- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
cidden mi anlamıyorsun?
hani haram, içki, müslüman vs.
Ay odanın içini gösteriyor anladım ben500 oda varsa 200 tanesini anca gösteriyor demek.
Evet öyleymiş ben yanlış anlamışım.Odanın derken oda kapılarını göreni kastediyor sanırım. Koridor kameralarından odaya kimin girip çıktığına bakılabilir demiştik de.
Ben de anlayamıyorum inanın...
Anlamaya da çalışmıyorum çünkü alkole gelene kadar öyle çok şey var ki ...
Mesela dedikodu, kıskançlık,art niyet,sevgisizlik,sadakatsizlik,eğitimsizlik,önyargı,yalan,dalavere... say say bitmez ... en kötüsü de hoşgörü sıfır !
Ama anlamaya da çalışmamak gerek (bence)anlamaya çalıştığım şeyler bana bişey katacaksa çaba harcarım.
Herkes istediği gibi yaşasın kimse kimseye psikolojik veya fiziksel baskı yapmasın saygılı hoşgörülü olsun benim tek beklentim bu.Beklentim çünkü bunu göremiyorum.
Konu sahibi konuyu dağıttım özür dilerim
Konu hakkında yorum yapmadım öncesinde çünkü yapıcı bi yorum yapabileceğim doneler yok maalesef.
Bu kadar temiz düşünceli temiz kalpli çocuğuyla evinde kocasını bekleyen güzel bir aileyi sadakati hakeden biri olduğunuz aşikar.
Bir kadın mı bir erkek mi bir madde mi bir alışkanlık mı sebebi gözünüzle görmeden bilemezsiniz ama zaten telefonda geçmişi silen birinin daha fazlasını yapmasına bile gerek yok benim nezdimde.
Kullandığı ve belki de kullanıp sizin bilmediğiniz email adresleri yle veya direk telefon uygulamalarıyla arkadaşlık sitelerinde olup olmadığına da bakın isterseniz bazen google a direk e maili yazınca da bişeyler çıkabiliyor
Bence en önemlisi düzenli smear yaptırın birşey bulaşmadığından sağlığınızdan emin olun ,gerisini nasıl uygun görürseniz kalbinize aklınıza neyi ne kadar kabul ettirip çözüm sağlarsanız öyle halledersiniz zaten.
Sevgiler,saygılar,sabırlar
Geldiginde inanmis gibu yapin ve uzerine gitmeden tlf elinize gecirin sonra inceden inceye soeguya cekin dun cok degisiktin cnm falan diyin cocuk ozlemsss ben kocami rahatsiz etmek istemezdim diyin inanmis gibi yapip sorguya cekinnnnnnCanlar merhaba.Hemen konuya geçiyorum
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum,bugüne kadar eşim güvenimi sarsacak nitelikte hiçbir şey yapmadı ya da yaptıysa iyi kamufle etti ben anlayamadım.Ama neticede hiç güven sorunum olmamıştı.
Eşim geçen hafta Alanya da 5 yıldızlı bir otelde isteğe bağlı bir seminere çağrıldığını, gidip gitmemesi hakkında bana danışmak istediğini söyledi. Ben de tabiki gitmesi gerektiğini söyledim.
Gittiğinden beri sadece bir kez görüntülü konuşma yaptık.Ayrıca sürekli arayıp bunaltmak istemedim. Biraz kafa dinlesin dedim.En son dün gece kızım çok istedi.Direk görüntülü olarak aradım.Bakmadı.Bir kez daha aradım yine bakmadı.
Ardından sesli olarak aradım, baktı.Nasılsın falan filan dedikten sonra ben az önce seni görüntülü aradım dedim.O da '' Aaa öyle mi hiç duymadım şu an valiz hazırlıyorum ''dedi
Kızım seni çok özlemiş görüntülü arayalım mı seni dedim.O da'' yok ...?????şu an valiz hazırlıyorum dedi''
Belki de ne var bunda diyeceksiniz ama ben eşimi tanıyorum bir tuhaflık vardı inanın.Sanki yakalanmış gibi tedirgin oldu neyse kapattık.Sonra kızım ağlama krizine iyice girince dedim arayacağım.Hem görüntülü aramayı red etmesine hem de aranmak istememesine anlam veremedim .Sanki valiz hazırlamak çok ayıp birşey.Sanki biskolata erkekleri gibi çıplak valiz hazırlıyor töbe töbe..
Aradım yine açmadı.Bir kez daha aradım yine açmadı.
Bu kez sesli arama yaptım hemen baktı.Dedim ki çocuk bayılacak ağlamaktan bir kere seni görsün kapat.Tamam dedi.
Aradı neyse bir tuhaf haller vardı kendisinde anlayamadım ama hissediyorum.Oğlum da aynısını hissetmiş bu arada.Neyse dönüp dolaşıp aynı soruları soruyor, ee günleriniz nasıl geçti?Eee tatlım daha daha nasılsın? gibi. Yani o tedirginliği belli etmemek adına bayağı çaba sarfetti.
Önce dedim acaba kafası hoş muydu?Bize belli etmemek için kastı kendini bu kadar.Sordum o da dedi ki burada içki ne gezer?
Halbuki içkinin anavatanı kaldığı yer sonuçta.İnanmadım
Bir diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum.Saçı başı bayağı dağılmıştı.Ve çok kibar konuşuyordu.Birazdan gelecek yolda.Ben de aşırı kızgınım görüntülü konuşmaları açmadığı için.Ne yapayım nasıl karşılayayım bilemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Lütfen kırıcı incitici yorum yapmayın sonra yüzüm ateş gibi yanıyor kurbanınız olam.
yorumları okumadım ama konudan anladiğım kadarıyla bir haltlar etmiş kocan. senden izin almaya çalışması vs. yapman gereken ise üstüne gitmemen. insandır hata yapabilir. itiraf edemez sonuçta. bir daha olursa sorgularsin.Canlar merhaba.Hemen konuya geçiyorum
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum,bugüne kadar eşim güvenimi sarsacak nitelikte hiçbir şey yapmadı ya da yaptıysa iyi kamufle etti ben anlayamadım.Ama neticede hiç güven sorunum olmamıştı.
Eşim geçen hafta Alanya da 5 yıldızlı bir otelde isteğe bağlı bir seminere çağrıldığını, gidip gitmemesi hakkında bana danışmak istediğini söyledi. Ben de tabiki gitmesi gerektiğini söyledim.
Gittiğinden beri sadece bir kez görüntülü konuşma yaptık.Ayrıca sürekli arayıp bunaltmak istemedim. Biraz kafa dinlesin dedim.En son dün gece kızım çok istedi.Direk görüntülü olarak aradım.Bakmadı.Bir kez daha aradım yine bakmadı.
Ardından sesli olarak aradım, baktı.Nasılsın falan filan dedikten sonra ben az önce seni görüntülü aradım dedim.O da '' Aaa öyle mi hiç duymadım şu an valiz hazırlıyorum ''dedi
Kızım seni çok özlemiş görüntülü arayalım mı seni dedim.O da'' yok ...?????şu an valiz hazırlıyorum dedi''
Belki de ne var bunda diyeceksiniz ama ben eşimi tanıyorum bir tuhaflık vardı inanın.Sanki yakalanmış gibi tedirgin oldu neyse kapattık.Sonra kızım ağlama krizine iyice girince dedim arayacağım.Hem görüntülü aramayı red etmesine hem de aranmak istememesine anlam veremedim .Sanki valiz hazırlamak çok ayıp birşey.Sanki biskolata erkekleri gibi çıplak valiz hazırlıyor töbe töbe..
Aradım yine açmadı.Bir kez daha aradım yine açmadı.
Bu kez sesli arama yaptım hemen baktı.Dedim ki çocuk bayılacak ağlamaktan bir kere seni görsün kapat.Tamam dedi.
Aradı neyse bir tuhaf haller vardı kendisinde anlayamadım ama hissediyorum.Oğlum da aynısını hissetmiş bu arada.Neyse dönüp dolaşıp aynı soruları soruyor, ee günleriniz nasıl geçti?Eee tatlım daha daha nasılsın? gibi. Yani o tedirginliği belli etmemek adına bayağı çaba sarfetti.
Önce dedim acaba kafası hoş muydu?Bize belli etmemek için kastı kendini bu kadar.Sordum o da dedi ki burada içki ne gezer?
Halbuki içkinin anavatanı kaldığı yer sonuçta.İnanmadım
Bir diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum.Saçı başı bayağı dağılmıştı.Ve çok kibar konuşuyordu.Birazdan gelecek yolda.Ben de aşırı kızgınım görüntülü konuşmaları açmadığı için.Ne yapayım nasıl karşılayayım bilemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Lütfen kırıcı incitici yorum yapmayın sonra yüzüm ateş gibi yanıyor kurbanınız olam.
Yanen, o kadar YUZEYSEL seylere takiliyor ki insanlar, olayin ici yuzunu gorme yetisini tamamen kaybediyorlar. Dunya gidiyor Mersin'e, bunlar gidiyor tersine. SMH!
sihirli kelime görece.HAYIR, anlamiyorum cunku gercek hayatla dunyanin gidisatiyla bu soylediklerinizin hic bir alakasi yok. Dunyanin gidisati diyorum, insanlik diyorum, hayat diyorum ama bazi kesimler bu gibi seylere UZAK lar , niye cunku aslinda acip internetten tum dunya insanlarinin nasil yasadigini, dunyanin nasil isledigini , hayatin aslinda ne kadar guzel olabilecegini, kendi deger yargilarinin ne kadar sacma ve goreceli oldugunu anlayacaklar ... Siz anlamiyorsunuz ama cocuklariniz size isyan edecek ve dunyaya uyum saglayacaklar.
Asıl kıymetli olan içip bir süreliğine akli dengeyi kaybetmek mi ? Sarhoş olunca da hiç kimseye zarar vermeyecek öyle mi ?değer yargıları geçmişten bu yana, milyon kez değişmiştir belki de bu çağdakinin böyle olması, normal olduğunu mu gösterir?
Hayir bu cag degil, her zaman boyleydi. Bu cagda birdenbire insanlar icmeyi ogrenmediler. Insanlar hatta primatlar (fermente meyvelerle) EZELDEN BERI icip eglenmeyi sevmislerdir, bunu yapmalarina da hic bir sey engel olamamis ve olamayacaktir cunku asil onemli olan, diger insanlara karsi olan davranislaridir ne yeyip ictikleri degil.
Ben yuzde boyle sacma kurallari olup, kendi evlerinde gizlice "yasak " dedikleri herseyi cigneyen nice ulkeler gordum. Cunku YUZEYSEL bir gorusun dikis tutturmasi mumkun degil, sonunda hersey hayatin gerceklerine dogru gidiyor.
O yuzden "yuzeye odakli" cozumler bu internet, hatta yapay zeka caginda tamamen gecerliligini kaybetmistir. Iste siz bunu anlamiyorsunuz ama, cocuklariniz anlayacak. Cunku onlar kafalarini kuma gormeyip dunyanin isleyisini ve asil kiymetli olan seyleri anlamaya calisacaklar.
he canım he.değer yargıları geçmişten bu yana, milyon kez değişmiştir belki de bu çağdakinin böyle olması, normal olduğunu mu gösterir?
Hayir bu cag degil, her zaman boyleydi. Bu cagda birdenbire insanlar icmeyi ogrenmediler. Insanlar hatta primatlar (fermente meyvelerle) EZELDEN BERI icip eglenmeyi sevmislerdir, bunu yapmalarina da hic bir sey engel olamamis ve olamayacaktir cunku asil onemli olan, diger insanlara karsi olan davranislaridir ne yeyip ictikleri degil.
Ben yuzde boyle sacma kurallari olup, kendi evlerinde gizlice "yasak " dedikleri herseyi cigneyen nice ulkeler gordum. Cunku YUZEYSEL bir gorusun dikis tutturmasi mumkun degil, sonunda hersey hayatin gerceklerine dogru gidiyor.
O yuzden "yuzeye odakli" cozumler bu internet, hatta yapay zeka caginda tamamen gecerliligini kaybetmistir. Iste siz bunu anlamiyorsunuz ama, cocuklariniz anlayacak. Cunku onlar kafalarini kuma gormeyip dunyanin isleyisini ve asil kiymetli olan seyleri anlamaya calisacaklar.
HAYIR, anlamiyorum cunku gercek hayatla dunyanin gidisatiyla bu soylediklerinizin hic bir alakasi yok. Dunyanin gidisati diyorum, insanlik diyorum, hayat diyorum ama bazi kesimler bu gibi seylere UZAK lar , niye cunku aslinda acip internetten tum dunya insanlarinin nasil yasadigini, dunyanin nasil isledigini , hayatin aslinda ne kadar guzel olabilecegini, kendi deger yargilarinin ne kadar sacma ve goreceli oldugunu anlayacaklar ... Siz anlamiyorsunuz ama cocuklariniz size isyan edecek ve dunyaya uyum saglayacaklar.
boşver.Saçma değer yargıları mı?? Allah beni ve benim gibileri senin gibilerle sınamasın inşallah ya
Bu nasıl bi üslupsa artık cesarete gel.. şikayet edildin bil istedim.
boşver.
ateistim demiyor da marsa yolculuktan içkiden güzelleme yapıyor tepki olmasın diye.
Hayatım oteller asla oltaya gelmez. Gizlilik eğitimi alıyor resepsiyoncular. hele ki 5 yıldız diyor. peh. Mahkeme kararıyla ancak.Tuhaf bi şeyler var ama direkt suçlar gibi gitmeyin üzerine bence.Otelde kaldığı odayı biliyorsanız arayıp şu numarada kalmıştık odada atıyorum telefon unutmuşuz gibi bişey sorsanız mesela?Ters bi durum varsa anlayabilirsiniz belki
şekercim bırakın hepimiz inandığımız gibi yasayabilelim. ne biliyorsun hepimizin inancını. belki Nirvana ya inanıyoruz belki koyu katoligiz. bari buraya katmayin bu işi. lütfen.cidden mi anlamıyorsun?
hani haram, içki, müslüman vs.
ben değil pilav arkadaş dahil etti konuya.şekercim bırakın hepimiz inandığımız gibi yasayabilelim. ne biliyorsun hepimizin inancını. belki Nirvana ya inanıyoruz belki koyu katoligiz. bari buraya katmayin bu işi. lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?