KOCAM HER YEMEKTE SORUN YARATIYOR

Ben kendi annemin evinde bunu sevmem bunu yemem demedim.
Yemek istemiyorsan ya aç kaldim gönül rizam ile ya da kendime yemek hazırladım.
Sen onun hizmetçisi misin ?
Lokanta mi orası ?
Bu ne arsizlik yüzsüzlük utanmazlik.
Zikkimi yiyip kalkacaksin amaç karın doyurmak.
Daha fazlasını bekliyorsa kendi yapsın.

Okurken öfkelendim
Begenmiyorsun zaten diyerek yemek yapmayı kesin.

Eşim ilk tanıştığımız da yapmıştı bana ilk yemek yaptığımda kavga değilde bunun tuzu az bu az pişmiş gibi baktim konuşuyor aldım önünden tabağı, sınırlı bir şekilde verdim eline telefonu ara dedim. kimi dedi lokantayi dedim ..o gün bugündür tuzsuz salata yer yinede demez tuzsuz diye bir cinnet işi çözer

Ne mi yapmalısınız ?
Çok basit yemekleri kendiniz için hazırlayın, keyifle yeyin. Ona da uygun yiyecekler var kafamda da dillendirmek istemiyorum şimdi. Onun burun kıvırdığı yemekleri güzelce paketleyip ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırın taze taze.
Böyle ınsanlara yemek yapmaya devam ederek kendilerini bir şey sanmalarına vesile oluyor, bağırıp çağırmasına müsaade ediyorsunuz ya ne diyeyim.

Cok iyi yapmışsın. Benim kayınvalide anlatıyor, evlenmeden önce benmki salatanın içinde maydonoz var diye kavga çıkartırmış. Şimdi bi hafta aynı çorbayı içiyo helal olsn kızım dedi kadın

Cok iyi yapmışsın. Benim kayınvalide anlatıyor, evlenmeden önce benmki salatanın içinde maydonoz var diye kavga çıkartırmış. Şimdi bi hafta aynı çorbayı içiyo helal olsn kızım dedi kadın
Ee dinsizin hakkından imansız gelirmiş iyi yapmışsın hiç yirtamam koca için bir taraflarimi valla begenmiyorsa o yapsın ben yiyegim yapmayıda sevmiyorum zaten

Çorba köfte patates püresi ayranın yanında niye salata yok diye kavga çıkaran da afedersin ama b*k yesin. Gerçekten her gün böyle çeşit yapabiliyorsan helal olsun. Biz tek çeşit yemek olunca şükrediyorum çünkü öyle bir vakit olmuyor , zaten insan bir çorba salatayla doyabiliyor. Eşinin yaptığı nankörlük

Çok kötü alıştırmışsınız. Beğenmiyor mu yemeği mutfağı sırtınızda taşımıyorsunuz herhalde yapsın ne istiyorsa. Benim babam hayatımda gördüğüm en yemek seçen insandır daha bir gün yemekten kavga çıkartmış değil. Kalkar en olmadı ekmek peynir yerdi. Böyle örneklere şok oluyorum gerçekten. Adamın eşi misiniz aşçıbaşı mı belli değil. Gerçekten boşanma sebebi bu arada. Size saygısı yok çünkü

Ayy okurken sinir oldum, al adamın kafasına geçir yemekleri ne bu kıtlıktan mı çıktı acaba, yapmayın yemek falan ne isterse keyfi yemek sipariş etsin.

Tavsiye ve yorumlarinizi okudum hanimlar gercekten cok yipratici ve cogunuz haklisiniz da bizim aramizdaki tek sorun bu zaten kendi de yaptigini farkedip ozur diledi . Ben de sizlerden aldigim tavsiyeyle de konustum zaten bensiz bir saat duramaz ayni evin icinde farkli odada. Konustuk hak verdi ben cok ustune gittim abarttim dedi bi anlasma teklif ettim ben naparsam sessz kalip yiyecejsin dedm ha begenmiyorsan ve sorun yapacaksan ayrilalim kaldiramiyorum Boyle yasayamam omur boyu dedim sansini degerlendiremezse sonuclarina katlanacak yapacak biseyim yok bi kere geliyorum dunyaya heba edemem. Devam edeceksen Beni bosa git evlen umruma da gelmez dedim ha karsina da bir yemek dahi bilmeyen yapamayan cikar o zaman hakettgni yasarsin rahat edersin dedim

Okurken doldum resmen. Benimki de iki gün aynı yemeği yemezdi, anası çok peşine düşmüş çünkü, ne istedilerse yapmış. Şimdi mecbur yiyor, çünkü ben de evden çalışıyorum ama ondan daha yoğun çalışıyorum. Bazı akşamlar yorgunluktan uyuyorum koltukta, mecbur ikimiz için yemek hazırlıyor ama ses çıkarmıyor.
Eğer bir cinnet geçirip bu sorunun önünü kesmez de onu mutlu etmeye çabalarsanız bu işin sonu gelmez. Hayat boyu böyle çekilmez. Aşçı mıyım ben? Neden her gün ayrı yemek yapıyorum? Aaaaaaa!!!

Böylesinin önüne her akşam sulu kocaman bir hıyar koyacaksın . Ben böyle bir öküzle yaşayamam NET.

Yanlış anlamayın, meraktan soruyorum.
Bu kadar yemekte kavga çıkaracak kadar saygı duymayan adam bir konuşmayla nasıl yola gelebiliyor?
Cidden merak ettim.

Yanlış anlamayın, meraktan soruyorum.
Bu kadar yemekte kavga çıkaracak kadar saygı duymayan adam bir konuşmayla nasıl yola gelebiliyor?
Cidden merak ettim.
Bir konusma degil mevzu konusmama idi zaten kendisi ile konusmuyordum bi suredir yuzune bile bakmadim hatta tek gibi yasadim sanki evde. Pisman oldu yaptigi terbiyesizligin farkina vardi ki yalvar yakar ozur diledi konusma sansi verdim bende. Sansini degerlendiremedigi takdirde is cirkiesip farkli bir boyut kazanacak zaten gorecegiz artik..

Konuyu okurken urtikerim çıktı, saçlarım elektriklendi, o derece sinir oldum. Şımarık adam. Aşçıyla mı evlendiğini zannediyor ne zannediyor? Bir cinnet her şeyi çözer aslında ama siz cinnetten 5 dk sonra mutfağa girip iki patates kızartıp gönlünü alacak gibi duruyorsunuz =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…