Kocam ilgisizmi benmi abartiyorum

Ne yaptığını ve ne yapmadığını gayet iyi bildiği halde "" Açık söyle " diyor muş ya bu kelimesi ilgimi çekti. Sanki senden beni anla ilgiye ihtiyacım var sözlerini duymak yerine ona biz ayrılalım kelimesiyle gelmeni bekliyormuş gibi haksızmıyım kızlar?

Sen çok yasa ya ne guzel anlatmissin valla...yüreğine eline sağlık canim ...evet ben hayat doluyum icimdeki beni öldürmesini izin vermiycem ins

Öncelikle geçmiş olsun...sagol canım insanın kendini elestirebilmesi biraz zor elbet vardır benim hatalarım ama bukadsr mesafe koyacak kadar değil soruyorum da hatami soyle verebildiği tek cvp bile yok

Allah allah
Uslubum seni senden aldi mi?
Ne yazmisim donup tekrar okudum vallahi billahi.

Neyse

Bu ilgisizlik konusu seni biraz yipratmis anlasilan .

Ben kacar
Yo yo kacma sana bir günümü anlatayım gece on defa uyanan bebegim saat yedide tam uyanır ondan sonra diğer çocuklar yemek yedirmek banyo vs derken ise kostur kostur giderim yorucu bir is çıkışı gene eve gel yemek yap çocukları yedir uyut bulaşık çamaşır vs derken bu kısır döngünün içinde gece yatarken en azından msj atmasını beklemek mi abartmak tabi bu süreçte hastalık hastane vs işlerini saymıyorum ...sabah günaydın hayatim akşamda çocukları görüntülü arama bunami sevinmeli ve sukretmeliyim sence

Biliyorsun erkeklerde kendini gizleyip kullanabiliyor bu kk yı. Bana ruhen kadın gibi gelmedi o arkadaş

Aynı benim öküz kocam. İlgisiz ve dana. Asla kabul etmez ilgisiz olduğunu hatta bazen dünyanın en ilgili erkeği olduğunu iddia eder. Değişmezler. En uzun değiştiği süre 1 haftaydı o da hamile olduğumu öğrenince.

Ağa resmen soru soruyorsun.

İlgisizse, taktik verin desen neyse.

Hakikaten konu açarken ifade edemiyor çoğu kadın.
Ya edebiyat parçalayıp üstünde tepiniyor,
Ya da soru
Ya da şimdi böyle oldu yardım edin

Pff

Ağa resmen soru soruyorsun.

İlgisizse, taktik verin desen neyse.

Hakikaten konu açarken ifade edemiyor çoğu kadın.
Ya edebiyat parçalayıp üstünde tepiniyor,
Ya da soru
Ya da şimdi böyle oldu yardım edin

Pff
Yani burda bi şey paylascam diye önceden kağıda dokmuyorum artik patlama noktasinda bana en iyi akil verceginu dusundugum insanlara sarılıp soru soruyorum öncelikle ilgisiz olup olmadığını genel kanıya göre anlamam lazimki taktik isteyim demi he baktım evet hakliymisim o zaman napayim diye soruyorum nevarki bunda paşam da bukadar alindin

Anket yapsaydın önce o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…