Artık iyice pisleştim ki kendimi tanıyamıyorum zaten küfür ediyorum ya gerçekten çok kötü hissediyorum eski bekar prenses benden eser kalmadıDinlenip dinlenip dövün.
kadının dinlenmeye bile vakti yokmuş ama. hadsiz adam ya.Dinlenip dinlenip dövün.
Kendimi çok çirkin ve berbat hissediyorum duş bile alacak vaktim yok hiç demiyor ki sen duşa gir ben çocuğa bakayım ben dediğimde dakika tutuyor 10 dk ya duştan çık diye kendime bakacak hiç vaktim olmuyor üzerimi bile zor değiştiriyorumkadının dinlenmeye bile vakti yokmuş ama. hadsiz adam ya.
anlayışsız hırt bir kocanız varmış. kilo bu yani alınır verilir. üstelik yeni doğum yapmışsınız. kocanız için çözüm gelmiyor aklıma ya. şaka yapıyordur diye düşünsek bile uyarmışsınız yapmaması için. 10 yaşında galiba kendisi.
hiç üzmeyin kendinizi. ilk bir senenin sonunda tamamı gidiyor. hele ayaklanıp yürüdüğünde peşinde koşmaktan erirsiniz.
bebeğinizin huzursuzluğu, ağlaması, yorgunluğunuz elbet geçecek. şimdi hiç geçmeyecek gibi geliyor ama bi süre sonra hatırlamayacaksınız bile. amaaaa kocanızın yaptıklarını hep hatırlayacaksınız.
Bi kendi ailem var ama annem ms hastası yani zor yürüyor kadın sürekli de çağırmıyorum kıyamıyorum çağırsam gelir ama benim bebek sürekli zıpalatılıp hoplatılmak istenen bebek hani al otur ağlıyor susmuyor hiçEşiniz dışında destek isteyeceğiniz başka birisi var mı yakın çevreniz de
Kendisi bebek olmadan önce ben sana destek olurum yanına yardımcı tutarım beraber bebeğe bakarız diyordu taaki hamile kalana kadar sonra fır bir değişti ki anlatamamKızıyorsunuz belki bunları sorduğumuz için ama merak yani bu adam bir günde bu tarza ulaşmadı? Siz çocuk olmadan konuşmadınız mı? Mesela ne kadar destek olursun vs diye?
Kısacası bu adamı baba yapmak için sizin motivasyonunuz neydi?
Dalga geçmesini söylemiyorum bile şiddete karşıyım ama tam ağzına kürekle vurmalık.
Bugünler geçecek hatırlamayacaksınız bile. Ve muhtemelen vücudunuz toparlanıp eski halinize de döneceksiniz. Ama size yaşattıklarını unutmayacaksınız ve git gide soğuyacaksınız. Şimdiden uyarayım 2.ci düşünmeyin yanlışlıkla(!) hamile kalmayın.
çok çok iyi anlıyorum. benim eşim destek oluyordu. gece kalkıp besliyordu, uyutuyordu, alt değiştirme zaten hep ondaydı vs. ama bu çok basit kişisel ihtiyaçlar için bile başkasına muhtaç olmak çok can sıkıcı.Kendimi çok çirkin ve berbat hissediyorum duş bile alacak vaktim yok hiç demiyor ki sen duşa gir ben çocuğa bakayım ben dediğimde dakika tutuyor 10 dk ya duştan çık diye kendime bakacak hiç vaktim olmuyor üzerimi bile zor değiştiriyorum
Aile danışmanına kocam gitmez çünkü kendisi çocuğun hastane randevusuna bile zor geliyor babam götürüyor hamileyken bile randevularıma babam götürürdü herkes kocasıyla gelirken kızdığımda napıyım ben iş yapmıyım mı diyor kendi işi bu aradaDış görünüşten ziyade insanın insan olması da önemli sizde gn içinde arayıp bence bu sorunlarınızı tekrar tekrar konuşun neticede yeni dğmuş bir bebeğiniz var telepati ile çözüm olmayacağına göre mala anlatır gibi anlatıp anlayana kadar uğraşın kendi de 4 4 lük değildir illaki bi yerde anlayacak sizi. Geç olmadan anlaşın bence en son ihtimal aile danışmanına gidin. Çünkü bebeğiniz küçük ve en çok destek almanız gereken zamanda bunu yapıyorsa evliliğinizin sonu iyi görünmüyor
Evet gerçekten tuvalete bile gidemiyorumçok çok iyi anlıyorum. benim eşim destek oluyordu. gece kalkıp besliyordu, uyutuyordu, alt değiştirme zaten hep ondaydı vs. ama bu çok basit kişisel ihtiyaçlar için bile başkasına muhtaç olmak çok can sıkıcı.
biri tutsa da bi duşa girsem, biri tutsa da tuvaletimi yapabilsem… bi süre sonra alışkanlık olacak. buna izin vermeyin. benim 20 ay oldu hala duşa girerken ezilip büzülüyorum. saçma sapan bi hal aldı. atamadım o muhtaçlığı üzerimden. ulan sanki tek başıma yaptım çocuğu diyip diretmek lazım. 10 dakikada çık diyorsa inadına çıkmayın oyalanın mesela.
Kendisi bebek olmadan önce ben sana destek olurum yanına yardımcı tutarım beraber bebeğe bakarız diyordu taaki hamile kalana kadar sonra fır bir değişti ki anlatamam
Kocalar adam olsa keşkebu kocalar ne zaman kapatılacak ya
Yapıyorum inanın kavga da ediyoruz tartışıyoruz da ama sanki halen büyümemiş bir çocuk gibi çok sıkıldım ama çocuğumda daha çok küçük ailem arkamda her zaman onda sıkıntım yok ama o kafaya girmek istemiyorumGarantiye almayı beklemiş. Kıt akıllarıyla şunu düşünüyorlar ya gerçekten takdir edilesiler.
Bakın cinnet lazım ama çocuk varken ne kadar yapılabilir bilmiyorum. Kolikmiş birde net uyuduğu bir süreç çok yakalayamıyorsunuzdur. Yakaladığınız ilk anda evi başına yıkın.
Bu tipler çocuk olunca sizin artık gitmeyeceğinizi düşünür. Kaybetmekten korkmayan erkek hareketleri bunlar. Haberiniz olsun.
Neler neler diyorum da anlamıyor sinirlenip bağırıyor evet ona sorsanız yardım da ediyor ben abartıyorumdurOna sorsan şaka yapıyorum der ama bu zorbalık. Kilo bu alırsın da verirsin de. Hem yeni doğum yapmışsın gayet normal. Ne zaman bir şey derse altta kalma yapıştır cevabını.
Baba olmak sadece arada bebeği pışpışlamak değil. Aşırı sinir oldum eşine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?