Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Asıl sizin kafatasınızın içi kum dolu sanırım.

Kendi interneti yok mu bu adamın?

Ya sen de bir bakar mısın bacım? Konuyu gözünle mi okudun gerçekten?Konum ve derdim ah kocam neden içki içiyor mu!Sanırım senin kafa konumu okurken bayağı bir hoşmuş.Kim günün hangi saatinde bilmem ne zıkkımını içiyorsa içsin banane sanane.Bu dediğin içki isimleri port mort ilk kez duyuyorum.Ne ne tuhaf şeysin kocam da olsa banane içtiği şeyden.Her koyun kendi bacağından asılacak.Tövbe yarabbim

Çok teşekkür ederim yorumunuza canım.Benim ile ilgili ettiğiniz güzel sözler için de ayrıca teşekkür ediyorum.Bugün eşim wc deyken teli alıp baktım.Whatsap görüşmelerine falan.Whatsaptan annesine , abla ve abisine bir de yakın arkadaşına resim göndermiş.Ayrıca tele giriş şifresini de değiştirmemiş.Kıyafetlerini tek tek kokladım ter kokuyordu.Ruj izi saç vs kalıntıları bulmaya çalıştım ama yoktu.Donuna kadar inceledim.

Evet size katılıyorum en kısa zamanda WhatsApp web indireceğim.Yok bundan sonrası için konuyu açmam ama önce gözüm üzerindeydi şimdi vallahi içinde .Umarım öyle bir hata yapmaz.

Yatağın orada durdu kamerayı çevirdi oda içinde.Zaten ben ilk teklifimde yok şimdi olmaz falan diyince çok bozuldum o an içimden birşeyler koptu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…