yapman gereken ise üstüne gitmemen. insandır hata yapabilir. itiraf edemez sonuçta. bir daha olursa sorgularsin.

sihirli kelime görece.
sizce öyle, bizce böyle.
internet çağı olmuşsa ne olmuş?

insanların ilk varlığından beri sarhoş edici maddeler var.
sanki her şey bu çağda icad edilmiş, sanki dünyanın varlığından bu yana medeniyet sanki sadece 2 binli yıllardaymış gibi davranmak da bilmemenin başka bir yönü.

değer yargıları geçmişten bu yana, milyon kez değişmiştir belki de bu çağdakinin böyle olması, normal olduğunu mu gösterir?
bence hayır.

geçmişten bu yana (belki milyon yıldır) atalarımızın çocukları isyan etmemiş olmalı ki, olduğumuz yerde sayıyoruz size göre.
sanki akıllı, mantıklı insanlar bu çağda, bu çağa özel yetişmiş kafası da ilginç.

değer yargıları geçmişten bu yana, milyon kez değişmiştir belki de bu çağdakinin böyle olması, normal olduğunu mu gösterir?

Hayir bu cag degil, her zaman boyleydi. Bu cagda birdenbire insanlar icmeyi ogrenmediler. Insanlar hatta primatlar (fermente meyvelerle) EZELDEN BERI icip eglenmeyi sevmislerdir, bunu yapmalarina da hic bir sey engel olamamis ve olamayacaktir cunku asil onemli olan, diger insanlara karsi olan davranislaridir ne yeyip ictikleri degil.

Ben yuzde boyle sacma kurallari olup, kendi evlerinde gizlice "yasak " dedikleri herseyi cigneyen nice ulkeler gordum. Cunku YUZEYSEL bir gorusun dikis tutturmasi mumkun degil, sonunda hersey hayatin gerceklerine dogru gidiyor.

O yuzden "yuzeye odakli" cozumler bu internet, hatta yapay zeka caginda tamamen gecerliligini kaybetmistir. Iste siz bunu anlamiyorsunuz ama, cocuklariniz anlayacak. Cunku onlar kafalarini kuma gormeyip dunyanin isleyisini ve asil kiymetli olan seyleri anlamaya calisacaklar.

Asıl kıymetli olan içip bir süreliğine akli dengeyi kaybetmek mi ? Sarhoş olunca da hiç kimseye zarar vermeyecek öyle mi ?
Konuyu niye böyle saçma sapan bir yere çektiniz ?
Çocuklarımızda bizim gibi içkiden, kumardan kısaca insanlara zarar veren şeylerden hatta daha kısa söyleyecek olursam haramdan! kaçınacaklar inşallah

he canım he.

Alkolün tartismasini yapiyorsunuz yapmayin konu kapanmasin. Hem konu sahibide oyle birseyden bahsetmedi zaten. İcen icer icmeyen icmez kimse icmeyeni veya iceni cahillikle yobazlikla suclamasin lutfen herkesin hayat tarzi farkli kime gore yalnis kime gore dogru bunun tartismanin yeri burasi degil

Saçma değer yargıları mı?? Allah beni ve benim gibileri senin gibilerle sınamasın inşallah ya
Bu nasıl bi üslupsa artık cesarete gel.. şikayet edildin bil istedim.

Saçma değer yargıları mı?? Allah beni ve benim gibileri senin gibilerle sınamasın inşallah ya
Bu nasıl bi üslupsa artık cesarete gel.. şikayet edildin bil istedim.
boşver.
ateistim demiyor da marsa yolculuktan içkiden güzelleme yapıyor tepki olmasın diye.

boşver.
ateistim demiyor da marsa yolculuktan içkiden güzelleme yapıyor tepki olmasın diye.

Sinirden yazdım o yorumuda yoksa böylelerine prim vermemek lazım bi şey söyledim sanıyolar sonra.

Konu sahibi gelişmeleri yaz bize merak ediyorum son durum nedir bişeyleri kurcalayabildin mi

Hayatım oteller asla oltaya gelmez. Gizlilik eğitimi alıyor resepsiyoncular. hele ki 5 yıldız diyor. peh. Mahkeme kararıyla ancak.

cidden mi anlamıyorsun?
hani haram, içki, müslüman vs.
şekercim bırakın hepimiz inandığımız gibi yasayabilelim. ne biliyorsun hepimizin inancını. belki Nirvana ya inanıyoruz belki koyu katoligiz. bari buraya katmayin bu işi. lütfen.

şekercim bırakın hepimiz inandığımız gibi yasayabilelim. ne biliyorsun hepimizin inancını. belki Nirvana ya inanıyoruz belki koyu katoligiz. bari buraya katmayin bu işi. lütfen.
ben değil pilav arkadaş dahil etti konuya.
cevap da mı vermeyelim?
zaten konuyla tamamen alakasızdı.

konuyu sabote etmeyelim.

Ilk mesajinizda ben de işkillendim ama sonra size yaptığı açıklama ikna edici sanki. Siz takipte kalın ama kendinize hayatida zehir etmeyin.
Is için gidilen gezilerde biz çok sık gidiyoruz seminer v.s. Valla adamların etrafını kadınlar sarmıyor arkadaşlar. Ayrica saramaz zaten adi uzerinde is icin gidiliyor ve ortamda bayan çalışanlarda var.
Is icin gidilmiş bir ortamda her erkek cesaret edemez böyle birşey yapmaya.
Ha odasina çağırırmi çağırır ama zaten siz eşinizi bilirsiniz. Böyle bir sey yapar mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…