- 30 Kasım 2019
- 12.746
- 40.969
- 598
Okurken öfkelendimSelam arkadaslar tak etti artik dayanamayacagim bir akil tavsiyeye ihtiyacim var kocam kisisi her yemekte birseyi begenmeyip sorun cikariyor ve huzursuzluk tartisma esliginde kavgaya donusuyor bu durum. Ben karsilik versem asla susmayip devam ediyor kavga. Ben sessiz kalip alttan alsam cevapsiz kaldigim yada tavir aldigimi soyleyerek yine kavgaya devam ediyor. Asla susmuyor ve hic utanmiyor basbasbagiriyor komsulardan felan da utanci yok. Ben gayet guzel yemek yaparim elimin lezzetide guzeldir oncelikle. Kocam iki gun art arda ayni yemegi yemek istemiyormus yedigimizde hep sorun bulur sevdigi bir yemek olsa bile soylene soylene yer beni cildirtir. Bense ders calisan ayni zamanda evimizin temizligini islerini vs aksatmayanlardanim. Bir gun ugrastigim yemegin ertesi gune kalmasi buyuk arti benim icin vaktim kaliyor bana cnku daha iyi calisabiliyorum. Sevmedigi yemeklere gelince zaten saymadigi laf kalmaz cok kalbimi kirar ama hergun de onun sevdigini yiyemeyiz diye dusunuyorum hem cok sagliksiz seyleri seviyor ben aradada saglikli yemekler yapiyorum ki dengelensin. Salatada bile olay cikartiyor sevdigi salata degilmis. Hergun yemek muhabbeti ne yiyecegimizi sorar kac saat onceden. Laf soyler. Artik patladigim gun de salata yapmamistim cok yorgundum tursu cikardim yerine. Corba kofte patates puresi ayran yapmistim ayrintiya girersek. Buyuk olay cikartti sesini yukseltip hakaretler etti halbuki o da ben de cok acikmistik ve acil yemek yiyelim diye konusuyoduk o andada hemen yemekleri isittim zaten .salata yapamadim sonuc olarak sorunu ordan cikartip ilerletti ekledi ekledi. Cok kizdim kustum ve artik dayanamiyorum omur boyu boyle yaparsa gercekten hayatimin icine edecek psikolojomi bozuyor ne yapmaliyim
+100000000000B.k yesin diycem olmayacak.
Ne mi yapmalısınız ?Selam arkadaslar tak etti artik dayanamayacagim bir akil tavsiyeye ihtiyacim var kocam kisisi her yemekte birseyi begenmeyip sorun cikariyor ve huzursuzluk tartisma esliginde kavgaya donusuyor bu durum. Ben karsilik versem asla susmayip devam ediyor kavga. Ben sessiz kalip alttan alsam cevapsiz kaldigim yada tavir aldigimi soyleyerek yine kavgaya devam ediyor. Asla susmuyor ve hic utanmiyor basbasbagiriyor komsulardan felan da utanci yok. Ben gayet guzel yemek yaparim elimin lezzetide guzeldir oncelikle. Kocam iki gun art arda ayni yemegi yemek istemiyormus yedigimizde hep sorun bulur sevdigi bir yemek olsa bile soylene soylene yer beni cildirtir. Bense ders calisan ayni zamanda evimizin temizligini islerini vs aksatmayanlardanim. Bir gun ugrastigim yemegin ertesi gune kalmasi buyuk arti benim icin vaktim kaliyor bana cnku daha iyi calisabiliyorum. Sevmedigi yemeklere gelince zaten saymadigi laf kalmaz cok kalbimi kirar ama hergun de onun sevdigini yiyemeyiz diye dusunuyorum hem cok sagliksiz seyleri seviyor ben aradada saglikli yemekler yapiyorum ki dengelensin. Salatada bile olay cikartiyor sevdigi salata degilmis. Hergun yemek muhabbeti ne yiyecegimizi sorar kac saat onceden. Laf soyler. Artik patladigim gun de salata yapmamistim cok yorgundum tursu cikardim yerine. Corba kofte patates puresi ayran yapmistim ayrintiya girersek. Buyuk olay cikartti sesini yukseltip hakaretler etti halbuki o da ben de cok acikmistik ve acil yemek yiyelim diye konusuyoduk o andada hemen yemekleri isittim zaten .salata yapamadim sonuc olarak sorunu ordan cikartip ilerletti ekledi ekledi. Cok kizdim kustum ve artik dayanamiyorum omur boyu boyle yaparsa gercekten hayatimin icine edecek psikolojomi bozuyor ne yapmaliyim
Olacak cnm neden olmayacakmışB.k yesin diycem olmayacak.
Cok iyi yapmışsın. Benim kayınvalide anlatıyor, evlenmeden önce benmki salatanın içinde maydonoz var diye kavga çıkartırmış. Şimdi bi hafta aynı çorbayı içiyoEşim ilk tanıştığımız da yapmıştı bana ilk yemek yaptığımda kavga değilde bunun tuzu az bu az pişmiş gibi baktim konuşuyor aldım önünden tabağı, sınırlı bir şekilde verdim eline telefonu ara dedim. kimi dedi lokantayi dedim ..o gün bugündür tuzsuz salata yer yinede demez tuzsuz diyebir cinnet işi çözer
Ee dinsizin hakkından imansız gelirmiş iyi yapmışsınCok iyi yapmışsın. Benim kayınvalide anlatıyor, evlenmeden önce benmki salatanın içinde maydonoz var diye kavga çıkartırmış. Şimdi bi hafta aynı çorbayı içiyohelal olsn kızım dedi kadın
Çorba köfte patates püresi ayranın yanında niye salata yok diye kavga çıkaran da afedersin ama b*k yesin. Gerçekten her gün böyle çeşit yapabiliyorsan helal olsun. Biz tek çeşit yemek olunca şükrediyorum çünkü öyle bir vakit olmuyor , zaten insan bir çorba salatayla doyabiliyor. Eşinin yaptığı nankörlükSelam arkadaslar tak etti artik dayanamayacagim bir akil tavsiyeye ihtiyacim var kocam kisisi her yemekte birseyi begenmeyip sorun cikariyor ve huzursuzluk tartisma esliginde kavgaya donusuyor bu durum. Ben karsilik versem asla susmayip devam ediyor kavga. Ben sessiz kalip alttan alsam cevapsiz kaldigim yada tavir aldigimi soyleyerek yine kavgaya devam ediyor. Asla susmuyor ve hic utanmiyor basbasbagiriyor komsulardan felan da utanci yok. Ben gayet guzel yemek yaparim elimin lezzetide guzeldir oncelikle. Kocam iki gun art arda ayni yemegi yemek istemiyormus yedigimizde hep sorun bulur sevdigi bir yemek olsa bile soylene soylene yer beni cildirtir. Bense ders calisan ayni zamanda evimizin temizligini islerini vs aksatmayanlardanim. Bir gun ugrastigim yemegin ertesi gune kalmasi buyuk arti benim icin vaktim kaliyor bana cnku daha iyi calisabiliyorum. Sevmedigi yemeklere gelince zaten saymadigi laf kalmaz cok kalbimi kirar ama hergun de onun sevdigini yiyemeyiz diye dusunuyorum hem cok sagliksiz seyleri seviyor ben aradada saglikli yemekler yapiyorum ki dengelensin. Salatada bile olay cikartiyor sevdigi salata degilmis. Hergun yemek muhabbeti ne yiyecegimizi sorar kac saat onceden. Laf soyler. Artik patladigim gun de salata yapmamistim cok yorgundum tursu cikardim yerine. Corba kofte patates puresi ayran yapmistim ayrintiya girersek. Buyuk olay cikartti sesini yukseltip hakaretler etti halbuki o da ben de cok acikmistik ve acil yemek yiyelim diye konusuyoduk o andada hemen yemekleri isittim zaten .salata yapamadim sonuc olarak sorunu ordan cikartip ilerletti ekledi ekledi. Cok kizdim kustum ve artik dayanamiyorum omur boyu boyle yaparsa gercekten hayatimin icine edecek psikolojomi bozuyor ne yapmaliyim
Ayy okurken sinir oldum, al adamın kafasına geçir yemekleri ne bu kıtlıktan mı çıktı acaba, yapmayın yemek falan ne isterse keyfi yemek sipariş etsin.Selam arkadaslar tak etti artik dayanamayacagim bir akil tavsiyeye ihtiyacim var kocam kisisi her yemekte birseyi begenmeyip sorun cikariyor ve huzursuzluk tartisma esliginde kavgaya donusuyor bu durum. Ben karsilik versem asla susmayip devam ediyor kavga. Ben sessiz kalip alttan alsam cevapsiz kaldigim yada tavir aldigimi soyleyerek yine kavgaya devam ediyor. Asla susmuyor ve hic utanmiyor basbasbagiriyor komsulardan felan da utanci yok. Ben gayet guzel yemek yaparim elimin lezzetide guzeldir oncelikle. Kocam iki gun art arda ayni yemegi yemek istemiyormus yedigimizde hep sorun bulur sevdigi bir yemek olsa bile soylene soylene yer beni cildirtir. Bense ders calisan ayni zamanda evimizin temizligini islerini vs aksatmayanlardanim. Bir gun ugrastigim yemegin ertesi gune kalmasi buyuk arti benim icin vaktim kaliyor bana cnku daha iyi calisabiliyorum. Sevmedigi yemeklere gelince zaten saymadigi laf kalmaz cok kalbimi kirar ama hergun de onun sevdigini yiyemeyiz diye dusunuyorum hem cok sagliksiz seyleri seviyor ben aradada saglikli yemekler yapiyorum ki dengelensin. Salatada bile olay cikartiyor sevdigi salata degilmis. Hergun yemek muhabbeti ne yiyecegimizi sorar kac saat onceden. Laf soyler. Artik patladigim gun de salata yapmamistim cok yorgundum tursu cikardim yerine. Corba kofte patates puresi ayran yapmistim ayrintiya girersek. Buyuk olay cikartti sesini yukseltip hakaretler etti halbuki o da ben de cok acikmistik ve acil yemek yiyelim diye konusuyoduk o andada hemen yemekleri isittim zaten .salata yapamadim sonuc olarak sorunu ordan cikartip ilerletti ekledi ekledi. Cok kizdim kustum ve artik dayanamiyorum omur boyu boyle yaparsa gercekten hayatimin icine edecek psikolojomi bozuyor ne yapmaliyim
Yanlış anlamayın, meraktan soruyorum.Tavsiye ve yorumlarinizi okudum hanimlar gercekten cok yipratici ve cogunuz haklisiniz da bizim aramizdaki tek sorun bu zaten kendi de yaptigini farkedip ozur diledi . Ben de sizlerden aldigim tavsiyeyle de konustum zaten bensiz bir saat duramaz ayni evin icinde farkli odada. Konustuk hak verdi ben cok ustune gittim abarttim dedi bi anlasma teklif ettim ben naparsam sessz kalip yiyecejsin dedm ha begenmiyorsan ve sorun yapacaksan ayrilalim kaldiramiyorum Boyle yasayamam omur boyu dedim sansini degerlendiremezse sonuclarina katlanacak yapacak biseyim yok bi kere geliyorum dunyaya heba edemem. Devam edeceksen Beni bosa git evlen umruma da gelmez dedim ha karsina da bir yemek dahi bilmeyen yapamayan cikar o zaman hakettgni yasarsin rahat edersin dedim
Bir konusma degil mevzu konusmama idi zaten kendisi ile konusmuyordum bi suredir yuzune bile bakmadim hatta tek gibi yasadim sanki evde. Pisman oldu yaptigi terbiyesizligin farkina vardi ki yalvar yakar ozur diledi konusma sansi verdim bende. Sansini degerlendiremedigi takdirde is cirkiesip farkli bir boyut kazanacak zaten gorecegiz artik..Yanlış anlamayın, meraktan soruyorum.
Bu kadar yemekte kavga çıkaracak kadar saygı duymayan adam bir konuşmayla nasıl yola gelebiliyor?
Cidden merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?