- 15 Temmuz 2017
- 323
- 204
- 53
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
-
Ne yaptığını ve ne yapmadığını gayet iyi bildiği halde "" Açık söyle " diyor muş ya bu kelimesi ilgimi çekti. Sanki senden beni anla ilgiye ihtiyacım var sözlerini duymak yerine ona biz ayrılalım kelimesiyle gelmeni bekliyormuş gibi haksızmıyım kızlar?Ilgiliyom normalde ama o öyle davranınca üzülüyorum sürekli papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamaktan da yoruldum çünkü anlamıyor ne yapıyorum açık şöyle diyor e daha kac kez diyim ama çok bise istemiyorum ki atıyorum gece yatarken aşamasında hadi iyi gcler desin mesela yada beş dakka msjlasalim mesela cokmu şey istiyorum yani ben onun eksikliğini hissediyorum da o benim niye hissetmiyorki
Aynen sorun eşimin dünyadan kopması aldattinida düşünmüyorum onun.için bile bi heves lazım içi geçmiş hayattan bendenÖnceliği siz değilsinizdir. Bi insan ne kadar yogun olabilir ki ?
Sen çok yasa ya ne guzel anlatmissin valla...yüreğine eline sağlık canim ...evet ben hayat doluyum icimdeki beni öldürmesini izin vermiycem insRica ederim canım .
Üzgünüm eşini değiştirmen gerçekten çok zor
Yalnızca kardeşinin ölümü değil , mesleğinin ağırlığı onu yaşını yaşamama olaylara soğuk kalma gereksinimi verdi .
Am sen öyle biri değilsin ,!
Hayat dolusun hala gençsin hala parkta koşturabilecek iç dünyaya sahipsin .
Çocukların bile seninle daha çok eğleniyor , eşinle aynı dünyada değilsiniz .
Değiştiririm deme çok zor , umarım değişir .
Eşin adına da çok üzüldüm , asla öyle bir hayata sahip olmak istemezdim .
Tüm enerjisini çok erken yitirmiş.
Şimdi sen düşün, onu bu karanlık hayatında yalnız bırakıp aydınlığa mı gitmek istiyorsun ?
Yoksa aynı karanlıkta kendine açtığın küçücük bir aydınlıkta mutlu mu olmak istiyorsun?
Üslubunun beni benden aldı açıklama yapmak zorunda değilim bu üsluba ...şahsi fikrin sagolAbartiyorsun
Sabah ogle aksam yeter iste
Her dakka senle ne konuscak?
Onun orda senden ayri bir hayati var
Öncelikle geçmiş olsun...sagol canım insanın kendini elestirebilmesi biraz zor elbet vardır benim hatalarım ama bukadsr mesafe koyacak kadar değil soruyorum da hatami soyle verebildiği tek cvp bile yokSeni sevmiyorum demenin başka şeklidir ilgisizlik özellikle bu denli ilgisizlik...
Az önce eşime gelirken yufka alabilirmisin sana Siğara böreği yapmak istiyorum demiştim. Eve geldi bak canım kesilmiş yufka varmış bunu aldım yorulmazsın kesmek için dedi. 2 ay önce gögüs büyütme ameliyatı oldum. Kollarımı ilk zamanlar kullanamıyordum pek şimdi çok daha iyi olduğumu gördüğü halde yinede ilgili davranışlarda. Bu sevgidir. Her erkek bu kadar ince düşünemeyebilir ancak ilgisizlik sevgisizlikten gelir. Örnek olsun diye yazdım özelimi. Kendine şu soruyu sor canım. Eşim bana neden ilgisiz. Kendinle ilgili sebepler sıralıyabiliyorsan alt alta onların üzerine git. Eğer kendinle ilgili sebep bulamıyorsan eşinin karakterini analiz et geçmişi gözünde canlandır. Sonradan mı böyle ilgisizleşti vs diye. Eğer sonradan ilgisizleştiyse kötü kokular var havada ve seni sevmiyordur sevdiğibbiri vardır. Hep böyleydiyse ya onu öyle kabul et yada neyi nasıl yaşamak istiyorsan onu yaşamaya doğru Bi yön ver hayatına.
Allah allahÜslubunun beni benden aldı açıklama yapmak zorunda değilim bu üsluba ...şahsi fikrin sagol
Istemsizce güldüm :)halime sukredeyim ozamanBen ölsem en son eşimin haberi olur herhalde. O derece ilgili
Yo yo kacma sana bir günümü anlatayım gece on defa uyanan bebegim saat yedide tam uyanır ondan sonra diğer çocuklar yemek yedirmek banyo vs derken ise kostur kostur giderim yorucu bir is çıkışı gene eve gel yemek yap çocukları yedir uyut bulaşık çamaşır vs derken bu kısır döngünün içinde gece yatarken en azından msj atmasını beklemek mi abartmak tabi bu süreçte hastalık hastane vs işlerini saymıyorum ...sabah günaydın hayatim akşamda çocukları görüntülü arama bunami sevinmeli ve sukretmeliyim senceAllah allah
Uslubum seni senden aldi mi?
Ne yazmisim donup tekrar okudum vallahi billahi.
Neyse
Bu ilgisizlik konusu seni biraz yipratmis anlasilan .
Ben kacar
Biliyorsun erkeklerde kendini gizleyip kullanabiliyor bu kk yı. Bana ruhen kadın gibi gelmedi o arkadaşYo yo kacma sana bir günümü anlatayım gece on defa uyanan bebegim saat yedide tam uyanır ondan sonra diğer çocuklar yemek yedirmek banyo vs derken ise kostur kostur giderim yorucu bir is çıkışı gene eve gel yemek yap çocukları yedir uyut bulaşık çamaşır vs derken bu kısır döngünün içinde gece yatarken en azından msj atmasını beklemek mi abartmak tabi bu süreçte hastalık hastane vs işlerini saymıyorum ...sabah günaydın hayatim akşamda çocukları görüntülü arama bunami sevinmeli ve sukretmeliyim sence
Aynı benim öküz kocam. İlgisiz ve dana. Asla kabul etmez ilgisiz olduğunu hatta bazen dünyanın en ilgili erkeği olduğunu iddia eder. Değişmezler. En uzun değiştiği süre 1 haftaydı o da hamile olduğumu öğrenince.Beni de en çok üzen o disim agriyo mesela diyorum ki disim agriyo hastaneye git diyor dahada sormuyoki disin agriyodu noldu diye niye anlamıyorum defalarca ilgisizliğinden gem vurdum abartiyosun diyor iki gün biraz normallesiyo sonra gene aynı çocukların yükü ev yükü is yükü ve ihtiyacım ve isteğim tek bise biraz ilgi sevgi yok yani yok okadar yalnız ve çaresiz hissediyorum ki bazen kendimi ...sonra diyorum acaba benmi abartiyorum herkesin eşi boylemi
Aynen öyle haline şükret gerçekten. Gün içinde bi kere arasa nasılsın dese onada razıyım ama yok. Kaç defa dedim ama yok.Istemsizce güldüm :)halime sukredeyim ozaman
Yani burda bi şey paylascam diye önceden kağıda dokmuyorum artik patlama noktasinda bana en iyi akil verceginu dusundugum insanlara sarılıp soru soruyorum öncelikle ilgisiz olup olmadığını genel kanıya göre anlamam lazimki taktik isteyim demi he baktım evet hakliymisim o zaman napayim diye soruyorum nevarki bunda paşam da bukadar alindinAğa resmen soru soruyorsun.
İlgisizse, taktik verin desen neyse.
Hakikaten konu açarken ifade edemiyor çoğu kadın.
Ya edebiyat parçalayıp üstünde tepiniyor,
Ya da soru
Ya da şimdi böyle oldu yardım edin
Pff
Allah seninde yardimcin olsun beterinden korusunAynen öyle haline şükret gerçekten. Gün içinde bi kere arasa nasılsın dese onada razıyım ama yok. Kaç defa dedim ama yok.
Anket yapsaydın önce o zamanYani burda bi şey paylascam diye önceden kağıda dokmuyorum artik patlama noktasinda bana en iyi akil verceginu dusundugum insanlara sarılıp soru soruyorum öncelikle ilgisiz olup olmadığını genel kanıya göre anlamam lazimki taktik isteyim demi he baktım evet hakliymisim o zaman napayim diye soruyorum nevarki bunda paşam da bukadar alindin
:)değişir insallah ya ilgisiz eşle hayat zorAynı benim öküz kocam. İlgisiz ve dana. Asla kabul etmez ilgisiz olduğunu hatta bazen dünyanın en ilgili erkeği olduğunu iddia eder. Değişmezler. En uzun değiştiği süre 1 haftaydı o da hamile olduğumu öğrenince.
Olur canım yada dur senden önce izin isteseydim ya bak goruyomusun hadsizlimiAnket yapsaydın önce o zaman
Kimse soyledigi kadar yogun degildir, oncelikleri baskadir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?