- 31 Ocak 2017
- 145
- 35
- 13
- Konu Sahibi Kar melegi
-
Benim bir ailem var oraya gidiyorum ama onun ailesi yok ve biri onu durdurmadığında içen bir adam kim bilir ne yapıyoterketmek laçkalaşmış sizin evlilikte
terkedip nereye gidiyorsunuz ailelere sanırım
üzüldüm onlara da yazık üzülüyorlardır
adamı siz alıştırmışsınız her ufak kavgada evden çıkıp gittiyseniz
O beni beklemezdi gelip hediye alıp yalvarırdı ama böyle bekliycem bi yandanda benden sıkıldı mı acaba diyorumEve dönmesini bekleyeceksin onun seni beklediği gibi..
Bıkkınlık olmuştur ama geçer diye düşünüyorum bekle bakalım. İllaki dönecek evine. Hatalıysan özür dilemeyi dene.O beni beklemezdi gelip hediye alıp yalvarırdı ama böyle bekliycem bi yandanda benden sıkıldı mı acaba diyorum
Yok canıııım niye sıkılsın ki, yalvarmaktan sıkılırmı insan hiçO beni beklemezdi gelip hediye alıp yalvarırdı ama böyle bekliycem bi yandanda benden sıkıldı mı acaba diyorum
hiç gülesim yoktu ya o değilde ben ailemle çok yakın oturuyorum ve duymalarını istemiyorum bide onlardan laf duymak istemiyorumYok canıııım niye sıkılsın ki, yalvarmaktan sıkılırmı insan hiç
Bu işi sıraya koyun bence. Bi sen git bi o. Kimse kimsenin hakkına girmesin oyunda
Ama ben aileme gidiyorum o nereye gitti pavyona mı başka kadına mı o salak arkadaşına mı nereyeIyi yapmis hep sen gidecek degilsin ya. O niye gitmesin?
Özür dilemek benim için zor ve ben ona maddi manevi emek verdim nankör kredi çektim eşya aldım şirket açtım içkici ayyaşın tekiydi gecesi gündüzü yoktu bu hayatı ben verdim onaBıkkınlık olmuştur ama geçer diye düşünüyorum bekle bakalım. İllaki dönecek evine. Hatalıysan özür dilemeyi dene.
adam bekar değil mi?Birde o fikir alışverişi yaptığı o insanı işten çıkartmak istiyorum bir yandan tamam diyo bir yandan hala yanında tutmaya çalışıyo
Gitti umurunda bile olmadı keyfine bakıyodur giderdim üzülürdüm kaldım yine üzüldüm lanet olsun onaIyi yapmis hep sen gidecek degilsin ya. O niye gitmesin?
Balık baştan kokmuş yaniÖzür dilemek benim için zor ve ben ona maddi manevi emek verdim nankör kredi çektim eşya aldım şirket açtım içkici ayyaşın tekiydi gecesi gündüzü yoktu bu hayatı ben verdim ona
O zaman sizde gitmeyeceksiniz. Gidicekseniz aynen böyle adamın yaptığı gibi dönmeyeceksiniz. Şimdi birazda kendi yaptığını çekiyorsun.hiç gülesim yoktu ya o değilde ben ailemle çok yakın oturuyorum ve duymalarını istemiyorum bide onlardan laf duymak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?