- 9 Nisan 2024
- 626
- 391
- 23
Allah'ıma kitabıma öyle bir Sövesim geldi ki su an. Yazarken sinirden parmaklarım titriyor. Ayni zorbalık bana da yapıldı. Seref yoksunu haysiyetsiz bu beden senin cocugunu tasirken ve dogururken degisti. benim yeni bedenimle senin gurur duyman lazim. Ulan ben parcalayacagim bunlari beni tutmayin. Kendini bilmez densizler.Kızlar merhaba ben bugün aşırı üzgün ve kırgın hissediyorum daha yeni doğum yaptım 45 günlük bebeğim var erkenden regl oldum bebeğim 30 günlükken 60 kilo ile hamile kaldım 90 kilo ile doğum yaptım şuan 78 kiloyum dün çok yorgundum ve eşimle bebeği sallıyorduk çok yorgunum belim boynum çok ağrıyor sallayamıyorum ayakta duramıyorum dedim o da ne var o kadar etli butlusun neyin var 4 kiloluk çocuğu mu taşıyamıyorsun diye benimle dalga geçti daha önceden hamileliğimde de kilomla dalga geçmişti doğumdan 1 gün öncesine kadar dalga geçti ve onu uyarmıştım bak lütfen bir daha kilomla ilgili yorum yapma benim hassas noktam dediğim halde dün yine aynı şekilde dalga geçti bende sinirlendim odadan kovdum bebeği bırak ben kendim uyuturum dedim sabahta geldi beni öptü ama ben hiç yanaşmak istemiyorum ve gerçekten artık nefret etmeye başladım kocamdan ben de kilomdan rahatsızım dikkat etmeye çalışıyorum ama arkadaşlar bebeğime de tek başıma bakıyorum hem ev hem yemek hem çamaşır hem bulaşık hem de kolik bebeğim var günde 1 saat uyusa şükrediyorum sürekli ayakta ve yorgunum akşam 22 oldu mu pilim bitiyor ama çocuk kolik hiç uyumuyor biraz oyala diyorum 10 dk sonra geri getiriyor sürekli stres sürekli sinir artık çok yoruldum eşimle nasıl konuşmalıyım
Amaan kız sen hamilelik kilona takılma ben daha hamile olmadan evlilikte pko kaynaklı kilo aldım , eşim şimdiden dalga geçiyor bana da kaç kez zehir etmişti akşamımı. İnsan zorlanıyor kilo vermekte hele ki doğum yapmışsın söylememesi gereken bişey ama erkekler böyle p*slik yapıyor bazen.Kızlar merhaba ben bugün aşırı üzgün ve kırgın hissediyorum daha yeni doğum yaptım 45 günlük bebeğim var erkenden regl oldum bebeğim 30 günlükken 60 kilo ile hamile kaldım 90 kilo ile doğum yaptım şuan 78 kiloyum dün çok yorgundum ve eşimle bebeği sallıyorduk çok yorgunum belim boynum çok ağrıyor sallayamıyorum ayakta duramıyorum dedim o da ne var o kadar etli butlusun neyin var 4 kiloluk çocuğu mu taşıyamıyorsun diye benimle dalga geçti daha önceden hamileliğimde de kilomla dalga geçmişti doğumdan 1 gün öncesine kadar dalga geçti ve onu uyarmıştım bak lütfen bir daha kilomla ilgili yorum yapma benim hassas noktam dediğim halde dün yine aynı şekilde dalga geçti bende sinirlendim odadan kovdum bebeği bırak ben kendim uyuturum dedim sabahta geldi beni öptü ama ben hiç yanaşmak istemiyorum ve gerçekten artık nefret etmeye başladım kocamdan ben de kilomdan rahatsızım dikkat etmeye çalışıyorum ama arkadaşlar bebeğime de tek başıma bakıyorum hem ev hem yemek hem çamaşır hem bulaşık hem de kolik bebeğim var günde 1 saat uyusa şükrediyorum sürekli ayakta ve yorgunum akşam 22 oldu mu pilim bitiyor ama çocuk kolik hiç uyumuyor biraz oyala diyorum 10 dk sonra geri getiriyor sürekli stres sürekli sinir artık çok yoruldum eşimle nasıl konuşmalıyım
siz de 80 yaşında teyzesiniz sanırm
Hayatım bunlar laftan anlamazlar halden anlamazlar anlasalar böyle davranmazlar.Bende kiloluydum eşim laf ederdi ki kendiside kilolu ,kilo verdim hala şakayla karışık laf ediyor. Konuşsan düzelir mi sence? Çünkü kıt beyinlerine birşey işlemiyor .Kızlar merhaba ben bugün aşırı üzgün ve kırgın hissediyorum daha yeni doğum yaptım 45 günlük bebeğim var erkenden regl oldum bebeğim 30 günlükken 60 kilo ile hamile kaldım 90 kilo ile doğum yaptım şuan 78 kiloyum dün çok yorgundum ve eşimle bebeği sallıyorduk çok yorgunum belim boynum çok ağrıyor sallayamıyorum ayakta duramıyorum dedim o da ne var o kadar etli butlusun neyin var 4 kiloluk çocuğu mu taşıyamıyorsun diye benimle dalga geçti daha önceden hamileliğimde de kilomla dalga geçmişti doğumdan 1 gün öncesine kadar dalga geçti ve onu uyarmıştım bak lütfen bir daha kilomla ilgili yorum yapma benim hassas noktam dediğim halde dün yine aynı şekilde dalga geçti bende sinirlendim odadan kovdum bebeği bırak ben kendim uyuturum dedim sabahta geldi beni öptü ama ben hiç yanaşmak istemiyorum ve gerçekten artık nefret etmeye başladım kocamdan ben de kilomdan rahatsızım dikkat etmeye çalışıyorum ama arkadaşlar bebeğime de tek başıma bakıyorum hem ev hem yemek hem çamaşır hem bulaşık hem de kolik bebeğim var günde 1 saat uyusa şükrediyorum sürekli ayakta ve yorgunum akşam 22 oldu mu pilim bitiyor ama çocuk kolik hiç uyumuyor biraz oyala diyorum 10 dk sonra geri getiriyor sürekli stres sürekli sinir artık çok yoruldum eşimle nasıl konuşmalıyım
Terbiyesiz saygısız hadsiz anlayışsız bir kocanız var.Kızlar merhaba ben bugün aşırı üzgün ve kırgın hissediyorum daha yeni doğum yaptım 45 günlük bebeğim var erkenden regl oldum bebeğim 30 günlükken 60 kilo ile hamile kaldım 90 kilo ile doğum yaptım şuan 78 kiloyum dün çok yorgundum ve eşimle bebeği sallıyorduk çok yorgunum belim boynum çok ağrıyor sallayamıyorum ayakta duramıyorum dedim o da ne var o kadar etli butlusun neyin var 4 kiloluk çocuğu mu taşıyamıyorsun diye benimle dalga geçti daha önceden hamileliğimde de kilomla dalga geçmişti doğumdan 1 gün öncesine kadar dalga geçti ve onu uyarmıştım bak lütfen bir daha kilomla ilgili yorum yapma benim hassas noktam dediğim halde dün yine aynı şekilde dalga geçti bende sinirlendim odadan kovdum bebeği bırak ben kendim uyuturum dedim sabahta geldi beni öptü ama ben hiç yanaşmak istemiyorum ve gerçekten artık nefret etmeye başladım kocamdan ben de kilomdan rahatsızım dikkat etmeye çalışıyorum ama arkadaşlar bebeğime de tek başıma bakıyorum hem ev hem yemek hem çamaşır hem bulaşık hem de kolik bebeğim var günde 1 saat uyusa şükrediyorum sürekli ayakta ve yorgunum akşam 22 oldu mu pilim bitiyor ama çocuk kolik hiç uyumuyor biraz oyala diyorum 10 dk sonra geri getiriyor sürekli stres sürekli sinir artık çok yoruldum eşimle nasıl konuşmalıyım
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, benim bebeğim de 3 aylık ve doğum kilolarıni veremedim , benim ikinci ben ilkinde de yavaş vermistim şuan 80 kiloyum Allah'ım söylemesi bile çok kötüKendimi çok çirkin ve berbat hissediyorum duş bile alacak vaktim yok hiç demiyor ki sen duşa gir ben çocuğa bakayım ben dediğimde dakika tutuyor 10 dk ya duştan çık diye kendime bakacak hiç vaktim olmuyor üzerimi bile zor değiştiriyorum
Hahahahahaha bacım ağzına sağlıkAllah'ıma kitabıma öyle bir Sövesim geldi ki su an. Yazarken sinirden parmaklarım titriyor. Ayni zorbalık bana da yapıldı. Seref yoksunu haysiyetsiz bu beden senin cocugunu tasirken ve dogururken degisti. benim yeni bedenimle senin gurur duyman lazim. Ulan ben parcalayacagim bunlari beni tutmayin. Kendini bilmez densizler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?