Evet bana ilham verdi şahsen :))kitap okuyanın hali başka değil mi?
yazısı imlası filan :)
Benim kocam çok temkinlidir canım.Biz nişanlıyken de mesela evlerine giderken arabadan ilk olarak kendi iner apartmana girer asansöre bile bakar kimse yoksa beni arabadan indirirdi.Restorana giderdik tanıdık var mı diye önce gider bakar sonra beni de alırdı. Derdim ki niye böyle yapıyorsun biz Zaten nişanlıyız.Yok derdi kimseye malzeme olmayalım.O yüzden eşşeğini sağlam kazığa bağlamadan gelmez eveilk fırsatta zaten adam delıllerı imha etmistir
Sabit durdu.Beni açıklama yapmak için değil de özlediği için çağırdıydı canım .-umarım öyledir-ama odayı gösterirken sabit bir noktada mı durdu, gezerek mi gösterdi?
bir de karısının açıklama beklediğini bildiği için yanına çağırıyor ve açıklamasını yapıyor. aynı açıklamaları o gece telefonla da yapabilirdi. bence önceden hazırlanmış bir konuşma bu
Aynen dediğiniz gibiYanına çağırıp mı açıklama yapmış ki? Ben sırnaşmak için çağırdı, konu sahibi de dayanamayıp sorunca açıklama yaptı diye anladım. Yani soruldukça cevap vermiş.
Ama bu adamın normalde telefonunu saklaması, geçmişini silmesi vs zaten başlı başına şüphe nedeni.
Benim rahatsız olduğumdan habersiz olduğu için açıklama yapmadı.Ben o anda bozulduğumu hiç belli etmedimBen adamın bütün şüpheli hareketleri ile birleştirince, eve gelir gelmez karısına sırnaşması, Hadi gel gel derken şu sorgu sual bitsin de hazırladığım konuşmayı yapayım, karımı başımdan savayım durumu yaşanmış bence.
Bu kadar açıklama için o kadar saat bekletmesi tuhaf. bu açıklamaları o anda görüntülü veya telefonda konuşurken de yapabilirdi.
Güveniyorum canım inşallah dediğiniz gibidirBence esiniz gayet duzgun cevaplar vermiş daha fazla kurcalamayin derim cocuklarinizin bbasina guvenmeyi deneyin zaten boyle bisey yapiyorsa her zaman yapar ve bir sekilde karsiniza cikar allah buyuk
Aynen öyle canımİyi de konu sahibi sorduğunda adam anlamamış ki, görüntülü aradım deyince yoo demiş. Telefonda da birşey sormamış konu sahibi
Yalnız bu çok farklı bir boyutBenim kocam çok temkinlidir canım.Biz nişanlıyken de mesela evlerine giderken arabadan ilk olarak kendi iner apartmana girer asansöre bile bakar kimse yoksa beni arabadan indirirdi.Restorana giderdik tanıdık var mı diye önce gider bakar sonra beni de alırdı. Derdim ki niye böyle yapıyorsun biz Zaten nişanlıyız.Yok derdi kimseye malzeme olmayalım.O yüzden eşşeğini sağlam kazığa bağlamadan gelmez eve
Arada bir sinirlense de evet uzun açıklama yaptısormuş valiz hazırlıyorum demiş ya.
görüntülü konuşalım demiş , ilk önce hayır demiş.
ayrıca konu sahibi yorumların başına eşime bir şey soramam, geç kalsa neredeydin diyemem, çünkü açıklama yapmak yerine dalga geçer, geçiştirir yazdı.
normalde hesap vermeyen adam, neden bu kadar uzun uzadıya açıklama yapar oldu?
öyle değil mi?Eliffezgi ?
Yani gizli saklı herşeyi yapabilir demek istedimYalnız bu çok farklı bir boyut
Temkinlik değil bu
Birşeyler karıştırıyorumun sessiz itirafı
Yok çok rahattım vallahi hatta ne kısa sürdü dedim içimdenEliffezgi bişey merak ettim. Malum kadınlar her şeyi hissediyor. Ben rüyamda görmüştüm , gece üçte tak diye gözlerim açılmıştı sevgilimi arayıp beni aldatıyor musun dedigimde uyku sersemi evet demişti üstün zekalı. Şimdi gülerek yazıyorum ama cehennem gibiydi o günler..
Neyseee ,,bu otel olayı olmadan içinde sıkıntı var mıydı? Kötü bir şey olacak hissi ya da seni boğan bir seyler?
Ben de öğretmenim canım.O kadarını ben de biliyorum.Çocuğum iki yaşında anlatsam belki anlamayabilir.Siz beni Anlamamışsınız ben çocuğun ağlamasını bahane ederek üst üste aradım.Yoksa çocuğum daha sonra ağlamadı.41 sayfayı okumadım da dikkatimi bir şey çekti. çocuk bbasıyla görüntülü görüşmek istiyor siz çocuğunuzu sakinleştirip baban musait değilmiş diyebilirdiniz. bu çocuğun istediği olmadığı için ağlamaktan bayılacak noktaya gelmesi bana normal gelmedi. bence bu konuya da bi çare arayın. öğretmen olduğum için belki ama sorundan daha çok bu dikkatimi çekti
Baştan güvenmen hataYani gizli saklı herşeyi yapabilir demek istedim
Bencede. Nişanlıyken yemeğe gitmek neden malzeme olsun ki? Metresiyle yemeğe gitmek yada metrese yakalanmak iyi bir malzeme olurdu tabi.Yalnız bu çok farklı bir boyut
Temkinlik değil bu
Birşeyler karıştırıyorumun sessiz itirafı
Uf vaska derdi uommu bu gatinların kocaları didiklemekten başka.Niraz rahat olun gezin kitap okuyun bisiler yapın iste üfff
Diyelim ki adamın huyu bu...Bencede. Nişanlıyken yemeğe gitmek neden malzeme olsun ki? Metresiyle yemeğe gitmek yada metrese yakalanmak iyi bir malzeme olurdu tabi.
Bana hiç güvenilir gelmedi eşiniz konu sahibi. Aşırı temkinli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?