KOCAM HER YEMEKTE SORUN YARATIYOR

Acikcasi o gunler cok geride kaldi yaptigimin ustune de baska bisi yapmam zaten haketmiyor. O bagirirken ben afiyetle yemegimi yedim sonra zaten konusmadim kendisi ile

Az evvel eşimin cani helva çekmiş bugün onu söyledi. Bende kalktım yaptım hastaydım da hee. Cok şekerli olmuştu ben bile yiyemedim yiyen seker komasına girer o derece. (Bu arada tarifte tam olcu yazıyordu )
Esim sesini çıkarmadı yedi şekerli olmasını da espirik bir dille söyledi. Aksi olsa tepkimi koyarım net. Kotu de olmus olsa emeğe saygı duyulur. Esiniz çok saygısız hem nimete hem de size. Haddini bildirin,bir müddet yemek yapmayın,sofra kurmayın anlarsa ne ala.

Aynısının laciverti benim eşim ama onlar kalabalık oldukları için ertesi güne farklı yemek yediği için alışmış kırıcı konuşmaz ama saçma sapan huyları var mesela bugün tavuk sote yaptım içine havuç bezelye koydum kenara ayırır yemez ben de spor olsun diye koymuyom içine yesene uyuz diyom ama içimden. Az az yap yemeklerini biz 2 kişiyiz yarım kilo bile fazla geliyo söyledikleri mantıksız olsa bile he de geç yemek konusunda eleştiriye maruz kalmak çok can sıkıcı ama huy değişmiyor

Acikcasi o gunler cok geride kaldi yaptigimin ustune de baska bisi yapmam zaten haketmiyor. O bagirirken ben afiyetle yemegimi yedim sonra zaten konusmadim kendisi ile
İyi yapmışsınız, lütfen şımartmayın, kendinizi ezdirmeyin. Hele böyle b*ka püsüre bağıran erkekten nefret ederim. Ağzına kürekle vursan yeridir.

Benimki bigun benimle ben iki gün aynı yemeği yemek istemiyorum kavgası yapmıştı, ne yani her gün benim için 1 saatini ayırıp yemek yapamiyo musun demişti, tamam demiştim. O günden beri eve ya da kendime alicagim herhangi bişey itiraz edicek olsa cevabim "HERGUN 1 SAATİNİ AYİRAMİYO MUSUN DERKEN İYİ DE SEN BENİM İÇİN ELİNE CEBİNE ATİCAKKEN KOTU MU!?" Oluyo benden evinden esirgemez çok şükür de ben ıvır zivira para harcamayı seviyorum. Kendi bacagina sıktı salak he ama bu yemeğin niye tuzu yok, niye salata yok diye kavga cikaricak he yemek yapmamazlik da etmem, her gün bezelye yapar önüne koyarım, kendim de sarımsaklı yoğurt yerim. Hayatı ona zindan ederim, zinnndan!

Valla küfür etmek yasak sanırımda b*k ye diyerek başlayabilirsiniz. Orası tabldotçu mu ya. Beğenmiyosa kendi girsin mutfağa adama bak ya. Kölemisiniz siz salata yapmadınız diye olay çıkıyor. Yemek falan yapmayın bir hafta zaten yapsanız da bağırıyomuş yumurta kırsın yesin

Yeri geliyor evimizde bir salçalı makarna yapıp yiyoruz. Bence yemek bahane, eşiniz yemeği bahane ederek problem çıkartıyor gibime geldi. Tabii siz eşinizi daha iyi tanırsınız ama uzaktan bakınca bana öyle geldi.

Şu boşanma olayını bu kadar basitce söylemeyin boşanınca daha mı iyi olacak herşey
basitçe mi
bu adamın eşine saygısı yok yemeğe saygısı yok sofraya saygısı yok evliliğine saygısı yok emeğe saygısı yok komşuya bile saygısı yok
böyle bi adamın başka şeylere saygısı var mıdır acaba
size böyle davranan adamlar sizleri sevmiyor arkadaşlar açın şu gözlerinizi artık
sizi seven sayan adam yemeğiniz kötü oluyorsa bile elinden zehir olsa yerim demez evet ama kalkar kendi yapar o işi de kendisi üstlenir siz de temizlik vs yaparsınız
böyle adamların derdi sadece sorun çıkarmak batıyorsunuz ona o yüzden nerden bulursa homurdanıyor sorun çıkarıyor sizi bıktırmak için
başka açıklaması yok bu davranışların

basitçe boşanmakmış
evlilik mi var ki

Ya Allah yardımcınız olsun ben 11 yıl dayandım .Tam 11 yıl sonunda yol verdim .Bir yerde midesine çok önem verenin düşünceleri de bağırsaktan çıkan kadar değersiz olur diye .Nasıl bir yöntem verilir bilmiyorum ama eşiniz narsist ve sizi sindirmeye çalışıyor .Lütfen Tülay kök narsist eş videolarini izleyin .

Ay konuyu okuyunca çok şanslıyım dedim benim kocam taşı koy gıkı çılmaz hiç olmadı ben rahatsız olsam ya da işim den yetiştiremezsem kendi yapar hiç sorun yapmadı bugüne kadar 12 yıllık evliyiz ne yiyormuş bekarken olurmu böyle eziyet günah ya bikere Allahın verdiği nimeti eleştirmek nedir hem çorba köftesi var diyorsunuz yuh artık ne bekliyormuş ki onu buşamayan var nedir yani çok sinirlendim eşinize böyle adamlar yemek değil tek sorun her konuda eleştirir nedensiz bişekilde hemde boşanma nedeni resmen ömür geçermi böyle

Bundan sonra yemekte ne var derse sen ne yaparsan onu yeriz dersiniz
Tartismaya varirsa da hic kusura bakma yaptigimi yemiyorsun her gun kavga cikariyorsun ya kendin yap beraber yiyelim ya da yaptıklarıma kulp bulma diyeceksiniz ha son çare de ne istiyorsan siparis et ben yemek yapmiyorum diyin
Ne kadar alttan alirsaniz o kadar tepenize çıkar
Allah askina guzelim hanimlarimiz böyle öküz tipleri nereden buluyor yaa üzülüyorum hemcinslerim adina
Ben daha ilk tanismada ya da birkaç konusmada adamin ne mal oldugunu anlıyorum siz nasıl anlamıyorsunuz?
Saygi kırmızı cizgim saygının oldugu yerde kavgalar bile aşılır bir sekilde

Hayatınızın içine çoktan edilmiş haberiniz yok.Valla sizde ki iyi sabır o yemek masasını eşinizin kafasına geçirmeden iyi dayanmışsınız.Adam size bir sürü laf ediyor laf yememek için sağlığını filan düşünmeden sevdiği yemekleri yapın sizin akıl sağlığınızı düşünmeyeni sizde düşünmeyin

Gereğini yapmışsınız. Ama sakın bir süre sonra tekrar denemesine izin vermeyin, anında tepki verin. Bir daha yemek yapmıyorum deyin ve yapmayın. Her boşanma tehditinde susup sonra tekrar kral kesilmesineizin vermeyin. Arada sadece yumurta kırın filan, işlerim vardı bugün böyle diyin. Alışsın bulduğunu yemeye.

Tulay köku dinlerim.severim ve burada da cok tavsiye etmisimdir ama bu platformda herkes de esine narsist teshisi koyar oldu, iki kelam anlatmayla o kaniya nereden vardınız? Narsisizm klinik bir tanı olup bunu ancak alaninda uzman psikolog ve psikiyatristler koyabilirler onun icin de belli testler yapmalari gerekir. Lütfen kendi kendinize internetten okuyarak/dinleyerek teshisler koymayiniz. Teshisi doktor koyar!

Çorba köfte bana göre 2 ana yemektirYa çorba salata olur yada köfte salata yani masada 3. çeşit olmaz Acaba eşim olmayacağını bildiği için mi önüne yemek gelene kadar ne yiyecez diye sormuyorŞaka bir tarafa gerçekten çok zor olurdu yemek seçen beğenmeyen birisi

Her halükarda bağırıyor ne de olsa yemek yapmayın biraz burnu sürtülsün .Daha fazla ne yapabilir acaba bağırmaktan başka bir deneyin bence .Çocuklar yemek yemeyince diğer öğüne bekletiriz yemeğini o yenecek diye sizde öyle bir deneyin bakalım. Ya da çok biliyorsan kendin yap eşim yemeğe ya da başka şeylere kusur bulursa en favori cevabım olur genelde .

Sırf bu yüzden bağırıp çağırıp kavga çıkarmak doğru değil Allah yardımcısı olsun böyle kocalar zor kimse dört dörtlük değil yeri gelir salçası eksik yeri gelir tuzu fazla evlilik bu değilmi ne diyor iyi günde kötü günde adam bikere ne önündeki nimete saygısı var nede eşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…