Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

ilk fırsatta zaten adam delıllerı imha etmistir
Benim kocam çok temkinlidir canım.Biz nişanlıyken de mesela evlerine giderken arabadan ilk olarak kendi iner apartmana girer asansöre bile bakar kimse yoksa beni arabadan indirirdi.Restorana giderdik tanıdık var mı diye önce gider bakar sonra beni de alırdı. Derdim ki niye böyle yapıyorsun biz Zaten nişanlıyız.Yok derdi kimseye malzeme olmayalım.O yüzden eşşeğini sağlam kazığa bağlamadan gelmez eve

Sabit durdu.Beni açıklama yapmak için değil de özlediği için çağırdıydı canım .-umarım öyledir-

Aynen dediğiniz gibi

Benim rahatsız olduğumdan habersiz olduğu için açıklama yapmadı.Ben o anda bozulduğumu hiç belli etmedim

Ben inanmazdım kendi eşim olsa neden daha ilgili davransın bana durup dururken ayrıca bu otel dağ başındamı ki interneti zayıf onu bırak kendi netide zayıfmış çok saçma takipte kalın ve mutlaka watsap wepi indirin gerçi varsa bir durum bu ara daha temkinli olacaktır umarım ben yanılıyorumdur.

Yalnız bu çok farklı bir boyut
Temkinlik değil bu
Birşeyler karıştırıyorumun sessiz itirafı

Arada bir sinirlense de evet uzun açıklama yaptı

Yok çok rahattım vallahi hatta ne kısa sürdü dedim içimden

Ben de öğretmenim canım.O kadarını ben de biliyorum.Çocuğum iki yaşında anlatsam belki anlamayabilir.Siz beni Anlamamışsınız ben çocuğun ağlamasını bahane ederek üst üste aradım.Yoksa çocuğum daha sonra ağlamadı.

Yalnız bu çok farklı bir boyut
Temkinlik değil bu
Birşeyler karıştırıyorumun sessiz itirafı
Bencede. Nişanlıyken yemeğe gitmek neden malzeme olsun ki? Metresiyle yemeğe gitmek yada metrese yakalanmak iyi bir malzeme olurdu tabi.
Bana hiç güvenilir gelmedi eşiniz konu sahibi. Aşırı temkinli.

Bana da şüphelerinizde haklısınız gibi geldi ama birde soyle dusundum belki o an oylesine istemedi görüntülü arama yapmayı yorgundu valiz topluyormus bolunsun istemedi ...Sizin evhamlandiginizi anlayinca da tedirgin oldu...

Keske hic belli etmeseydin ona 1kere arayip braksaydin tamam hayatim sen isine bak deseyduin.cocugu bi sekilde bska biseyle oyalasaydin daha iyi ogrenirdin ne yaptigini ne ettigini eve gelince..teline bakarak.nasilsa patlak vercekti biyerden.smdi daha dikkatli olcak

Bencede. Nişanlıyken yemeğe gitmek neden malzeme olsun ki? Metresiyle yemeğe gitmek yada metrese yakalanmak iyi bir malzeme olurdu tabi.
Bana hiç güvenilir gelmedi eşiniz konu sahibi. Aşırı temkinli.
Diyelim ki adamın huyu bu...
Genede itici!
Kaldı ki bana göre öyle bir huy da boşa değildir
Nasıl rahatsız olmadın hiç bugüne kadar konu sahibi vhallaha hayretlerdeyim...ben kuruntudan ölürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…