- 23 Haziran 2016
- 97
- 163
- 23
- 38
- Konu Sahibi ikincielci
-
işte barındıranlardan bitanesi bende maalesefbazı eşler içlerinde kaynana barındırıyor onu fark ettim
Allah Allah o da farklı bi cinsmiş:) herkes değişik işte ya bizim de takıntılarımız cinsliklerimiz kötü yanlarımız var ama işte bazen insan dert ediniyor böyle. Allah başka sıkıntı vermesinİlk zamanlar oluyor bu tarz şeyler canım benimki kapıların üstüne parmak gezdirip toz arardı düşün yani konuşarak anlatarak çözdüm ben yaptığının beni nasıl rahatsız ettiğini bana ne hissettirdiğini anlattım bıkmadan yılmadan en sonunda anladı
Bakalım benimki de öyle galiba. Annem de babama derdi kaynanam benim diye demek ki genelde var böyle şeyler :)işte barındıranlardan bitanesi bende maalesef
Ya valla benimki de biraz meraklı galiba. Bi gecelik almıştım yatakta onun fiyatını sordu ne yapacaksın dedim güldüm aradan biraz zaman geçti yine sordu. Öyle para falan sakınmaz birşeyler almama karışmaz ama ne alaka yani yataktayız özel birşeyler yaşayacağız geceliğin fiyatından sana neHele evde olsun dişini fırçaladın mı kalk dişini fırçala onu oraya koy bunu buraya koy onlar niye hala orda duruyor buzdolabını açar bunu atıyım mı şunu atıyım mı.. Zaten her dakka ne yaptık ne ettik konuşuruz gerçi kendide öyle aradığında işte yemek yedim iş yerine geldim arkadaşla şuraya gittik falan pazardan aldıklarıma kadar sorar ne aldın diye3 tane abim var hiç görmedim bu kadar karıştıklarını
Ya valla benimki de biraz meraklı galiba. Bi gecelik almıştım yatakta onun fiyatını sordu ne yapacaksın dedim güldüm aradan biraz zaman geçti yine sordu. Öyle para falan sakınmaz birşeyler almama karışmaz ama ne alaka yani yataktayız özel birşeyler yaşayacağız geceliğin fiyatından sana ne
+1Kendinden Kaynanalı KOCA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?