Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke şaka olsa ben hala inanmak istemiyorumLütfen şaka olduğunuzu söyleyin ...
İçimde merhamet duygusu çok fazla , sanırım boşanmaktanta korkuyorum ve ne derseniz haklısınızÇok özür dileyerek soruyorum ki, siz aptal mısınız? Size defalarca şiddet uygulamış eşinize bir kere refleks ile küfür ettiğiniz için pişmanlık duyuyorsunuz? Mazoşist misiniz? Bu kadar uzun bir süreç şiddet görmenize rağmen hala gelmiş konuyu buradan ele alıyorsunuz.. Anlam veremiyorum nasıl böyle bir insana eş deyip katlanıyorsunuz.
İlk defa dayak yememissiniz ki zaten neye inanmak istemiyorsunuz?Keşke şaka olsa ben hala inanmak istemiyorum
Darp raporum yok almadımDarp raporun var mi?
Acilen adliyelerin icinde savcilik var oradan esine uzaklastirma karari cikart ki sana 50 metreden fazla yaklasamasin.
Benim sürekli susmami cevap vermememi istiyor. Sen sus cevap verme bana iyi oluruz diyor. Ama bende bunu kabul etmiyorum. Boşanmak istiyorum ve cesaret edemiyorumO size şidet uygulamış küfür ettiniz diye suçlu hissetmeyin kendinizi peki ne yapmayı düşünüyorsunuz böyle devam edicek biliyorsunuz değilmi
Evlenmeden önce hiç mi farketmediniz ya? Aileniz o eve sizi bidaha bırakmasın, uzaklaştırma kararı alın acilen
[/QUOTE
Farketmedim . Dayım aracılığı ile olan bir evlilikti ama sevdik birbirimizi yada ben öyle sandım ve çevrede onu herkes çok saygılı çok sakin bilirler ama bana ve aileme saygısı hiç yok
Ay şu mesajdan sonra sayfalarca saydırasım var size gerçekten. Nasıl bu kadar ezik ve bağımlı olmayı başarıyorsunuz insan hayret ediyor. Taş olsa çatlar siz hala boşanmaktan korkuyorum diyorsunuz. Aman boşanmayın hatta lütfen yalvarın eve geri dönsün. Maaşınızı da verin eline saçmasapan davranıp da kendinize bi şeyler almaya kalkmayın. Ne haddinize sizin kendinize bi şeyler almak. Tekrar ediyorum büyük ihtimalle yine dövecektir ama siz buna rağmen asla asla boşanmayın. Sizde kalsın ki boşanırsanız başka kızların başı yanmasın bari. Siz zaten her türlü kabul etmişsiniz.İçimde merhamet duygusu çok fazla , sanırım boşanmaktanta korkuyorum ve ne derseniz haklısınız
Çocuğumuz yok, bende her seferinde bunu söyledim evin erkeği ben gibiyim sorumluluk benim üzerimde diye kaç kez konuşmaya çalıştım ve ona herşey normal geldiYazınızı yanlış yorum yapmamak icin iki kere okudum. Evliliginiz baştan aşağı saçmalıklarla dolu. Tüm eve evin erkeği gibi sizin bakmaniz, onun parasına dokundurtmamasi, siz kendi paranızı bile harcamak istediğinde izin vermeyisi daha ömrümde duymadım böyle birsey. Şiddet olayına girmicem bile. İnşallah çocuğunuz yoktur? Birine boşan yazmak gerçekten tercih etmeyeceğim birseydir. Kolay kolay da boşan diyemem birine ama böyle bir evlilik olmamali gerçekten..
Kabul etme sakın ne demek sus cevap verme aaa bu manyağın eziyetine katlanmak zorunda değilsin şidet var işin içinde ve herzaman olucak cesaret etmelisin yoksa yazık olucak sanaBenim sürekli susmami cevap vermememi istiyor. Sen sus cevap verme bana iyi oluruz diyor. Ama bende bunu kabul etmiyorum. Boşanmak istiyorum ve cesaret edemiyorum
gecemizin sosyal deneyi arkadaşİçimde merhamet duygusu çok fazla , sanırım boşanmaktanta korkuyorum ve ne derseniz haklısınız