Diyor sezon değil diye çok tenhaydı kimse yoktu doğru mudur sizce
Bence sen biraz kitap oku da şu yazimini düzelt.Uf vaska derdi uommu bu gatinların kocaları didiklemekten başka.Niraz rahat olun gezin kitap okuyun bisiler yapın iste üfff
Do you speak Turkish??Uf vaska derdi uommu bu gatinların kocaları didiklemekten başka.Niraz rahat olun gezin kitap okuyun bisiler yapın iste üfff
Asıl sizin kafatasınızın içi kum dolu sanırım.değer yargıları geçmişten bu yana, milyon kez değişmiştir belki de bu çağdakinin böyle olması, normal olduğunu mu gösterir?
Hayir bu cag degil, her zaman boyleydi. Bu cagda birdenbire insanlar icmeyi ogrenmediler. Insanlar hatta primatlar (fermente meyvelerle) EZELDEN BERI icip eglenmeyi sevmislerdir, bunu yapmalarina da hic bir sey engel olamamis ve olamayacaktir cunku asil onemli olan, diger insanlara karsi olan davranislaridir ne yeyip ictikleri degil.
Ben yuzde boyle sacma kurallari olup, kendi evlerinde gizlice "yasak " dedikleri herseyi cigneyen nice ulkeler gordum. Cunku YUZEYSEL bir gorusun dikis tutturmasi mumkun degil, sonunda hersey hayatin gerceklerine dogru gidiyor.
O yuzden "yuzeye odakli" cozumler bu internet, hatta yapay zeka caginda tamamen gecerliligini kaybetmistir. Iste siz bunu anlamiyorsunuz ama, cocuklariniz anlayacak. Cunku onlar kafalarini kuma gormeyip dunyanin isleyisini ve asil kiymetli olan seyleri anlamaya calisacaklar.
Neden ki kişi ateist olunca tepkimi alıyor?boşver.
ateistim demiyor da marsa yolculuktan içkiden güzelleme yapıyor tepki olmasın diye.
herkes inanmak ya da buna uygun yasamak zorunda degil.cidden mi anlamıyorsun?
hani haram, içki, müslüman vs.
Kendi interneti yok mu bu adamın?birde turizmciyim antalya otellerinin büyük çoğunluğunda konakladım,tur götürdüm,seminer düzenledim.
5 yıldızlı otellerde odanın konumuna bağlı olarakta internet bağlantısı genelde zayıf olur. Çünkü çok büyük komplekslerden bahsediyoruz ve bir o kadarda bağlanan insan olduğunu düşünün. Ben hiçbir zaman otellerin wifidan verimli yararlanamadım.
Eşinizin söyledikleri bana mantıklı ve inandırıcı geldi,birde kalabalık bir seminerse ve konunun yoğunluğuna bağlı olarak çoğu zaman yemek molaları dışında pek bir zaman kalmaz katılımcılara. Yinede tetikte olmakta fayda var tabiki
Türk tipi ateistler islam düşmanı olduğu için tepki alıyor, bence.Neden ki kişi ateist olunca tepkimi alıyor?
Ya sen de bir bakar mısın bacım? Konuyu gözünle mi okudun gerçekten?Konum ve derdim ah kocam neden içki içiyor mu!Sanırım senin kafa konumu okurken bayağı bir hoşmuş.Kim günün hangi saatinde bilmem ne zıkkımını içiyorsa içsin banane sanane.Bu dediğin içki isimleri port mort ilk kez duyuyorum.Ne ne tuhaf şeysin kocam da olsa banane içtiği şeyden.Her koyun kendi bacağından asılacak.Tövbe yarabbimYA bakar misiniz, us icki icmek meselesini NEDEN bu kadar abarttiginizi anlayamiyorum, dunyanin cogu hafta sonu bir sise sarabi iki kisi paylasir rahatlamak icin, Cuma aksami da en az bir pint bira icer. BAzililari ozel bir yemekten once Martini, sonra port alir, yemekte iki bardak sarap, tatliyla bir bardak sarap. Yani haftada en az 4 unite icer ama bu KADAR samata- uzerinde durulacak mesele etmez.
Nedir halkin icki icmekle alip veremedigi ANLAYAMIYORUM.
Var o da zayıf çekiyormuşKendi interneti yok mu bu adamın?
İşte gatin gibi gatin, helalUf vaska derdi uommu bu gatinların kocaları didiklemekten başka.Niraz rahat olun gezin kitap okuyun bisiler yapın iste üfff
Çok teşekkür ederim yorumunuza canım.Benim ile ilgili ettiğiniz güzel sözler için de ayrıca teşekkür ediyorum.Bugün eşim wc deyken teli alıp baktım.Whatsap görüşmelerine falan.Whatsaptan annesine , abla ve abisine bir de yakın arkadaşına resim göndermiş.Ayrıca tele giriş şifresini de değiştirmemiş.Kıyafetlerini tek tek kokladım ter kokuyordu.Ruj izi saç vs kalıntıları bulmaya çalıştım ama yoktu.Donuna kadar inceledim.Ben de anlayamıyorum inanın...
Anlamaya da çalışmıyorum çünkü alkole gelene kadar öyle çok şey var ki ...
Mesela dedikodu, kıskançlık,art niyet,sevgisizlik,sadakatsizlik,eğitimsizlik,önyargı,yalan,dalavere... say say bitmez ... en kötüsü de hoşgörü sıfır !
Ama anlamaya da çalışmamak gerek (bence)anlamaya çalıştığım şeyler bana bişey katacaksa çaba harcarım.
Herkes istediği gibi yaşasın kimse kimseye psikolojik veya fiziksel baskı yapmasın saygılı hoşgörülü olsun benim tek beklentim bu.Beklentim çünkü bunu göremiyorum.
Konu sahibi konuyu dağıttım özür dilerim
Konu hakkında yorum yapmadım öncesinde çünkü yapıcı bi yorum yapabileceğim doneler yok maalesef.
Bu kadar temiz düşünceli temiz kalpli çocuğuyla evinde kocasını bekleyen güzel bir aileyi sadakati hakeden biri olduğunuz aşikar.
Bir kadın mı bir erkek mi bir madde mi bir alışkanlık mı sebebi gözünüzle görmeden bilemezsiniz ama zaten telefonda geçmişi silen birinin daha fazlasını yapmasına bile gerek yok benim nezdimde.
Kullandığı ve belki de kullanıp sizin bilmediğiniz email adresleri yle veya direk telefon uygulamalarıyla arkadaşlık sitelerinde olup olmadığına da bakın isterseniz bazen google a direk e maili yazınca da bişeyler çıkabiliyor
Bence en önemlisi düzenli smear yaptırın birşey bulaşmadığından sağlığınızdan emin olun ,gerisini nasıl uygun görürseniz kalbinize aklınıza neyi ne kadar kabul ettirip çözüm sağlarsanız öyle halledersiniz zaten.
Sevgiler,saygılar,sabırlar
kitap okuyanın hali başka değil mi?İşte gatin gibi gatin, helal
Evet size katılıyorum en kısa zamanda WhatsApp web indireceğim.Yok bundan sonrası için konuyu açmam ama önce gözüm üzerindeydi şimdi vallahi içinde .Umarım öyle bir hata yapmaz.Konuyu ilk mesajdan beri takip ediyorum, gece 13-14 sayfa ilerlemiş, hepsini de okudum...
Başta şüphelenmiştim ama adamın açıklamaları bana da mantıklı geldi. Çünkü 5* otellerde WiFi çekmediğine çok şahit oldum. Bir de sezon olmadığını, seminer ve yemekten sonra kurum personellerinin odaya gidip internete takıldığını düşünürsek... Ki milletimiz görgüsüz, bedava internet var ne bulursam indireyim, kaçırdığım dizileri izleyeyim der çoğu
Görüntülü aramanın telefona düşmemesi konusu da doğrudur, oluyor öyle. Zaten adamın görüntülüyü açmayıp aynı dakika sesliyi açması tuhaftı. Birşey karıştıran ya da iş üstünde olan adam onu da açmaz, hele ki niye görüntülüyü açmadın denileceğini bile bile...
Geriye sadece adamın normal olmayan hal ve tavrı kalıyor. Onu da ancak konu sahibi anlayabilir. Benim eşim kafası işle ilgili karışıkken tuhaf davranır mesela ya da gece belli bi saatte algısı düşer
Konu sahibi siz şu an daha fazla üstüne gitmeyin, inanmış gibi yapın. Konusu açılırsa günahını aldım, boş yere kuruntu yaptım sen gelene kadar deyin. Daha sonra da dediğimiz şekilde whatsapp Web ve online işlemler işini halledin.
Yatağın orada durdu kamerayı çevirdi oda içinde.Zaten ben ilk teklifimde yok şimdi olmaz falan diyince çok bozuldum o an içimden birşeyler koptubu mesajını yeniden oku ve düşün.
internet yoktu veya kötüydü ve diyelim.
neden başta yok dedi? canım internet bağlantısı yok veya bağlanmıyor kötü diyebilirdi.
görüntüyü açtığında internet tek noktada çekiyor dediği yerde sabit mi durdu? odayı gösterirken dolaştı mı?
dolaşarak gösterdiyse yine yalan demektir.
gelmeden cevapları hazırlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?