- 31 Ocak 2017
- 145
- 35
- 13
- Konu Sahibi Kar melegi
-
Sessizce bekliycem aramıycam sormuycam peki eve geri döndüğünde ne tepki vericem hoş geri dönmezsede bir ton borçla yoluma bakıcamSen yapmişsin kuzu.
Cekip cekip ailene gidersen adamda ailesi olmadigi icin atkadaşina gider.
Fazla basmişsin damarina.
Otur bekle...başka yapicak birşey yok.
Balık baştan kokmuş yaniÖzür dilemek benim için zor ve ben ona maddi manevi emek verdim nankör kredi çektim eşya aldım şirket açtım içkici ayyaşın tekiydi gecesi gündüzü yoktu bu hayatı ben verdim ona
Özür dilemek benim için zor ve ben ona maddi manevi emek verdim nankör kredi çektim eşya aldım şirket açtım içkici ayyaşın tekiydi gecesi gündüzü yoktu bu hayatı ben verdim ona
Acındırdı şurada sana iki dakika konuşsun herşeyini verirsin anam yok babam yok ben şöyleyim ben böyleyim lanet olası pislikBalık baştan kokmuş yani
Mayasında iş yokmuş niye evlenmekte ısrar ettiyseniz artık
Adam duymamıştır belki gerçekten bunun üzerine lafı çektiğiniz kredilere paraya mı getirdiniz?Hatam yokki sadece sırtım ağrıyo dedim ve beni duymamış oralı olmadı bende sana yaptığım iyilikler için pişmanım dedim şirketi kredi çekip ben açtım eşyaları kredi çekip ben aldım o ödüyo ama üzerime kayıtlı bi ton borç var ve bana dediği şu oldu dırdırından bıktım senin yüzünden sigarayı almayı unuttum ve kapıyı çarptı gitti aşağılık
Ya bak söylemeyim ağzıma krediyi almayım diyorum ama iki gündür benimle işi bitmiş gibi davranıyor önceden hergün kafasına kaktım ama şu arkadaş ortaya çıktı eşim ben ödüyorum sanane moduna girdi ve artık demiyodum tutup öyle yapınca artık yine açtım ağzımı ama yaptığım tüm iyilikler soksun onuOha. Kuzu sen adami galiba kendine köle yapmak istiyorsun?
Nasil cümleler bunlar?
Adam senin her sacmaligini cekmek zorundami?
Belkide verdigin hayat tatmin etmiyo adami... kaşikla verip kepceyle almak gibi olmuş seninki
Madem ona bu kadar guzel hayat verdigini dusunuyorsun. Kendini niye atese attin peki ?? Evlenmeye bilirdin. Ya da hadi evlendin bosanabilirdin. Esinin yerinde olsam bende ceker giderdim salise durmazdim yaninda.Özür dilemek benim için zor ve ben ona maddi manevi emek verdim nankör kredi çektim eşya aldım şirket açtım içkici ayyaşın tekiydi gecesi gündüzü yoktu bu hayatı ben verdim ona
Önceden hep öyle yapıyodum ama o düzeldiği için bırakmıştım dolup dolup gelmiş ama oda işine geleni duyuyo işine gelmeyeni pardon duymadımAdam duymamıştır belki gerçekten bunun üzerine lafı çektiğiniz kredilere paraya mı getirdiniz?
Her lafı oraya çekip başına kakıyor olabilir misiniz eşinizin acaba?
Hatam yokki sadece sırtım ağrıyo dedim ve beni duymamış oralı olmadı bende sana yaptığım iyilikler için pişmanım dedim şirketi kredi çekip ben açtım eşyaları kredi çekip ben aldım o ödüyo ama üzerime kayıtlı bi ton borç var ve bana dediği şu oldu dırdırından bıktım senin yüzünden sigarayı almayı unuttum ve kapıyı çarptı gitti aşağılık
bu nasıl evlilik genelde evden ben giderdim bu sefer o gider ne kadar saçma bir cümle.Eşimle 2 yıllık evliyiz ve bu zamana kadar kavgalarda evi ben terkederdim bu sefer o gitti ve ortada hiç bişey yokken sadece küçük bir tartışma o kadar. Sorumsuz bir arkadaşı var ve bu adam bizim şirketimizde çalışıyo eşimde ona ayak uyduruyor bana iş için deyip onunla bir hafta sonu gezmeye gitti. Şimdi bir gün oldu daha gelmedi aramadı ne yapmalıyım lütfen yardım konuşmaya ihtiyacım var.
Evlendiğime çok pişmanım zaten iyilik bilmeyen biriysen gidersin elbetteMadem ona bu kadar guzel hayat verdigini dusunuyorsun. Kendini niye atese attin peki ?? Evlenmeye bilirdin. Ya da hadi evlendin bosanabilirdin. Esinin yerinde olsam bende ceker giderdim salise durmazdim yaninda.
İşte böyleleri nankör oluyor maalesefAcındırdı şurada sana iki dakika konuşsun herşeyini verirsin anam yok babam yok ben şöyleyim ben böyleyim lanet olası pislik
Çünkü çok kırıldığım yerler oldu evet terkettim kimi zaman eşyalarımla kimi zaman eşyasız ama o dırdır falan hikaye bu adam benden sıkılmış gibi yani beni keşfetti artık ve sıkıldıhaksızsın..
dırdırından bıktım dediğine göre de bu yaptığınız ilk patavatsızlık değil..
ayrıca evi ben terkederdim hep ne demek? evcilik mi oynuyorsunuz.
Özür dilemek benim için zor ve ben ona maddi manevi emek verdim nankör kredi çektim eşya aldım şirket açtım içkici ayyaşın tekiydi gecesi gündüzü yoktu bu hayatı ben verdim ona
Varya acıma acınacak hale düşersin o moddayım ahlaksız paramı yedi ömrümden iki sene yedi manevi olarakta yedi ve şimdi hiç bişeyin hatrı yok kendini acındıran adam nerde şimdi işi bitti onun yoksa kaybetme korkusuna asla gidemezdiİşte böyleleri nankör oluyor maalesef
Tavrınızı koyun, şartlarınızı söyleyin, uymuyorsa gitsin. Eski hayatını düşünüp kendine gelir belki
Siz fazla dominant eşiniz de fazla rahat biri anlaşılan.Önceden hep öyle yapıyodum ama o düzeldiği için bırakmıştım dolup dolup gelmiş ama oda işine geleni duyuyo işine gelmeyeni pardon duymadım
Çok kötü bir alışkanlık geliştirmişsiniz. 'Kavga edince gitmek'Ya bak söylemeyim ağzıma krediyi almayım diyorum ama iki gündür benimle işi bitmiş gibi davranıyor önceden hergün kafasına kaktım ama şu arkadaş ortaya çıktı eşim ben ödüyorum sanane moduna girdi ve artık demiyodum tutup öyle yapınca artık yine açtım ağzımı ama yaptığım tüm iyilikler soksun onu
Ya bak söylemeyim ağzıma krediyi almayım diyorum ama iki gündür benimle işi bitmiş gibi davranıyor önceden hergün kafasına kaktım ama şu arkadaş ortaya çıktı eşim ben ödüyorum sanane moduna girdi ve artık demiyodum tutup öyle yapınca artık yine açtım ağzımı ama yaptığım tüm iyilikler soksun onu
Emin misin böyle anlattığıma bakma bu adam yalancı aşağılık içkici bir adamdı pacoz bi adamdı baştan aşagı değiştirmek için çok çaba verdim ve aşırı küfürbazdı bu kadar emeğin ardından bunu haketmek koyuyo ve o çok çıkarcı bi insanvuvv çok tehlikelisin..
sürekli seni ben adam ettin modunda dolanıyorsan adamın canına tak etmiş demek ki..
Varya acıma acınacak hale düşersin o moddayım ahlaksız paramı yedi ömrümden iki sene yedi manevi olarakta yedi ve şimdi hiç bişeyin hatrı yok kendini acındıran adam nerde şimdi işi bitti onun yoksa kaybetme korkusuna asla gidemezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?