Kocam ilgisizmi benmi abartiyorum

Üzülmekte haklısın ama sana ihtiyaç duymuyo olması muhtemel değil bir kadınla kadınsa bir adamla sohbet etme ihtiyacını hisseder insan. Sen yeterince üzgünsün farkındayım anlıyorum da ama böyle bir tabloda ona olan sevgini kademeli olarak azalt başka yerlere yönlendir çocuguna kendine vs. İnan daha az üzülmenin tek yolu bu. Olurda olumsuz birşey yaşarsan bu ilgisizliğin nedeniyle ilgili çok da kafaya takmamanın tek yolu daha az sevmek ozaman ilgisizliği affetmek yada başka hataları affetmek daha kolay geliyor. Kolay değil hiç bir şekilde şuan o ilgiye ne kadar ihtiyacın var hissedebiliyorum ama kendin için ona olan ihtiyacını azaltmalısın keşke vaktin olsa çok sevdiğin bir sanat dalıyla uğraşan vs ama durum ne bilmiyorum. Heleki çocukla tek başına herşey daha zor farkındayım. İnşallah hayat sana bugünden çok daha güzel günler verir yakın zamanda.

Canım benim çok sagol iyi dileklerin için keski keski başka bir alana yonelcek bir zamanım olsaydı dedinde çok haklısın ...yukardaki komşu demeye bin şahit yaratıkların bizi nekadar rahatsız ettiğini söylememe rağmen çözüm bulmayisi ve bana sormayisi beni çok üzdü insan ailesini rahatsız eden birilerine karşı hele ki kanun adamiysa bise yapamaz miki ...ne yapcam nasıl bunun bana yaşattığını ona yasaticam bilmiyorum degersiz hissetirilmek cok kotu dedigim gibi allah inancim olmasa evladlarimin ailem sevgim saygim korkym olmasa rabbim korusun cok yanlis yerde mutlulugu arayabilirdim allah sasirtmasin insallah

Amin Allah şaşırtmasın. Ben kendi evimde de söylüyorum yapan kendine yapar. Sen bunu yapmıyorsan bu kendine olan saygından. Dediğim gibi seni üzmek bile istemiyorum ama bu kadar ilgisizlik normal bir ilgisizlik değil. Sen değersiz hissediyorsun o ilgilenmedi diye. Diyorum ya evet kocan ister istemez beklentilerin var ama bu hayat sana ne getirecek hiç bilemezsin. Fazla yaşım olmamasına rağmen hayatın her gün nasıl bambaşka olabilecegini deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. Bugün anladığım tek birşey var. Biz her zaman Yalnızız ve şimdi anneyiz. Ağlamak istediğimizde doya doya aglayalım ama kimseden değer beklemeyelim mesela çünkü zaten saçımızın her teli değerli. Evet her an güçlü olamazsınız düşeceginiz zaman çok olacak ama hep yerde de kalmayın kendimizin farkına varın bu hayattaki başardıklarınızı hatırlayın yada başarmak istediklerinizi. Evet evlisiniz evliliginizde çok mutlu olun inşallah ama bu evlilik içinde birey olarak varlıgınızı unutmayın. Biz demeden önce ben demeyi farkedin.

Düşünüyorum aslında ama çocuklarıma bakcak kimseyi bulamıyorum bi türlü bide ben.oralara kadar onun için gidip orda beni uzmesinden korkuyorum

Zaten su an da uzuluyorsunuz. Hic degilse birebir uzakliktan mi neden boyle davrandigini anlamis olursunuz. Ayri sehirlerde yasamak ayri hayatlar benim evlilik gorusume uymuyor malesef. Ben cok fedakarligin karsilik bulduguna hic inanmiyorum. Feda edilen taraf oluyorsunuz.

Yanlış insanla evlisin .
Hayatın her türlü pisliğini gören ve var oluşun nedenini sorgulattıran , yaşam Sevinç’ini semiren bir kaç meslekten birine sahip bir adamla evlisin.
Çok beklentiye girme bence ...
Bu insanlar kaybettiğinin farkına varmaz ! Çünkü çok ağır olaylar karşısında soğuk kanlılık madalyasını almışlardır bile.
Eşin sağlam bir iş kolik ,ondan-istediğin şeylerin ve beklentilerinin çocukça olduğu fikrinden başkasını bekleme .
Çünkü o gerçek hayatın içindeyken senin isteklerini ve triplerini çok lüzumsuz buluyordur.
Sen yanlış insanla evlisin ...
Sadece buna karar ver ? Böyle bir hayata devam etmek istiyor musun ?
Çünkü eşin asla senin dünyanın kafasına girmeyecek !!

Yamuk prensesss
Bence gayet normal. Ben de mesaj saatlerinde aramam sormam. Eşim de beni aramaz. Işte çalışırken insanın kafasını kaldıracak zamanı olmuyor. Gayet normal bence..

Okadar yorumunu begendimki ekran resmi aldım kirildikca okumak için ...Okadar doğru bi yorumki evet benim isteklerim çocukça geliyor yaşadığı kardeş acisindan sonra hele herşeyi bosvermis olenle olunmuyo derlerya sanırım benim esim ölenle öldü boşvermişlik tüm hayatını ise verme ben yanında olmak icin bosa kurek cekiyorum bide bana trip atiyor surekli...sagol değerli yorumun icin

Canım çok sagol de

Özel sektörde mi çalışıyorsun devlette mi?
Bir de ne kadar sürede bir görüşüyorsunuz? Çok mu uzaksınız birbirinize?
Devlette değilsen bence birlikte yaşama kararı verin eğer kabul etmezse ya da devam ederse ilgisizliğe sonra boşanın.

Değil :) uzaktan ilişki yürütmek çok zor, umarım en kısa zamanda biraraya gelirsiniz.

Devlette çalışıyor bir uçtan bir uca diyeyim tüm düzeni bozup annemide yerinden edip onun yanına gidip pişman olmaktan korkuyorum ...allah ne hayırlısıyla onu nasip etsin

Rica ederim canım .
Üzgünüm eşini değiştirmen gerçekten çok zor
Yalnızca kardeşinin ölümü değil , mesleğinin ağırlığı onu yaşını yaşamama olaylara soğuk kalma gereksinimi verdi .
Am sen öyle biri değilsin ,!
Hayat dolusun hala gençsin hala parkta koşturabilecek iç dünyaya sahipsin .
Çocukların bile seninle daha çok eğleniyor , eşinle aynı dünyada değilsiniz .
Değiştiririm deme çok zor , umarım değişir .
Eşin adına da çok üzüldüm , asla öyle bir hayata sahip olmak istemezdim .
Tüm enerjisini çok erken yitirmiş.
Şimdi sen düşün, onu bu karanlık hayatında yalnız bırakıp aydınlığa mı gitmek istiyorsun ?
Yoksa aynı karanlıkta kendine açtığın küçücük bir aydınlıkta mutlu mu olmak istiyorsun?

Sanırım adam halinden memnun.ne çocuk ne hanım.ohhhh rahat...sanki adam dırdırdan bıkmış da huxur istiyo gibi geldi.sadece bir tahminbenim.sürecim zmanında böyleydi.

Ben ölsem en son eşimin haberi olur herhalde. O derece ilgili

Seni sevmiyorum demenin başka şeklidir ilgisizlik özellikle bu denli ilgisizlik...
Az önce eşime gelirken yufka alabilirmisin sana Siğara böreği yapmak istiyorum demiştim. Eve geldi bak canım kesilmiş yufka varmış bunu aldım yorulmazsın kesmek için dedi. 2 ay önce gögüs büyütme ameliyatı oldum. Kollarımı ilk zamanlar kullanamıyordum pek şimdi çok daha iyi olduğumu gördüğü halde yinede ilgili davranışlarda. Bu sevgidir. Her erkek bu kadar ince düşünemeyebilir ancak ilgisizlik sevgisizlikten gelir. Örnek olsun diye yazdım özelimi. Kendine şu soruyu sor canım. Eşim bana neden ilgisiz. Kendinle ilgili sebepler sıralıyabiliyorsan alt alta onların üzerine git. Eğer kendinle ilgili sebep bulamıyorsan eşinin karakterini analiz et geçmişi gözünde canlandır. Sonradan mı böyle ilgisizleşti vs diye. Eğer sonradan ilgisizleştiyse kötü kokular var havada ve seni sevmiyordur sevdiğibbiri vardır. Hep böyleydiyse ya onu öyle kabul et yada neyi nasıl yaşamak istiyorsan onu yaşamaya doğru Bi yön ver hayatına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…