Kocam herşeye karışıyor!

Allah Allah o da farklı bi cinsmiş:) herkes değişik işte ya bizim de takıntılarımız cinsliklerimiz kötü yanlarımız var ama işte bazen insan dert ediniyor böyle. Allah başka sıkıntı vermesin

Yorum yapabilir ama eleştirirse buyur gel yap demek en iyisi yapmaya başlarsa bu defa sen eleştir
Ya ne siniz böyleleri

Benimki de öyleydi cnm ya ilk aylarda toz almama bile karışırdı öyle toz alınır mı die. Aynı bende senin gibi düşünürdüm ama atlattık cok şükür. Zamanla o da alışır sende alışırsın cnm kafanı takma.

Benim babam da böyledir, her şeye karışır. Huyu böyle, can çıkar huy çıkmaz

Canım huyu öyleyse değiştirmek zor çünkü ben 4 yıldır evliyim ve hala öyleyiz ama artık rahatsız etmiyor ya alıştım genelde cevap vermem ben duymamazlıktan gelirim yada cevabını veririm çünkü şu yüzden bu yüzden diye. Bizimki genelde yemeğe karışır ama ilk zamanlar daha fazlaydı artık o kadarda karışmıyor gibi yada bana söylendiği zaman ninini nununu gibi anlamsız bi ses duyuyorum

Hele evde olsun dişini fırçaladın mı kalk dişini fırçala onu oraya koy bunu buraya koy onlar niye hala orda duruyor buzdolabını açar bunu atıyım mı şunu atıyım mı.. Zaten her dakka ne yaptık ne ettik konuşuruz gerçi kendide öyle aradığında işte yemek yedim iş yerine geldim arkadaşla şuraya gittik falan pazardan aldıklarıma kadar sorar ne aldın diye 3 tane abim var hiç görmedim bu kadar karıştıklarını

Aaa göstersene doğrusunu diyin vay be öğrendiğim iyi oldu falan deyin...Kendini evin reisi hissetsin. Sonra zaten yorulur geçer.

Ya valla benimki de biraz meraklı galiba. Bi gecelik almıştım yatakta onun fiyatını sordu ne yapacaksın dedim güldüm aradan biraz zaman geçti yine sordu. Öyle para falan sakınmaz birşeyler almama karışmaz ama ne alaka yani yataktayız özel birşeyler yaşayacağız geceliğin fiyatından sana ne

Allah seni emi gece gece hiç güleceğim yoktu. Ama benim eşimde öyledir dediğin gibi hiç para esirgemez bende ayrı kredi kartı vardır zaten arkadaşla dışarı çıkacak olsak ye iç gez canın ne istiyosa onu yap al der ama sonra ne kadar tuttu ne kadara aldın diye de sorar huy işte

Aaa doğrusu nasıl hayatım bi gösteriver de yapsın tüm işi bak bidaha karışıyo mu hayatım ne yaparsam yapayım seninki kadar güzel olmuyor diyeceksin yığacaksın da yığacaksın işi tez vakitte tabaktaki nohuta aa kurufasulyemi harika olmuş demezse gel yüzüme tükürtecrübeyle sabit canım bende geçtim o yollardan

Benimki de öyle... Evde kendi kurduğu düzen yürüsün ister. Ama benimki obsesif. Evdeki halıya bile bastırmaz . Halının etrafındakı boşluklarda yürüyorum. Oturup kalktıgımız koltugu yatmadan mutlaka ıslak mendille siler. Diş fırçalamama , yüzümü hangi peeling ile temizleyeceğime kadar karısır.

Temizlik takıntısı varsa yukarıdakıler gibi okb hastalıgı olabilir ve genelde bu hastalıgı kabul etmezler

Mesela eşim omletimi beğenmez altı yanıyor gibi oluyormuş o yüzden ona devrettim evde omleti sadece o yapar.
Mesela rahatsız olduğu dağınık bulduğu şeyler varsa topla hadi aşkına yardım et ozaman derim ve yaptırrım madem öyle ozaman böyle. Bi de bişeyden hoşlanmadı mı oluru bu derim o hemen gaza gelir bak şöyle yapıyım da gör diye. Hadi yap derim gülerek izlerim taktik geliştir boşver takılma.

bir kaynım var aynı sizlerin eşleri gibi Allahtan kendini biliyor da evlenmiyor kimsenin başını yakmıyor.

kaynana derecesi düşük koca.
geleceğin güldür güldür deki kaynana adamı
bir de başak burcu mu ikizler mi yengeç mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…